Pukeutumisinspiraatiota urheiluun + alekoodi!

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

 *Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka merkattu tähdellä.
Minä olen ainakin sellainen, että materia saa aina ihan uudella tavalla innostumaan. Oli kyse sitten uudesta penaalista koulussa tai uusista salihousuista jumpassa. Teinkin juuri tilauksen House of Brandonille, paketti tosiaan saapui päivässä, joten pitkään ei tarvinut odotella! Esittelen ne ja muut viime aikojen ostokset sekä synttärilahjat teille pian. Haluaisitteko videon vai kuvia?

Ystävänpäivän ja House of Brandonin synttäreiden kunniaksi verkkokaupassa on synttärialet, jotka kestävät sunnuntaista sunnuntaihin 14.2. – 21.2.2016!
Saat kaikista tuotteista -20% (paitsi Dr. Denim) koodilla HBR2
 Salihousut on mun suuri heikkous, kuten olen tainut teille jo mainita ja kuten mun housujen määrästä ehkä voi huomata... En nykyään oikein jaksa laittaa farkkuja jalkaan koulupäivinä, sillä yleensä kuitenkin menen salille ja nämä on paljon mukavammat! Koulussa onkin viimeiset pari kuukautta hiihdelty juoksuhousuilla, kohtalotovereita?


Oon ihastunut tällaisiin erikoisempiin selkäosiin, vielä en ole kuitenkaan uskaltaututunut tilaamaan..Ehkei ihan arjessa toimisi, mutta salilla kun saa urheilurintsikat vähän näkyäkkin niin minusta tosi kivan näköisiä!


Mun monet tallivaatteista on ostettu ihan muualta kun heppakaupoista. Urheiluvaatteet ja joskus ihan arkeenkin tarkoitetut vaatteet toimii hyvin tallilla! Kuvassa ihan muutama esimerkki tuotteista, jotka toimisi varmasti hyvin myös siellä tallilla. Urheilurintsikat on niin paljon normaaleja paremmat, että suosittelen ihan ehdottomasti siirtymään sellaisiin jossette jo ratsastaessa moisia käytä. Tuossa takissa on muuten kätevä tasku selässä puhelimelle, taskussa mulla ainakin tuppaa ärsyttävästi pomppimaan, selässä voisi pysyä paremmin paikoillaan!

Eli alekoodilla saat kaikista edellä mainituistakin tuotteista -20% 
koodi HBR2

Kuten olette ehkä huomanneet on blogi alkanut löytää hiljalleen uutta suuntaa. Sopivasti sekaisin kaikkea minun arkeen liittyvää, hevosia, urheilua ja vähän muutakin. Koska minusta Voiton nykyisestä puskaelämästä on hiukan tylsä bloggailla, on tämä blogin aihepiirin laajentaminen tuonut ihan uuden inspiksen koko hommaan :) Katsotaan tuleeko laajentaminen näkymään jossain vaiheessa myös ulkoasussa, nythän tämä on ulospäin ihan täysin hevosblogi. 

Moni on ollut innoissaan tästä uudesta tyylistä ja palautetta sekä postausideoita saa edelleen esittää kommenttiboksissa. Ymmärrän, että monia ehkä harmittaa hevospostausten väheneminen, vaikka tosiasiassahan ne eivät ole viime aikojen postaustahdista vähentyneet vaan sekaan on tullut vaan muitakin juttuja.


28 kommenttia

  1. Kiva postaus! Mua itteäni harmittaa vaan se että ne on niin kalliita. Ite haluaisin noista jotain, mutta itelläni (siis minulla) ei ole rahaa noihin.. ja en halua noitten takia mitän 50euroa porukoilta viedä.. Siis en meinaa sitä että ei olis rahaa mun porukoilla, kyllä niillä jonkun verran on sitäkin.. Mutta joo.. Kivoja ja värikkäitä vaatteita näköjään löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla sama. Paitsi et äiti vaan käy töis. Ja ei oo varaa mihinkään 50 juoksuhousuihin..

