Kimmon kisat

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Pinjan rippijuhlat on juhlittu, joten nyt ehdin kirjoitella niistä perjantain kisoista. Hirveästi ei innostaisi kirjoitella kun ei ne kovin kehuttavasti menneet.. Lähdettiin reissuun siis pelkästään valmentajani Rosan ja kaverini Hennan kanssa. Eka kisareissu ikinä ilman äitiä :D Lillikin oli mukana, koska hevosia ei voi kuljetta läheisriippuvuuden takia erikseen. Lillille oli vuokrattu karsina, jossa se onneksi viihtyi tosi hyvin koko kisojen ajan
 ylläolevat kuvat c aiino

Kisat oli sateen takia siirretty maneesiin, mutta verkka oli ulkona. Kenttä oli ihan kamala. joten verkkahyppyjä ei otettu okserille ollenkaan, ihan turvallisuuden vuoksi. 90cm rata oli tosi iisi, joten lähdin melko luottavaisin mielin radalle. Toisin kumminkin kävi. Kakkoselle kielto, paikka ei ollut mikään paras ja pientä tuuppaamista. Toinen kielto sitten vedelle ja hylkäyshän siitä tuli. Ärsytti kyllä tosi paljon.Metrissä starttasin heti alussa, joten verkkahyppyjä ei otettu yhtään, koska olin 90cm viimeinen. Ravailin ja laukkailin vähän kentällä ennen maneesiin menoa. Olin päättänyt, että nyt ei kielletä pihalle ja jokaisesta esteestä mennään yli. Maneesiin tullessa sai hypätä yhden esteen ennen radalle lähtöä ja se oli se sama mihin tuli 90cm kielto, kuten nytkin verkkahyppynä. Mutta se kielto oli oikeastaan melko hyvä juttu, potkasin pikkusen jalalla, jonka jälkeen Voitto oli tosi hyvä. Se tsemppasi ihan itse koko radan vaikka kuski yrittikin kaikin tavoin pilata lähestymiset. Ratsastin kaikkiin väleihin ihan väärät määrät askeleita. Koko radalla tuli ehkä kaksi hyvää lähestymistä, kaikki muut pohjaan. Onnistuttiin silti tavoitteessa, joten hyvä niin... Erittäin tyytyväinen olen Voiton käytökseen viimeisessä luokassa, se tsemppasi ihan superhyvin ja hyppäsi kaikki esteet vaikka tulikin huonot paikat. Nyt vain treeniä itselle ja lisää kisoja, jotta saadaan niihinkin harjotusta :)


yllä olevat c Laura Malava

157 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Miks pitää aina sanoo et . Eka tai jotain vastaavaa

   Poista
  2. Samaa mietin...en ymmärrä mitä järkeä on edes vaivautua kommentoimaan jos ei ole muuta asiaa kun ilmaista olevansa eka..

   Poista
 2. Aina ei voi onnistua ei edes kilpailuissa. Ensi kerralla olette taas vähän parempi.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä tuleviin kisoihin :) Sun kypäräs näyttää ihan ihmeelliseltä noissa ekoissa kuvissa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii koska kypärä on märkä.

   Poista
  2. kiitos! Sato kovasti ulkona niin se oli märkä

   Poista
 4. Kivoi kuvii! Ens kerralla sitte paremmin:)

  VastaaPoista
 5. Ihania nuo kuvat ja teksti oli kirjoitettu mielenkiintoisesti:)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Ens kerralla sit meette paremmin;D

  VastaaPoista
 7. hei mistä sait noita kuvia ainolta, kun en oo nähny niitä ainon kuva sivustolla?

  VastaaPoista
 8. kävitkö nilsiässä eilen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahkolla tai tarkemmin aholansaaressa käytiin Pinjan konffiksessa:)

   Poista
 9. Ens kerralla sit paremmin c: Itekkin sain hylätyn, mutta vaan ratsastuskoulun estekisoista ja paljon pienemmästä luokasta : D


  http://ellujaponit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että menee sullakin ensi kerralla paremmin:)!

