#29 maastoilua ja esteitä

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

MOI! Tein nyt tälläisen jutskan tähän postaukseen, jossa kerron jokaisesta päivästä erikseen. Estevalmennuksen kuvat on sitten joltakin muulta kerralta.

maanantai 6.12
Käytiin siis sillon maastossa. Tuija meni Lillä ja pisti ponin maastotykittelyjä ruotoon. Lilli näyttikin kaikki ryntäily temput, joka oli hyvä, koska pelkäsimme ettei tekisi mitään kun Tuija kyydissä. Voittokin oli yllättävän villi, laukassa meinasi olla jo pitelemistä =)

tiistai 7.12

kuva: John

Kauan odotettu estevalmennus, joka meni yllättävän hyvin, vaikka ei olla hypätty pitkään aikaan :)) Tehtiin aluksi linjoja ja Voitto hieman kiihtyikin :D Sitten tehtiin ns. pientä rataa (sarja+ 1tai2 estettä yms.) Onneksi se kiihtyminen sitten loppui loppua kohden. Tehtiin yhtä tosi pientä tietäkin ja Voitto käänty ihan sika hyvin! Lillikin toki puksutti mallikkaasti kaiken <3

Treenit meni kiitettävävsti, joten kisoissa startataan Pinjan kanssa hepoillamme 80 ja 90, sekä HeC.

tänään keskiviikko 8.12
Tänään varmaan hieman treenataan koulurataa pellolla ja voisi vaikka opetella ton kouluradan :D

SANOKAAPA TE MIKÄ OLISI SOPIVA KAPPALE VOITON MUSIIKKI VIDEOON? TÄNKS <3

huomenna torstai 9.12
Hevosilla varmaankin vapaapäivä

yli huomenna perjantai 10.12
Ellun valmennus Korholassa

Viikonloppuna
Launtaina estekisat ja sunnuntai koulukisat :)

Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.