#65 puomeja, taas

maanantai 28. maaliskuuta 2011Eilen sit piti lähteä maastoon, mutta Sini halusikin ratsastaa Lillillä ja päätettiin sit mennä kentällä. Launtaina Voitto oli niin mukava ja kuunteli+keskitty asioihin, niin ei sitten eilen jaksanu enään. Kyllä se teki kaiken, muttei olisi tahtonut oikein keskittyä. Tein sitten ravissa voltteja ja tulin niitä ravipuomeja. Keskiyin sitten enemmänkin laukka työskentelyyn ja teinkin kokoamisia. Sannan valmennuksissakin tehtyä tehtävää; isolla voltilla ihan pienä voltteja, jossa tarkotus on saada takaosa työskentelemään. Voitto tekikin niitä ja välillä tuli ihan sellanen fiilis, että "uivitsi mehän tehään laukkapiruettiä". Mutta kyllähän minä sen tajuan, ettei me ihan laukkapiruettia tehty :D

Sini meni Lillillä ja kehittyy huimasti. Hallitsee Lillin jo ihan täysin ravissa ja pystyy menemään pikku estettä (lilli kylä vaan hölkkää sen yli). Lopuksi sitten juoksutin Lilliä ja Sini harjotteli laukassa istumista. Lilli otti välillä vähän spurttia, mutta kyllä sekin sitten onnistu.

Jonkun blogissa näin tälläisen listan, jotka pitää korjata omassa istunnassa/ratsastuksessa. Joten päätin tehdä teillekkin sellaisen ja pitkä tulee olemaan..

 • ryhti
 • katse ylös
 • kyynärpäät kylkiin
 • nyrkit pystyyn ja nyrkki kiinni
 • varpaat menosuuntaan
 • pohjetta annetaan pohkeella ei kantapäällä
Tuossa nyt noita isoimpia virheitä, kunhan nuo on korjattu voi alottaa hienosäädön ;)

2 kommenttia

 1. ja nosta käsi irti harjasta, kyynerpäähän kulmaa (;

  VastaaPoista
 2. juu tuoolla kyynärpäät kylkiin tarkotin noitakin, koska tuon kun saa korjattu niin periaatteessa muidenkin pitäisi noiden muidenkin käsiongelmien korjautua ;)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.