   Poista
 10. Mikä kännykkä sul on?

  VastaaPoista
 11. Miks sul on metrissä käsijarru päällä ja et päästä voittoa hyppyyn ?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luitko tuota tekstiä ollenkaan? Paha mennä sanomaan ja varmistelin liikaa ettei kiellä ja etten varmasti lähde ajamaan.

   Poista
  2. Huoh... Luin tietty.. Mutta en sanoisi kamalaa katsottavaa koska sitä se ei ole. Mutta aika hakusessa olet juu

   Poista
  3. No osaisitko paremmin ? En ymmärrä miks näitten pitää aina tulla kirjoittaa jotain negatiivista ( älä kuuntele tiia )

   Poista
  4. Ikävä kyllä osaisin koska omalla hepalla menen 110cm ratoja :)

   Poista
  5. Kaikki ei oo yhtä taitavii ku sä, jos ees oot parempi ku ti
   Tiia!!!!!!!

   Poista
 12. Onko toi banneri tarkoituksella tuollainen, että kun laittaa hiiren päälle nii tulee toinen kuva?? Miten nää oot tehny sen? (huomasin sen äskön)
  Vai sekoileeko mun kone jotenki....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tarkotuksella:D Oon tehny sen sellasella jännällä koneella + html :)

   Poista
 13. Teillähän meni sitten loppujen lopuksi, iha hyvin (:
  Pikkasen vaan treenailette noita lähestymisiä ja paikkoja niin huippu hyvä tulee ! Huomaa kyllä että voitto tykkää kun on päässyt taas hyppäämään kunnolla kun on ollut saikulla niin paljon. Ja kisailu on se teidän juttu, ja sen huomaa ! :3 ootte huippuja ♥

  VastaaPoista
 14. Aina ei voi onnistua ja ratsastuksessa tulee välillä niitä huonojakin kausia :( Mutta sulla on hyvä asenne ja hieno hevonen :3
  En ole vahingoniloinen, mutta toisaalta itseä helpottaa, etten ole ainut jolla ne kisat joskus menee -ei niin hyvin- :D
  Ja sulla on ihanin blogi! :3

  VastaaPoista
 15. Ensi kerralla pärjäätte paremmin! Ootte oikeesti ihan hirveen hyvä pari ♥ :3 Ja ihan hyvin meni , harjottelette vaa iha pikkusen! Onnea :))

  VastaaPoista
 16. joo, näytti tosiaan aika "raskaalta" ja ei niin hyvältä toi teidän meno, mutta ootte silti ihan superhyviä, lisää harjotusta vaan ! (: Ens kisoissa paremmin, aina ei voi onnistua, koska muuten ei osais iloita onnistumisista!

  VastaaPoista
 17. Ratsastus on laji jossa tulet epäonnistumaan MONESTI, todella monesti. Sitten tulee taas niitä kausia kun menee hyvin, mun mielestä se on paras fiilis koskaan, kun on tuntunu ettei mikään onnistu, en saa heppaa liikkumaan (olen siis kouluratsastaja) mitenkään päin ja oikeesti itken suunnilleen sielä selässä kun mikään ei toimi! Sitten seuraavissa kisoissa prosentteja tulee iham ennätysmäärä ja ilme on silleen wtf oikeesti mitä, ehkä tää tästä, toi on ihana tunne ku tulee se onnistuminen ja silleen "kyllä mä ehkä jotain osaan sittenkin". Nyt vaan lisää kisoja sulle ja voitolle, ne on harjoitusta jokaiset kisat! :) tsemppiä, teistä tulee jotain hienoa vielä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo on ihan totta melkein kaikissa lajeissa ja varsinkin ratsastuksessa. Kiitos tsempeistä!

