#384 Yhteistyö Suitsisopin kanssa

tiistai 16. lokakuuta 2012

 Moi! Kaksi viimeistä postausta ovat saaneet jotkut lukijat kiihtymään vähän liikaa, joten nyt vähän rauhallisempaan aiheeseen. Eilen mainitsinkin julkistavani blogin uudesta yhteistyökumppanista blogin tiimoilta. 

Suitsisoppi on meille ennestään tuttu ratsastustarvikeliike Kuopiosta. Ollaan osteltu täältä jo ennen yhteistyötä paljon tavaraa, siksi onkin mahtavaa että saatiin juuri Suitsisoppi yhteistyökumppaniksemme!

Sopimukseen kuuluu sivupalkissa oleva banneri, josta pääsette Suitsisopin verkkokaupan sivulle. Minä ja Voitto saadaan kuukausittain tuotteita, jotka esittelen sitten aina täällä blogissa.
Yhteistyöhön ei liity pelkkä mainos ja tuotteet joita saan, nimittäin tänä aamuna olin tutustumassa Kingslandin kesän 2013 mallistoon. Kuvia ei saanut ottaa, mutta voin paljastaa että edellen väreissä näkyy pinkkiä, sinistä ja punaista. Toivottavasti pääsen jatkossakin katsomaan ja mahdollisesti teillekkin kuvien muodossa näyttämään tulevan kauden uutuuksia.
 Ensimmäisenä sponsorituotteena sain heti mukaani Voitolle Likitin täyttökiven.Voitolla taitaa olla jo kolmas tommonen menossa. Valitsin kolmesta mausta kirsikan, koska sitä meidän hepat on kaikista innokkaimmin syöneet. 

Suitsisopin sivuilla lukee näin: "Likit namikivi on helppo ajanviettotapa silloin kun hevonen joutuu viettämään paljon aikaa karsinassa. Likit-kiveä nuollessa hevonen ei kehitä niin helposti huonoja tallitapoja"  Vaikka Voitto ei nyt joudukkaan viettämään paljoo aikaa karsinassa, mutta saikun takia ei saa kunnon liikutusta joten niitä huonoja tallitapoja alkaa energiankin takia jo vähän tulemaan.

 Suitsisopin verkkosivuilla Likit täyttökivi 6.90e neljässä eri maussa, joista yksi on elektrolyytti.
 ja Likit Holder teline 19.00e


Aluksi piti vähän auttaa, kun Voitto ei millään saanut kivestä kunnon otetta. Tämänhän pitäisi roikkua juuri näin kuten näissä kuvissa nyt on, jotta olisi oikeasti haastetta hevoselle. Meillä sitä ei kumminkaan saa pysyvästi roikkumaan, kuin seinää vasten. Jolloin on tietysti helpompi saada kunnon ote namikivestä ja syödä se yhdessä yössä, kuten meille on joskus käynyt.Minkä Likitin te olette todenneet heppojenne suosikiksi vai kelpaako niille kaikki maut?

110 kommenttia

 1. vähä hyvä juttu :)

  VastaaPoista
 2. saatteks te niitä tavaroita ilmatteks vai maksaks te jotain? :)

  VastaaPoista
 3. Vielä pitää todeta tähän, että mielestäni oli sinulta ja pikkusiskoltasi todella väärin vielä ns. kinuta lisää lippuja kys. tapahtumaan. Vaikka ketään en pakottanut äänestämään, niin blogillasi on niin suuri suosio, että sait toiset liput ihan helposti. Mitenkäs ne ihmiset, joilla ei ole ollut edes yhden päivän lippuihin varaa ja tuohon kisaan osallistumalla ovat yrittäneet saada sitten edes ne? Serkkuni 8v ei ehtinyt saamaan lippuja, joten hän esimerkiksi osallistui tuohon kisaan, kuten varmasti moni muukin joka jäi ilman lippuja, ja sitten sinä, jolla jo ennästään oli lippu, veit häneltä mahdollisuuden päästä sinne edes päiväksi tutustumaan ja katselemaan ensimmäistä kertaa. Eikö omatunto yhtään kolkuta, kun on jo ennalta yhdet liput ja vielä ruinasin täällä lisääkin? Mielestäni inhottavaa käytöstä. Toivottavasti vanhempasi ymmärtäisivät opettaa sinulle rahan arvon.

  T.P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota myös huomioon, että sun pitäisi tässä tapauksessa morkata Soneraa, koska eivät järjestäneet kisaa tyyliin "vedetään nimi hatusta", vaan äänimäärän perusteella. Kyllä kisojen järjestäjät tietää, että bloggareilla on ylilyöntiasema. Sinne kisaan on myös varmasti osallistunut 100 ihmistä, joilla on ollut jo liput yhdelle päivälle, joten sun pitäisi käydä niillekin raivoamassa. KAIKILLA oli oikeus osallistua.

