#383 KIITOS !

maanantai 15. lokakuuta 2012


 Moi! Iso kiitos sille parinsadan lukijan porukalle, joka meitä äänesti Soneran Horseshow kilpailuissa. Teidän ansiosta saatiin nyt sitten varmaan muihinkin näytöksiin- ja äitille johonki näytökseen lippu, katsotaan mihin ja miten homma muutenkin toimii kunhan Sonera ottaa yhteyttä.

Luvattiin teille joku arvonta Horseshown jälkeen. Mietitään vielä miten me se rajataan, oisko vaan niille jotka äänesti meitä kyseisessä kilpailussa? Mutta nyt ois aika heittää jotain palkintotoiveita, katotaan ostetaanko jotain niiden pohjalta vai jotain muuta kivaa.

Viime päivinä ei oo oikeen tapahtunu mitään. Suurimmat tapahtumat lienee nämä: Mun toisessa silmässä on enään viisi ripseä, mutta tänään onneksi ripsihuoltoon! Voitto saikkuilee yhä, muistaakseni ensiviikolla sitten selviää päästäänkö pikkuhiljaa treenailemaan vai lähdetäänkö kohti Tampereen hevosklinikkaa.

Loppuun vielä kaksi ihan blogin aiheen ulkopuolista kuvaa, mutta kun nuo oli ainoot kuvat mitä viime viikolta löytyy kamerasta:D!ainiin teen bannereita taas, mutta pientä maksua vastaan. Lisäohjeita grafiikkapajasta, jos jotakin kiinostaa:)


164 kommenttia

 1. mä äänestin teitä! :) & jotain esim. pinkki glitter raippa ;)

  VastaaPoista
 2. Huiii miten sä niin pitkään pidit noita ripsiä :D mul on pari aukkoo per silmä ja tänään myös ripsihuolto

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noku ne tippu yks kaks yhtenä iltana, tunnin aikana 23 ripsee sit ei saanu huoltoo ku kahen viikon päähän :DD Enmä viimeks suinkaan näin pitkään pitäny :DD

   Poista
 3. oishan se kiva sillee et vaan niille jotka äänesti mut miten tiedät et ketkä äänesti? :D mut onnee teille, meikä äänesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luotan niihin, jotka on kommentoinu et äänestin. Mutta katsotaan:)

   Poista
  2. Äänestin myös, mutta en sitä tänne ilmoittanut. palkintona olisi kivat jotkut ratsastajan varusteet, kuten juuri hanskat tai sukat, koska kaikilla lukijoilla ei kuitenkaan ole hevosta tai edes hoitsua.

   Poista
  3. Sama juttu, en tullut sitä tänne erikseen ilmoittamaan.

   Poista
 4. Huiii miten sä niin pitkään pidit noita ripsiä :D mul on pari aukkoo per silmä ja tänään myös ripsihuolto

  VastaaPoista
 5. Vois olla vaan niille jotka sua äänesti, muutenhan se ei ois reilu.. Palkinto vois olla esim. kannukset :) ja tää sun blogi on tosi kiva! :))

  VastaaPoista
 6. minä kans äänestin ::) miten ois just joku raippa tai hanskat? :)

  VastaaPoista
 7. Itse en äänestänyt (anteeksi) oli hieman hankalaa puhelimella, kyllä muuten mutta ehdottomasti arvonta näille jotka äänestivät sinua :) miten ois palkintona joku lämmin kaulahuivi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, puhelin ei ainakaan mulla ees suostunut avaamaan tuota soneran sivua!

   Poista
  2. kaikilla ei välttämättä ole iphone 4sää. vanha puhelimeni ei ollenkaan suostunut edes menemään facebookkiin, onneks sain nyt on iphone 5 :)

   Poista
 8. Mä ainakin sain äänestettyä puhelimella.
  Palkinnoks vaik pintelit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KAIKILLA EI EDELLEENKÄÄ OO HEVOSTA!

   Poista
 9. Mä ainakin äänestin! Jotkut hanskat, sukat, pipo, kannukset tms. olis varmaan tosi hyvä palkinto :)

  VastaaPoista
 10. What a fuck? Really.... Veit niiltä mahdollisuuden kenellä ei ole esim. varaa tähän. Sinä lellitty lapsi, sulla on jo lippu tähän, sulla on oma hevonen, talli pihassa, perhe koossa ja muutenkin kaikki hyvin? Veit mahdollisuuden esimerkiksi niiltä kenellä ei ole mitään noista. Shame on you. Antreeksi vaan, mut mua ottaa päähän tollanen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. :( mutta lapsihan se tiia vielä on, eikä ymmärrä.

   Poista
  2. Oon samaa mieltä. Sulla oli jo lippu, minkä hemmetin takia vielä ruinasit lisää? Oot tosi säälittävä.

   Poista
  3. Ehdottomasti samaa mieltä! Aivan käsittämätöntä, mutta eikai sitä voi lapsi ymmärtää jos ei itseltään puutu mitään :)

   Poista
  4. täysin samaa mieltä, varsinkin jos sinulla OLI JO ennestään lippu. saamarin lellitty pentu

   Poista
  5. Samaa mieltä täälläkin..

