12. Videopostaus: Pitkästä aikaa Voittoa moikkaamassa

tiistai 12. joulukuuta 2017


Tällä kertaa vihdoin minun kuvaama tallivideo siitä kun pitkästä aikaa pääsin kiireiden jälkeen kotiin moikkaamaan heppoja <3

5 kommenttia

 1. Otsikossa lukee 13 ;) mutta kiva video!

  VastaaPoista
 2. En vaan pysty ymmärtämään,miten voit jättää hevosesi pitkäksi aikaa niin, ettet käy sitä hoitamassa ja liikuttamassa. Mitä ihmeen kiireitä sinulla on? Monet ystäväni käyvät töissä, opiskelevat, osalla lapsiakin ja silti liikuttavat hevosensa liki päivittäin. Kerrot, että hevosesi on innoissaan, kun pääsi hetkeksi kentälle kävelemään. Siis muutenko se seisoo pienessä tarhassa ilman tekemistä? Ei voi olla totta, vai onko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kolme työtä + pääsykokeisiin lukeminen ja joulun alla ollut melkoisesti työvuoroja tehtävänä sekä tämä joulukalenteri extrakuormituksena, mutta siis kyllä aikaa Voitolle olisin toki jostain tehnyt, jos minä sen ainoa hoitaja olisin. Onneksi meidän perheessä on pari muutakin hevosrakasta kun minä...:) Ja siis tämä pitkä aika oli noin reilu viikko eli ei mistään kuukausista sentään ollut kyse.

   Poista
 3. Tää oli tosi kiva luukku kuten aiemmatkin! Kyllä sellanen leikkaamaton video josta puhuit olis mukava saada, eikä muutkaan tallivideopostaukset ole missään nimessä yhtään tylsiä :) Toi eilinen luukku hyväntekeväisyydestä oli asiaa! Itsekin oon muutamana jouluna osallistunut sellaseen missä kerätään lahjoja vähävaraisten perheiden lapsille, kampanjan nimeä en nyt muista...

  Onko teillä tossa kamerassa muuten sellanen "mustekala" josta voi pitää kiinni vai pidättekö ihan kädessä kameraa kun kuvaatte muuten kuin jalustalla?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.