#55 huippupäivä ja huippihepat

perjantai 4. maaliskuuta 2011


pegasos hyppää kavaljetin yli :D


Moi! Lähdettiin aamulla siis kohti Pikkupihaa aluevalmennuksii, molemmat hepat oli pakattu koppiin, jottei Lilli joutuisi jäämään yksin kotiin. Poni sai siis olla ihan puhtaasi seuraneitinä matkassa. Valmennukset oli jonkinverran myöhässä, joten ehdin verkkailla jo hyvin ulkona. Maneesissa sitten pääsi suoraan ravaamaan ja laukkaamaan. Olin poniryhmässä, vaikka Voitolla meninkin :)

Tehtiin alkutunnista isolla ympyrällä vähän koulua. Tavuteltiin ja ratsastettiin hepat läpi. Sanna antoi tosi hyviä ohjeita ja uskalsin ratsastaa Voittoa kunnolla -> Voitto kulki tosi hyvin! Tunti alkoi siis tosi kivasti ja itellä oli hyvä fiilis!

Tehtiin kontrolli tehtäviä. Alotettiin kaarevalla linjalla olevalla jumpalla, vasempaan kierrokseen Voitto oli tosi jäykkä ja en saanu sitä kunnolla pohkeen ympäri, joten mentiin kerran ohi vikasta. Toiseen suuntaan se rupesi jo taipumaan ja lopulta se vasempaankin kiekkaan hyppely alkoi onnistua paremmin.

Tehtiin sit lyhyttä ratatehtävää jossa oli mm. yhden ja kahden askeleen sarja. Kaikki välit oli silleen et sai ottaa vähän kiinni, jotta askel sopisi. Nääkin harjotukset meni kivasti, mitä nyt ite tuli muutama huono tie, josta seurasi huononpi lähestyminen, mutta oon kerrankin hirmu tyytyväinen itseeni :DD

Lilli oli karannut äitiltä, joka talutteli sitä ympäri Pikkupihan pihoja valmennuksemme ajan. Äiti oli lähtenyt metsäpolulle, jota mentiin viimeksi juuri ennen valmennusta. Lilli kuitenkin päätti juosta kesken kaiken itse tallin pihaan, jossa oli yrittänyt jonkun toisen koppiin. Onneksi tallihenkilökunta oli pyydystänyt ponin :D

Kotiin saavuttuamme sitten laitettiin Voitto tarhaan ja ratsastin Lillin Sannan kouluratsastusopeilla. Poniinkin tehosi hyvin tälläinen läpiratsastus tapa, eikä poni ollut läheskään yhtä toispuoleinen kun eilen. Lilli oli super, eikä oo koskaan mun alla menny noin hyvin. Oli kaikissa askellajeissa kiva, mitä nyt pukitteli kun piti mennä reippaassa temmossa.

Niiiin, näytettiin Sannalle Voiton satulaongelmaa tai siis kun se on hiertäny karvoja pois selästä. Sanna sano et edestä ohuempi ja lyhyempi romaani olisi parempi. Lähdettiin sit äitin kaa kaupungille kattoon sitä, mutta kaikki kaupungin ratsastustarvike liikkeet oli menneet kiinni jo viideltä. Että se sitten siitä romaanista..

Katotaan sitten miten huominen treeni sujuu ;)

Näistä kuvista huomasin, että Lilli oli melko etupainoinen..
3 kommenttia

  1. siis aivan ihanaa että sulla on näin paljon kuviakin täällä! Hevosblogit on niin usein täynnä tekstiä että minä en ainakaan jaksa pelkkää sana sotkua lukea! Nyt on ihana katsella kuvia ja samalla lukea hyvää blogiasi! :) Kiitos ihanasta blogista!

    VastaaPoista
  2. Hyvä, jos joku tyksii "vähempi tekstiä, enenpi kuvia"- periaatteestani :D

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.