   Poista
  6. Samoilla linjoilla! Voiluoja en ois Tiiasta uskonu tuommosta.

   Poista
  7. Tykkään lukee tätä blogia, ja on kiva blogi, mutta on kyl tyhmää ku joku muu vois kyl tarvita sitä lippuu enemmän! Esim. mä haluisin tonne hihsiin, mutta mulla ei oo lippuu!! Sulla on jo kaikki! Oootko ikinä miettiny miten paljon rahaa suhun menee? sun hevoselles kaikkee roinaa, sun hevosen lääkärikäynnit, madotukset, rokotukset kengitykset ym! oot aika pilalle lellitty! votekin makso varmaa 20 000! sulla on kaikki!

   Poista
  8. mun on nyt ihan pakko kommentoida tätä. MIKSIMIKSIMIKSIMIKSI te ruikuttavat valittajat ette alkaneet vaikka viime hihs:in aikaan säästämään rahaa, vaikka 15€/kk, niin teillä ois jo kasassa 180€, jolla saisitte ihan hyvin lipun ja majoituksen yöksi.

   Ja ekaan anonyymiin viitaten sekö, että Tiian perhe on koossa on jotenkin sinulta pois?

   Se, että Tiia voitti, johtuu tasan ja ainoastaan siitä, että sitä on eniten ihmisistä halunnut äänestää.

   Poista
  9. Musta täällä blogissa ei saa haukkuu Tiiaa.! Tiian nätti ja mukava tyttö!
   Tää blogi on BEST

   Poista
  10. ööööööö.. toi on nii noloo tulla anona vinkuu ja mitä helvettiä se teille kuuluu vaikka tiian perheellä oiski rahaa vähä enemmä..?! Ite pitäisin ainaki turpani kiinni tollasissa asioissa:DDD menee hermotollasii valittajiii... mut tiia oot iha sairaan kaunis! ja tää blogi on paras! <3

   Poista
  11. Jep samaa mieltä myös kun tuolla aiemmat anot......

   Poista
  12. Mut eihän tiia ketään pakottanu äänestämään, kyllä mä ainakin olisin äänestänyt ilman että se ois pyytäny, jos oisin vaan tienny et se on sellaseen osallistunu ! :)

   Poista
  13. Ja eikö sen tyhmäkin tajua, että noi kommentit on samoilta anoilta. :D Tiia, onks sulla statcounter? Siitähän sen näkee.

   Poista
  14. 20 000 ei ole ees paljon kunnon hevosesta.

   Poista
  15. ei helvetti :DDDDDDD ette voi oikeesti olla noin säälittäviä itkupillejä... kuka teitä itteenne on kieltäny osallistumasta samaan kisaan?!?! eli ei kukaan lopettakaa tollane säälittävä ruikuttaminen ja hankkikaa elämä. minkäs tiia sille voi että sen porukoilla menee hyvin kuka sitä kieltää että ei sais mennä?

   Poista
  16. myy mulle lippu lauantaille15. lokakuuta 2012 klo 22.14

   Täällä ei rahat enää riittäny. Koitin noita saada mutta turhaan :-(

   Poista
  17. No Tiialla on paljon blogilla lukijoita, joten sen oli helppo voittaa kuhan vaan mainosti täällä. Sillä oli jo liput sinne niin piti vielä hankkia ylimääräset liput. Kaikilla ei oo vaan varaa. Kaikki ei saa kuukausirahaa tai muuta ylimäärästä. Mua ei ois kyllä ees kiinnostanu toi tai oikeestaan en ees tienny et tommonen tulee. Kuitenki ymmärrän tavallaa teitä kaikkii anot :)

   MUTTTTTTTTTTA! Oisin tehny luultavasti samoin, ku Tiia ja niin varmaan te kaikki muutki anot, joten...

   Poista
 11. äänestin, joku pipo tai hanskat olis hyvät ;)

  VastaaPoista
 12. Niin ja kaiken lisäksi kehtaat ottaa jotain MAKSUA sun bannereiden teosta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, teen ilmaseksi edelleen sillonkun inspaa, mutta kun saan päivittäin pyyntöjä voitko tehdä niin päätinpä tehdä tolleen, että teen kyllä, mutta pientä maksua vastaan. Näinhän virtuaalitalleilla on toimittu jo pitkään:)

   Poista
  2. ja se ei ole tyhmä joka pyyttää vaan se joka maksaa:)

   Poista
  3. ei ole tyhmä joka pyytää vaan tyhmä joka maksaa, mutta sinun tekemistä en maksaisi kyllä senttiäkään...

   Poista
  4. no jos et halua tiialta banneria, niin voit pitää sen ihan omana asianasi, ei sinun tai kenenkään muunkaan TARVITSE maksaa yhtään mitään, ellei välttämättä halua tiian tekemää banneria! ja jos tiia niitä ilmaiseksi tekisi niin veikkaisin että todella todella moni blogaaja niitä tiialta pyytäisi...