   Poista
  2. Asiaa...ja tuohon toivoisin blogin pitäjältäkin vastauksen. Itseäni ei enää kiinnosta blogia lukea.

   Poista
  3. samaa mieltä anon kanssa.

   Poista
  4. Lainaan cruitin hyvää kommenttia: Ota myös huomioon, että sun pitäisi tässä tapauksessa morkata Soneraa, koska eivät järjestäneet kisaa tyyliin "vedetään nimi hatusta", vaan äänimäärän perusteella. Kyllä kisojen järjestäjät tietää, että bloggareilla on ylilyöntiasema. Sinne kisaan on myös varmasti osallistunut 100 ihmistä, joilla on ollut jo liput yhdelle päivälle, joten sun pitäisi käydä niillekin raivoamassa. KAIKILLA oli oikeus osallistua.

   sekä Reetan kommenttia: Soneran kilpailua ei ollut kellekkään rajattu niin väliäkö tuolla kuka sen voitti, "köyhä" tai "rikas". Ja eikös tässä ollut tarkoitus niitä ääniä hankkia?

   Miksi minä en olisi siihen saanut osallistua, miksi minun pitäisi hävetä kun voitin kilpailun aivan rehellisesti. Valittakaa sinne Soneralle kun eivät järjestäneet köyhille, liputtomille ja hevosettomille avointa kilpailua.

   Jos jotakuta ei kiinosta enään lukea blogia, on hyvä ja poistuu tai ainakin jättää ilkeiden kommenttien kirjoittelun pois.

   Poista
  5. Minuakin kiinnostaisi tietää miten Tiia vastaa tähän, kovin innokkaasti näyttää sivuuttavan aina tähän aiheeseen liittyvät kommentit.. Mutta samaa mieltä eka ano, ei minustakaan mukavaa käytöstä, vaikka minulla itselläni jo lippu kuitenkin on.

   Poista
  6. Heh, sieltähän se tuli "KÖYHILLE, liputtomille ja hevosettomille". Niin, sinä Tiia sen sijaan olet aina saanut kaiken mitä haluat, etkä tiedä näistä asioista mitään ;) No, olet vasta lapsi, ehkä jonain päivänä opit rahan arvon kun äiti tai isi ei enää ostakaan kaikea haluamaasi.

   Poista
  7. viimeinen ano tuon lainasin yhden anon viime postauksessa olleesta kommentisa, kun tosiaan riistän liput köyhiltä, liputtomilta ja hevosettomilta.

   Miksi minä jaksasisin näihin kommentteihin vastata kun se on ihan sama mitä vastaan, niin kukaan ei ole tyytyväinen :DD

   Poista
  8. vikaAno, jos sanoo köyhä niin se ei tarkoita että oisi rikas. Siinä välissä on miljoona sata eri muotoa!

   Eka anonyymi, kyllä niitä lippuja tasan tarkkaan joka näytökseen vielä löytyy, myös sinun 8v serkullesi. Ht.net ja esim huuto.net on täynnä niitä lippuja hyvään hintaan (esim lasten karkeloihin oli alle 15€/lippu) ja oli se grouponen tarjous jne.

   Laittakaa soneralle palautetta että olisi laittanut säännöt niin ettei bloggarit saa osallistua/mainostaa tms.

   Poista
  9. onko noin helvetin vaikeeta elämä ihmisillä ku ei oo muutaku kateellista juoruamista ja p*skan puhumista muista? pitäskö loton.kenon yms rahapelien pelaaminen/osallistuminen kieltää jos sattuu olemaan vähän parempi elintaso kuin muilla? ei halleluja että voi olla säälittävää porukka täällä -.- hommatkaa vaikka elämä jos ette muuta keksi ku elämä on kerran noin vaikeaa ja ankeaa tai menkää esim töihin... ei tiiakaan rahaa saa kun pyytää joutuu sekin kotonaan tekemään paljon muita töitä kun hevosten hoito ja ratsatus.

   Poista
  10. Tän takia olet (?) poistamassa anonyymien kommentoiti-mahdollisuutta?

   Poista
  11. en nyt pelkästään näiden, muttakun siis ihmiset eivät osaa lopetta. Minule on tullut selväksi tässä kolmen viime postauksen ajan, kuinka suuren vääryyden olen tehnyt. Niin tarviiko sitä tosiaan vielä kirjoittaa uudestaan ja uudestaan:)

   Poista
  12. Pointsit tolle minnille..... Ainoo "haukkuja" joka uskaltaa kommentoida nimellä.. Huoh. Ei lisättävää

   Poista
  13. "KÖYHILLE, liputtomille ja hevosettomille"

   Niin, joillakin on rahaa enemmän kuin muilla, mutta jotkut osaa sitä arvostaa, eikä pidä itsestäänselvyytenä "hienoja" hevosia (mitkä kumminkin taidottumuudella pilataan;D) ym, mutta rahallahan ei kaikkea saa, esim kavereita, tai hyvää ratsastustaitoa/hevosenhoitotaitoa.

