Lipputarjouksia Horse Showhun!

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014


Muistatte varmaan aikaisemmin julkaisemani videon, jossa kerroin tekeväni tänä vuonna yhteistyötä Helsinki International UB Horse Shown kanssa. Tapahtuma alkaa pikkuhiljaa lähestyä ja minulla olisi muutama tiedotus teille. 

Horse Show järjestetään 23.-26.10.2014. Tapahtuma täyttää tänä vuonna 30  ja juhlavuoden kunniaksi siirtyy Helsingin Jäähalliin. Lisää infoa uusista tuulista kerron tosiaan  videolla. Tänä vuonna on mm. mahdollisuus päästä edullisesti pelkästään shoppailemaan!

Perjantai-illan avajaisnäytöksessä tähtenä nähdään Jukka Poika ja lauantai-illan 30-v. juhlanäytökseen saapuvat mentalisti Noora Karma ja Jari Sillanpää. Mitä te pidätte näistä esiintyjistä? 

Eilen starttasi myös kiva kampanja, johon aikaisemmin mainitut artistit liittyvät. Hintakampanjat ovat voimassa 29.7.-11.8. ja lisätietoa saat HIHS:n kotisivujen ajankohtaista osiosta. Perjantain avajaisnäytöksen lipun ostajalle perjantain päivänäytöksen lippu kaupan päälle, tsekkaa tarjous täältä.  Me ollaan oltu Pinjan kanssa yleensä aina aikaisempina vuosina perjantaina paikan päällä, joten voin kyllä sitä päivää suositella. Ohjelmassa on mm. Amateur Tour, jossa on kiva bongailla kavereita ja muita tuttuja, sen lisäksi nähtävänä on myös isompia luokka aina 150cm saakka.

Lauantain UB Grand Prix -näytöksen lipun ostajalle 30-v. juhlanäytöksen lippu puoleen hintaan, tsekkaa tarjous täältä. Lauantain ohjelma on myös mielenkiintoinen, sillä luvassa on esteratsastuksen lisäksi kouluratsastusta. Isoin luokka hypätään 160cm korkeudella ja ohjelmassa on myös erikoisluokkia kuten 4-bar-korkeushyppykilpailu, International Knock-out ja julkkisten & Suomenhevosten "Ride&Drive" Knock out.

Oletko kuullut jo kävijäkisasta? Keräämällä esim. talliporukan kasaan voi osallistua tähän kilpailuun, jolloin saa liput tapahtumaan -25% halvemmalla ja samalla osallistutte kilpailuun, jossa on näin juhlavuoden kunniaksi entistäkin huikeampia palkintoja.  Ehtona on se, että joukkueen tulee olla Suomen Ratsastajainliiton jäsenseura/-talli tai osallistujien tulee olla liiton Green Card-/ ratsastusseuran jäseniä. Lisätietoja löytyy SRL:n kävijäkisan sivulta.  Onko joku osallistunut  kävijäkisaan aikaisempina vuosina tai aikooko tänä vuonna osallistua? Onko jonkun porukka kenties palkittu? 


Postauksen kuvista kiitos Susannalle!



Kuinka moni on tulossa? Minä päivänä? Mitä päiviä voisitte suositella aikaisemman kokemuksen perusteella?

50 kommenttia

  1. Todella hyvä postaus taas kerran !:)

    VastaaPoista
  2. Tekisi mieli mennä, mutta on vähän kaukana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltäkin ajaa sinne n. 5h, mutta ollaan sit hotellissa yötä ja pääseehän sinne hlposti vaikka junalla tai bussillakin :)

      Poista
  3. mitkä päivät oot hihsis? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tulen ite su :) Onko teillä joku paikka missä voi tulla moikkaan? :)

      Poista
  4. Moikka! Mie tuun ainakin perjantaina!(:

    VastaaPoista
  5. Noista lipuista kysyttävää! Eli siis jos tilaa yhden aikuisten koko päivä lipun, niin saa yhden avajaislipun kaupan päälle? onko se avajaislippu millainen, että voiko sillä olla sitten koko päivän vai? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Perjantain avajaisnäytöksen lipun ostajalle perjantain päivänäytöksen lippu kaupan päälle."
      Eli päivänäytös pe 9-18 ja avajaisnäytös 19-23. Ohjelma täällä: http://helsinkihorseshow.fi/ohjelma.php

