Parhaat joululahjaideni

perjantai 8. joulukuuta 2017

*Postaus sisältää Elloksen mainoslinkkejä
Joululahjavinkkien kanssa tällä kertaa täällä joulukalenteriluukun lisäksi. Muistahan tsekata siis päivän video vaikkapa tästä. Kokosin jo omistamieni hyväksi todettujen tuotteiden, suosikki-ideoideni sekä kaikkien aikojen lempparilahjojen pohjalta pari vinkkiä teille. Tällaiset postaukset on tavallaan mielestäni turhia, sillä yleensä parhaat lahjat tulee mieleen kun tuntee lahjan saajan hyvin tai keskustelee hänen kanssaan ja esiin tulee huomaamatta tai pienen tiedustelun jälkeen lahjatoiveita. Silti olen itse saanut kivoja vinkkejä muiden vastaavista postauksista näin joulu alla ja omat vastaavat postaukseni parin vuoden takaa ovat aikoinaan olleet hyvinkin tykättyjä.

Nyt oman kodin myötä listalle on eksynyt myös paljon omassa kodissa asuvalle sopivia vinkkejä, jotka tosin käyvät myös sellaisillekin, jotka tykkäävät sisustaa omaa huonettaan. Esimerkiksi pyyhkeet ja kauniit käsisaippuat ovat musta tosi käytännöllisiä ja varmasti kaikilla käyttöön tulevaa perus kulutustavaraa. Yksi kiva ja kohtuuhintainen lahjavinkki on tuo Le Sacin pussukka, joka itsellä toimii niin pussina viherkasville kun roskiksenakin. Samoin juuri hankkimani kaktuspatsaat ovat kiva idea, varsinkin sellaiselle, jolla ei ne elävät kukat pysy hengissä ;) Yksi oma lahjasuosikkini mitä olen aikoinaan saanut on kivat lakanat. Ne on nyt tosin jo melkein puhki kuluneet, mutta silti vielä käytössä! Joten laadukkat lakanat on mielestäni kiva ja käytännöllinen lahjaidea lähes kelle vain! Pidin niistä jopa silloin, vaikka muuten sisustaminen ei kotona asuessa vielä juuri kiinnostanutkaan.

Kosmetiikka ja vaatteet voivat olla vähän haastavia koon ja sopivien sävyjen vuoksi. Eli lahjan saaja on tunnettava melko hyvin. Yksi helppo ja oma suosikkilahjani joskuslakanoiden lisäksi on kiva yöpuku. Esimerkiksi söpöt yöshortsit tai kiva aamutakki vaikkapa ”unilappujen” (eli siis ne silmälaput joita itse käytän nukkuessa, kun huoneessani on liian valoisaa) kera. Myös hauska joulupaita sitä menossa olevaa ja tulevia joulua varten on kiva idea, jos vain lahjansaajalta löytyy huumoria (tai hän on muuten vain joulupaitafani :D). 

Joku erikoisempi meikki, kuten glitterliner tai vaikka setting spray ovat myös hyviä ideoita ihmiselle joka pitää meikkaamisesta! Mainitsinkin aiemmin käsisaippuat kivana ideana, niin samaan kategoriaan menee vartalosaippuat ja esimerkiksi shampoot. Ne on sellaisia, joita kaikilla varmasti kuluu, joten itse ainakin mielellään sellaisia annan ja vastaanotan.

Mikä on sun lempparilahja ja millaisia onnistuneita lahjoja sinä olet hankkinut tänä vuonna tai aikaisempina jouluina?

ps. Lähipäivinä tulossa video mun parhaasta joululahjasta jonka tänä vuonna olen antanut <33 kommenttia

  1. Mun mielestäkin tää oli kiva postaus, joskus ei oikein keksi lahjoja niin tällaisista postauksista voi saada ideoita! :D Myös toi teidän joulukalenteri on ihan huippu, tehkää ihmeessä ainakin lisää niitä "reagoidaan vanhoihin videoihin" -luukkuja (jos ehditte) :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! Vinkkipostaukset on aina mielenkiintoisia ja hyödyllisiä :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.