Yhtenä pakkas aamuna

lauantai 29. joulukuuta 2012

 Moi! Ja ihan mieletön kiitos teille viime postauksen kommenteista ja tykkäyksistä. Yllätyin sen saamasta positiivisestä huomiosta, kun ooteltiin että tulee vaikka mitä ikäviä komentteja kuinka ei osata ottaa kritiikkiä vastaan. Mutta ei, ihania ootte!

Oon nyt saaressa viettämässä uutta vuotta kavereiden kanssa. Nää on vanhoja postauksia, vanhalla kameralla, mutta julkasne nämä nyt sinä aikana kun en ole koneella tekemässä uusia. Heti uuden vuoden jälkeen saatte taas "ajan tasalla" olevia postauksia.

Ellu ratsastaa Voiton läpi sunnuntaina Korholassa, toivottavasti Pinja ja Emmi saa otettua jotain kuvia. Maanantaina Pinja ratsasaa Voiton ja sitten tiistaina kun tulen niin minä varmaan ratsastan. Sitten siihen vanhaan postaukseen heti joululoman alusta.:

Tämmönen pieni kuvapainotteinen postaus. Kamera oli just vasa tullut huollosta, niin kuvattiin kaikkea ihan innoissaan. Nythän meillä on jo se uus kamera, mutta nää kuvat on otettu ihan joululoman alussa. Äiti oli käyny ruokkimassa hepat jo aamulla. Kovan pakkasen takia ne oli kumminkin jätetty sisälle, joten käytiin heittämässä ne 10 aikaan ulos Pinjan kanssa. Mehän ei Pinjan kanssa käydä aamutallissa kun lomalla ja kouluaamuina.

Tuo Heben haalari ja Joutsenen iso toppatakki on vaan jotain

Joulun ja talven kunniaksi on noihin kukkaruukkuihin kuivuneiden kesäkukkien sijaan laitettu havuja.

Pinja toimi kuvaajan roolissa, joten minä heitin loime molemmille heppoille. Pakkasta oli about -25. Lillille päälle toi sen paksuin toppis ja Voitolle paksuin toppis + fleece alle.

Pinja päätti päästää Lillin vapaan ulos, jotta saisi parempia kuvia kun minä talutan Voittoa ulos. Lilli osaa kyllä juosta nätisti sisälle tarhasta, mutta toiste päin ei oikein onnistunut :D Lilli kierteli vaikka kuinka pitkään Voiton tarhassa, eikä tajunnu lähteä sielä pois vaikka Pinja yritti ohjailla. Piti sitten hakea päitset, jotta saatiin Lilli oikeaan tarhaan.

Lilli ihmettelemässä Voiton tarhaa, ihan kun ei ois koskaan siellä käyny!

Hepat sai sitten vähän vielä porkkanaa ja omenoita, ennenkun lähdettiin. Sulassa sovussa melkein syövät..


Voitto tuli poseeraamaan meille ihan tuohon aidallekkin asti. Yleensä kun sitä ei saa millään ilveellä, varsinkaan tarhassa posettamaan nätisti!

82 kommenttia

 1. Onko Lilli ja Voitto eri tarhoissa?O.o Kiva postaus ja hyvää uutta vuotta!=]

  http://teamjamess.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kuulemma koska lilli potkii voittoa. :D Ja anteeksi Tiia puhun täällä sun puolestasi :D. +Ihania kuvia ootte ottanut ! :) Ja milloin tulee joku erikoispostauss? (::

   Poista
  2. On,koska muuten ne potkisivat toisiaan talvisin. :) Kesäisin ne ovat silti samassa tarhassa. :) Ja sori ku toimin anona, koska oon puhelimella. :)


   jutanhevoselama.blogspot.fi

   Poista
  3. sori ku vielä tähä sanon mut siis ne on nyt sen takii eri tarhoissa ku niillä on hokit nii ettei niillä potki toisiaa;)

   Poista
  4. no nyt ku pitää kaikkien anojen päästä pätemään ku on se nii hienoo tietää ! yks kerta riittää.

   Poista
  5. hah xd haittaskos se sua nii paljo ku kolme ihmistä sano saman asian ?xd ja itekki oot ano ja silti oit noille muille anoille kunno tommone vittuilija ! ;)

   Poista
  6. Ja minä toinen ano ylhäältä, mä olin puhelimella ja vastasimme ekan anon kaa samaan aikaan... Että tota... Et ees omalla naamalla uskalla tulla sanoon :D (Ja sori Tiia et tästä tuli kauhee sota :D :( Toivottavasti ei mennyt uusvuos pilalle ;) )

   Poista
  7. niillä on talvella hokit niiiiii

   Poista
 2. Kiva kun oli näin paljon kuvia.