   Poista
  14. anoano ano XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD? oikeesti. voi luoja. ootte noin... vitn noloja et ei mitää järkee :DD kommentoikaa ees omalla nimellänne :) mut eiku sori. ette uskalla, unohin iha. ja niin, ei tossa kilpailussa ollu mitää epäreilua :DDDDDDD? jos osallistuisitte toho kannattasko tehä blogi vähä kuuluisammaks ja hankkii lukijoita ja laittaa sit sinne myös ilmotus jos noin paljon peppuanne kaivaa?

   Poista
  15. Alkaa mennä jo ihan jonkunverran säälittäväks tämä Tiian haukkuminen. Oletteko kenties kateellisia vai mikä on? Jos teidän mielestä Tiia saa kaiken haluamansa ja ei ymmärrä rahan arvoa niin se on sitten teidän mielipide, jokaisella on omansa. Pitäkää se omana tietonanne jos omistatte yhtään käytöstapoja eli jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin älä sano mitään. Joka sana voi sattua vaikka ei ehkä siltä tuntuisi. Kilpailuun nimenomaa sai osallistua _kaikki_ ja joillakin toki oli se etuoikeus että ihmiset äänestivät blogin tai muun "kuuluisuuden" takia, mitä sitten? Tuskin kukaan olisi äänestänyt tiiaa jos hänestä ei pidettäisi.

   Poista
 4. Meijä heppa rakastaa tota hunaja&kamomilla makuu! Ja se on muuten tosi hyvää(joo oli pakko maistaa ittekkin;))Suosittelen!!

  VastaaPoista
 5. meijän tykkää ihan omenasta ja mansikka menee myös;)

  VastaaPoista
 6. Huuhuh, kylläpäs ottivat anot ja muutkin taas aiheen riehua, Soneran kilpailua ei ollut kellekkään rajattu niin väliäkö tuolla kuka sen voitti, "köyhä" tai "rikas". Ja eikös tässä ollut tarkoitus niitä ääniä hankkia? Sie teit niin ja voitit, life is life! Ja onnea vielä yhteistyökumppanista, ja Voitolle paranemisia :)

  VastaaPoista
 7. Hieno juttu :) Kysyitkö itse vai ehdotettiinko sulle tuolta sitä yhteistyötä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä te niinku menitte kysyyn sieltä :d pitikö sunki nyt saada joku sponsori ku "muillaki on" ..

   Poista
  2. pitääkö sunkin olla kateellinen kun muutkin on?

   Poista
  3. Hohhoi, ei kaikki aina kateellisii oo jos ei oo samaa mieltä jostain :D kasva pentu:)

   Poista
  4. kasva ite :) t. eri ano

   Poista
 8. voitko liittyä lukijaksi blogiini.
  kirsintallielamaa.blogspot.com

  sul on aivan ihana blogi!

  VastaaPoista
 9. meiä heppa tykkää banaanin makuisesta :)

  VastaaPoista
 10. mun hevonen mahto sitten olla jotenkin kummallinen, kun se ei tykännyt mistään :D:D

  VastaaPoista
 11. mahdoitko olla tänään kuopion keskustassa liikenteessä?:) nimittäin saattoi olla et näin sut h&m:ssä:DDen sit kuitenkaan ollu ihan 100% varma et se oisit ollu sä niin en viittiny tulla juttelemaan:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kävinmä siel kai nopee tänään, joten saatoit nähäkki:D

   Poista
  2. :DD hyvä ku vielä aamulla mietin ennen ku lähettiin ajamaan kuopioon et aika hyvä tuuri jos näkisin sut tai pinjan :D

   Poista
 12. mei hevoset syö tollasen yhes yössä..

