15 & 16. Jouluherkkujen testausta videolla

lauantai 16. joulukuuta 2017Nyt oli unohtunut jakaa näköjään yhden päivän luukku, joten mennään tuplapostauksella. Sopii muutenkin hyvin, kun tänään olisi luvassa ollut Pinjan my day ja sen julkaisu mun blogin puolella tuntuu vähän oudolle eli ei huonompi ajotus tälle unohdukselle. Ensin kuitenkin herkkujen maistelun pariin


6 kommenttia

 1. Pinjan my dayssa tulit töistä hilfigerin pipossa, jonka kuitenkin siinä videolla saat vasta pinjalta kun avaat sitä joululahjaa. (Lahjan avaus oli yksi luukku jo aiemmin). Olitko siis saanut vaatteet käyttöön jo aiemmin ja siinä avaus/unboxaus videolla vaan esität yllättynyttä? ;);)

  VastaaPoista
 2. Kauheaa,miten pinnallista elämää. Kokoajan kaikki huomio vain omaan napaan, miten mun meikki on, miten mun hiukset on, mikä kallis paita mulla on jne. Tulee paha olo. Miten tuollaiset asiat ovat niin tärkeitä? Keskusteltiin juuri ystävieni kanssa ja päätettiin yhdessä lopettaa tämän pinnallisen turhuuden seuraaninen. Ehkä vuodet ja ikä laittavat asiat tärkeys järjestykseen. Tuli paha olo. : (

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettette seuraa jos ahdistaa :) Mutta mistä meidän sittem pitäiso huolehtia, jos elämässä pn kaikki hyvin eikö ole ihan positiivista että ainoa asia huolehtia on vaikka hiukset tai meikki. Tiedostetaan kuitenkin että kaikilla ei asiat näin ole ja lahjoitettiin juuri esim. järkyttäväy määrät tavaraa Kuopion sosiaalitoimelle joululahjoiksi :)

   Poista
 3. Onhan se hyvä jos asiat on niin hyvin että voi huolehtia pinnallisista asioista, mutta kommentin kirjoittajalla on pointtinsa. Minusta usein "julkkikset" puhuu ajattelemattomasti asioista(mainitsen "julkkikset" sillä he levittävät asioita paljon laajemmalle alalle kuin "normi" kaduntallaajat) ja esim juuri tuo ulkonäkö kysymys on joillekkin todella iso asia (itsellenikin oli jokunen vuosi sitten ja itsetuntoni oli maassa ennen kuin tajusin että ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä). Ihmisiä pitäisi kannustaa olemaan juuri sellaisia kuin on eikä valittaa että voi kun näytän nyt kauhealta kun meikki ei satu olemaan juuri omaan makuun, yms. Tällä tavalla saa muut ihmiset arvostelemaan omaa ulkonäköään mikä on kaikke muuta kuin hyvä asia.

  VastaaPoista
 4. Kivoja videoita ollut joulukalenterissa! Ja toi Pinjan my day tosi kivasti kuvattu :)

  VastaaPoista
 5. Mikset julkassut komenttia siintä piposta?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.