#252 Rosan estevalmennus

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012
Moi! Eilen oltiin korholassa Rosan estevalmennuksessa. Vekki ja Lokki oli taas mukana auttelemassa ja rakentamassa esteitä. Rosa ei ole oikeastaan nähnyt meitä kunnolla ennen, joten se vähän katteli kun verkkailtiin. Sitten alettiin tulemaan ympyrällä puomia molemmista kierroksista muutamia kertoja, sain tosihyviä neuvoja siihen kun Voitolla on välillä tapana vaihtaa ristilaukka. Rosa kiinnitti muutenkin paljon huomiota perusasioihin, jotka ovat välillä kyllä totaalisen hukassa :D Vasen kierros oli tuplasti parempi kun oikea ja löyty paikat tosi kivasti.

Sen jälkeen tultiin ristikkoa ympyrällä, tääkin suju ihan hyvin. Loppu tunti mentiin erilaisia piitkiä linjoja, jotka olivat sillä tavalla yksittäisiä esteitä. Rosa kiinnitti paljon huomioita hyvien teiden ratsastukseen, joka on ollut ongelmani sekä koulussa että esteillä :D Lopuksi mentiin vielä lyhyttä radan pätkää. Valmennuksesta jäi ihan sikahyvä fiilis! Ei yhtään kieltoa ja vain muutama huono paikkakin.  Tossa videolla on joka ikinen hyppy ja tehtävä niin en nyt jaksa kirjoitella sen enenpää:D

Sovittiin, että seuraava valmennus olisi lauantaina ja sitten mentäisi jo enemmän  "kunnolla" kun tämä oli vain tämmöinen tutustumis/kartoitus kerta(:

Muutama virheeni vielä tähän loppuun listattuna
 • Pitäisi oppia pysymään ratkaisussa jonka on tehnyt. Eilen taas aloin säätämään liikaa ennen estettä, ei otanki kiinni ei ku menenki eteen.
 • Ei pidä lähteä hyökkäämään hyppyyn liian aikaisin varsinkin jos tulee pohjaan. Tämä on aina ollut ongelmani enkä siitä oikein tahdo päästä eroon.

13 kommenttia

 1. Sori ku nyt tuun neuvoon, mutta mulla pisti tossa videolla silmään että sun kädet heiluu joissain kohissa aika paljonki. Hyvän näköstä menoa muuten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, itsekkin huomasin että kädet heiluu. Pitää korjailla:)

   Poista
 2. Moi! Kuka Rosa ton valmennuksen piti?

  VastaaPoista
 3. Hienosti meette tai korjaan tosi hienosti! :) Ookko ikinä ladannu fontteja tällasesta paikasta kun Fontit.net? Voiko niitä käyttää wmm: ssä jos voi nii miten? Yritin itte, mut en päässy puusta pitkälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos(: en ole ladannut, minä lataan yleensä dafontista:) Katsoppas googlesta joku ohje siellä neuvotaan paremmin kun minä nyt:D

   Poista
 4. Ootan innolla noita erikoispostauksia mitä on tulossa. :)) Ratsastat hirveän siististi, ja Voittokin selvästi nauttii sun kanssa toimimisesta. :)

  VastaaPoista
 5. Olitko yksin tuossa valmennuksessa vai oliko muitakin? Menette kyllä hyvin! =)

  VastaaPoista
 6. Hienosti meette. Sulla on hyvä istunta ;D.

  Tässä olis mun blogin osoite, jos kiinnostaa: http://noranponit.blogspot.com/

  Kaipaan lukijoita, koska niitä on vain yksi :(

  VastaaPoista
 7. Unohdin panna tuohon, että milloinkas valkku oli, kun itsekkin olin vasta Rosan valkussa Korholassa, että olikohan sama tunti, kun heppa näyttää tutulta, mutta en ole varma, että oliko se yksi tummanruunikko juuri Voitto, vai joku muu. ;D

  VastaaPoista
 8. voitto kulkee aika pitkänä? (vähänku otat kasaan ja energisemmäks, sillee et se liikkuu takaa eteen nii avot) ja sun kannattas opetelle tekemään ratkasu sillee että et aina puske sitä eteenpäin ennen estettä. sit se lähtee kaukaa pitkänä ja voi olla joskus ongelmia seuraavalle esteelle.. mut hyvin meette, ja yhteistyö näyttää pelaavan :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.