   Poista
  5. Ihan käsittämätöntä että ihmisten pitäisi ilmaiseksi käyttää tunteja tehden niitä bannereita TOISILLE? Onhan se kilttiä ja näin, mutta ihan samanlaista työtä kuin kaikki muukin - ei ole helppoa vaan siinä pitää oikeesti käyttää mielikuvitusta ja aikaa. Jos et pysty sitä pientä hintaa maksamaan, niin opettele tekemään itse. Saat ainakin sellaisen kuin haluat, ja ei maksa mitään :)

   Poista
  6. ilmota tiia sitte jos joku aikoo maksaa bannerista.... ja oot muute helvetinmoinen lellipentu, luuletko että raha kasvaa puussa?

   Poista
  7. Tiia eikä kukaan muukaan ole ketään pakottanut äänestämään. Olisitte ite osallistunut jos on niin iso juttu teille että Tiia sai liput!:D Ja Tiia ei ollut ainut joka ne liput voitti, joten menkääpä kysymään muilta että oliko heillä jo liput. HIENOA TYÖTÄ TIIIIA!!(tyhmälläaksentilla mevoidaan äänittää sulle whatsappissa) T: SONJA JA EMMI!;)

   nähään hihssissä;))

   Poista
  8. Aika lapsellisia noi anonyymit.Jos on rahaa ni miks sitä ei käytettäis ?!
   että sillä lailla :) ja tia vaikuttaa mukavalta ja järkevältä tytöltä ja hyvä hevonen maksaa ja sen hoidot :)

   Poista
 13. Minä äänestin myös :) Palkinnoksi jotkut hanskat,ratsastus sukat,joku rappa tms? Ja kiva kun pääsette sinne!:)

  VastaaPoista
 14. Mukavaa, että pääsette sinne :). Itse en äänestänyt, mutta olin varma että moni äänestää niin en kehdannut konettani jumittaa :--D. HIHS:tä voisit tehdä jonkun kivan kuvapostauksen? tai ehkä videopostauksen :)!

  VastaaPoista
 15. itse en ehtiny äänestää teitä mut onneksi muut teki sen mun puolesta:))ja tiia oot ihan älyttömän kaunos<3:))

  VastaaPoista
 16. mä en kans voinu äänestää ku en saanu sitä soneran sivua jotenki toimimaan oikein vaikka tykkäsin siitä yms, mutta esim jotkut ratsastushanskat ois varmaan ihan kiva :)

  VastaaPoista
 17. Totaa saako osallistua siihen arvontaan jos anona äänesti? :)

  VastaaPoista
 18. Mäkin äänestin sua puhelimel mut en oo varma et meniks se mutt oon tosi varma et se meni eli äänestin!! :D ja sun blogi on tosi kiva! :) käyn kattoon joka päivä et onko tullu postauksii:))

  VastaaPoista
 19. Voisitko tehdä mulle bannerin kun en osaa ja mulla on tosi ruma se tällä hetkellä.
  Oon yrittäny tehä niitä picasan avullla ja niin? :D

  asiasta toiseen että ootko nyt syyslomalla?
  Ja sun ja pinjan hevoset on ihanii ♥

  VastaaPoista
 20. äänestin (: !

  jaja tota jos olis ratastajalle vaikka jotkut sukat? tai sitte vaikka jotkut suojat/ satulahuopa hevoselle (:

  VastaaPoista
 21. oiiii oot ihan järjettömän kaunis tuossa alemmassa kuvassa! ihana :)

  VastaaPoista
 22. äänestin! :)

  ja vaikka jotkut hanskat? :)

  VastaaPoista
 23. miee äänestin kanssa :) jaja joku pipo ja vaikka sukatt ? ;)

  VastaaPoista
 24. Mietin juuri samaa että mikä se maksu mahtaapi olla? Ihanko rahaa vai mitä? Onkohan se ihan laillista ottaa rahaa tämmöisestä? :D Muuten olisin kiinnostunut!

  VastaaPoista
 25. Mä tossa mietin, että jos rajaat arvonnan vain sinua äänestäneille, niin mistä voit olla varma ketkä ovat äänestäneet! :)

  Pitäkää hauskaa HIHSissä! :)

  VastaaPoista
 26. Voiko vielä äänestää kun en ole ehtinyt aikasemmin?

  VastaaPoista
 27. minä äänestin, tossa edellisessä postauksessa ilmoitinkin. Musta se oli parempi niin että vain äänestäjät olis mukana... Mulle on ihan sama mikä palkinto :'D

  VastaaPoista
 28. minun mielestä olii reilumpaa että kaikki saavat osallistua arvontaan koska mieti niitä kohtaan jotka eivät saa!

  VastaaPoista
 29. koitin äännestää mutta en tiiä onnistuko se koska siihen ei tullut mitään tallennus juttua mut en voi kuiteskaan painaa sun äännestys nappulaa kun se on sillain harmaana :O

  VastaaPoista
 30. Minä äänestin sinua ainakin! :) Ihan turha on minusta tulla valittamaan että '' Miks veit muilta mahollisuuden voittoon?'' Ei ole varmaan heidän asiansa.. Ihan itse varmaan kanssa keräisivät ääniä siihen.. :) Sinä voittosi ansaitsit ja me se sulle annettiin! Olet pitänyt nii mahtavaa blogia voiton/sun elämästä että tässä varmaan se suurin kiitos sulle. Lahja ois kiva joku hm.. kiva(: Ja ois kiva jos palkintoja ois ehkä useampi ?

