Varustepostaus: Satulatarvikkeet + huovat

maanantai 7. heinäkuuta 2014


Teidän toiveesta kuvasin varustepostauksen uusiksi, onhan meille muutama uusi juttu tullutkin sitten viime postauksen. Nyt esittelen varusteet vähän pidemmän kaavan mukaan, mutta eri osissa. Katsotaan montako osaa näitä tulee, mutta nyt aloitetaan satulatarvikkeiden parissa


54 kommenttia

  1. Kiva kun teit uuden varustepostauksen! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä video! Lisää!

    VastaaPoista
  3. Sun kaikki postaukset on aina niin hyviä! Innolla odottelen seuraavaa osaa :)

    VastaaPoista
  4. Ihan vinkkinä vaan, kannattaa pitää noista huovista satulaan tulevat tarrat kiinni, ettei huovan kanttinauhat mene pilalle kun tarrat jää niihin kiinni :) kiva video (:

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva postaus taas :) Vaikka oon jo monia vuosia seuraillu sun ja Pinjan blogia ja videoita, ni oon nyt vasta alkanu kiinnittää huomioo tohon kameran trrr-ääneen, ni mikä se oikeen on? Ootko ite huomannu?

    VastaaPoista
  6. Ihan vinkkinä vaan: kannattaa pitää satulaan tulevat tarrat kiinni, ettei huovan kanttinauhat mene pilalle tarrojen jäädessä kiinni :) kiva video!

    VastaaPoista
  7. Hyvä video/postaus! :)

    VastaaPoista
  8. Ooks sä mistä ostanu ton satulavyön jonka esittelit ensin :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aa okei ! :D itellä etsinnässä satulavyötä ja näytti just sellasselt buenolt ! :D

      Poista
    2. ainakin hööksiltä saa vastaavan näköisiä ainakin..

      Poista
  9. Kiva postaus! Aina jaksan kattoo nää sun pirteet videot loppuun asti! Ei tylsistyttäny yhtään:) ihana tuo uusi huopa!:)

    VastaaPoista
  10. Onpa hieno video! Heippa Tiia, saako sinun taustakuvaa käyttää, vai siis voisistko lähettää sen minulle sähköpostiin, kun tarvitsen pohjan syntämäpäiväkorteille ja tuo näyttäisi niin sopivalta! :)
    - Hilma Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tehnyt itse vaan se on the inspiration gallerystä

      Poista
  11. On kyllä satulahuopia teillä :)) Ootteko jo käynyt Hööksissä joka on Kuopiossa? xD

    VastaaPoista
  12. Miks et anna sitä pienenmpää punaista huopaa (jonka esittelit ennemmin) Pinjalle? Ku Pinjalla on se punainen huppari niin se sopisin siihen :)

    VastaaPoista
  13. Ihania satulahuopia teillä♥ Ja muutenkin mahtava postaus :)

    Ps. Voitto ja sää ootte ihania :3

    VastaaPoista
  14. Hei, se punanen huopa missä on ne kolme hevosta. ni on mun mielestä joku 'three-horses' tai vastaava! :)
    Ja vähän ehkä puhuit nopeesti nyt ja kiva tossa alussa toi kärpänen :'D

    VastaaPoista
  15. Meillä eskadronin tuollaiset ihan ohuet huovat on todettu parhaiksi huoviksi meidän hevosella! :)

    VastaaPoista
  16. En oo koskaan käsittäny miten kukaan jaksaa tehä varustepostauksia, vaikka niitä onki kiva kattoo kun mulla ainakin on aina kaikki tavarat missä sattuu:P kiva video!

    VastaaPoista
  17. äähh miks suomessa kaikki lausuu equilinen eGuiline --- siinä ei ole G kirjainta vaan Q!!! :D

    VastaaPoista
  18. Punainen (tai oranssihtavalta näytti) huopa on three horse guardin (ainakin logo näytti siltä, näkyi vaan niin nopeasti).
    Ja eka satulavyö näytti horsecomfortin vyöltä, kaverilla parilla hepalla samanlaiset (koristetikkauksista tunnistin).
    Olisin kiinnostunut ostamaan tuon kyseisen punertavan huovan, jos sitä olet myymässä. Jos kerran on vähän pienehkö Voitolle, niin on oletettavasti ponikokoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varattu jo, kunhan vaan raaskin nyt lupua..:)

      Poista
  19. miks llilillä ei voi hyppääää????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinjan blogissa lukee tämä joka puolella: "Lillillä ei tällä hetkellä enää kisata, koska sen kilometrit on tullut täyteen ja poni ei kestä enää fyysisesti rankkaa treenausta. "