  VastaaPoista
 13. Mulla kans hevonen syö likitit yhdessä yössä :D

  VastaaPoista
 14. Teillä on tosi kivat blogit ja näitä on erittäin mukava lukea varsinki sillo ku on tylsää tai ei oo tekemistä, mukavaa piristystä päivään! :)

  VastaaPoista
 15. Hei missä kohin kuopioo toi suitsisoppi sijaistsee ku en oo koskaan nähny? esim.. minkä kaupan lähellä? (:

  http://lihaajaverta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika lähellä keskustaa, jos lähdet esim. kävelemään Anttilan nurkalta suoraan Musiikkikeskukselle niin matkan varrella on tämä Suitsisoppi. Kannattaa katsoa sivuilta löytyvän kartan avulla missä se tarkalleen sijaitsee: http://www.suitsisoppi.fi/verkkokauppa/yhteystiedot.php ja käyppäs ihmeessä jos et ole ennen siellä vieraillut:)

   Poista
 16. toho anonyymin kommenttii, jos tiia ei olis niitä lippuja voittanu joku toine olis? :DDDD

  VastaaPoista
 17. Vastaukset
  1. oot aika penikka :)

   Poista
  2. ja sinä oot säälittävä ku puhut anona tollasia? mikset vaikka soita ja kerro mielipidettäs jos elämäs on noin vaikeaa! :)

   Poista
 18. Enpä yleensä kommentoi blogeihin, mutta nyt on pakko!

  Ensinnäkin tää on tosi kiva blogi ja Tiia vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä.

  En ymmärrä noita anonyymejä, jotka luultavasti on vaan kateellisia jostain, sillä en usko, että tarkoituksesi oli kilpailuun osallistuessasi viedä liput niiltä, joilla ei ole mahdollisuutta niitä ostaa :D Avoin kilpailu, jossa ei oltu rajattu ketkä saa osallistua, joten that's it.

  Tsemppiä sulle ja myös Voitolle! Ootte hieno pari!

  VastaaPoista
 19. Naurattaa noi anot.. Kaikesta neki valittaa ja sähän oot osallistunu kilpailuun sääntöje mukasesti :D:D: Pidä hauskaa siel!

  VastaaPoista
 20. Mun poni suosii jotain hunajan makuista ja melonin makusta, kirsikkakin menee (;

  VastaaPoista
 21. HEi anot mistä te tiedätte että onko tiia lellitty ??? oletteko ottaneet selvää ,ja vaikka saisikin niin osallistuitteko te kyseiseen kilpailuun? en alkaisi valittaa tässä vaiheessa liput on jo menny tiialle ja siinä se.

  PS:Tiia sun blogi on mahtava ! <3

  VastaaPoista
 22. Ehdottaisin että jättäisit nää tälläset kilpailut/arvonnat joihin tarvitset äänii niin kokonaan pois, koska niistä nostetaan näi iso haloo. Ennen blogi oli kiva&tykkäsin seurata, mutta nykyään täällä on tosi paljon mainontaa... :s
  Mihin on jäänyt voiton kuulumiset ja muut hyvät postaukset ? Täähän on kuitenkin sun&Voiton Blogi.
  Blogi voisi taas tulla paremmaks, jos jatkaisit samallalailla, kun joskus ennen! Sulla on hyvä tapa kirjottaa, kirjotat tarpeeks usein ymsyms. Kyllä mä sen ymmärrän et voi olla "vaikeempi" postailla ku hevonen ei oo ihan kunnossa, mutta silti. Miten olis joku erikoispostaus tai joku hevosiin liittyvä? En oikein tiedä onko tää negatiivinen vai positiivinen, mutta olis kuitenki ihan jees jos vastaisisit, etkä vaan sivuttais tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnee tosta sponsorista, jos niin voi sanoo :D

   Poista
  2. olen tehnyt niin paljon erikoispostauksia, että en enään oikein keksi mitään ja tosiaab tosi vaikee postailla kun heppa seisoo vielä ainakin viikon. no, jospa mä jotain keksisin:p horseshowsta ainakin tulossa joku postaus:)

   Poista
 23. Tiia olen aina pitänyt sinua todella mukavana ja blogiasi todella realistisena. Olet kirjoittanut todella järkevästi ja olen seurannut sitä melkein ihan alusta. Mutta mielestäni tässä ihan 2kk sisällä sinun kirjoitus ja ajattelutapa on muuttunut täysin. Olet muuttunut todella röyhkeäksi ja itsekkäästi. Et näköjään mieti muita kun itseäsi. Tässä kannattaisi miettiä ett sinulla ei todellakaan ole mitään sanomista näissä kommenteissa. Jos mietit että mitä kaikkea esim Kaktu on joutunut kokea! Jatka samaa rataa kun ennen niin kyllä blogistasi kiva tulee! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen kyllä samaa mieltä että tässä muutaman kuukauden sisällä blogin ns "ilmapiiri" on muuttunut täysin. ja juuri negatiiviseen suuntaan...:/ samaistun täysin Sassaan.

   Poista
  2. sellasta se on kun luulee olevansa "julkkis" ja pissi nousee päähän..