  VastaaPoista
 31. Tää blogi alkaa kyllä nyt olla sellainen pohjanoteeraus että terve. Postauksissa ei mitään sisältöä ja samanlaisia surkeita kuvia toisensa jälkeen kilokaupalla. Kiittämätön pihi kakara vinkuu ilmaisia HIHS-lippuja vaikka niitä löytyy jo ja nyt vielä pyydät maksua noista aivan järkyttävän rumista banneritekeleistäsi??? Huhhuh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taidat olla vain turhan kateellinen. Varmaan jos itsekkin osallistuisit hihsiin niin varmaan pyytäisit toisia sua äänestämään? Tässä ei varmasti olult mitään epäreilua

   Poista
  2. En ole kateellinen, ärsyttää tuollainen kermaperseily.

   Minulla on rahaa ostaa omat lippuni (sen teinkin) ja en ruinaa itselleni lippuja muiden avulla vieden mahdollisuuden muilta LIPUTTOMILTA.

   Mutta tietysti Tiian pikkufanit ovat heti paikalla puolustamassa idoliaan.

   Poista
  3. Tiia ei kyllä ole ketään pakottanut äänestämään, että turhaanpa siinä syyttelet Tiiaa. Ne jotka halus äänestää Tiiaa äänesti ja nyt sattui käymään niin että sai eniten ääniä, that`s it? Not so big deal.

   Poista
  4. Tiia ja Pinja eivät ole ainoita, jotka ovat blogissaan pyytäneet äänestämään lippuja. Olen nahnyt monessa blogissa saman asian. Joten, annetaan siis olla, koska monet muutkin ovat tehneet näin. Enkä puolusta Tiiaa, koska pakko myöntää että itsekin ihmettelin tätä äänestystä. Mutta hihs on hieno tapahtuma, niin siellä varmasti viihtyy monena päivänä. Itsekin menisin tapatumaan, jos olisi varaa ja joku hevosista kiinnostunut ystävä, joka haluaisi tulla.

   Poista
  5. miten tää blogi oli vielä paripv sitte niin ihana ja hyvä ja ootetaa uusia päivityksiä ja kaikkee. ja nyt iskee kaikille kateellisuus ja tää on ihan paska? vaikka tää on hyvä blogi tosiaan 8)

   Poista
  6. onkohan sitten esimerkiksi kunnallisvaalitkin täysin epäreilua toimintaa? Siinäkin äänestetään, ja ehdokkaat keräävät mainostamalla ääniä. Ja heillähän on jo hyvä elämä, korkeita virkoja yms.

   Enkä ymmärrä miksi tälläinen tekee Tiiasta lellipennun. Tässähän hän on työllä tehnyt hyvän blogin, ja saanut paljon lukijoita. Ketään tuskin pakotettiin äänestämään?

   Poista
  7. miks aina jos joku saboo jotain negatiivistä nii se on heti kateellinen. Nii ja bloggaaja ei oo koskaan tehnyt mitään väärin,ajattelemattomasti,huonosti jne.? (ei liity lippuihin)

   Poista
  8. Jos tämä nyt niin surkea blogi on niin miksi luet tätä?

   Poista
 32. Miekin äänestin teitä mut en jaksanu kommata siihen edelliseen postaukseen. Mun mielestä sopiva palkinto ois esim joku otsapanta taitai marhis. (:

  VastaaPoista
 33. Yritin eilen äänestää, mutta en saanut sun linkkiä auki en kännyllä enkä koneella :/ En tiedä, mikä oli vikana. Mutta ei se mitään.

  On muuten typerää ruikuttaa omaa surkeaa kohtaloansa jollekulle, jolla ei nyt ole ehkä niin surkeaa. Yksinkertaisesti säälittävää. Elämä vain on niin, että yhteiskunta ei sääli eikä anna armopaloja, vaikka olisikin ollut vaikeaa. Ei ole Tiian syy mikään, ei teidän ongelmat eikä se, että kaikilla on mahdollisuus osallistua. Kateellisuus tekee ihmisestä ruman.

  VastaaPoista
 34. nämä postaukset ovat nykyään ihan surkeita!ruinaat vain kaikkea ja sinulla oli jo lippu eikö riitä?nähtäväsi ei!ennen tuli aina videoposauksia kisoista ja valmennuksista sun muista nyt pitkään blogisi on ollut ihan tyhmä!en edes jaksa enään lukea postauksiasi kun ovat niin tylsiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä !

   Poista
  2. Keppihevosellako sen tiian pitäisi niissä valmennuksissa käydä?

   Poista
  3. samaa mieltä edellisten anonyymien kanssa! Sinulla oli jo lippu niin pitikö viedä muilta mahdollisuus lippuun?????

