#58 eilisestä hyppelystä

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011




Moi! Eilen siis lähdettiin heppojen kanssa koko perhe Korholaan. Ennen mun ja Voiton valmennusta kouluvalmentajamme Ellu ratsasti Lillin. Sanoi onneksi, ettei ole hirveesti muuttunu huononpaan vaikka ei ole kunnolla mentykkään niin usein.


Verkassa Voitto oli melko laiska, mutta kun alotettiin hypääminen niin piristy pikkusen. Tehtiin aluksi tossa kuvassa olevilla punasilla pystyillä semmosta kolmikaarista kiemuraura jutskaa, jossa piti saada jokaiseen kaarteeseen saman verran askelia. Muutaman kierroksen jälkeen se onnistuikin. Sitten tultiin tota sinistä ravilähestymisellä. Eli pomi, ristikko, yksi askel ja okseri. Jota sitten aina nostettiin. Voitto tuli uuber hienosti 125cm <3

Vika tehtävä oli  sit päädyn kautta tolle pinkille pystylle ja sieltä sitten päädynkautta toiselle pinkille, ekan pinkin alla oli valkea portti ja toisen alla semmonen iso vesimatto kaksinkerroin. Voitto hyppäsi molemmat hienosti ja mukisematta :) Minä ja Voitto tultiin sit vielä lopuksi tiukkaatietä uralta ekalle pinkille oikeassa kierroksessa ja sit hypättiin se ja käännyttiin vasemmalle. Toivottavasti tajusitte jotain näistä epäselvistä selostuksista..



1 kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.