Seuraa blogia helposti..

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

..Bloglovinissa On paljon muitakin paikkoja missä blogeja voi lukea, mutta tämä on ehdottomasti ylitse muiden. Varsinkin jos seuraa useampia blogeja. Ne jotka eivät vielä kyseistä palvelua käytä niin tässä pikainen ohje ja tustuminen. Tämän saa muuten ladattua myös puhelimeen, siksi luenkin blogeja nykyään oikeastaan pelkästään puhelimella.

Mene ensin osoitteeseen www.bloglovin.com
 
Sen jälkeen paina yläpalkista rekisteröidy painiketta. Voit kirjautua facebookin avulla tai emailin, valitse itse kumpi tuntuu paremmalle.

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään, voit alkaa hakemaan blogeja. Kirjoita hakukenttään blogin nimi, jos nimellä ei löydy blogia kirjoita haku kenttään blogin osoite. Kaikki blogit löytyvät bloglovinista, vaikka usein kuuleekin ihan muuta..
Ja sitten kätevimpään ominaisuuteen. Kun menet bloglovinin etusivulle painamalla bloglovin logoa aukeaa eteesi uusimmat postaukset. Sinun ei tarvitse käydä katsomassa onko blogi päivittynyt, koska postaus ilmestyy sen julkaistua tuohon. Muihin palveluihin verrattuna tässä on myös sellainen ominaisuus, että vaikka bloggajalta tulisi kymmenen postausta päivässä ne kaikki tulevat tuonne erikseen näkyviin ja katoavat vasta sitten kun olet klikannut postauksen auki. 


Ja jos pidät postauksesta niin saa tietysti klikkailla tuota sydäntä ;)


Seuraa facebookissa..


..blogia. Melkein kaikilla taitaa nykyään olla facebook, joten suosituin tapa heti blogin jälkeen on ollut seurata blogin facebook ryhmää. Lisäilen ryhmään kuvia ja kaikkea extraa mikä ei ehkä koskaan päädy blogiin tai ainakin saat lukea siitä paljon aikaisemmin facebookista.
..minua. Jos sinua kiinostavat muutkin kuin heppajutut voi minun henkilökohtaista facebookkia myös seurata/tilata. Ystäväpyyntöjä en hyväksy vaankuin tutuilta, mutta seuraamalla minua saat kaikki ihan samat jutut mitä olemalla minun ystäväni!
Seuraa minua painamalla alla olevaa nappia ja vieraile facebook seinälläni tästä linkistä. Minut tavoittaa kiireellisissä asioissa myös helposti facebook viestin avulla.

Seuraa twitterissä

Opin vasta aivan hetki sitten käyttämään twitteriä ja tajuamaan sen idean. Twitteriin päivittelen vähän useammin turhia juttuja, se onkin maailman suosituin mikroblogi palvelu.


Katoa kuvakuulumisia Instagramissa

Instagramin saa ladattua puhelimelle jossa on nettiyhteys. Lumiaan tai muihin nokian puhelimiin tätä sovellusta ei saa, muihin mielestäni sen voi ladata. Lisäilen instagramiin lähes päivittäin kuvia itsestäni, kavereistani ja hevosista. Minut löytää sieltä siis nimellä tiiavoitto.62 kommenttia

 1. vihdoinkin tämmönen ohjelma.Ettiny jo kauan.kiitti tiia ☺

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja seuraan sua instagrammissa nimellä ariannanelamaa. Sulta tulee aina niin ihania kuvia ja aina päivä niistä parantuu :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä nykyään saa nokian puhelimeenkin ladattua instagrammin, tosin vain uusin versioihin:) muuten teetkö bannereita lifestyleblogeihin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa:D Mun kaikilla kavereilla on sitten vissiin niin vanhat, ettei niihin saa. Juu tee toki!

   Poista
  2. Saa vanhoihinki Instacamin/metrogramin(kumman haluaa) mutta sillä ei voi ladata vaan instaan kuvia :)

   Poista
 4. Hei Tiia! Miten saa Bloglovinin logon tohon sivupalkkiin, missä lukee niinkun se että seuraa Bloglovinissa? En ole oikein vieläkään tajunnut sitä.. ;)

  VastaaPoista
 5. Ole käyttänyt bloglovinia noin kuukauden, ja en enää käytä bloggerin lukuluetteloa (mitä ennen käytin) kun huomasin bloglovinin palojon paremmaksi (: Seuraan blogia myös facebookissa (seuraan myös sinua siellä) ja instagramissa (;

  VastaaPoista
 6. Instagramin saa lumiaan, mutta siinä ei voi laittaa kuvia. :)

  VastaaPoista
 7. Arvaa olinks mä just tekemäs tälläst postausta.. :DDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niihän sä aina olet kun tiia tekee jonku 'erikoispostauksen' ...

   Poista
  2. Hah teevaa koska en mäkää tätä ite keksiny, melkee kaikillaha on tälläsii:D

   Poista
  3. Samaa mieltä. Ja oot Tiia aikamoinen KL Lissu...

   Poista
  4. Kiva postays. Ja anonyymit, menkää piloon!

   Poista
  5. Millon viimeksi oon tehnyt samanlaisen erikoispostauksen kun Tiia, heti hänen jälkeensä? :DD

   Poista
  6. Miten tiia on muka kl-lissu? Tiiallahan on vain muutama kl vaate, whats the point?