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus!:)
  Niin ja hyvää uutta vuotta munkin puolesta. www.larijasuvi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Toi vika kuva oli tosi hieno..

  ....Niinku kaikki muutkin

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postaus! Tällässii missä on paljon kuvia lisää!!!!!!!

  VastaaPoista
 6. Todella ihanii kuvii :)!!

  www.twanskubansku.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. teillä on vaan niin ihana ja kodikkaan näkönen talli, just tommosen haluisin itekki jos ois oma talli :) ihania kuvia taas!

  VastaaPoista
 8. Hyviä kuvia & ihana postaus! Voisikko tehä sellasen postauksen jossa kerrot miten tehään banneri photoshopilla?

  epj-laarinpohjalta.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tässsä kuukauen sisällähän se on tehny jo o.o

   Poista
  2. Vai tarkotitko niitä videoita? Tarkoitin, että vähän saman tyyppinen, kun se missä Tiia näyttää/kertoo miten banneri tehdään Gimpillä. Haluisin myös tietää miten tehdään photoshopilla ;)

   Poista
 9. pakkas_____________aamuna

  Argh! Oikolukekaa nää tekstinne enimmistä suurista virheistänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SAMAA MIELTÄ! Ei pitäisi olla niin vaikeaa...

   Poista
 10. Kivoi kuvia mutta miten teette pakkasilla kameran kanssa että mikä on teillä ylä rajana pakkasessa vai onko sellasta ja laitatteko johonkin kassiin sen jälkeen kun tuutte ulkoa koska itse en oikein tiedä miten pakkasilla pitäis toimia että järkkäri ei menis rikki:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka! itse kameran ei pitäisi pakkasesta mennä rikki, enemmänkin kameran akku kärsii kylmistä ilmoista. jos mittari näyttää -10 voit vielä ihan hyvillä mielin kuvata sillä ulkona, ottaen huomioon että akku kuitenkin tyhjenee kylmässä nopeammin. sen ei siis pitäisi mennä rikki, muuten kuin hetkellisesti tyhjenee nopeammin. ja tietysti jos sataa lunta tuo se kameraan kosteutta joka rikkoo kameraa.

   Poista
  2. Kun kuvaa pakkasessa ja kamera jäähtyy, tulis sisälle tullessa kameran olla kameralaukussa/-repussa ja antaa tasata hitaasti lämpö sisäilman lämpöiseksi (itse annan olla min. 10h, mieluiten 24h), koska jos kameran tuo "pelkälteen" sisään, on riski, että lämpöeron takia kameran sisään tiivistyy vettä, joka puolestaan tuhoaa sitten kameran.

   Poista
 11. Tälläsiä lisää! Voitto on niin sulonen tossa vikassa kuvassa

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia ! Voitto on hirmu söpö :) Ja HYVÄÄ UUTTA VUOTTA :D

  VastaaPoista
 13. Kiva tää postaus ja varsinki se vika kuva voitosta <3

  VastaaPoista
 14. Kiva ku oli vähän kuvatekstiä noissa kuvissa, eikä ollu vaa läiskitty miljoonaa kuvaa postauksen loppuu :D

  VastaaPoista
 15. ihan kiva postaus :) blogisi on mielenkiintoinen ja luen tätä mielelläni. joskus vain hieman huomioin tuossa kirjoituksessasi olevat tyyliin 'sit mä menin' -asiat. Olisi lukijalle mukavampi lukea 'sitten minä menin' :)

  VastaaPoista
 16. Hyviä kuvia ja ihana postaus! (:

  VastaaPoista
 17. oot vähä laepin näköne :D

  VastaaPoista
 18. kuinka monta viikkoa ootte pitäny noita hebe haalareita?? joka postaukses teil on ne päällä...

  VastaaPoista
 19. yksi anonyymi kommentoi näin

  "miten teette pakkasilla kameran kanssa että mikä on teillä ylä-rajana pakkasessa vai onko sellasta?
  Ja laitatteko johonkin kassiin sen jälkeen kun tuutte ulkoa koska itse en oikein tiedä miten pakkasilla pitäis toimia että järkkäri ei menis rikki:D"

  niin mulla on täysin sama kysymys :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan tähänkin tän, miten itse toimin ja miten suositellaan toimimaan: Kun kuvaa pakkasessa ja kamera jäähtyy, tulis sisälle tullessa kameran olla kameralaukussa/-repussa ja antaa tasata hitaasti lämpö sisäilman lämpöiseksi (itse annan olla min. 10h, mieluiten 24h), koska jos kameran tuo "pelkälteen" sisään, on riski, että lämpöeron takia kameran sisään tiivistyy vettä, joka puolestaan tuhoaa sitten kameran.

