#379 välipostaus: kirjavinkki

torstai 11. lokakuuta 2012

 Äiti lainasi kirjastosta tosi mielenkiintoisen hevoskirjan. Kirjan on kirjoittanut Katri Syvärinen ja sen nimi on Tavoitteena tasapaino. Oon ennenkin lukenu näitä Vudekan kustantamia heppakirjoja ja oon pitäny niistä tosi paljon. Tästä teki erityisen mielenkiintoisen meidän (alue)valmentajan ja Voiton myyjän juttu, toki muidenkin ihmisten kertomukset olivat mielenkiintoisia.

Onko joku lukenut tän? Mitä piditte?18 kommenttia

 1. Voisin lukee ton kijan, jos on kerran hyvä :)

  VastaaPoista
 2. itekkin oon lukenut :) toi on kyllä mahtava kirja!

  VastaaPoista
 3. Mä oon lukenu kans ja on hyvä

  VastaaPoista
 4. toi on kiva kirja olen lekenut sen

  VastaaPoista
 5. meillä on tuo kirja ihan omana :) mitä olen sitä katsonut niin hyvä kirja on kyllä. kannattaa lukea !

  VastaaPoista
 6. löytyy tuo kirja, luin päivässä :D

  VastaaPoista
 7. Toi Salla Varenti on ollut mun ratsastuksen opettaja ! :-D Tosin vaa parikertaa kun en tuolla käynyt vakituiseen. Ja olihan sen tallista yhessä villivarsassakin, muistaakseni syyskuun :)

  VastaaPoista
 8. Meillä no tuo kirja, en kyllä koskaan ole luekent. Täytyykin heti ottaa esille! :)

  w-b-k-s.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvä kirja, Maiju on suht. tuttu ja äitin kaupassa myyään näitä niin halusin sen lukee! Kaikkien muiden jututkin oli hyviä tai antoivat ainakin ajattelemisen aihetta ;)

  VastaaPoista
 10. Taidanpa seuraavaksi lainata tuon kirjastosta. Millä kameralla muuten kuvaat?

  VastaaPoista
 11. Ooon ollu ton katri syvärisen henkises valmennukses ja oli kyl todella vaikuttava ! mun piti ostaa toi kirja sielt mut ei ollu rahaa 8(

  VastaaPoista
 12. Mä oon lukenu tuota samaa sarjaa sen jonkun "syvälle satulaan" tai jonkun ton tapasen ja se oli ainaski tosi hyvä. Vois ehkä harkita tonkin ostoa, jos vaika HIHS:sistä ostais :)

  VastaaPoista
 13. äiti osti ton, mutta en oo lukenu kun pätkiä sieltä täältä: D.. laiskiainen

  VastaaPoista
 14. Oon lukenut myös tuon ja tykkäsin kovasti! Sain paljon vinkkejä :) Sitten vielä olisi kysymys Voiton irtopalaleikkauksesta ja siitä toipumisesta. Eli kuinka kauan kesti, että saitte alkaa normaalisti liikuttamaan sitä, ihan kaikissa askellajeissa ja missä vaiheessa pääsi invatarhaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oikeen enään muista, mut oisko ollu jonku pari viikko tai kuukauden ihan kokonaan liikuttamatta. Seuraavana päivänä karsinan kokoseen tarhaan ja hmmm en oikeen muista selaappa vanhoja blogimerkintöjä!

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.