#64 Puomeja ja kaverin ihana poni

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Moi! Eilen käytiin katsomassa tuttavamme uutta ponia. Ehkä jotkut teistä tietävätkin kouluponi Aragornia tuttavallisemmin Aapoa. Poni oli kyllä ihan ylisöpö ja kivan oloinen muutenkin!

eikös olekkin melko söpö otus?


Sini ratsasti taas Lillillä ja Pinja opetti. Olin kyhännyt ravipuomit ja linajn puomeista kentälle.
Voitto meni ihan superisti, se ei oo pitkään aikaan ollu niin kivan tuntunen! Harmi, kun Pinja ei ehtinyt kuvata koska opetti Siniä ja Lilliä. Ravailin tein vähän väistöjä ja taivuttelin Voittoa. Sen jälkeen tulin ravipuomeja. Voittohömppää pelotti hirveesti ne ravipuomit ja eka kerralla kielsikin niille :D Toisella kerralla sit koikkelehti niiden yli jotenkin hassusti. Pikkuhiljaa rupesi sitten onnistumaan ja Voitonkin jännitys helpotti. Puomit oli aluksi Lillin mitoilla, eikä tajuttu pidentää niitä heti. Onneksi sitten pidennettiin, koska Voitto meni tosi hyvin ne pidempänä. Tunsi oikeen selkään, kuinka sen selkä pyöristy ja se venytti itteään. Laukkapuomeille tein ihan vain omalle silmälle treeniä, yritin etsiä mahdollisimman hyviä etäisyyksiä.

Sini on hirveesti edistynyt Lillin kanssa. Nyt Lillikin tottelee Siniä paremmin, eikä pysähtele joka paikkaan. Laukan nostotkin alkoivat onnistua jo eilen. Ajateltiin Pinjan kanssa liinassa laukkauttaa Siniä, jotta tulisi varmuutta siihen laukkaan.Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.