#250 super-surkea-keskinkertainen

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012
Kaikki kuvat c Sonja HerranenMoi! Ompas mulla venyny pitkäksi nyt aluevalmennuspostauksen teko. Aluevalmennus oli siis perjantaina iltapäivällä tk:lla, oon ollu tk:lla vaan kerran ennen hyppäämässä ja sekin ulkona. Valmennus meni vähä niin ja näin, olin odottanut, että ihan varmasti tulee kieltoja, mutten että niitä tulisi näin paljon.

Aluksi mentiin sileällä ravissa avoja. Voitto oli ihan tajuttoman hyvä, kerranki onnistu paremmin nää sileän hommat, kun joskus saanu palautetta et sileen hommat kuntoon ekana. Sen jälkeen tehtiin laukassa temmonvaihteluita ja vaihtoja, nekin suju hyvin! Lähettiin sit tosi hyvällä fiiliksellä hyppäämään jumppasarjaa. Seki onnistu ihan perfect siihen nähden mitä olin odottanut, näin paikat siihen pikku kavaletille ja loppu pitikin sitten jättää hevosen hommaksi.

Sen jälkeen alettiin tulemaan "pikkurataa", mielestäni se oli aika iso näin saikun jälkeen ja siinä meni jo varmaan vähän pieleen, kun aattelin tota korkeutta. Kuten videolta huomaatte niin oli vähän ongelmia päästä yli ja kaikkiin kieltoihin on syynä, se etten nähnyt oikeesti _yhtään_ etäisyyksiä. Ihan kauhee tunne vaan mennä esteelle eikä nää yhtää etäisyyttä. Voitto sitten muutaman kerran kyllä kielsi vaikka ois ollu ihan ok paikka, mikä on ymmärretävää, koska sillekki tuli vähän epävarma olo.

Sitte laskettiin rata pikkusemmaks ja alko alun kieltojen jälkeen sujua, näin paikat noille pienille paremmin, mutta ainoastaan hirveellä tykityksellä kohti estettä.. Oli vähän pettynyt, olo vaikka ajattelinkin et ei mee ihan putkeen.

Sanna muuten kattoi vielä sen satulajutun, sanoi että ei kannata vielä hankkia uutta tai tehdä asialle mitään radikaalia, koska lihakset ei oo vielä normit. Selkäkään ei kuulemma kovin kipeä, koska liikkui ihan puhtaasti ja näin.

Valmennuksen jälkeen, päätettiin että ens vklp ei lähdetä ainakaan Voiton kanssa sinne kisoihin, vaikka niin suuniteltiin. Treenataan mielummin sekin hyppykerta valmentajan silmän alla.

Eilen ajeltiin äitin kanssa sitten Tahkolle kattomaan sitä kisa aluevalmmennusta. Kävelin Sannan porukan mukana radat ja otin kaiken kuunteluoppilaan hyödyn irti. Sen lisäksi kuvailin ja oli taas hauska nähdä tuttuja:) Kun tultiin kotiin, lähdettiin Pinjan kanssa taluttelemaan hevosia tienpäähän. Oli vauhdikas reissu ja Voitto oli ihan intopinkee, vaikka edellisenä päivänä oli raskas valmennus :D

Ancu: Mulla vaan tuli pikkunen erikoispostaus idea :) Et tekisit videopostauksen sellasesta aiheesta et otatte (sää ja Pinja) joukkuekisan. joukkueet: sää ja Voitto, Pinja ja Lilli. Treenaatte viikon ajan jotain temppua ja sit esitätte lopputuloksen. Katsotaan kumpi joukkue voittaa. Juu, tuo oli vaan tommonen. Tuli vaan mieleen nii aattelin ehottaa =)

Temppuna on siis tuo huulen nostaminen käskystä ja laittelen tänne blogiin ainakin kerran viikossa miten temppu edistyy :)

14 kommenttia

 1. Kivasti näyttää menevän kielloista huolimatta :---)

  VastaaPoista
 2. ihana ilmavara noilla oksereilla :--D

  VastaaPoista
 3. Olen kuullut tai lukenut jostain, että teet bannereita muille aina joskus. Olisiko mitenkään mahdollista, että tekisit minulle? :)

  VastaaPoista
 4. Haha, aivan pakko tulla sanomaan :D Meillä oli tänää Viton kanssa ensimmäiset vähän isommat kisat, paineilin ja valvoin koko yön. Sen ajan mitä nukuin niin näin yhessä vaiheessa unta et tulitte Voiton kans meidän kyydille niihin kisoihin, hahha :D Oltiin kuitenkin niiku teijän tallissa, outoa. Kaikkea sitä tää bloggaaminen teettää (:

  VastaaPoista
 5. Ja meilläkin tuli mukavat kaksi kieltoa yhdelle hirmupelottavalle pinkille okserille :/ Pistetään kentän kunnon piikkiin, kun ei oo päässy reenaamaa :D

  VastaaPoista
 6. Hei saanko kysyy että miks Lilli muuten on aina valkoissa tuolla keskellä? :O Aluevalkoissakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä sitten? Jos Lilli olisi muualla se olisi tiellä :)

   Poista
  2. miksei se voisi olla siellä?:D

   Poista
 7. "Anna sille vähän piiskaa" :'D

  VastaaPoista
 8. Ainakin kuvissa näkyy menevän kovaa ja korkelta :)

  VastaaPoista
 9. Nii niistä bannereista vielä, et miten lataat photoshopin siis ilmatteeks? Sori, oli vaan pakko kysästä :D

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.