   Poista
  4. keppihevosella se varmaa ratsastais paremmin

   Poista
  5. laittakaapa omasta ratsastamisestanne videoo kun kerran olette niin parhaita kaikessa :)

   Poista
  6. Jos et ole lukenut edellisiä postauksia,niin voitto on ihan saikulla. Ja sama vielä, että Tiia ei todellakaan pyytänyt ketään äänestämään. Tiia ja Pinja vain kertoi, että olivat osallistuneet kisaan. Itsepähän äänestäjät ovat valinneet, että ketä äänestää. Kiitos ja aamen...

   Poista
 35. mä äänestin sua!

  se ois parempi sillai et ketkä sua äänesti nii voi osallistua siihen arvontaaan :) ja jotkut hanskat, sukat tai pipo ois iha kiva :>

  VastaaPoista
 36. äänestin sua mutta en siitä täällä erikseen ilmoittanut :)

  VastaaPoista
 37. mä äänestin! :) joku raippa tai joku tämmöne pieni harja olis kiva!

  VastaaPoista
 38. en oo ihan varma lähtikö mun ääni mutta ainakin koitin äänestää! :D oot tosi nätti, mutta tossa lähikuvassa näytät tosi hassulta :D

  VastaaPoista
 39. Kokeilkaahan ihan oikeasti kaikki ryhdistäytyä... Jos blogi on paska, postaukset sisällöttömiä, kuvat rumia ja Tiiakin aivan kamala persoona, niin miksi te jaksatte tätä lukea?
  Lisäksi on täysin hyväksyttävää että haluaa pientä korvaustta vaivannäöstään. Itsekin bannereita ähertäneenä tiedän, että hyvin yksinkertaiseenkin kokonaisuuteen voi tuhrautua paljon aikaa. Jos tekopyyntöjä tulee oikeasti päivittäin, tai edes viikoittain, niin eikai kukaan oikeasti luule, että kukaan jaksaa tehdä kaikille ilmaiseksi?

  Voisin jatkaa paasaamista vielä pitkään, mutta ehkä hillitsen itseni...

  Tsemppiä Tiia jatkoon, etköhän kykene erottelemaan joukosta ne kommentit joissa on järkevääkin sisältöä, niin hyvässä kuin pahassa :)

  VastaaPoista
 40. Mun mielestä on ihan säälittävää tulla anona tänne haukkuu sua ja sun blogia?!?oikeesti miettikää kaks kertaa ennen ku sanotte!Ja mun mielestä toi voitto oli ihan oikein Tiialle,ja vaikka niillä oiski rahaa niin miks se ei ois saanu voittaa sitä? :oNii ja äänestin sua palkinnoks vaikka jotku hanskat? :)oot ihan sairaan kaunis noissa kuvissa <3: ))

  VastaaPoista
 41. Äänestin suua :) Jaja arvontaan vois olla palkinnoks joku raippa,pipo tai jokkut hanskat tai jottai kun nyt on kuiteski aikas kylmää niin pipo vois olla hyvä? :)

  VastaaPoista
 42. äänestin kans, ja joku otsapanta just oli kiva :)

  VastaaPoista
 43. Vitsit, äänestin sua kyllä mutta enhän mä tänne jaksanut tulla kommentoimaan mitään.. no, meni jo! :P

  VastaaPoista
 44. ÄÄnestin kyllä, mutta en kommentoinut, kommasinkohan fb ? Mut ois kiva jos palkintona olis vaikka raippa, tai joku muu ratsastajalle.

  VastaaPoista
 45. Yritin äänestää mut en onnistunut kännykällä:(

  VastaaPoista
 46. näytät jotenki kauheen vanhalta mummolta? vai näkeeks mun silmät muuten vaan ryppyjä? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no johan on taas jutut :)

   Poista
  2. jos vaikka lopettasit sen sienien syömisen?

   Poista
 47. tosi kiva että saitte ne liput! äänestin teitä kumpaaki (:

  VastaaPoista
 48. äänestin (: vaikka oli kyllä tosi vaikeeta jotenki :D

  VastaaPoista
 49. Tykkään lukee tätä blogia, ja on kiva blogi, mutta on kyl tyhmää ku joku muu vois kyl tarvita sitä lippuu enemmän! Esim. mä haluisin tonne hihsiin, mutta mulla ei oo lippuu!! Sulla on jo kaikki! Oootko ikinä miettiny miten paljon rahaa suhun menee? sun hevoselles kaikkee roinaa, sun hevosen lääkärikäynnit, madotukset, rokotukset kengitykset ym! oot aika pilalle lellitty! votekin makso varmaa 20 000! sulla on kaikki!<---- Tuon kirjoittaja:Onko se sinun säästöistäsi pois vaikka Voitto maksaisia Sata miljoonaa euroa ? Tai Tiiaan menisi 10 000 euroa kuukaudessa? Se ei sinun säästöistäsi poista senttiäkään ! Äänestin muuten sua :) Tiia, tää on paras Blogi EIKÄ TODELLAKAAN yksikään postaus ole Tylsä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla kannalla!

   Poista
  2. pitäskö kaikki harrastus nykyään sitten lopettaa jos kerran on niin vaikeaa muitten ihmisten ymmärtää että hevosen ylläpito maksaa? harrastushan se ratsastuskin vain on! :)

   Poista
 50. äänestin ja olis kiva jos palkintona olis vaiks joku lahjakortti tms.