   Poista
 18. Harmi toi 90cm mut 100cm meni sitte jo paremmin. Huomas, että todellakin halusit Voiton yli esteistä. Hyvä niin! :D Tsemppasit mun mielestä hyvin tohon metriin. Mutta sait hyvin kokemusta radoilta ja pystyt sitte jatkossa parantamaan. Hyvin meni kumminkin :D

  VastaaPoista
 19. Paremmin sulla meni ainakin kun mulla.... viimeiistä rokotusta ei ollu merkitty passiin ja kipaan, joten noi mun kisat jäi vähän lyhyeen

  VastaaPoista
 20. Aina ei voi onnistua:) ens kerralla sit paremmin :). Mä näin muuten viime yönä unta, missä mä olin teijän luona, ja ratsastin Lillillä :) se oli aika hauskaa :)

  VastaaPoista
 21. tsiisus, Voitto hyppää kyllä nätisti!

  VastaaPoista
 22. No joo, varmistelithan sä tooosi paljon liikaa.. Mutta jos Voitto kerran ne hyppäs, ni ei haittaa? Oon vaa nii kade tolle, ku osaat mukautuu hyppyyn tosi taitavasti, vaikka Voitto välillä hyppääkin huonoista paikoista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep.. Hah jäin kyllä itsekin välillä jälkeen :/

   Poista
 23. Miksei teidän hepat saa laiduntaa koko kesää vaan ovat sisällä ? :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kui?:D Hepat on välillä tarhassa, etteivät lihoa. Liian kuumalla kuumuuden takia sisällä. Ja esim. tänään ovat sisällä koska paarmoja oli niiiiin paljon, etteivät hevoset halunneet itsekkään olla ulkona.

   Poista
  2. Juu en mä millään pahalla, oon vaan ite sitä mieltä että heppojen kuuluu olla koko kesä vihreellä. Mut kyllä mä ymmärrän ton jos oikeesti on tosi kuuma tmv :)

   Poista
  3. Mitä helvettii " heppojen kuuluu olla koko kesä vihreellä" Valoja.. Kisahevoset ei aina edes käy ulkona 3:a tuntia enempää..

   Poista
 24. Iha sikatyhmä rata + lähestymiset, sekä koko maneesi, aivan liian pieni tollaseen rataan.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotin siis tota rataa, huonosti keksitty tohon maneesiin...

   Poista
  2. Kisat oli tarkoitus pitää ekana ulkona, joten sama rata oli sitten siirretty maneesiin. Johtuu varmaan siitä.

   Poista
  3. vai, että kimmon maneesi on pieni:D suosittelen anonyymiä käymään vurrilla, niin näette pienen maneesin

   Poista
  4. onneks treenaan suomen tokaks suurimmassa maneesissa ;)

   Poista
  5. Ei toi maneesi oo todellakaan pieni ootko ikinä ees itse käynyt siellä?? veerajahepsut.blogspot.fi

   Poista
  6. Ensimmäinen anonyymi ei sanonut maneesia liian pieneksi, vaan että kyseinen rata oli liian pieni tuohon maneesin. Selvä ero;)

   Poista
 25. tosi kiva postaus! hyvin kirjotettu ja kivoja kuvia :) ja vaikka nyt meni ehkä vähän huonommin niin ens kerralla varmasti menee paremmin! onnea sulle tuleviin kisoihis :)

  VastaaPoista
 26. Mä nauran kyllä noille anoille jotka kommentoi että teet väärin jne... Moni noista ei varmasti edes tiedä mikä on hevonen . Minun mielestäni asiallisesti voi sanoa mutta ei tarvii dissata ! Nyt mailma on parempi paikka elää .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tosi asioitahan porukka kirjottaa, sun kannattas opetella laittamaan ne pisteet ja huutomerkit oikeaan paikkaan, ennen kuin tulet tänne huutelemaan. :D

   Poista
  2. itsekkin kirjotat anona. määkin kirjotan anona nyt kun en jaksa kirjautua sisään.:)

   Poista
 27. Noo, aina ei voi onnistua :)
  Mistä oot muuten ladannut tuon photoshopin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei voikkaan, en muista enään kun kaveri latasi:D

   Poista
 28. No aina ei voi onnistua, Tsemppiä tuleviin kisoihin! Hienosti ratsastit kuitenkin niin että metrissä et antanut hepan tökätä, eli oikea asenne! :)

  VastaaPoista
 29. Monensiks te Voiton kanssa tulitte?? :DD Ja miten sä pysyt noin isoissa loikissakin kyydissä?? Mä meinaa putosin 75 senttiselläkin... Kyl mä ymmmärrän et ootte harjotellu paljon mut silti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oltiin toiset ei sijoittuneet. Harjoitus tekee mestarin ;)

   Poista
 30. onks sulla uusi kypärä ku eiks se sun eka samshield oo matta tai tiiät kyl :D ?