      Poista
    2. Kirjoitustavasta huomaa ettei tätä asiaa kysyvä ano ole kuin korkeintaan 8 v ja/tai yrittää tahallaan provosoida teitä ärsyyntymään : D

      Poista
  20. Moikka! Oon harkinnut iphone 5s ostamista, mutta se akun kesto mietityttää... Kuinka kauan sulla kestää akku iphonessa ilman latausta. Mitä ja kuinka kauan voit sillä tehdä ennen kuin akku loppuu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kestää just ja just koulupäivän, eli joudun lataa kahesti päivässä ainakin. Käytän kyllä melko paljon..:)

      Poista
    2. Itselläni on 5S ja akku kestää noin päivän ja käytän mm. instagramia ja facebookia sekä tekstailen yms. Jos katsoo videoita tai kuuntelee musiikkia niin akku kestää vähemmän aikaa. Olen huomannut että kesällä akku kestää auringossa vähemmän aikaa. Lataan puhelimen yleensä iltaisin ja akku kestää tosiaan aina seuraavaan iltaan jos ei kuuntele kamalasti musiikkia tai katsele videoita.

      Poista
  21. Tosi kiva varuste postaus jälleen kerran :)

    VastaaPoista
  22. kiva postaus!:) miten oot tehny ton fontin tuohon tekstiin "voiton varisteet"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Latasin dafontista jonku rose charming fontin :)

      Poista
  23. Tosi kiva postaus! Hienoja satulahuopia :)

    VastaaPoista
  24. Eikä! :D Mun hevosella on toi ihan sama estesatula! :D

    VastaaPoista
  25. Ihania huopia! Varsinkin talvinen puna-sininen- ja mittatilaushuopa. Tuota viimeistä esittelemääsi huopaahan voisit käyttää ilman satulaa vaikkapa talvella..

    VastaaPoista
  26. Tosi kivoja! Entii pystytkö vastaan tähän mut yritän tehä blogia ja haluaisin kans ton kuvauksen tohon blogiin eli ton mikä on tuolla ylhäällä nii miten sen saa?

    VastaaPoista
  27. hei, muistatko mistä osotteesta oot ostanut nuo equilinen huovat :)

    VastaaPoista
  28. Ihania huopia!
    Oon huomannu että itellä huovat alkaa lerpsottamaan jos niitä ei laita oikeeseen kohti. Jos laittaa ensin satulahuovan selkää ja asettelee sen kunnolla oikeeseen kohti ja sitte vasta laittaa satulan ei huopa ala mulla ainakaan lerpsottamaan. Mutta voihan se tietysti olla myös huovan mallista kiinni :)

    VastaaPoista
  29. Tiia, et esitellyt sitä valkosta huopaa jos on musta ja ruskee raita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinku taisin myydä sen, jos oikeen muistan. Ei ainakaa näkyny tallissa.

      Poista
  30. Noiden tarranauhojen kiinnipitämisestä olisin minäkin tullut vinkkaamaan, mutta joku ehtikin jo ennemmin. :) Ihan mielenkiinnosta kysyn, miksi teillä on lampaankarva satulassa? Jos pehmusteeksi olette hankkineet, niin oletteko harkinneet geeliromaania? Se pehmittää iskuja vähän paremmin. Vai onko satula vähän väärän kokoinen? :)

    VastaaPoista
  31. Käytän yleensä hepallani yleishuopia (oon ostanut vasta yhden, ja mukana tuli kisahuopa, melko risainen finn tackin estehuopa ja paksu, ehkä vähän säkkimallinen yleishuopa) ja ainakin itseostamani gold medalin huopa kääntyy edestä satulan siiven päälle ja on alkanut valumaan taakse:( Millä sen saisi pysymään edessä, kun ei ole edessä nnoita nauhoja? Olen huomannut, että tuo risainen, maalitahran omistava tummansininen estehuopa istuu parhaiten, vaikka hepalla kuitenkin on batesin estesatula, niin ei se kovin ihme ole:) Hepallani on Batesilta ilmeisesti Caprilli close contact estesatula, joka on myös todella pehmeää ja hyvää nahkaa ja siinä on todella hyvät ja pehmeät polvituet ja takatuet, tukipalikoita voi myös siirrellä/poistaa ja olen rakastunut satulaan<3:D

    VastaaPoista
  32. Tosi kiva postaus:) Hienoja huopia!

    VastaaPoista
  33. Vähän myöhässä mutta mistä / miten oot tilannu ton vaaleansinisen Cristina sportin huovan? Tai ootko myymässä tota sun :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.