#260 vihdoin!

perjantai 20. huhtikuuta 2012argh tästä unohtu ne tekstitykset, mutta pahoittelen tässä päivtystaukoa ja yritän taas rueta panostaan bloggaamiseen

22 kommenttia

 1. Tee TARKKA videopostauks niistä kisoista niitä on niin mukava seurata ja tarkalla tarkoitan että tulee vielä enemmän kuvausta yms, ja mun mielestä nää tälläset postaukset on tosi kivoja koska tekisit ton Ilmegalleria kuvapostauks?

  VastaaPoista
 2. Mun mielstä tämä videopostaus on hyvä idea, jos ei jaksa kirjustella postauksia. Vosit tehdä joskus jotain perus päivän postauksia, mutta ei niitä aina jaksa kirjottaa(tiedän tunteen!:D)

  VastaaPoista
 3. videopostaukset on paljo mukavempia ku kirjotetut postaukset ku niitä on mukavampi kattoo. :):) ja kisoista ois tosi kiva se videopostaus niin ku viimeksikki oli ü

  VastaaPoista
 4. Et vastannu edelliseen postaukseen tähän samaan kysymykseen, niin kysynpä vielä:

  Onko ne teidän pintelipatjat tämmöset: http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=610121&deptid=99&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC

  Musta näytti että teillä ois ollu vähemmän noita "viivoja" ja että ne ois ollu kuohkeemmat, mutta mitä luulet jos nuo ei oo samanlaiset niin käviskö nuo ihan yhtä hyvin ku nuo teidän esim. lämpöpinteleihin? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anteeksi en muistanu vastata kun puhelimella sen kyllä luin :D

   juu nuo eivät ole oikein hyvät, koska ovat liian ohuet. Esim nämä näyttäisivät hyville http://www.horze.fi/Horze-4-to-4-pintelipatjat/18525,fi_FI,pd.html?dwvar_18525_color=DB&start=6&q=pintelipatjat sillä en löytänyt enään hööksin sivuiltaniitä patjoja mitkä meill on(:

   Poista
 5. Näitä videopostauksia on tosi kiva kattoa :) aiotko muuten ottaa käyttöön jotain lähetetyistä bannereista ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nykyinen on sellainen banenri(: muita ehkä myöhemmin tulossa käytöön.

   Poista
 6. kaikki postaukset käy, videot etenkin ja sitten kaikki ihan lyhyetkin tekstit on kivoja! :)

  VastaaPoista
 7. Tälläsetki videot käy hyvin, jos ei jaksa kirjottaa. Itekki kiva välillä kattoo vaa videoit ku lukee sellast tekstimassaa. Ja voi laittaa niitä "turhiakin" videopostauksii, koska niitäkin on kuitenkin kans iha kiva kattoo :)

  VastaaPoista
 8. Nää videopostaukset on kivoja! Mutta ite ainaki pystyn myös lukeekki postauksia hyvin ja saan selkoa kummastakin. Tee videopostauksia sillo ku siltä tuntuu tai et jaksa kirjottaa, ja kirjotuksia sillon ku siihen on inspistä (: Ja tee vaa ihan kaikkia postauksia tänne! Just perusnormi päiviäkin ym. Kaikkien ei oo pakko olla niin huolella tehtyjä tai/ja erikoispostauksia :) Kisoista erikoispostaus olisi kiva! :)

  VastaaPoista
 9. Joo!! Kisoista videopostaus! Voit kirjottaa sellasen pikku pätkän (jos haluut), että miten sun mielestä ne kisat meni tai kerrot kamerassa. Valkusta on kiva saada videoo, kuvia ja tekstiä niin tulee "ymmärrettyä" enemmän.

  VastaaPoista
 10. Tällaset on ihan kivoja vaihteluita, tällaset "selostuspostaukset" :D

  Kisoista toivoisin tietty videopostausta, mielellään myös taas niitä rataantutustumisia ja muitakin, niitä on kiva kattoa. :)

  VastaaPoista
 11. Mä tykkään eniten normivideopostauksista :)

  VastaaPoista
 12. Kisoista videopostaus. Olis kiva, jos joskus oli sillein, että teet kokopäivän videopostauksen. Ps. Satutteko olemaan tulossa maaningan kisoihin 28.4. Ja mihin luokkaan. Ite menen ns kauden avauskisan vaan 60cm, vaikka yleensä korkeus 70cm-80cm.

  VastaaPoista
 13. Toivottavasti tekisitte videopostauksen siilin kisoista :)! Ois nimittäin huippua taas kattoo kisavideopostaus! Tykkään niistä ihan hurjan paljon :)! Itsekkin olen tulossa siiliin, mutta vain 70cm luokkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Tommonen videopostaus on kivempi :)!
   Kisoista myös toivon videopostausta.

   Olen myös sen kannalla että teet päivästänne videopostauksen,eli mitä teettä aamulla,päivällä ym.

   Poista
 14. tää oli kiva (; kyllä näitä jaksaa kattoa :) mäkin ehotan tota että teette teidän koko päivästä videopostauksen =)

  VastaaPoista
 15. Näitä on just paras kattoo kun voi vaan kuunnella!!! Ja ois kiva jos laittaisit vaikka niitä ravi juttuja tänne!

  VastaaPoista
 16. Joo tää oli tosi kiva :) ite tykkään ainakin kuunnella enemmän ku lukea tekstiä :) Toivottavasti kisoista tulee videopostaus :))

  VastaaPoista
 17. Tämä oli tosi mukava! :) Kisoista vois tulla videopostaus, jos itseäkin alkaa laiskottaa niin ei tarvitse tekstiä lukea :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.