   Poista
  3. Onko tullut mieleen, että tämä kyseinen negatiivinen ilmapiiri voisi hyvin johtua myös ilkeistä anoista eikä vain Tiiasta? Viime aikoina anonyymien usein hyvin turhat arvostelukommentit ovat mielestäni lisääntyneet täällä blogissa ja silloin on ehkä vähän vaikea pitää yllä sitä positiivista ilmapiiriä. Kun aloin lukemaan tätä blogia, en huomannut kommenteissa kuin ehkä joskus pari ikävää kommenttia, joihin Tiia yleensä vastasikin ihan ystävällisesti. Aika monessa paikassa ilmapiiri on muuttunut anojen paskanpuhumisen takia. Sassa mainitsi kommentissaan Kaktun ja olihan hänenkin blogissaan aika pitkään negatiivinen ilmapiiri, koska anot eivät osanneet käyttäytyä. Ihan ymmärrettävää bloggaajalta, jos menee hermot kun tietämättömät ihmiset tulevat arvostelemaan jokaista asiaa mitä tekee. Ei ne bloggaajatkaan kuitenkaan mitään yli-ihmisiä ole, vaikka näin kaikki aina tuntuu olettavan!

   Poista
  4. Minkäköhän takia negatiiviset kommentit ovat voineet lisääntyä ?
   Epäilen negatiivisten kommentien lisääntyneen juuri sen takia kun Tiiasta on tullut vähän itsekkäämpi yms, mutta jos palattaisiin samaan kun silloin muutama kuukausi sitten, nii blogia olisi taas mukava lukea ! :)

   Poista
  5. Tai sitten blogista on tullut kuuluisampi, jolloin esimerkiksi ht.netin asiantuntijat ovat tulleet tänne pätemään!

   Poista
 24. tuut ton sun kl hehkutuksen kans viis vuotta myöhässä, kuvitteletko oikeasti sen olevan vielä muodissa...:DDDDDDDDDD nyt on paljon hienommat ja kalliimmat muodissa.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarvitseeko kaiken mistä Tiia pitää olla muodissa ?

   Poista
  2. niin mikä hehkutus ja missä?

   Poista
  3. Ehkä Tiia ei ookkaan mikään muodin perässä kulkeva? Kaikkien ei oo pakko olla... Kl:n tuotteet on kivoja, nii miks niitä ei vois ostaa jos tykkää niist ? o.O

   Poista
 25. En ihan oikeasti ymmärrä, että ihmiset tulee tänne valittamaan siitä kuinka olisit kauhean lellitty yms. Osaat kuitenkin itse kantaa vastuun hevosestasi etkä vaan jätä sitä muiden hoidettavaksi niin, että itse kuorisit vaan parhaimmat päältä ja ratsastaisit. Ymmärtäisin ehkä vähän, jos tuossa äänestyksessä olisi vain yksi voittanut liput, mutta kun siinä oli useampi. Ja ketäähän ei ole taas pakotettu äänestämään, eli jokainen todennäköisesti olisi äänestänyt Tiiaa ilman mainostustakin. Ja monesta kommentista oikeasti huomaa sen että ei taida olla omat asiat ihan kunnossa, kun pitää sitä pahaa oloa purkaa ihan viattomaan ihmiseen. Ja saanko kysyä haukkuanonyymeiltä sitä että mitä te luulette saavuttavanne noilla kommenteillane ? Haluatteko oikeasti toiselle ihmiselle pahan mielen ? Ja en ymmärrä mitä te oikeasti edes luette tätä blogia jos se on niin paska ja Tiia muka niin lellitty ? Kyllä mä uskon että kaikilla on mahdollisuus säästää, itsekin asun omillani ja kyllä minä pienistä tuloista pystyn säästämään ihan hyvin. Kannattaa vaan miettiä että kannattaako se karkkiraha käyttää siihen karkkiin vai säästää. Toki se kertasumma voi olla pieni, mutta siinä on hyvä harjoitella sitä pitkäjänteisyyttä mitä tuutte elämässänne tarviimaan : )

  Sori Tiia ku laitoin tän saman kommentin minkä laitoin edelliseen postaukseen, mutta ajattelin että tuntuu sopivan tämänkin postauksen kommentteihin.

