LUUKKU 20: Yhteistyötä HiusStudion kanssa!

torstai 20. joulukuuta 2012
Moi! Moni onkin jo huomannut, että mulla on hiusväri muuttunut ja hiuksetkin vähän lyhentyneet HiusStudio NoNaMen (yhteistiedot tästä linkistä) kanssa tehdyn yhteistyön johdosta. Minun entinen vakiokampaajanihan pilasi hiukset viimeksi totaalisesti, joten ihanaa oli löytää näin kiva kampaaja!

 En millään meinannu saada tätä postausta aikaiseksi, kun ei sitä omaa kemaraa ole. Vihdoin saatiin sumplittua Emmin ja Hennan kanssa niin, että saatiin pari kuvaa otettua. 

Mulla on aina ollut tosi taipuvaiset ja kihartuvat hiukset, sen takia en mielelläni lyhentäisi niitä yhtään. Kuulemma lyhentäminen tekee hiuksista taipuisammat, kun ne on kevyemmät. Nyt kumminkin tämä kampaaja sai tehtyä ihmeitä. Mun ei tarvi läheskään joka päivä suoristaa hiuksia, joka on tietysti tosi hyvä juttu mun hiusten vointia ajatellen.

Oli mukava istua kampaajalla kun meillä oli yhteinen kiinnostuksen aihe, josa riitti juttua. Nimittäin hevoset, nimittäin kampaajakin ratsastaa aktiivisesti. Sain kotiin vielä testattavaksi L'orealin Mythic Oilin. Kampaaja varoittikin, että tähän koukuttuu helposti ja totta puhui. Mun tosi karheista hiuksista tulee sileät kun laitan tätä aina suihkun jälkeen vähän märkiin hiuksiin. Lisäksi hiukset tuntuvat oikeasti terveemmille ja ehkä tämä ainekkin on osa syy kiharuuden vähentymiselle? 

Pakkauksessa lukee näin:
Itämaisista perinteistä inspiraationsa saanut öljy sisältää avokado- ja rypäleensiemenöljyä. Kahden ainutlaatuisen öljyn yhdistelmä antaa välitöntä joustavuutta, hallittavuutta, ja hiuksista tulee kirkkaat. Öljy imeytyy hiuksiin välittömästi tekemättä kuitenkaan niitä raskaiksi.

Jälleenmynti vain parturi-ja kampaamoliikkeistäTulin juuri ratsastamasta, joten mun hiukset eivät ole ihan kuvauskunnossa. Laitan tähän aamulta yhden kuvan jossa en oo suoristanu ollenkaan hiuksia.Oletteko te löytäneet jo suosikki kampaajanne? Vai kokeiletteko aina eri liikkeitä?

24 kommenttia

 1. oletko taas vaihtanut ulkoasun samaksi kuin aikasemmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miltä näyttää?

   pakko oli kun ei toimjinu toi ulkoasu IE:llä

   Poista
  2. ääääh olis ollu kiva nähä se banneri ja ulkoasu muutenki :(

   Poista
 2. Mä kävin kerran yhellä kampaajalla, jota mulle kehuttiin. Siellä ei kuitenkaan toteutettu mun toiveita ja päätin etten enää mene sinne. No mulleppa sitten tilattiin sinne vuoden päästä uus aika ja pakkohan mun oli se käyttää, kun se oli jo tilattu ja se oli seuraavana päivänä. Nyt kuitenkin kampaaja kuunteli jokaisen toiveeni (niinkuin edellisellä kerrallakin) ja myös toteutti ne! Olen käynyt nyt tuolla kampaajalla, koska satuin antamaan muiden pakosta heille toisen tilaisuuden möhlinnän jälkeen. Isäni kihlattu käy tuolla kampaajalla ja hän on aina saanut sen mitä on pyytänyt, mutta minä en saanutkaan. Toisella kerralla kampaaja kuitenkin sai toteutettua minunkin toiveeni ja olen nyt käynyt sillä. Ei siis heti kannata luovuttaa, jos joku kampaaja sattuu pilaamaan kerran hiuksesi:)

  Mutta hyvä jos nyt olet läytänyt sen "oman kampaajasi".