      Eli kun ostat avajaisnäytöksen lipun niin saat kaupan päälle päivänäytöksen = koko päivän lippu. Tuosta postaukseen laittamastani linkistä voi sen sitten tilata :)

      Poista
  6. Raharikkaiden hommaa. Ei raaski kesätyö palkkaa käyttää. Säästettävä yliopiston opintoihin. Jospa, sit kun on valmistunut. Näin pohtii tuleva lääkäri, mutta vasta monen vuoden päästä. Pitäkää hauskaa, te jotka menette sinne. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovathan nuo hinnakkaita, mutta yksi vuoden ehdoton kohokohta ainakin itselle :) Onneksi tv:nkin välityksellä pääsee edes vähän tapahtuman tunnelmaan, toivottavasti tänäkin vuonna tulee paljon lähetyksiä. Jos ehdottomasti haluaa paikalle kannattaa hyödyntää näitä tarjouksia, tosi halpoja lippuja on saanut vähän ennen Showta sen jonkun palvelun kautta. Ei tuu nyt nimi mieleen..:D Tsemppiä opintoihin!

      Poista
    2. Sainkin tiedon, että alennuslippuja ei tule ennen tapahtumaa vaan alennukset ovat nyt hyvissä ajoin, joten kannattaa näitä hyödyntää siis :)

      Poista
  7. Itekki haluisin tulla mutta kaukana on.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mm.. meiltäkin melko pitkä matka, mutta on se sen arvoista ainakin aikaisempina vuosina ollut :)!

      Poista
  8. palkitun porukan jäsen ilmoittautuu, saatiin muutama vuosi sitten jotain pyyhkeitä ja liput seuraavan vuoden perjantai-iltaan koko jengi :)

    VastaaPoista
  9. Nyt mennään kyllä niin aiheesta kukkaruukkuun, mutta millainen se tipperary on ollut päällä? Onko hintansa väärti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron seuraavassa estepostauksessa, en ole sillä vielä hypännyt :)

      Poista
  10. Mäkii saatan päästä sinne mut en oo vielä varma

    VastaaPoista
  11. Voitko tehdä mun blogiin ulkoasun? Paljonko pitäisi maksaa, vai mitä pitäisi tehdä että tekisit hienon ulkoasun minulle?

    VastaaPoista
  12. Liian kallista, liian kaukana..

    VastaaPoista
  13. Olis kyllä tosi kiva päästä, mutta ei :/

    VastaaPoista
  14. Huh. No joo aja autolla tai junalla pohjoisesta 1000kilometriä niin maksaa jo valmiiksi liikaa. Päälle huikean hintaiset liput ja häh, tähän vielä hotelli?ei puhettakaan jos joskus sattuisi päästä lähtemään, hirveän hintasta. Harmi kun ei oo sukulaisia siellä ja rahaa ei löydy. Hyvä että Tiia pääset joka vuosi sinne niin saa luultavasti sen videopostauksen. Onneksi telkkaristakin tulee world cup vai mikä se nyt oli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyaikana tosiaan on onneksi se onni, että tunnelmaan pääsee osalliseksi juurikin vaikka tvn kautta :)

      Poista
  15. itse tulen ainakin lauantaina :) en ole vielä vaan saanut ketään kaveriksi ja toinen lippukin on jo ostettu...

    VastaaPoista
  16. Oj vitsi miten hauskaa että olet alkanut vastailemaab paremmin kommentteihin. Alkaa tekee mieli komentoida enemn jopa pieni :) tekee iloiseksi itseni. Vaikka kirjotitaa hyvä postaus ois kiva saada takaisin edes kiitos :) tosi kiva että olet aktiivinen taas!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, nyt kun on ollut tylsiä päiviä niin oon käyttänyt aikaani kommenttien vastaamiseen :)

      Poista
  17. En oo koskaan ennen ollut, mutta tänä vuonna mä pidän huolen että pääsen! Perjantai ja Lauantai kuulostaa molemmat tosi hyviltä!