  VastaaPoista
 31. Tiiätkö muuten että laitetaanko noitten kisojen kuvia nettiin? vai pitääkö ne sit pyytää erikseen? Ja tiiätkö ketä kaikkia oli kuvaamassa perjantain kisoissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, itse ainakin pyytelin erikseen. Laura Malava ja Aino Huupponen, olivat nuo keltä kuvia sain. Itse kyselin fbssä :)

   Poista
 32. Tää ei kyl liity tähän postaukseen mutta mistä tilasitte nuo teidän hepoisten karsinat?

  VastaaPoista
 33. Hyvä postaus!:) Onko Pinjan blogiin tulossa riparista mitään? :o Taikka millon tulee jotain postausta?? ;)

  VastaaPoista
 34. hanki uusi valmentaja niin ehkä voisit sijoittuakkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ny siitä valkusta johdu, tajutkaa se jo :D

   Poista
  2. Valmentaja ei mitenkään vaikuta Tiian kisamenestykseen, kaikille sattuu huonoja päiviä. Onko ne huiputkin huonoja jos eivät sijoitu jokaikisessä kisassa?

   Poista
  3. Valmentaja ei vaikuta valitettavasti jos minä en osannut tuossa tilanteessa ratsastaa:)

   Poista
 35. hyppäät hyvin! voittokin taitaa tykätä!! hyvä postaus!! minkä laisista esteistä pidät?? näin unta että minä ja pinja oltiin kavereita ja mä ratsastin voitolla :D tk horseteamilla on tosi kivoja heppoja! ootko nähny?? mun pikku serkku asuu tallin viereisessä talossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten valmentaja liittyy Tiian kisamenestykseen? Vaikka olisi minkätasoinen valmentaja kaikille sattuu huonoja päiviä!

   Poista
  2. kiitos:) Pidän oikeastaan kaikenlaisista. Ollaan käyty aluevalmennuksissa tklla:)

   Poista
 36. Harmi että teillä meni kisat nyt vähän huonommin, mutta reeniä reeniä kyllä se siitä lähtee. Oon seuraillut paljon sun videoita ja ratsastat älyttömän hyvin ja rauhassa noissa kotivalkuissa, kisoissa saattaa huomaamattaan jännittää ja sillon se suoritus saattaa olla heikompi. Hienosti tsemppasit kuitenkin metrin radalla :-)

  VastaaPoista
 37. Sori kun kysyn varmaan jälleen kerran et mistä saat noita ulkoasuja?

  VastaaPoista
 38. Fiksua lähteä kisoihin hevosella ku edellis päivänä epäiltiin ähkyä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oireet hävisivät, se ei varmaankaan ollut ähky... :)

   Poista
  2. ei ollut ähky tai oli pelkästään oireita

   Poista
 39. sä et siis todellakaan näe ollenkaan paikkoja esteille. Älä rankaise Voittoa SUN virheistä. Opettele ensin ratsastamaan ja näkemään ponnistupaikkoja, varsinkin ennen kuin lähdet kisoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen käsittänyt, että Tiia lähtee kisoihin hakemaan KOKEMUSTA, EI voittoa. Ja kaikilla on huonoja päiviä. Itse varmaan osasit KAIKEN ja olit ratsastanut 150 vuotta ennenkuin menit ekoihin kisoihisi (jos sellaisissa olet edes käynyt).

   Poista
  2. Huom. kisoihin mennään esiintymään, ei ''harjoittelemaan''...

