17. Hevostohtori 3

sunnuntai 17. joulukuuta 2017Hevostohtori osa 3 nyt vuorossa. Tämä sarja olikin menestys ja te olette laittaneet mielettömästi kommentteja videota varten, joten eiköhän osia ole tulossa vielä lisääkin!
2 kommenttia

  1. Tuleeko jouluna muita postauksia kuin joulukalenteri? :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun teette näitä videoita. Tuon "hullun" hevosen kuvausta kuunnellessa mietin vaan, että eihän mikään hevonen suunnittele että tänäänpä murran kolme kättä ja huomisen ohjelmassa on kaksi aivotärähdystä! Hevonen ei kiukuttele ilman syytä, ja jos kyse ei ole kivusta niin syy löytyy melkein aina satulan päältä. Hevonen ei murra kenenkään luita, vaan ratsastaja sattuu onnettomuudekseen putoamaan huonosti. Paras keino ehkäistä vakavia vammoja on hyvä tasapaino! Ja tietysti turvavarusteet. Silti joskus sattuu ja tapahtuu. Jos pelottaa niin pitää sanoa opelle ja pyytää että saa tehdä helpompia tehtäviä tai mennä vaikka ympyrällä jos hevonen on helpompi hallita siinä.

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.