  VastaaPoista
 51. Äänestyksen voiton salaisuutena sama mikä täälläkin, totaalinen perseennuolenta. Muistakaa harjata hampaat kunnolla kun on suut täynnä paskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tää olis facebook, painasin tykkää.. Ihan vaan koska oli niin paras kommentti :D

   Poista
 52. Mäki äänestin :) +kiva blogi :-)

  VastaaPoista
 53. paljo ne liput maksaa sinne hihsii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mansikoita ja hunajaa15. lokakuuta 2012 klo 22.08

   Kokopäivä liput on 85-285(?) euroo...

   Poista
 54. Mä äänestin :) ja palkintona olis kiva joku raippa :)

  VastaaPoista
 55. Äänestin, mutten älynnyt aikaisemmin tulla ilmottamaan xD Mutta joo, jotkut hanskat tms. ois kivat, vaikken nyt erityisemmin tartteekkaan :D

  VastaaPoista
 56. Mä äänestäny koska ei oo FBtä, mutta oisin äänestäny jos ois. Silti vaik en äänestänyt nii semmone joku raippa tai ratsisukat :)

  VastaaPoista
 57. Äänestin (:
  Joku raippa tai hanskat olis ehkä kiva(:
  Oot muuten ihana noissa kuvissa.
  MuT MUSTA ON NOLOO TULLA HAUKKUU ANONYYMIÄ SUA PISSIKSESK JA LELLITYKS.:/mUN MIELIPIDE ON TOI!

  VastaaPoista
 58. Taitaa neidillä kusi noussu vähä hattuu...
  ensiks viedään toisilta liput, vaikka on jo entuudestaan taskus semmoset ja sit aletaan pyytää jostain bannereist korvausta...
  oot välillä vähän _ säälittävä _ !
  Kaikella rakkaudella !
  t. 3 ihanaa rehellistä anonyymii !
  p.s ei taideta olla ainoita jotka on asiasta tätä mieltä !

  VastaaPoista
 59. Mä äänestin :) Must ois kanssa hyvä, että palkinto olisi ihmiselle joku tavara, just esim. hanskat tai raippa, koska kaikilla tosiaan ei ole hevosta tai hoitsua, joku voi olla vaikka pahasti allerginen, niin mitäs sitten tekee esim. otsapannalla tai pinteleillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosin eipä ne allergikot mitään niillä hanskoilla ja raipoillakaan varmaan tee, eli unohtakaa toi allergikko ja kuvitelkaa paikalle muuten vaan hevoseton :D

   Poista
 60. Ethän sä voi tietää ketkä sua oikeesti on äänestäny, ku moniha voi laittaa sulle täällä että on äänestäny, vaik ei oikeesti oo, vai pystytkö kattoo jostain kuka sua äänesti kuka ei. Keksikää jotain vähän arvokkaampaa siihen arvontaan , ku kerran noi liput oli niin kalliit jne ja olis se nyt kivempaa ku jotku tylsät hanskat esim, voittaja sais ite päättää mitä haluais kuten vaik viidellätoista eurolla jostain tietyst ratsukaupast. ei sen pakko oo olla sieltä ! Sais voittajaki vielä haluamansa kokoisen tuotteen! :)

  VastaaPoista
 61. Haistakaa ilkeet anonyymit paska! :D Olisitte ny itte osallistunu samaan kisaan jos niin halusitte HIHSII.. ootteko tyhmiä vai mitä :D

  VastaaPoista
 62. Äänestin ! arvontaan ois kiva jotkut tyyliin talvihanskat ym. :) Jotain semmosta jolla on paljon käyttöä ! :D

  VastaaPoista
 63. Tiia sul on ihan paras blogi!!<3 älä välitä noista joistain anonyymeistä!

  VastaaPoista
 64. Äänestin :)) ja palkinnoks ratsastushanskat, ratsastussukat, raippa yms.

  VastaaPoista
 65. Äänestin kans. Joku raippa tai hanskat ois kivat :)

  VastaaPoista
 66. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 67. Onnea! (': Itse en äänestänyt.. Mutta kannattaa keksiä jonkinlainen erittäin tarpeellinen tavara.. Itsekkin olisin hihs'iin halunnut, mutta liput on sinne aivan sika kalliit. No telkkaristahan ne isommat luoka tulee.. :')

  VastaaPoista
 68. äänestin kans! :)

  ja joku otsapanta ois kiva, satulahuopa, pintelit? tai ratsastajalle joku kiva raippa, hanskat tai vaiks pipo :)

  VastaaPoista
 69. Äänestin ja nyt jälkeenpäin kaduttaa, oon samaa mieltä monen anonyymin kanssa. No tosiasiahan se on että ei olisi ollut pakko äänestää joten minkä sille enään mahtaa. Onnea voitosta.

  VastaaPoista
 70. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 71. Äänestin sua ja arvonta palkintona ois kiva joku bling bling-raippa tai vaikkapa nyt talvee ajatellen tosi lämpimät talviratsastushanskat.