   Poista
  3. Huom. sanottiinko tossa että harjoittelemaan? Ja sitte siitä vaa suoraa kansallisii kisoihin, eihän siihen mitää kokemusta tarvita :))

   Poista
  4. kyllä kisoissakin tarvitse harjoitusta. Kotona sujuu yleensä hyvin, paitsi nyt edellinen valmennus mutta kisoissa on takunnut jo ennen sitä :)

   Poista
 40. Tosi kiva postaus ja aina ei vaan voi onnistua! Metrin luokka meni musta kyllä hyvin. Toivotavasti en kerralla menee vielä paremmin (: Laitoin sulle myös sähköpostia! :)

  T:Pauliina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) Oonko vastannut meni Pinjan ripijuhlien aikana tulleet postit vähän ohi?

   Poista
  2. Et ole ainakaan vielä vastannut (:

   Poista
 41. Sori piti kirjoittaa ensi eikä en :D ↑

  T:Pauliina

  VastaaPoista
 42. Valtavan hienoja hyppyjä,noissa kuvissa!vau!:)

  VastaaPoista
 43. Ny oli kyllä aika ruman näköistä ratsastusta,joka esteelle vaan tuuppasit ja olit ihan jälessä,lisää treeniä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kiva nähä esimerkki sun ratsastuksesta,miten kauniisti hyppäät sun hevosellas

   Poista
  2. no hyppään ainakin tuohon nähden paremmin ;) ja sori vaan ei oo omaa!! :PP ;DDD :DDD

   Poista
  3. Niin varmaa ( mistä sitä tietää kun ei sulla ole todistus aineistoa ) menkää dissaajat muualle!!!

   Poista
  4. Mielestäni jätin ne tuuppaukset pois ja pidin heppaa liian pitkään ja alitemmossa. Kannattaa ensin opetella edes katsomaan mitä muut siellä selässä tekee;)

   Poista
  5. mutta se olikin minun mielipide että tuuppaat! ;)

   Poista
 44. hiljaa anonyymi . oli hienoja ja hieno vote ja hienosti sää menit tiia . miks lillillä ei kisata? montako kertaa tiia te valmentaudutte viikossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kysy tuota Pinjalta ja kerran este+ mahdollisesti koulu

   Poista
 45. hiljaa anonyymi . oli hienoja ja hieno vote ja hienosti sää menit tiia . miks lillillä ei kisata? montako kertaa tiia te valmentaudutte viikossa :)

  VastaaPoista
 46. Toi on kiva toi sun banneri ku se vaihtuu jos laittaa hiiren :D ja tosi kiva postaus! :))

  VastaaPoista
 47. hienosti menitte! :) Palaten siihe videopotauksee missä venla oli teillä yötä, niin mikä on sen pelin nimi jota pelaat videon alussa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista sitä enään :ss lue sen postauksen kommenteista!

   Poista
 48. Aika hyvillä ilmavaroilla Vote kuitenkin hyppää :) Onnea seuraaviin kisoihin!

  VastaaPoista
 49. Hyppäät hyvin!! luvin vanhoja tekstejä voitko tehä lisää palapelejä?

  VastaaPoista
 50. Monensiako olitte tossa tokassa luokassa ? :D Hyvin meni !!

  VastaaPoista
 51. Voisitko tehä taas my day?? mä näin unta että olitte tk:lla ja mä ryntäsin sun lua ja kysyin saanko halata?? :D ja annoit mulle nimmarin!!!!!!!!!!! :D:D XD

  VastaaPoista
 52. Mutta eikö sulla ja Votellaole menny ihan hyvin kisat aina Kimmolla? Ja kivan näkönen toi sun kypärä kun se on märkä, näyttää ihan muoviselta! Onnea seuraaviin kisoihin ja monensia olitte metrinluokassa?! :D:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tähän asti on :) Oltiin toisia ei sijoittuneita

