#264 Ilveskö?

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Moi! Eilen yritin jo ihan tosissaan rueta postausta väsäämään, mutta sitten tulikin kiire Kyvyt Esiin irtohypytys tapahtumaan talkoisiin. Hoidettiin Pinjan kanssa ensimmäistä ristikkoa ja toista pystyä, ei siinä paljon hommaa ollut mutta oli mielenkiintoista itse vähän arvioida niitä nuori mielessä ja sitten kuunnella osuko omat arviot yhtään tuomareiden kanssa samaan. Tuli myös semmonen fiilis, että tekisi mieli viedä Voitto sinne samalla tavalla arvioitavaksi. Sehän ei ole mahdollista, mutta kumminkin :D

Viime päivinä ei ole tapahtunut mitään erikoista. Ainoastaan pientä ongelmaa on ollut tarhauksen kanssa.. Kumpikaan hevosista ei pysty jostakin syystä olemaan siinä Lillin tarhassa, molemmat kyttää koko ajan metsään, eivät pysty hetkeäkään lepäämään. Lilli ramppaa koko ajan, Voitto otti spurtteja aina välillä.. Meidän täytyi sitten siirtää Lilli sinne Voiton tarhan toiseen päähän. Nyt tilanne on aika rauhallinen, Voitto välillä tuijottelee muttei juokse. Ärsyttää vaan pitää niitä noin pienissä tarhoissa, onneksi kohta pääsevät jo laitumelle! Tarkkaa syytä levottomuudelle ei tiedetä, mutta epäillään Ilvestä siellä metsässä, niitä kuulema on täällä päin. Hevostenkin kimppuun voivat periaatteessa häiriintyneinä hyökätä, eivät kyllä hengiltä varmastikkaan saa, mutta pahaa jälkeä silti.


Kenttä on nyt kokonaan sula ja odotan innolla, että päästään tuuppailemaan kunnolla! Sunnuntaina sitten hypätäänkin ensimmäistä kertaa kunnolla ulkokentällä. Kohta on aluevalmennukset sorsasalossa ja sitten pian jo siellä aluekisat. Nyt yritän ihan oikeasti päivitellä kunnolla tätä blogia, kun nyt on viime päivinä jäänyt koko blogi vähän heitteille.

ps. nyt on skopakorttia(;

11 kommenttia

 1. Onnea kortista! :) Sulla piti vissiin käyä niitä teoria- ja ajotunteja siihen? :D

  VastaaPoista
 2. Pääsin eilen kanssa ite kamalan jännityksen jälkeen teoriakokeen läpi, nyt jos ens viikon aikaan sais kortin käteen, vihdoin! :D ja ihana tuo viimenen kuva voitosta!

  VastaaPoista
 3. Onnea mopokortista! :D Hihii, itsehän sain sen vaan yhden kirjallisen teoriakokeen tekemällä ja senkin pääsin onneks ekalla kerralla läpi :D

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana postaus jälleen ja onnea kortista! :) Sulonen Voitto noissa kuvissa ja muutenkin tosi hienoja ja laadukkaita kuvia. Toivottavasti se ilves tai jokin nyt lähtis pois että Lilli pääsis jo omaan tarhaansa.

  VastaaPoista
 5. miks laitatte hevoset niin aikasin laitumelle? täällä ne yleensä on kesäkuus pari kolme viikkoo vaan :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miksei? Turha hyviä heinälaitumia on tyhjänäkään pitää ja antaa heinän kasvaa ylipitkäksi:D

   Poista
 6. Hevoset voi laittaa jo nyt laitumelle vaikka yöksikin. ja mitä pidempään hevonen saa olla ns luonnollisessa ympäristössä sitä parempi

  VastaaPoista
 7. Millonka ne Sorsiksen aluevalkat on (päivä, kello), voisin pyörähtää kuvaamaan jos ei tule mitään ihmeellistä? :)

  VastaaPoista
 8. Onko minkä merkkinen toi sun skootteri ?? Ja onnee kortista (:

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.