  VastaaPoista
 72. mun blogi http://anzkunlivee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 73. ps. määkin äänestin sua:)
  liity lukijoihin

  VastaaPoista
 74. Tähän blogiin ei voi kyllästyä :)) Oon sulle kade :D Oot niin hyvä! Ja mulki on blogi :)


  http://rasmus--you-are-my-life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihQuaah haluux et tiia alkaa lukee sun blogii

   Poista
 75. voi mite kaunis oot !(: terkkuja hepoille:)

  VastaaPoista
 76. Ärsyttävät anot! No älä niistä välitä! Tää blogi on ihan super hyvä. ;)

  VastaaPoista
 77. Kai nämä haukkuja-anonyymit on myös käyneet katsomassa että oliko niillä muilla lipun voittaneilla jo valmiiksi lippu jollekin päivälle? Muistatte sitten jakaa noita haukkujanne tasaisesti kaikille :)

  VastaaPoista
 78. Palkintona ois kiva esim.ratsastussukat,hanskat tai sit jotain muuta ton tyyppistä. (:

  VastaaPoista
 79. Äänestin sua! (: Tuutko siis perjantaina sinne vai milloin? Tuun meinaa ittekkin perjantaina :) Jos tuut perjantaina, tuun moikkaa sua jos sut sieltä jostain löydän :D

  Ärsyttäviä noi anot. Tai onhan jotkut kivoi, mut kun tulee tänne vaan huutamaan sulle siitä kisaan osallistumisesta.. Ei tarvi äänestää jo ei haluu, eikä tarvi koko blogii seuraa jos on niin tylsiä postauksia. Ja ois itte vaikka osallistunut tohon kisaan, tai sääsätnyt rahaa että vois ostaa liput.

  Ittellä kävi niinkin hyvä tuuri, että se joku NuoriSuomi lahjoitti meiän koululle ilmaislippuja sinne (:(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli vaan tuossa mieleeni, kun monet täällä sanovat, että kannattaisi sitten säästää rahaa niin saisi liput. Kaikilla tämä ei ol mahdollista. Ja uskallan väittää, että aika monella, joilla on lippu, niin vanhemmat on maksaneet liput. Mutta ei mulla siis muuta!

   Poista
  2. Ymmärrän ton pointin, mut jos ois vaikka noin puol vuotta ennen alkanu säästää reilu kympin kuussa, ois siinä jo ihan hyvä raha kasassa. Eihän toki kaikilla ole varaa, vaikka kuinka ajoissa alkaisi säästämään tmv. mutta uskon myös kyllä että monen vanhempi on kustantanut lipun, kuten sanoitkin.

   Mutta ei nyt varsinaisesti mun ongelma, jos joku ei sinne pääse.

   Poista
  3. Ja ainii palkintona ois kiva joku pipo, kun kaikilla ei kuitenkaan ole hevosta tai hoito/vuokra/ylläpitoheppaa, mille sitten ois antaa esim. pintelit.

   Ja voishan olla vaikka useempikin palkinto (:

   Poista
 80. Terve!! Mainostan yhtä blogia joka on mielestäni hyvä jos jotakuta kiinnostaa :D
  linkkaus ei onnistu joten laitan tähän nyt kuitenkin osotteen.

  http://navarronronaldo.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei aika surkee blogi sulla :o. ei toki läpinäkyvää :D:D

   Poista
 81. uhuhu .. en jaksanu kyllä noita kaikkia kommentteja lukea ku tuli joteki ärsyttävä olo :d mut tiia äänestin sua ! C: ja miust ois kiva joku sellane mikä kävis ei- heppaomistajillekkii (: mut ei pakolla hyvii jatkoi voten kaa c:

  VastaaPoista
 82. Minä äänestin :) Palkinnoks olis kiva esim. joku pipo, ratsastushanskat tai joku vastaava :----D

  VastaaPoista
 83. Äänestin!(; mutta ois kiva just joku hanskat, pipo, sukat tms... Ku kaikilla ei tosiaan oo omaa hevosta, niin eihän se oo reilua sitte jos ois vaikka pintelit!;)

  VastaaPoista
 84. En ihan oikeasti ymmärrä, että ihmiset tulee tänne valittamaan siitä kuinka olisit kauhean lellitty yms. Osaat kuitenkin itse kantaa vastuun hevosestasi etkä vaan jätä sitä muiden hoidettavaksi niin, että itse kuorisit vaan parhaimmat päältä ja ratsastaisit. Ymmärtäisin ehkä vähän, jos tuossa äänestyksessä olisi vain yksi voittanut liput, mutta kun siinä oli useampi. Ja ketäähän ei ole taas pakotettu äänestämään, eli jokainen todennäköisesti olisi äänestänyt Tiiaa ilman mainostustakin. Ja monesta kommentista oikeasti huomaa sen että ei taida olla omat asiat ihan kunnossa, kun pitää sitä pahaa oloa purkaa ihan viattomaan ihmiseen. Ja saanko kysyä haukkuanonyymeiltä sitä että mitä te luulette saavuttavanne noilla kommenteillane ? Haluatteko oikeasti toiselle ihmiselle pahan mielen ? Ja en ymmärrä mitä te oikeasti edes luette tätä blogia jos se on niin paska ja Tiia muka niin lellitty ? Kyllä mä uskon että kaikilla on mahdollisuus säästää, itsekin asun omillani ja kyllä minä pienistä tuloista pystyn säästämään ihan hyvin. Kannattaa vaan miettiä että kannattaako se karkkiraha käyttää siihen karkkiin vai säästää. Toki se kertasumma voi olla pieni, mutta siinä on hyvä harjoitella sitä pitkäjänteisyyttä mitä tuutte elämässänne tarviimaan : )

