#30 Kisat, Kisat, Kisat

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Tänään oli siis koulukisat, niistä en nyt jaksa kertoa mitään, koska videolta näette kaiken mitä tarvis on.

KOULUPÄIVÄ VIDEO

Huomatkaa, että olen kirjoittanut tämän tekstin heti kisojen jälkeen ja julkaisin sen vasta seuraavana päivänä

Hei! Tänään oli siis ne estekilpailut Korholassa, jossa käydään treenaamassakin. Kisat olivat KuoRin järjestämät seurakilpailut. Ja arvatkaa vaan kuka unohti saappaansa kotiin :DD Onneksi oli monia ihania ihmisiä jotka tarjosivat lainaan saappaat, mutta mitkään ei sopinu minulle ;( Sitten menin talvikengillä ja kannukset sain lainaan, kiitos kaikille apua tarjonneille <3

KLIKKAA, niin pääset katsomaan videon Pinjan ja Lillin radasta
Lilli ja Pinja olivat 80cm jaetulla 1. sijalla. Arvostelu oli siis 367.1 (A2/A2). Vauhti ei ollut kovin kova, mutta tiet melkosen tiukat. Voitte itse kattoa tuosta videolta, miten meni. Pinja ja Lilbe menivät siis elämänsä ekan yhteisen 90cm radan ja sieltähän tuli kolmas sija :)

Voitto meni ihan superisti 80cm luokan!!<3 Se oli verkassa aika vahva ja oli melkonen piteleminen, mutta ei kytänny yhtään estettä verkassa taikka radalla. Saatiin siis puhdas rata ja oltiin  kai 10 parhaan joukossa, melko lähellä, että oltaisi sijotuttu. 90cm verkassa Voitto otti okserille  megahuberpompun ja olin vähällä tulla alas. Radalla tuli kuitenkin yksi kielto, joka oli osittain kyllä minun vikani.. Ei ollut ihan niin hyvä tie kuin muille ja este tuli muutenkin vähän yllättäen, mutta tyytyväisiä ollaan kuitenkin kaikki :)

Huomenna sitten koulukisat :S Katotaan saadaanko 30% vai paljonko..

Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.