    VastaaPoista
  18. Todellakin tuun jos saan seuraa :)! Tiiätkö onko olemassa semmosta koko tapahtuman kattavaa lippua ja sen hintaa?:)
    -mia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä, enkä ihan äkkiseltään löytänyt tuolta sivuiltakaan :/

      Poista
  19. En pääse tänä vuonna ku olin kaks vuotta site, mut sillo oli kiva!;)

    VastaaPoista
  20. Oon tainnu olla paikalla kaks kertaa? Oon kyllä pitänyt, mutta aivan liian kallis valitettavasti mun moraalille. Lähtisin ehdottomasti jos voittaisin liput, mutta en halua kyllä tunkea paljoa rahaa tuollaiseen ''turhuuteen'', kun sitä kuitenkin muuallakin ihan oikeasti tarvitaan. Tietenkin on hyvät puolet ja aina tuollaisesta tapahtumasta saa varmasti paljon irti katsojanakin ja motivaatiota omaan treeniin, mutta silti kyseiseen asiaan rahan käyttäminen on mielestäni vähän typerää -paitsi toki jos massia löytyy itseltä niin mikä ettei, mutta minä kun en tällä hetkellä töissä ole niin tuntuisi aika moraalittomalta pyytää mieheltä tai vanhemmilta rahaa siihen tuhottomasti, että pääsen penkille istumaan ja katsomaan ratsastusta mitä näkee kyllä ihan ilmaiseksikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, aina pitää rahatilanteen mukaan miettiä ostaako liput vai käyttääkö sen rahan johonkin "hyödyllisempään" :)

      Poista
  21. Ok en tajua miksi estit käyttäjäni instagramissa, minullahan on kuitenkin oikeus itse päättää ketä seuraan ja ketä en? Aika lapsellista käytöstä, taidan jättää sinun blogisi seuraamisen tähän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhtä lapsellista kuin sinunkin ja minullakin on oikeus estää kuka vain :) Olisi mukava kuulla miksi halusit tehdä hauskan pilan, että minulla ei olisikaan 10 000 seuraajaa, kun juuri sitä "hehkutin"?

      Poista
    2. Olin jo pidemmän aikaa "halunnut"olla seuraamatta tiliäsi, koska koin etten saanut siitä mitään irti samalla tavalla kuin ystävieni tileistä. En koskaan meinannut pilata seuraaja enkkaasi, mutta ei sekään minua haitannut koska en ole ikinä tykännyt siitä että hehkutetaan seuraajamäärää. Ei muuta, no hate;)

      Poista
    3. No sattuipa ikävään aikaan. Ymmärrän sen, että aina ei saa "tuntemattomien" tileistä niin paljoo irti. Mua vaan alkoi suututtamaan miten lapsellista on "hauskana vitsinä" unfollata juuri tuona hetkenä, tuli itsekkin sitten tehtyä hiukan lapsellisesti. Jos sua meidän jutut kuitenkin kiinnostaa edelleen niin laita sun nimimerkki, tarkoitus tosiaan oli estää vain sellaiset, jotka ilmeisesti eivät kovin positiivisellä fiiliksellä ole mua seuraamassa kun noin tekivät. En normaalisti siis tietenkään estä niitä, jotka seuraamiseni lopettavat :D

      Poista
  22. Yyyh.... Asun keminmaassa, joten ei onnistu

    VastaaPoista
  23. Tämä nyt ei liity millääntapaa asiaan mutta on jo vähän aiaka pitänyt kysyä että onko ne suitset mitkä sait yhteistyönä psofswedeniltä olleeet hintansa arvoiset? Ratsastamallani hevosellakin on nyt meksikolaiset mutta alkaa olla jo vähän kulahtaneet. Eli onko ne sopinut hyvin votelle tän koko käytön ajan ja onko ilmaantunut jonkinlaisia ongelmia? Kiitos vastauksesta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat todellakin! Mulla on itseasiassa tulossa postaus, jossa kerron niistä vielä tarkemmin. Katsotaan saanko koskaan kirjoitettua ja julkaistua sitä :D

      Poista
  24. Itse ajattelin tulla perjantaina, jos saan jonkun kaverin mukaani. Tuolla on aina kivaa :) ja tosi kivasti kirjoitettu postaus! :')

    VastaaPoista
  25. Tuossa ekassa kuvassa tuolla hevosella ja ratsastajalla on ihan samanlainen ilme! XD Ja oon muuten tulossa paikan päälle. :D

    VastaaPoista
  26. Mä oon tulos joku/jotkut päivät!:)

    VastaaPoista
  27. Sinun blogia on kiva lukee:-) harmi vaan ku jotkut haukkuu

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.