  VastaaPoista
 26. Onnea sponsorista :) saamme sitten ihastella jatkossa kaikkea uutta tavaraa mitä saat :)
  Jotkut tuossa aiemmassa postauksessa sanoivat, että olisit muuttunut. Olen huomannut saman, mutta mielestäni se ei ole huono asia. Olet kuitenkin jo ysillä ja aloit seurustella, joten ehkä se johtuu siitä? Mutta blogi on kuitenkin sinun, joten mikset saisi muuttua samalla, jos nyt edes olet muuttunut.
  Pitäkää hauskaa siellä hihsissä :)
  Ai niin, ja laita kommentteihin se, että valitset itse, mitkä näistä näytetään, se olisi kiva juttu, koska kyllä meitä mukaviakin anoja löytyy :)

  VastaaPoista
 27. Mä en oo ihan varma näätkö sää facebookissa niitä ketkä sua on äänestäny, mut jos näät nii voisit niistä arpoo, koska jos vaikka jotku anot ( määkin oon tällä kertaa anona ) nii kommentoi se on vähä vaikee niistä varmaan kattoo se voittaja.. ja sit jos näät nii voit vaik kertoo sen sun blogissas tai jotenki viestillä lähettää tai jotain ja kerrot että just se tyyppi voitti.

  VastaaPoista
 28. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 29. jos kerran kaikki anot ootte noin köyhiä ja varattomia nin kertokaa miten asiat pitäisi kaikilla olla? kun kerrran arvostellaan aina blogia ja miten tiia hoitaa hevosta yms.. kertokaa ihmeessä kun olette kerran omasta mielestänne niin kaikkitietäviä ja "järkeviä" ihmisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joku on köyhä, ei se tarkoita että kaikkien pitäisi olla yhtä köyhiä. Vaan luulen että noilla kommenteilla nyt tarkoitetaan sitä kun tuntuu että sitä rahaa ei arvosteta, se kun ei kaikilla ole kuitenkaan itsestäänselvyys esim että vanhemmat ostaa kalliit kisahevoset ym. Ja ehkä saa kuvan ettei mihinkään olla tyytyväisiä, vaan aina pitää saada lisää ja lisää esim miten kävi noitten HIHS lippujen kanssa?

   Poista
 30. Minun hevonen syö myös meiluiten kirsikkaa, mutta se mielellään kyllä syö muitakin :D Itse pidän suitsisopista ihan tosi paljon, sillä sieltä saa hyviä ja laadukkaita tuotteita ;)

  VastaaPoista
 31. Oma poni syö mieluiten omenaa ja kyllä sille varmaan muutkin kelpaa kun sellainen ahmatti on :D:)

  http://pullaponiz.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 32. Mun poni ei tykänny omenasta enkä itekkään :D ostin sit sellasen "luonnollisen" ja se maistu :D mutta kiva juttu toi sponsori :)

  En oo nyt vähää aikaa käyny koneella kiireen takia enkä ehtinyt äänestämään ja sitten kun luin noita kommenttejä, ei huhhuh... En ymmärrä enkä ole koskaan ymmärtänyt noita anoja ja vielä ANOJA, voisivat edes kerran tulla omalla tunnuksellaan pätemään, joillain on enemmän rahaa kuin toisilla ja sitäpaitsi fanikatsomossa makso 20 euroo että uskoisin jollain olevan varaa edes sellaiseen... Mutta te saitte liput koska osa lukijoista HALUSI ITSE äänestää teitä niinkuin mäkin olisin tehnyt jos olisin ehtinyt koneelle ja saihan monimuukin niitä lippuja :D

  VastaaPoista
 33. Hei muuten, saitko lippuja minne näytöksiin? Tuli mieleen että voisin nähä sut siellä grand prix näytökses :"D

  VastaaPoista
 34. HUOM!!!
  Älkää pliis haukkuko Tiiaa!!
  Tiia voitti kilpailun rehellisissä merkeissä!!!! Häntä vaan äänestettiin niin paljon!!!

  VastaaPoista
 35. kiva postaus kay pliis kattoon http://anzkunlivee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 36. meillä kyllä menee ihan mikä tahansa likiitti maku ! :D ostan ehkä itse eniten banaania :) http://zippo-nanne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 37. ootte kyllä Voiton kaa nii hyvä pari (: Sää ratsastat muutenki tosi hyvi (:

  VastaaPoista
 38. Onneksi olkoon Tiia tuosta yhteistyöstä Suitsisopin kanssa:) Itselläni ei ole hevosta mutta jos olis niin valkkaisin omenan koska se on hedelmänäkin hyvää:)

  Mä en tykkää noiden anojen kommenteista, jotka alkoivat heti ilkkumaan että muutut ja ruikutat lippuja. Tottakai saa pyytää että voisiko auttaa äänestämisessä, eihän siinä ole mitään väärää ainakaan minun mielestäni!

  Eikä sekään minua haittaa että olet muuttunut. Olethan jo kuitenkin ysillä, ja sehän kuuluu elämmään että vähän tulee muuttumaan. Ei aikuiset ainakaan minun mielestäni koko ikää leiki millään barbeilla, vai? Minusta sinun blogisi on aina pysynyt samanlaisena, eli todella mukavana!
  Pyytäisin että jotkut turhanpäiväiset anot voisivat lopettaa tämän jauhamisen.:)

  VastaaPoista
 39. miten noi 'tykkään', 'en tykkää' saa tehtyä?

