#387 Einiin ei

perjantai 26. lokakuuta 2012


 Moi! Postaus on vähän viivästynyt kun ollut kaiken laista tässä viime viikolla. Nyt kumminkin yritän ennen Emmin meille tuloa kirjotella teille vähän Voiton tilanteesta. Kuvia on jonkun verran, mutta ne ovat laadultaan huonoja koska kamera on siis edelleen vähän rikki. Pitäisi viedä huoltoon kuhan ehditään..

Lähdettiin sitten keskiviikkona Korholan maneesille. Juoksuttaisin eka Voiton kouluvalmentajan silmän alla ja se katsoisi missä mennään, sen jälkeen olisi Pinjan ja Lillin kouluvalmennus.  
Taluteltiin jonkun aikaa Voittoa ja Lilliä pihalla, kun maneesissa oli paljon porukkaa. Sitten kun Ellu tuli, niin se kysyi että missäs on Voiton suitset ja Tiian hanskat hups. Enmä oo kotona tottunu, että tarvitaaan jotain suitsia juoksutukseen? Hanskoja mä kyllä käytän aika usein, mutta ne jäi silti kotiin. No, saatiin lainaan Ellun suitset ja laitoin ne vaan tohon päitsien päälle.

Juoksuttamisesta ei ole nyt kuvia. Voitto oli ihan asiallisesti, eikä olisi jaksanut oikeen välillä juosta. Ravasin molempiin suuntiin ja Ellu totesi, että tilanne edelleen sama. Eli kiropraktikosta ei ollut hyötyä, Voitto ei onnu, mutta astuu lyhyempää askelta toisella etusella.  Me varattiin onneksi klinikka aika jo varmuuden vuoksi kaksi viikkoa sitten Tampereelle, saatin se siitä huolimatta vasta kahden viikon päähän.. Ratsastelen Voitolla nyt käynnissä, ettei se aivan masennu tekemättömyyteen.

 Pinjan valmennuksen ajan hengailtiin Voiton kanssa mm. solariumissa. Harjailin hepan oikeen hyvin ja sitten kun solarium aika loppu, loimi päälle ja äiti harjaili vielä jalkoja ja päätä. Kun Pinjan valmennus läheni loppua niin kävelin Voiton kanssa seuraavien ryhmäläisten kanssa pihalla. Siinä yksi heppa vähän riehui ja tartutti sen Voteenkin. Voitto sitten hypähteli vähän, mutta rauhoittui hyvin pian.

Löysin muute kirpparilta vähän aikaa sitten Kyra K.n paidan, oli pakko ostaa kun oli tosiaan hyvässä kunnossa ja vain viisi euroa.

 

Minkä ratsastusvaatteen olen saanut Suitsisopilta? Tarkkaavaisimmat ovat voineetkin jo huomata, laittakaapa arvauksia kommentilla!


57 kommenttia

 1. Ratsastus housut???

  VastaaPoista
 2. nuo housut tai tuon toppaliivin? :)

  VastaaPoista
 3. kiva postaus! (: mä luulen kans nuita housuja..

  VastaaPoista
 4. Heippa Tiia!
  Meidän ponilla oli sama ongelma,eli se käveli epäpuhtaasti ilman syitä,kunnes vietiis se klinikalle ja siellä kuvautettiin jalat ja olihan siellä sitten lähtenyt vähän kavioluu kääntymään. Toivottavasti voitto paranee ja pääsette taas normaaliin vauhtiin. Tykkään lukea sinun postauksia. Niistä saa aina paljon energiaa. Tsemppiä teille ja jaksamisia sulle :)

  VastaaPoista
 5. Housut? (: Ja kiva postaus (:!

  VastaaPoista
 6. mäkin veikkaisin, että ridahousut? ;)

  VastaaPoista
 7. joko ridahousut tai toppaliivi?? :D kyllä se voitto paranee!!

  VastaaPoista
 8. Eikös noi hepat oo tuolla kopissa väärinpäin. Tai siis isompihan pitäis olla tien sisä puolella! Noin on varsinkin talvella vaarallista ajaa. asvaltti tie kun on hieman loiva sinne ojaan kohti aina!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. katsoin ihan samaa : )

   Poista
  2. ettekö oo lukenu postauksii?? Voitto on sen takia ulkopuolella koska se menee paremmin sinne vai oliko se niin että Lilli menee paremmin vasemalle? no kuiten, hevoset tykkää enemmän näin.. ja on han se vaarallisempaa että hevoset riehuu kopissa kuin että ne on rauhallisesti "väärin päin" vaikka se on varmaankin vaarallista:)

   PS sori Tiia ku vastasin sun puolest. tai ainaki yritin vastata..

   Poista
  3. oon tän vikan anon kaa samaa mieltä että se meni noin. Ja tosiaan onhan se nyt turvallisempaa, että hevoset on noin, kun että ne riekkuisi koko matkan.

   Poista
  4. jep eli toka ano puhuit ihan asiaa, kiva kun joku lukee huolella blogia;)

   Poista
 9. Miekin veikkaan että ratsihousut :)

  VastaaPoista
 10. olen villi ja sanon sukat.

  (sukat tai housut veikkaisin minäkin)

  VastaaPoista
 11. en tiiä kerrotko ens postauksessa

  VastaaPoista
 12. Housut? Mut siis sun blogi on tosi kiva ja aika suosittu! :D ja näin sut muuten horse showssa, ja Voitto on toosi söpö! <3
  Mutta jos viitsisit käydä kurkkaamassa mun blogia, ja kenties liittyä lukijaks?
  http://livewithorses.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 13. Tavattiin Howrse Showssa! Lauantaina27. lokakuuta 2012 klo 9.38

  Voin kertoo kaikille että se ei ole toi liivi sillä se on ollu Tiialla jo tosi pitkään, noin 1 vuoden takaa. :) Mä veikkaan sukat. Eikä ne ratsihousutkaan ole oikein nekin sillä on ollut vähän ajan takaa.

  VastaaPoista
 14. Housut tai sukat? :))

  VastaaPoista
 15. Mitä ratsastuskenkiä käytätte talvisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan saappaita valmennuksissa ja kotona semmosia timberlandin kenkiä:)

   Poista
 16. Toppaliivin?
  Millon tulee se arvonta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIHSistä ostettu juttu siirtyykin edemmäksi valkuvauskilpailun palkinnoksi ja saatte 12-22pv sisällä sitten yhden toisen arvonnan;)

   Poista
 17. Piätkö voitolla jo tota bucasin loimee? Onks siinä paljon grammoja? Esim 300g?? Kiitos jo etukäteen vastauksesta :) toisti voitto nyt paranis mah. Nopeesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ehkä pidettäisi muuten, mutta Voitto rikkoi "tämän ajan" loimensa ja ei olla saatu vielä ostettua uutta, joten pakko käyttää tota. Oisko siinä 300g.

   Poista
 18. Oisko ridahousut?? :)

  VastaaPoista
 19. oisko voitolle riimu?

  VastaaPoista
 20. Sukat & liivi :) ?

  VastaaPoista
 21. Housut? ;D IHQ! Mulla on samn laiset kumpparit! xDD

  VastaaPoista
 22. Oisko uudet hanskat?

  VastaaPoista
 23. Uusi riimunaru votelle tai sitten sulle uus liivi? ;D

  VastaaPoista
 24. moikka oon ratsastanu 9kk ja oon ihan kauhee heppahullu ja haluisin oman hevosen minkä kokoinen olis hyvä oon itte 148cm ja haluisin että se olis kiltti

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.