Valaisin olohuoneeseen

torstai 21. joulukuuta 2017

*Postaus sisältää Elloksen mainoslinkkejä

Hävettää myöntää, että mulla ei ole olkkarissa vieläkään valaisinta. Pitkään menin pelkän Tupla kuplan valolla, mutta ruokapöydän päälle sentään sain roikkumaan yksinkertaisen valkean johdon päässä roikkuvan pelkän polttimon. En halunnut siihen mitään näyttävää, sillä valo ei laskeutuisi ilman toimenpiteitä keskelle ruokapöytää, joten huomiota herättävämpi valaisin näyttäisi lähinnä oudolle. Pidän nimittäin ruokapöytää ja sohvaa vähän eri paikoissa mihin ne pohjapiirrustuksessa oli suunniteltu. Näyttävä valaisin ruokapöydän päällä olisi kyllä upea, mutta ilmeisesti ei kovin helppo toteuttaa kun valopistoke ei oikealla kohdalla ole... Joten alusta asti on ollut mielessä sijoittaa sohvan päälle joku isompi valaisin, joten silloin ruokapöydän päällä oleva voisi hyvin olla vähän huomaamattomampi.Sohvan päälle kuitenkin olen suunnitellut, jotain vähän näyttävämpää. Kuten kokoamastani kollaasista varmaan näettekin on haaveissa joku näyttävä ja monta lamppua sisältävä valaisin. Asuntoni huonekorkeus on normaalia korkeampi, joten tänne mielestäni sopisi erityisen hyvin joku isompikin valaisin.

Tuollaiset vaan eivät tahdo olla olla mitään edullisia, joten hankinta on lykkääntynyt ja lykkääntynyt. Lisäksi värin valitseminen on vaikeaa! Hopea vai musta... Erityisen ihastunut olen Rydensin Hero -valaisimeen, jossa on hyvin monta lamppua, joten valoakin varmasti riittäisi. Mutta saa nähdä mihin päädyn vai löydänkö vielä lisää vaihtoehtoja. Mitä mieltä te olette? Mikä on oma suosikkinne ja millaisiin valaisimiin te olette kotonanne päätyneet?

Valaisimen lisäksi haaveilen vielä isosta kaktuksesta ja sitten alkaa kaikki mielessä olevat hankinnat olla hankittu. Molemmat näistä ovat alusta asti pyörineet mielessä, mutta 50 euron sijoittaminen huonekasviin, jonka elossa pitämisestä en ole aivan varma on vähän arveluttavaa ja tuo valaisimen valitseminen on myös kestänyt... Ja kestää vielä hetken. Kaktuksen tosin ehkä uskallan seuraavalla Ikean reissulla ostaa!

3 kommenttia

  1. Ehdottomasti häkkyrävalaisin!! Se sopii sohvapöytään ja on kuitenkin halvimmasta päästä noista vaihtoehdoista!:)

    VastaaPoista
  2. Moniulotteinen Hero-valaisin olisi myös mun mieleen ja sopis sun sisustukseen hyvin. :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.