   Poista
  2. juu me tehdään juuri noin et pidetään sitä laukussa, jotta lämpötila vaihtuu hitaasti:)

   Poista
 20. Tiedätkö yhtään millon ootte Pinjan kanssa menossa seuraaviin kisoihin Siilin ratsastuskeskukseen??? Hienoja kuvia taas. =)

  VastaaPoista
 21. "käytätkö" alkoholia? tai siis se ois niin perus kun mennään tän ikäsinä jonkun mökille se ei pysy mehulinjalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en. ja ei me menty kenenkään mökille vaan herättäjä yhdistyksen uudenvuoden tapahtumaan:)

   Poista
 22. Miks ette pidä heppoja samassa tarhassa?:)

  VastaaPoista
 23. tehkää postaus: jos olisin miljonääri... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihä näitten tarvii ku nää saa varmaa paljon mitä haluaa.

   Poista
  2. no hei eikä saa ! ei ne saa mitä haluaa, tiia ja pinja on sanonu sen tosi monesti, yrittäkää nyt valittajat tajuta se jo ! ei se tarkota että on miljonääri jos on heppa, oma talli, iphone ja jotain tommosia ! mulla on kans noi kaikki (poni, oma talli pihassa, iphone) ja ei me olla mitään miljonäärejä vaan normaali perhe ! huhhuh, yrittäkää ymmärtää..:)

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. hah, tekisin mutta kun miettii mitä siitä seuraisi..

   Poista
 24. miten te piätte noita hebe haalareita ihan koko aja päällä :D::D:D? tai siis ku te nukutte niillä piätte päivällä jne. xd ?

  VastaaPoista
 25. ääää ... ooottee ihaniii <3

  VastaaPoista
 26. Voisiks tehdä sellasen videon miten tehdään photoshopilla banneri? Ku mull on ainakin ihan toi abode photoshoppi, enkä osaa käyttää sitä!!

  VastaaPoista
 27. Hei pakko uteliaisuudesta kysyä, että jos Voitto olisi pihatossa kellon ympäri, kasvaisiko sille talvikarvaa laisinkaan? Vai palelisiko se ulkona talvella kesäkarvassa? Ja vielä, että jos todella näin on, onko se rotukohteista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uskon että kasvattaisi paksumman mitä nyt on, mutta ei sellaista rotunsa ja taustojensa takia millä pärjäisi pihatossa. Palelisi tietysti kesäkarvassa. Ja on rotukohtaista:)

   Poista
 28. Kiva postaus! Ihana Voitto♥

  VastaaPoista
 29. Tälläsiä vaan lisää, mutta älä täysin unohda pitkästi kirjoittamista!:)

  VastaaPoista
 30. Voittoa arvostellaan hevostalli.netin ratsastus foorumilla, ajattelin laittaa tänne niin itsekin huomaat. Ompa paljon kateellisia ihmisiä jotka jaksaa puuttua kaikkien tekemisiin :/ Voitto on hieno ja olette hyvä pari <3 :))

  VastaaPoista
 31. voitto on kyllä tosi söpö :))

  VastaaPoista
 32. lisää tälläsiä!:) ihana vote!

  VastaaPoista
 33. Milloin teet jonkun erikoispostauksen? :) Vote on parhain <3

  VastaaPoista
 34. siis milloin ette sitten tee aamutalleja? kun tuolla lukee että "Mehän ei Pinjan kanssa käydä aamutallissa kun lomalla ja kouluaamuina."

  ja joo, muutenkin voisit ehkä vähän enemmän panostaa oikeinkirjoitukseen, mutta kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. viikonloppuna ainakaan...

   Poista
  2. apua :D kirjotin tän puhelimella enkä oikolukenut.. Tehdään siis aamutallit muulloin paitsi kouluaamuina.

   Poista
 35. Hahhaha katoin vasta nytten ton bloggaajan rankka elämä videon ja oli kyllä mahtava! Loistavaa! :D Ihania kuvia voitosta:)

  VastaaPoista
 36. miten sun iho näyttää tolta? ja sun huulet on oudot, näyttää et hampaat tulee ulos ku hymyilet.

  VastaaPoista
 37. Paljon sä niinku velotat niistä bannereista :)?

  VastaaPoista
 38. koska sä vaihdat sun blogin nimeä, esim. vie mut kotiin voittoseni?
  tää on niiin ihana blogi! <3
  - anna

  VastaaPoista
 39. Voitto on tosi söpö<3<3<3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 40. Seurustekko nää vielä?

  VastaaPoista
 41. Miten sä saat tonne sun postauksien ynmt alle laitettua tuon mitäs piditte jutun kun en ossaa:))) + aivan ihana blogi ps voitko tehä mulle bannerin paljon maksaa??:))

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.