   Poista
 53. En muistaakseni ole koskaan aiemmin kommentoinu tähän blogiin, vaikka olenki lukenut tätä melko kauan. Ensinnäkin pitää sanoa, että oot kyllä nähnyt ihan hirveesti vaivaa blogisi eteen ja sen kyllä huomaa! Siis ihan positiivisessa mielessä :D Varsinkin tämä nykyinen ulkoasu on aivan ihana. Itse toivoisin vähän enemmän tekstiä postauksiin ja lisää juttua perusratsastuksistasi :) toisaalta blogisi suola on varmaan juuri runsaat videopostaukset, mutta itseäni näin vanhempana(?) lukijana ne eivät niin kiinnosta.
  Ja vielä tähän postaukseen liittyen: ainakin omaan silmääni Voitto hyppää sun kanssa tosi kivasti kotona, erityisesti edellisessä valmennusvideossa ratsastit minusta tosi hyvin! En halua ruveta pätemään mitään tai jakelemaan muitakaan neuvoja täysin ulkopuolisena ihmisenä, mutta kuten itsekin varmasti tiedät, parempi ratatempo olisi ainakin yksi juttu johon kiinnittäisin huomiota! Voitto hyppäsi esim juuri siinä edellisessä valkassa paljon paremmin, kun tempo oli suurempi. Itse pääsin omalla hevosella kaikista kielto-ongelmista eroon, kun löysin oikean tahdin radalla :)
  Tsemppiä treeneihin ja seuraaviin kisoihin! Aina ei voi onnistua, mutta sitten kun onnistuminen tulee se maistuukin kaksin verroin makoisammalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi kivasta kommentista ja rakentavasta palautteesta!

   Juu tuo metrin luokka oli ihan ala-arvoisesti ratsastettu niin etäisyyksiltään kun temmoltaankin.. Kiitos tsempeistä:)!

   Poista
 54. Noh, ensi kerralla paremmin! Ratsastat muuten tosi kauniisti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratsastaa hyvin, mutta ei TOSI kauniisti... en oo mikää dissaaja, mut kommentoisitte noi kommentit niille, jotka oikeesti ratsastaa TOSI KAUNIISTI :D!

   On varmaan tosi kiva olla noittenkin mamman ja isin pikkuprinsessojen tyttöjä, kun on rikkaita.. kaikki kamat pitää olla vimosen päälle ja "ääk mun samshieldissä on tahra, ISI OSTA MULLE UUS NYYYYT!!" kato me muut tehdään PALJON töitä saadaksemme edes KL:n sukat -.-.-.-

   Poista
  2. ano 2, ilmeisesti sinä ratsastat ERITTÄIN KAUNIISTI (omasta mielestäsi) ja olet saanut KL:n sukat. WOW

   Poista
  3. Tiedän ettei ratsastukseni ole aina tosi kaunista, eikä varsinkaan näissä videoissa. Mutt kiitos silti.

   Olenko minä joskus ollut tuollainen kuten keskimmäinen anonyymi väittää? Ja onko se minun vikani jos perheemme on varakkaampi? Luuletko ettei minun vanhemmat tee paljon töitä, jotta meillä on varaa tähän kaikkeen?

   Poista
  4. Ihmettelen että miksi aina tulee tämmöisiä haukkumisia. Minusta on ihan turha haukkua jotain toista jota ei edes tunne! Vai tunnetko sinä Tiiaa? Ja niin kuin Tiia jo sanoi luuletko että Tiian vanhemmille tulee rahaa jostain puusta ettei heidän tarvitse tehdä paljon töitä sen eteen että saadaan rahaa? Kannattaisi olla faktat kunnossa ennen kuin rupeaa haukkumaan. Ja vielä minun tietääkseni Tiia ei ole ikinä sanonut mitään tuon tapaista.

   Poista
 55. voiko 15v. kisata poneilla este ja koulu kisoissa
  kiitos jos vastaat:)

  VastaaPoista
 56. Miten saan youtubeen oman pikkukuvan? Siis en jotain niistä kolmesta? :D

  VastaaPoista
 57. No, ens kerralla paremmin.
  Kiva postaus :)

  VastaaPoista
 58. Moi Tiia pistin sulle gmailiin viestiä tai siihen ihme osotteeseeen se oli tälläinen
  tiia.suomalainen@dnainternet.net
  Onko tuo oikea??