   Poista
 8. Katoa kuvakuulumisia instagramissa XDDd heh mut kiva postaus :)

  VastaaPoista
 9. pitääks bloglovinniin lisätä kaikki luettavat blogit erikseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis pitää hakea sieltä hausta ja sitten rueta lukemaan:)

   Poista
  2. Bloggerin lukulistasta saa siirrettyä blogit blogloviniin kätevästi (:
   http://www.demi.fi/keskustelut/blogit/google-reader-poistuu-ohje-blogloviniin-siirtymiseen#.UbR_e9jVI-A

   Esim tuossa ohjeet.

   Poista
  3. kiitos riina, taidankin ladata ton bloglovinin siinä tapauksessa:)

   Poista
 10. Voisitko neuvoo miten saa oman blogin sinne, ku mä oon sellanen tonttu etten osaa, eiku kukaa helpi mua :D

  VastaaPoista
 11. haha mun face kuva näkyy tos xD :D

  VastaaPoista
 12. Lumiaan saa Instagramin nimellä Itsdagram

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onkse siis ihan sama instagram mikä muissakin?

   Poista
 13. Vastasin kyselyysi (: se oli kiva.

  VastaaPoista
 14. kun yritän lisätä: asetukset>oma blogi> kirjoita > sitten kun oon laittanu sen nimen siihen se sanoo jotain "Blogista ei löytynyt koodia. help me:D??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sain tuon :Dmutta uusi kysymys : miten saa sen kuvan toho blogloviiniin????:):):)):)) kiitos jos vastaat :):):)

   Poista
  2. en osaa auttaa kummassakaan jutussa:DD

   Poista
 15. Tartteeko nettiliittyää bloglovissa siis etta maksaako se kun kattoo blogeja puhelimesta?tai tartteeko nettiliittymää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja muutes kokelin tehä Bloggerilla blogia mut en päässy.Olen 9vuotias Niin voiko se johtua iästä että ei saisi olla niin nuori?

   Poista
  2. tarvii netin :) ja voi siinä tietty olla sellanen

   Poista
  3. Voi eii huono juttu et tarttee netin:( Muuten kun saan tehtyy Blogin voitko kattoo sitä ja liittyyy lukijaks jos se on hyvä?Lähetän sen osotteen vaikka sähköpostilla?

   Poista
 16. Tota mille sun ripulihaisee? <3 ja ku pieraset ni tuleeks sul jotai mähnää välil housuihin? sun aamuiset jogurtti pierut haisee varmaa ihanalle <3 ja pliis vastaa oon pieru ja ripuli asian tuntia ja mä tarvin sun tietoa.

  VastaaPoista
 17. Lisään vielä, että näiden seuraamistapojen lisäksi on vielä RSS-syöte (Really Simple Syndication), joka on hieman tuntemattomampi seurantatapa monille. Se näyttää uudet postaukset RSS-lukuohjelmassa heti niiden ilmestyttyä. Itse käytän Firefoxia, jossa minulla on oma kirjainmerkkikansio kaikille seuraamilleni blogeille, ja sieltä käyn katsomassa postaukset. RSS-seurannan saa blogger-blogeissa laitettua etusivun alareunassa näkyvästä "Tilaa: Blogitekstit (Atom)" -painikkeesta, josta sitten valitaan haluamansa paikka, minne haluaa syötteensä näkymään. Kuulostaa monimutkaiselle, mutta ei oikeasti ole, kun sen oppii. :) Tämän seurannan saa mille tahansa sivulle, mutta jos sivulla ei ole syötteen tilauspainiketta, syöte täytyy tilata selaimen valikon kautta.

  Kiitokset tuon bloglovinin esittelystä, voisinkin rueta virittämään sitä omaan blogiini. Ja muutenkin hyvä ja selkeä postaus. :)

  http://hansu.viuhka.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiitos vinkistä! Pitääpä tutustua tohon juttuun:)

   Poista
 18. Ei liity tähän postaukseen mitenkään mutta tuleeko/onko bloggaajan rankka elämä osa 3??? Hyvä blogi sulla!

  VastaaPoista
 19. Kyllähän bloggerissa tulee uudet kaikki postaukset ekaks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee, mutta ei tuu jos joku on kirjottanu monta postausta. Ainakaan mulla sillonkun sitä käytin

   Poista
 20. Kuinka oot saanu tohon seuraa facebookissa minua kohtaan niin että näkyy omat ja kavereiden kuvat ja linkkinä profiiliin?

  VastaaPoista
 21. Jes löysinhan sut sielta instasta. Nyt sulla on yks seuraaja enemmän :D mun nimi siellä on muuten elviaino

  VastaaPoista
 22. Kiva postaus :) ja tuolla on mun profiili kuva :):)

  VastaaPoista
 23. Miten tuohon instagrammiin voi liittyä? Minulla on Samsungin puhelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ladata sen sovelluksen sieltä kaupasta, se on ilmainen:)

   Poista
 24. Hahaa:D kelasin eka et heii oompas feimi ku mun fb kuva näkyy tiian blogissa mut sit tajusin et se onki asetettu nii et näkyy vaa omat kaverit:D muthei kiva postaus! sun blogi on paras <3!

  VastaaPoista
 25. Kiitos, oli tosi paljon neuvoo tosta bloglovin- jutusta :) Rekisteröidyin ja nyt sitten käytän sitä. Bloglovin on mun mielestä tosi kätevä.

  VastaaPoista
 26. Miten tonne blogin sivupalkkiin saa kuvan esim. eifeltornista ja kuvaa klikkaamalla pääsee tuonne blogloving blogin sivulle? Ja tiedätkö poistuuko tuo lukija palkki kokonaan jossain vaiheessa? näin olen jossain kuullut.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.