  VastaaPoista
 40. Tyhmiä anoja! Ite en ainakaan nää tässä horse show lippu asiassa mitään väärää. Tiia vain osallistui kilpailuun ja voitti ne liput. Thats it! Tää blogi on hyvä! Muutamille anoille jotka sanoo tiiaa lapseks.,ootteko muka ite aikuisia!? Kysyn vaan........

  VastaaPoista
 41. Mulla tuli vaan semmonen mieleen, että onko teillä suunniteltu vuoden treenisuunnitelma? Esim. marras-, joulu-, tammikuu on kunnon kohotuskuukausi. Jos on nii millanen se on sulla ja voitol? :)

  VastaaPoista
 42. Sinänsä en muuten ymmärrä, että miksi haukutte Tiiaa siitä että hän on pyytänyt lukijoitaan halutessaan äänestämään, ettekä niitä jotka häntä ovat äänestäneet ? Hehän (tai mehän) ovat se syy miksi Tiia liput voitti ?

  VastaaPoista
 43. tosi kiva toi suitsisoppi juttu ! :) ja tohon lippu asiaan en ota kantaa ! :) _petra

  VastaaPoista
 44. Milloin olette siis nyt Pinjan kanssa tulossa HIHS:iin? Olen sen miljoona kertaa lukenut, mutta mikä nyt on ihan varma vastaus? :D

  VastaaPoista
 45. Tota kun katoin tuolta erikoispostauksista tuon pientä apua blogin kanssa, niin miten saat ne piilotetut sivut ja ne sivut? Kun mä en sa.:(

  VastaaPoista
 46. Sillonku meil oli hevosia niin tykkäsivät tosta omenanmakuisesta(:. Kyllähän ne muutenkin omenaa söivät..

  VastaaPoista
 47. Tiia: entä jos teet äänestäneiden kesken olevan arvonnan facebookissa, koska sen kautta äänestyskin tehtiin ;) Vaikka siellä voitto kotiin sivulla pitää kommentoida tai laittaa viestiä... Näin saa karsittua ne anot "äänestäneet" :)

  VastaaPoista
 48. Toi on aika säälittäväää tulla ANONYYMINÄ kirjotelleen tänne jotain paskaa, ette nolot eees viiitti jollai käyttäjälää kirjotella!
  Ja vaikka tiialla on hevonen jne, niin luletteko että se on saanu votenki tosta noin aaan? Se on tehnykin se eteen jotaki!Että anonyymit, pitäkää vaan turpanne kiinni!

  VastaaPoista
 49. Voivoi teitä anot...tehän ootte yhtäkkiä semmosia meediota että tunnette Tiian tosi hyvin ja voitte sanoo et se on lellitty ja saa kaiken mitä haluaa. Joo en kyllä oikeen usko:d Ja toi lippu juttu..herranjestas..eihän Tiia ketään oo pakottanut äänestämään, nii en ihan taas ymmärrä tota et miks Tiia ei niitä sitten olis voinut saada:o
  Ja sitten tosta kaktu ja futura jutusta(en nyt muista kuka sen oli kirjottanu)eihän Tiia voi päättää että nyt ''mun heppa sairastuu niin että se meinataan lopettaa ja jne.''.Kyllä uskon että kaktukin valitsisi mielummin sen että futura olisi terve. Vaikka kyllähän tuo aina jollain tavalla vahvistaa omistajan ja hevosen sidettä, mutta silti...
  Joten haukkuja-anot: LOPETTAKAA NYT TOI P**KAN JAUHAMINEN, TIIA EI OO TEHNY MITÄÄN VÄÄRIN!
  PS.Sulla on muuten ihan himo kiva blogi:) suosikkini;)

  VastaaPoista
 50. Hei IHMISET, älkää äänestäkö Tiiaa jos sitten hänen voitostaan tulee tälläinen haloo! Asialle kun jälkikäteen ei voi mitään, niin antakaa lapset asian olla.