  VastaaPoista
 59. Minusta on hieman typerää, että osa nuorista lukijoista tulee tänne puolustelemaan Tiiaa, sillä nämä kyseiset radat eivät ole kovin siistejä. En halua haukkua sinua Tiia, sinä olet tavoiteikas ratsastaja ja sinulla on vielä aikaa oppia. Minun silmääni ratsastit vielä viime kesänä hiukan siistimmin kuin nyt, mutta aina välillä tulee takapakkia ja sille emme mahda mitään. Tsemppiä teille, olette toisillenne sopiva ratsukko! :) Virheitähän pitää ratsastuksessa tehdä että oppii lisää, joten toivon kovasti että teidän meno alkaa sujumaan:) Hiljaa hyvää tulee, älä kiirehdi liian nopeasti liian korkealle, sillä olen itse kokenut hyvin läheltä miltä meno alkaa näyttämään kun ahnehtii liikaa... Tsemppiä!!

  Terveisin 17 vuotias aktiivinen lukijasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, monet vähän ilkeän kuuloiset kommentit pitävät kyllä ihan paikkaansa varsinkin näitä ratavideoita katsellessa, ei voi ratsastustani sanoa kauniiksi. Kiitos asiallisesta kommentista :)!

   Poista
 60. moi!mihi osoteeseen voi lähettää postii?

  VastaaPoista
 61. Äää alkoi jotenkin niin ärsyttämään nämä kaikki blogin kommentit joten oli pakko tulla kommentoimaan:D
  Ihmiset ovat täällä vähän omituisia, jos joku kehuu että ratsastat nätisti, muut tulevat sanomaan että joopa joo kamalaltahan tuo näyttää.. , jos taas joku tulee sanomaan että ei tuo rata ollut kovin nätti, tullaan sanomaan että no mene itse ratsastamaan jne.
  Minä en tajua, miksei kommenttia voi esittää asiallisesti ja miksi muitten pitää tulla heti pätemään.
  Kyllähän varmaan Tiia itse tiedät että okei, rata ei ollut ihan siisti ja parhaitasi, mutta siintä on suunta sitten ylöspäin, näät videolta mitä pitää korjailla ym.
  Sori en osannut oikein esittää tätä asiaa viisaasti mutta toivottavasti tajusit pointin:D Aina ei voi kisoissa onnistua, mutta virheistä oppii:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin. Tosin tämä rata ei ollut kovin kaunis, joten ymmärrän niitä jotka puuttuvat kommenteihin jossa ratsastustani sanotaan kauniiksi :)

   Poista
 62. Ei mennyt ihan nappiin, ja minustakin viimekesänä ratsastit kauniimmin. Ei pahalla, olet etevä ja olette hyvä pari, tsempit !:)

  VastaaPoista
 63. onko tiedossa aluevalmennuksia tk:lla??

  VastaaPoista
 64. Minusta ratanne meni tosi hyvin ja kauniisti. Nyt jotkut kuitenkin tulevat sanomaan että " Eikä se meni ihan HUONOSTI" Mutta jos tulet haukkumaan olen ratsastanut kaksi vuotta ja olen 10. Eli jos sinusta minulla on vähän kokemusta niin silloin tätä kommenttia ei tarvitse haukkua. Muuten olenko minä Sinin ikäinen?

  VastaaPoista
 65. Miten saat sivupalkkiin ton esim seuraa meitä facessa tollaseks, etkä sellaseks miksikä se menee automaattiseks? Jos älysit :D

  VastaaPoista
 66. ONKO HELMIHARJAT ELLALLA ENÄÄN BLOGIA?

  VastaaPoista
 67. mulla on blogi jota kuaan ei lue joten voitteko käyä kattoo ja komma ja saa liittyy lukijaks voikko säki tiia käydä kattoo ja kommaa mitä mieltä oot onko hyvä blogi ja saat säki liittyy lukijaks osote on:nansubloggaa.blogspot.com

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.