#381 Haaste teille kaikille

lauantai 13. lokakuuta 2012

Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa.Valitse sitten 11 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä joihin haastettujen tulee vastata. Vastaavat samoihin kysymyksiin kuin minä. Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän. 

Sain tämän Laepilta, kiitos siitä:)

Haastan kaikki jotka tän haluaa tehdä omaan blogiinsaMikä hevonen on ollut sinulle kaikista läheisin?
Vastaus on helppo, Voitto. Lillikin on toki läheinen, mutta Voitto on nyt kumminkin ollut mulla pitempään kun se aika mitä Lillin kanssa puuhailin. Voitto on opettanut mulle niin älyttömän paljon ja se on jotenkin niin mun tyylinen persoona!


Millainen hevonen on mielestäsi hyvä/huono ratsastaa?
Aloitetaan nyt vaikka huonosta. En sanoisi, että tämmöinen hevonen on välttämättä huono, mutta en vain henkilökohtaisesti koe miellyttäväksi ratsastaa tämmöistä hevosta. Inhoan hoputtaa hevosta eteen, ratsastaminen oikeasti kärsii siitä kun joutuu koko ajan vahtimaan, ettö liikuuko tämö nyt oikeasti. En pidä myöskään jäykistä tai muuten vaan hevosista, jotka eivät taivu pohkeen ympäri tai asetu kunnolla. Hevoset, jotka kulkevat pää pilvissä, eivät myöskään miellytä. En tarkoita, etten tykkää hevosista jotka eivät heti mene muodosssa, vaan sellaisia jotka oikeasti kulkevat pää pystyssä.

Hyvä ratsastaa on oikeastaan juuri luettelemani huonon vastakohdat.  

 Oletko tyytyväinen omiin taitoisihisi? Haluaisitko kehittää jotain osa-aluetta?
Koskaan en varmasti tule olemaan tyytyväinen, mutta nykyään ensaa mitään kauheita inho kohatauksia kun katson videoita tai valokuvia itsestäni. Haluaisin kehittää etenkin esteistuntaani ja käsien käyttöä sekä niiden asentoa.

 Oletko tavoitteellinen ratsastaja?
 Kyllä, omasta mielestäni ainakin. En nyt pidä realistisena haaveenaa ainakaan tällä hetkellä mitään suurempia kisoja, mutta tykkään treenata ja touhuta heppojen kanssa jokin selkeä tavoite mielessä. Tavoitteeksi kelpaavat seuraavat aluevalmennukset tai kista, mutta pitää olla jokin päämäärä sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä, muuten en varmaan jaksais treenata:D

kuva aaveen.net

Oletko saavuttanut kaiken haluamasi?
Tällä hetkellä en halua muuta kun terveen hepan, katsotaan saavutetaanko sitä koskaan.. mutta juu yksi "haaveeni" on 110cm luokat ja sitä en ihan ole saavuttanut. Yhden 105cm luokan oon menny hyvin, mutten sitten muuta yhtään isompaa. Katsellaan jos toi heppa tulee kuntoon, että mihin me vielä edetään.

 Haluaisitko joskus oman tallin? Miksi?
No, semmonen löytyy jo tuolta pihasta vaikka aina en sitä haluaisikaan. Enmä kuitenkaan osais oikeen viedä Voittoa enään muuellekkaa. 

Haluaisitko työskennellä ulkomailla hevosten kanssa? Missä & miksi?
Ehkäpä. Siitä olisi varmast hyötyä huonolle englannin taidollekkin ja olisi varmasti ihan mahtava kokemus! En ole tarkemmin haaveillut mistään paikasta, mutta joku estetalli euroopassa ois aika jeees. Millainen hoitomenetelmä on hevosille mielestäsi parhain?
Riippuu todella paljon yksilöistä, ei voi mitenkään sanoa että kaikille hevosille sopii tämä ja nyt ne alkaa toimiin kun teen näin. Kumminkin hevosten pitäisi saada olla mielestäni hevosia, tarhailla pitkään, olla laitumella, maastoilla jne.

 Mikä sinulle on tärkeintä hevosurheilussa
Toisesta osapuolesta eli siis hevosesta huolehtiminen ja sen treenien, ruokintojen jne. suunittelu. Myöskin yhteistyö ja luottamus ovat tärkeitä ja voimia antavia asioita!
 
Millainen olisi viikko ilman hevosia?

 Normaali. Kaipaisin varmaan Voittoa jonkinverran ja miettisin miten se voi jonkun muun käsittelyssä. Viettäisin kavereitten kanssa aikaa ja ottaisin rennosti!
 

14 kommenttia

 1. ♥ aivan ihania! ja just oiva haaste mun syntymäpäiväksi (;

  VastaaPoista
 2. taitaa olla kirjotusvirhe tuolla oikeessa palkissa kun lukee että 'INSTAGRAMISSA NIEMELLÄ TIIAVOITTO' vaikka olettasin että pitäs olla nimellä :) kiva blogi ja toivottavasti voitto tulee kuntoon! :)

  VastaaPoista
 3. Miten olet saanut tuohon oikeaan sivupalkkiin tuon kuinka monta katsojaa on nyt paikalla blogissasi (:?

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Oon iha uus lukia sun blogissa, löysin tän blogin vasta eilen. Minkä Voitolla on, kun sanoit että haluat vain terveen hevosen? Voitko vaikka linkittää postauksen, josta löytyy vastaus? :)

  Ja toivottavasti se paranee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeastaan kaikissa viime aikaisissa postauksissa on vastauksia, lueppa sieltä :)

   Poista
 6. Löysin tallini.fi semmosen tyypin jolla oli semmone hevonen jossa oli kuvana joku sun ja voiton kuva jossa tiput :S Tyypin nimi oli _tinjan_talli

  VastaaPoista
 7. Kiva haaste! Nappasin myös omaan blogiin :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.