#63 hierontaa ja pohkeenväistöjä

perjantai 25. maaliskuuta 2011


moi! Eilen yllätin Voiton makaamasta karsinassa. Olen sen nähnyt laitumella makaavan ja tallissakin valvontakameran kauta, mutta eilen kun tultiin talliin Voitto vaan nukku siellä. Siinä se pötkötteli, ehin saaha jopa kivoja kuviakin, kunnes nousi.


7-vuotias pikkusiskoni ratsasti Lillillä eilen. Lilli meni paremmin kun viime kerralla, jollon yritti koko ajan luistaa hommista pysähtelemällä. Ehkä raipastakin oli jotain apua.. Minä tein Voitolla pohkeenväistöjä, koska ne avaavat Voiton jumeja kuulemma hyvin. Voitto väisti yllättävän hyvin ja laukassakin oli tosi kiva.

Tänään Hevospalvelut Salolahdesta tuli ystävämme Minna hieromaan Voiton. Aluksi vähän juoksutin heppaa, jotta näkisi sen ontumisen. Ei se tänään ontunut muta vähän niinkuin keri oikealla etusella oikeassa kierroksessa.. Hieronnasta ei löytynyt pahempia jumeja, ristiselkä ja rintalihaksissa oli vähän jumia. Rintalihasten jumit aiheuttavat toden näköisesti sen ontumisen. Ja yksi syy jumejen syntyyn on meidän vinous, mutta myös koska Voiton ulkoloimi valuu taakse ja kuristaa juuri siitä lihaksista.. Uusi loimi siis ostoslistalla.


Horze Avalanche sadeloimi
Esimerkiksi tämä Horzen sadeloimi voisi olla Voitolle hyvä.
 Loimi on Horzelta.


Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.