#33 poni oli nopeempi

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

kartta poistettu


Hei! Oltiin eilen siis siellä maastossa. Laiteltiin hepat ihan normisti kuntoon ja lähdettiin kävelemään ja tuosta kartalta kun katsoo niin käveltiin tuohon ekaan nuoleen asti ja tultiin pyörätieltä sellaiselle tukkiautotielle, josta lähdettiin heti ravaamaan. Meidän ei ollu tarkotus mennä sinne aluksi, mutta kun nähtiin ison tukkirekan menevän sinne minne oltiin menossa, ei menty sinne vaan lähdettiin tuota mun piirtämää reittiä.


Heti siinä ravissa Pinja otti muutamia stoppeja Lillille ja Lilli kuunteli tosi hyvin olosuhteisiin nähden :) Sitten se kauhea tukki rekka tulikin meitä vastaan, se oli tullut hakemaan tukkeja tuolta tieltä, minne me sitä väistettiin. Hevoset ei sanonu mitään, vaikka se tuli sieltä mutkan takaa yllättäen. Minä ja Pinja mentiin ihan paniikkiin ja se tarttu tietty hevosiin. Ravattiin nopeesti yhteen haaraan, josta joku oli ajanu moottorikelkalla. Sitten odotettiin, että tukkirekka ajaisi ohi ja jatkettiin matkaa. Ravattiin lähes tuo koko tukkiautotie ja sitten käveltiin ja ravailtiin tuohon oikealle kääntyvään tienhaaraan asti.Tultiin sitten sellaselle ihan VALTAVAN ylämäen alapuolelle. Tätä ylämäkeä tuli rampattua silloin useamman kerran, kun Lilli asui vielä keskimäellä. Laukattiin sitten tuo ylämäki ja pikkulilliponi tykitti Voitosta ohi :,DD Voitto on vähän hidas ja huonokuntoinen, tai sitten Lillillä on vaan niin suuri kilpailuvietti. Ylämäen huipulla sitten hieman hevosia väsytti ja käveltiin melko pitkästi. Yhdestä talosta tuli sitten koira, joka "hyökkäsi" Lillin jalkoihin (Voitto oli ehtinyt jo paeta sivummalle). Lilli sitten potkaisi koiraa, en tiedä osuiko, mutta koira lähti takaisin talonsa rappuselle.

Sitten lähdettiin ns. vanhaatietä kotiin. ravailtiin siinä ja kun hepat innostu laukkaan ohjattiin ne sellaiselle polulle, joka johtaa mastolle. En muistanut piirtää sitä tuohon karttaan.

Kotona oli sitten kaksi hyvin rauhallista heppaa :D Olihan lenkki n.12km. Tänään äitini ja naapuri (jonka hevosta Liljaa hoidimme) ratsastavat. Toivottavasti tajusitte jotain tästä tekstistä :>

3 kommenttia

  1. harmi ku toi kartta on poistettu ku aloi nyt vasta lukee anonyyminä tätä sun blogii:) En tiiä yhtään et mist höpötät ku ei nään sitä karttaa :( muuten on kiva blodi ja seuraan teitä myös youtubesta :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia nää maastokuvat, miksei sun blogissa enää oo tälläsiä?

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.