  VastaaPoista
 3. Hauska ilme;D Mutta joo,kivan näkönen kampaaja,jos kuopiossa vieläs ijaitsee vois käydä kokeilee:D

  VastaaPoista
 4. miten sait tämän kampaamon kanssa tehtyä yhteistyötä? kysyitkö ihan vai? saatko ilmaisia leikkauksia tai tavaraa yms? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toinen yhteistyö kumppanini Suitsisoppi suositteli ja esitteli meidät toisillemme:) Tarkemmin en kerro meidän sopimuksesta.

   Poista
  2. Tarkemmin sanottuna jos esimerkiksi olet saanut sieltä tuotteita ilmaiseksi se on kerrottava. kyse piilomainonnasta jos suosittelet sitten sitä tuotetta ilman että kerrot että se on saatu yhteystyön kylkiäisinä.

   Poista
 5. Kuinka monta yhteistyökumppania tarviit? :ddDddDd
  Mitäköhän seuraavaks.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäki mietin :D:D mitä järkee noissa ylipäänsä on että kaikilla blogien kirjottajilla on jotain tollasia miljoona nykyää :D

   Poista
  2. Tästä kampaamosta ei käsittääkseni tullut yhteistyökumppania. He vain tekivät yhteistyötä. Ne on kaksi eri asiaa ja moni blöggaaja tekee pienimuotoista yhteistyötä muiden kanssa vaikkeivät he tekisi yhteistyötä kuin kerran.

   Poista
  3. Ja blogi voi saada kivaa mainosta, kuin myös yhteistyökumppani.
   Eli siis niissä on järkeä. 1 Ano : mitä sitten, jos Tiia ottaisi vaikka H&M yhteistyökumppaniksi? Tällöin H&M saisi mainosta, joten eihän Tiia itse halua yhteistyökumppaneita vain siksi että 'se on niin hienoa kun mullakin on, ja kaikilla muillakin on' ..?

   Poista
 6. Mä käyn aina samalla kampaajalla koska kyseisessä parturissa kampaaja on erittäin kiva ja hänkin ratsastaa noin kerran kuukaudessa.On aina kiva mennä sinne kun tietää että on mukava kampaaja..Minäkin käytän tuota öljyä se on tosi hyvä!!Mullakin on noi laineet kadonnu sitä myötä kun aloin käyttää sitä ja hiukset ei oo niin sähköset kun laittaa sitä

  VastaaPoista
 7. Mulla on ollu 4 kertaa sellainen kampaaja, joka on ratsasatanut joskus samalla tallilla kuin minä, että hauska sattuma :D

  VastaaPoista
 8. mulla on semmonen yks tietty jonka luona käyn aina :)
  mutta mitä sun kameralle on tapahtunu siis? :O

  VastaaPoista
 9. Voisitteko teehä yhteisen postauksen kaikista nykyisistä ja vanhoista elektroniikka laitteista esim. Kamerat,puhelimet,pokkarit,radiot yms.!?
  TOIVEPOSTAUS!!!

  VastaaPoista
 10. Ite käyn tädillä ko sillä on parturi kampaamo.

  VastaaPoista
 11. Sun hiukset näyttää kuivilta tossa kuvassa.

  VastaaPoista
 12. Moi!
  Voitko kertoo minkä hintasta tuolla HiusStudio NoNaMella on esim. hiusten leikkaus tai värjäys?

  Yleensä oon kans käyny yhellä tietyllä, mutta vasta muutin Kuopioon ja mietin, että olisko tää kokeilemisen arvonen paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa soittaa sinne kun en nyt yhtään muista:)

   Poista
 13. Minäkin käyn tädillä, koska se omistaa itsekkin parturi kampaamon!

  VastaaPoista
 14. mun äiti on kampaaja ja sillä on meidän kerrostalon alapuolella oma liike ;) :DD

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.