      Poista
  2. Tosi kiva ja inspiroiva postaus, vitsit noi treenitrikoot on kivan näköiset! :D

    VastaaPoista
  3. Näin lukion ensimmäisellä opiskelevana olisi kivaa luke postaus normi koeviikkoon valmistautumisesta. Esimerkiksi miten aikatauluttaa lukemiset ja harrastukset ja muu elämä ja miten aikaisin kannattaa alkaa lukemaan etc. Itsellä ihan hukassa tämä aikataulutus koeviikkoja varten ja meidän opo on aina tosi kiireinen :DD Nää urheilupostaukset on tosi kivoja kanssa, löytyiskö tietämystä saliohjelman rakenteluun? Olisi kivaa lukea asiasta jos on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että on mieleen :) Ja tietämystä ei löydy, mua on niissä hommissa aina ulkopuolinen auttanut, joten semmosta ei valitettavasti tule :/

      Poista
  4. Tee videolla se esittely! :)

    VastaaPoista
  5. Voisitko tehdä muitakin postauksia kun näitä "urheilu" juttuja!? EI MILLÄÄN PAHALLA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisitko kirjoittaa muitakin "kommentteja" kuin näitä älyvapaita? EI MILLÄÄN PAHALLA! ;)

      Poista
  6. Mulla tulee mieleeen sun vaatteiden ostelemisesta mieleen, että mitä ihmettä teet kaikille sun "vanhoille" vaatteille? Kun muistelen Tiias-blogin asupostauksia, niin en ole nähny esim 2 vuotta sitten saatuja vaatteitasi pitkään aikaan. Tuntuu että melkein joka viikko tilaat jotain uutta vaatetta :D Ymmärrän salivaatteiden hankkimisen harrastuksen alussa, mutta mua melkein jo melkein ahdistaa miten paljon sulle on täytynyt kertyä vaatteita, itse kun shoppailen harvemmin ja ostan semmoisia vaatteita joita tulee oikeasti käytettyäkin pitempään!
    Ja joo, ei kai sun ostosten määrä oikeasti muille kuulu, mutta saa kai sitä ihmetellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhat vaatteet menee vähävaraisten joululahjakeräykseen aina kerran vuodessa :) Tänäkin jouluna kävin sinne kolme isoa säkkiä kiikuttamassa.

      Poista
    2. Ihanaa kun autatte ihmisiä (:!

      Poista
  7. Kivoja vaatteita:D Pitääpä minunkin nyt sinne nettikauppoihin itseni hinata:) en ennen ole ollut kauhean vakuuttunut mutta tän postauksen jälkeen ennakkoluulot haihtu pois:D katsotaan löytyykö mulle sieltä mitään sopivaa :)

    VastaaPoista
  8. Mieluiten video( koska ne on toosi hyviä) mutta kuvatkin käy! Ja ihania vaatteita!
    Hyvää ystävänpäivää teille!

    VastaaPoista
  9. Hyvää nimipäivää Voitolle, kun tänään on hevosten nimipäivä kalenterin mukaan Voiton päivä. P.S. Oot tosi hyvä bloggaaja!

    VastaaPoista
  10. Tosi kiva postaus!:) Tuli mieleen, kun sanoit jokunen vuosi sitten jossain videossa, ettet laittais juoksuhousuja missään nimessä kouluun:D Jos muistan oikein sanoit, että metsään vaan jos menee juoksemaan ne jalkaan:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieli muuttuu ;) Ja juoksuhousutkin toki muuttuneet hienommiksi niistä ajoista.

      Poista
  11. Maksatko itse kaikki tilaamasi vaatteet ja muut? Tulisikohan omakin sali innostus esiin jos vähän päivittelisi kaappia!:D

    VastaaPoista
  12. Ihana kun pidät tätä blogia.
    Jos Voitto olisi ihiminen niin sillä olisi nimipäivä!:)
    Kiva postaus. :)

    VastaaPoista
  13. Haha! :D muistan kun jossain Q&A videossa sanoit ettet missään nimessä haluaisi mennä juoksuhousuilla kouluun kun näyttävät kalsareilta mutta miten kävikään :D! Kiva postaus kuitenkin, pidin erityisesti myös siitä edellisesta ruokapostauksesta!

    VastaaPoista
  14. ootko sie tässä kuvassa? http://oi65.tinypic.com/fcobpj.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon vastannnu sulle ennenkin, että kyllä olen :)

      Poista
  15. Kiva postaus :) Kysyit millaista ostosten ja lahjojen esittelyä lukijat haluaisivat, niin video olisi paras, mutta kuvatkin käy toki ;) Mun mielestä blogisi on hyvä juuri näin, että on sekaisin hevosjuttuja ja kaikkea muutakin!

    VastaaPoista
  16. Olisi kiva saada taas videolla ostos ja synttärilahja esittelysi. :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.