#35 pakkasta -32

torstai 23. joulukuuta 2010

MOI! Täällä on siis ihan hirveesti pakkasta -32 astetta klo 8. Ja tän tapaista pitäisi olla nyt kaksi pvä. Hevoset saa olla vaan vähän aikaa ulkona, jo senkin takja, että tallissa jäätyy putket jos hevoset ei oo siellä lämmittämässä.Eilen sit vähän järkättiin tallissa, järjestettiin kaikki hyllyt yms. Tehtiin se tarhojen muuttaminen, ratkasu on nyt vähän jännä, mutta haluttiin, että saavat olla turpakosketusessa toisiinsa.

Käytiin eilen ratsastamassa tienpäässä ilman satulaa. Hepat oli pirteitä ja laukattiinkin yksi ylämäki. Lilli meinasi kiihytellä, mutta Pinja sai sen yllättävän hyvin pidettyä. Tänään katsotaan miten voidaan liikuttaa kun tuo pakkanen on niin kiva :>

Yllä olevassa kuvassa tarhat siis ennen, nuo punaiset on portteja.

Tässä sitten remontin tulos :,D Hieman jännä, mutta pääset turpakosketukseen toistensa kanssa.

6 kommenttia

 1. Mikseivät ole samassa tarhassa?

  VastaaPoista
 2. Olivatkin ennen Voiton haavaa ja tulevat laitumella olemaan yhdessä. Tahtovat vain aika lailla potkia ja purra toisiaan ja hokitkin kun on, niin ei oteta riskejä.

  VastaaPoista
 3. katoin nyt näitä vanhoja postauksia, nii kuka on pena? :D

  VastaaPoista
 4. kuka on pena!! eikö se oo se ruskeahko heppa millä on läsi päässään.?? ihanan näköinen pikku-pena!!!!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Se on joku heidän tuttunsa hevonen, joka oli heillä vähän aikaa! Ei ole siis oma

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.