  VastaaPoista
 85. Mäkin oon sitä mieltä että se äänien pyytäminen täällä oli väärin. Koska oikeesti ne joilla ei vaikka oo varaa noihin lippuihin ja jotka tulis niin ilosiks niistä lipuista, ois voinu saada ne liput mitkä te saitte täällä pyytämällä. Tuntuu että koko kisasta menee maku. Ja kun teillä vielä oli ne liput. Ja vaikka se Janitan blogissa oleva äänestyskin, voititte senki ääniä pyytämällä, vaikka siellä oli ainakin mun mielestä hienompiakn kuvia. Siitäkin arvonnasta sit meni maku. Ehkä sä vielä viisastut, tai sitten et.

  VastaaPoista
 86. Asd. Ompa harvinaisen tyhmiä kommentteja eräiltä. Jokatapauksessa oon vastikään tutustunu sun blogiin ja taidan jäädä seuraamaan, tykkäsin ! :)

  Mutta ottaakseni myös kantaacphuttaneeseen asiaan.. JOS sulla kerta oli jo liput hihsiin niin on mun moeöestä aika moraalitonta osallistua kilpailuun jossa mahdollisuus voittaa liput, mainosti itseään tai ei. Hitto kun kännykällä on hankla kirjottaa. Mut en tuomitse, ei kuulu mulle

  VastaaPoista
 87. Äänestin:)
  IKävää siun kannaltas
  tollaset inhottavat kommentit :(
  Arvonta jutskaks ois kivat esim: pintelit, kanukset, satulahuopa!

  VastaaPoista
 88. Äänestin, unohin ihan sanoa:D
  Palkinnoksi olisi kiva jotain ratsastajalle, kun kaikilla ei sitä omaa hevosta/vuokrista ole(:

  VastaaPoista
 89. Äänestin ! :D musta tuo on ihan tyhmää alkaa inistä siitä että sinä juuri voitit ne liput !! (: Hienoa just ! ootte Voten kaa mahtava pari, ja miksi hienon hevosen lääkäri- tai hoitomaksuihin ei sais käyttää rahaa, jos sitä on ? :D Minä ainakin hoitaisin eläimeni hyvin ! Kuten sinä. UPEA BLOGI JA OOT SUBER KAUNIS !! Ja voisit just tehdä sieltä jotain mukavaa postausta kuten, videopostaus ? (: Äänestykseen vois palkinnoksi laittaa vaikkapa juuri nämä : pinteli, satulahuopa tai jotain mukavaa ratsastajalle, jotain kohtuu hintaista ! (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, pitäiskö hevosen sitten antaa olla kivuissa vaan sen takia että "se on tosi väärin jos käytän rahaa" ?

   Poista
 90. Mä en äänestäny, mut noi anot ...säälittävää. Pslkinnoks vois olla joku lahjakortti johki ratsastuskauppaa vaiks. En pystyny äänestää :// mut miten ihmeessä pystyn liittyy blogin lukijaks, en löydä semmosta mistään ? :o

  VastaaPoista
 91. Minun mielestä äänestäjien kesken:) Ite äänestin ja mainitsin jo asiasta,:)

  VastaaPoista
 92. EI hitto en pystyny äänestään, ku olin viikon lapissa,eikä kännykällä toiminu... :( mutta ei sille voi nyt mitää.

  VastaaPoista
 93. Älä Tiia välitä näistä joistain säälittävistä pirpanoista jotka ei jaksa ymmärtää mtn. Oot muuten sika kaunis ja sul on ihana blogi, eikä ole yhtään väärin pyytää maksua näist bannereista, kun jos olis ilmasii nii kaikki tulis ruinaamaan. Joten suut kiinni te ruikuttajat!:)

  VastaaPoista
 94. NYT ON PAKKO SANOA! NOI PERÄKKÄISET ANONYYMIT ON SAMALTA HENKILÖLTÄ TUOLLA ALUSSA:D Eine asiat niin mene, että Tiia saa kaiken tostanoin vaan. Esimerkiksi Tiia käy koulun hyvin ja ehkä saa siitä palkkioksi esimerkiksi joitain tavaroita Voitolle, rahaa ja jotain mitä Tiia haluaa:) Tuskin Tiia saa kaiken silmän räpäytyksellä. Ja miksi ei ostaa hevosta, jos on siihen rahaa ja vastuuntuntoinen omistaja! Mikä ihmeen ongelma näillä anonyymeillä on/oli? Vaikka tää onki vanha postaus, niin silti. Minä ainakin luen hymy suulla jokaista postaustasi, ellei ole joitain huonoja uutisia;) Tsemppiä Tiia!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.