  VastaaPoista
 51. hepat tykkää likitistä:)! itsekkin olen joskus sattunut maistamaan ja jäin koukkuun, pitäis vrmaan itsellekkin ostaa oma...:D

  VastaaPoista
 52. Näin sut areenalla, olisin tullut moikkaamaan mutta viiletit aika vauhtia :D

  VastaaPoista
 53. Mainostan tähän tämmöstä blogia jos jota kuta kiinnostaa?? Linkkaus ei onnistu mutta laitan nut kuitenkin osotteen.

  www.navarronronaldo.blogspot.com/

  tässä on yksi toinenkin :)

  www.eltsujapollet.blogspot.com/

  VastaaPoista
 54. Hei anonyymit kattokaa hihs:iä telkkarista. Mä ainaki katon eli siis ne joita kiinnostaa katsoa: hihs. Tänään klo: 14.45-18.00. Ja huomenna hihs 15.45- 18.00. ;)

  VastaaPoista
 55. Hei, en millään tavallaan hauku mitä teit hihs lippujen kanssa mut haluaisin rehellisen vastauksen. Eli jos olisit tiennyt että siitä tulee näin iso show täällä blogissa ja jos olisit tiennyt miten väärin se oli keretä ääniä lippuja varten niin olisitko silti osallistunut kilpailuun vai olisitko jättänyt osallistumatta? Sä myös sanoit jossain kommentissa et nyt ymmärrät paljon paremmin mitä teit oli väärin ni jos olisit tajunnut aikasemmin niin olisitko osallistunut kilpailuun? Haluaisin vaan rehellisen vastauksen ja vaikka vastaisitkin että olisit osallistunut niin en enää jatka viestiä, haluun vaan tietää enkä millään tavallaan hauku sinua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en olisi osallistunu, kukapa haluaisi tälläisen asian takia osakseen näin paljon p*skaa :Dd

   Poista
 56. Moi ! Oliko Pinja tänää (la aamu) hihs:sissä?

  VastaaPoista
 57. milloin teet talli päivä postauksen haluisin tietää .Muuten oot hyvä kirjoittamaan kun käyn joka päivä kattomassa ootko kirjoittanut.

  VastaaPoista
 58. Ei tiia oo tehny niiten lippujen kanssa mitään väärää

  VastaaPoista
 59. Olet tiia todella ihana ja näin sut horse show:sa (:

  VastaaPoista
 60. Tosi kiva blogi. Suositteletko hevosen ostoa? Olen 12vuotta vanha ja äitini olisi täysillä mukana koko jutussa. Muuten minkä mikä sai teidät rakentamaan tallin?

  Tietämätön :)

  VastaaPoista
 61. sul on kiva blogi.Tsekatkaa mun blogini os:www.fidsku.blogspot.com.Sit siihen tulee 2 vaihtoehtoa ihanien hevosten elämää ja rakkaiden hevosten elämää nii toi rakkaiden hevosten elämää on se oikee.

  VastaaPoista
 62. Haukkujat vois miettiä vähän ketkä ne liput ikäänkuin Tiialle hommasi eli äänestäjät. Ei Tiia oo niitä äänestäjiä pakkottanu äänestämään vaan omasta tahdostaan ne on Tiiaa äänestäny lippujen voittajaks. Että jättäkääpä se Tiian (+kaikkien) syyttely pois. Hän vain mainitsi blogissaan, että on kiitollinen jos häntä äänestetään.

  Ja jos oli epäreilua, että se köyhä 8-vuotias tyttö Maija ei sattunutkaan pääsemään sinne Hihsiin sen takia, että ei voittanut Soneran kilpailussa niin huhhuijaa. Jos halu on niin kova niin ei varmaan kannata jättää lippujen saamista tuollaisen kilpailun varaan. Oli jo aikoja sitten tiedossa, että Hihs järjestetään taas niin olisi hyvin ehtinyt kerätä siihen mennessä lippuihin rahaa esim. keräämällä pulloja jne. Ja kaikenlisäksi, se 8-vuotias Maija olisi tarvinnut kyydin sinne Hihsiin ja lisäksi aikuisen mukaansa vahtimaan, joten hänkin olisi tarvinnut lipun (oletan siis että 8-vuotiasta ei pistetä yksin katsomoon istumaan :D) Ja luulen, että kovinkaan moni ei vastaanlaisessa kilpailussa menisi äänestämään ketään tuntematonta pikkutyttöä kilpailun voittajaksi vaan tottakai se ääni annetaan yleensä jollekkin henkilölle jonka tuntee/tietää.

  Ja anteeksi nimettömyyteni kun se joitakin täällä tuntuu haittaavan, mutta en viitsi yhden kommentoinnin takia tehdä tänne tiliä, koska seuraan blogeja bloglovinin kautta :)

  Lopuksi: Tää on tosi kiva blogi, jatka samaan malliin :) Videopostaukset varsinkin on huippuja!

  VastaaPoista
 63. moi tiia arvaa mitä meillä tulee nyt just tosi paljon lunta! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  VastaaPoista
 64. Onnea yhteistyön johdosta ja siulla on tosi kiva blogi jota on ilo lukea :))

  VastaaPoista
 65. Vähänkö Voitto on noissa kuvissa söpö! Tää sun blogi on muutenkin ihana ja samoten Voitto.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.