#374 Parhaat blogit!

maanantai 1. lokakuuta 2012

Kaikkia blogeja en voinut tähän ottaa, en edes kaikkia hienoja blogeja kun niitä oli niin paljon! Jokainen voisi kumminkin parantaa pari asiaa blogissaan, joihin minä kiinnitän paljon huomiota. Nuo on sitten vain minun mielipiteitä :)
  • Ulkoasu. Lähes poikkeuksetta siisti ulkoasu, kertoo myös siisteistä ja laadukkaista postauksista. Ei bannerin tarvitse olla mikään photoshoppauksen taidonnäyte, mutta kunhan se olisi siisti! 
  • Blogin värimaailmaan kannattaa kiinnittää huomiota. Yleensä hillityt värit ovat aina parempi ratkaisu kun kirkkaat neon värit. Kuten ystäväni Ella osuvasti sanoi yksin kertanen on kaunista ja bling tuo luksusta!
  • Koko sivuston, mutta varsinkin postauksen fontti on yksi asia minkä takia saatan kääntyä suosiolla pois. Ei tommosta fonttia vaan pysty lukemaan, miettikää siis joku selkeä fontti mitä on helppo lukea
  • Ja vakio neuvoni. Laittakaa hyvät ihmiset ne kuvat ISOIKSI! Inhoan, todellakin inhoan katsella pieniä kuvia blogissa. Joo ne voi linkata isoiksi, mutta silti. Ei ole bloggaajaltakaan iso vaiva suurentaa niitä
  • Gadegttien järjestystä kannattaa myös miettiä tarkkaan ja tarviiko sinne välttämättä tunkea jotain kalapeleä? 

My life as Aino  blogia olenkin seuraillut epäsäännöllisen säännöllisesti jo jonkin aikaa. En nyt voi sanoa, että tuntisin Ainon mutta tiedän hänet kumminkin :) Ainolla ei ole omaa hevosta mutta hän ratsastaa kumminkin usein, joten ei ole pulaa heppapostauksista. 

Just dont think  blogia olen myös selaillut useaan otteseen, mutten vielä ole lukijaksi ruennut. Kivoja kuvia ja plussana vielä tekstiä, jota jopa minä luen mielenkiinnolla!  Heidin blogi kertoo hänen ja uuden hevosen Rasmun kilpailuista ja valmentautumisesta.


Photoblogin avatessani ja ulkoasuun ensisilmäyksellä rakastuessani, toivon että oispa tää sisällöltäänkin hieno niin voisin mainostaa tätä. Ja olihan se. Valokuvaukseen painottuva blogi, jossa kumminkin lisänä myös Kristan hoitohevosesta kertovia juttuja sekä ihan muuta kun hevosia. Tätä oli pakko alkaa lukemaan vakituisesti!



Lotta ja Hepat blogin valitsin varmaan osaksi siksi, että hän on kuopiolainen, tallit ja kisapaikat missä liikutaan ovat siten tuttuja ja tuovat jotakin extraa blogin lukemiseen. Lotta ratsastaa ratsastuskoulussa, mutta pääsee silti kisaamaan suosikillaan Maarulla. Blogi painottuukin selvästi Maaruun :) Tätäkin blogia aloin lukemaan.


C'est la vie mon amour blogissa on mielestäni juuri sopivasti sekaisin lifstyleä että hevosia. Hienoja, isoja kuvia on yleensä aina laitettu säästelemättä. Oon lukenu tätä blogia jo jonkun aikaa:)


Pikku-Kone on ihanan persoonallisen näköinen suokkitamma. Blogissa on siisti ulkoasu, hienoja kuvia ja kivaa tekstiä. Tänkin blogin lukijaks oli pakko rueta!

Marliinun elämää blogissa olen vieraillut aiemminkin, mieleeni on jäänyt upea ulkoasu. Nyt sitten olikin jo aika tutustua muuhunkin kun blogin ulkoasuun. Blogi kertoo syötävän söpöstä suomenhevostamma Marliinuunun elämästä. Tätäkin blogia oli ihan pakko alkaa seuraamaan vakituisesti:)


Nonas ponylife blogia olen monet kerrat selaillut ja miettinyt alanko vai enkö ala lukijaksi. Nyt kumminkin päätin sitten ihan reksteröityä lukijaksi. Nona kilpailee ja ratsastaa ratsastuskoulun hevosilla. Blogissa on tosi helposti luettavaa tekstiä, jota oikeesti lukee mielellään. Heppa juttujen lisäksi, joukossa on lifestyle juttuja.

For better, for worse on ensimmäinen blogi joka eroaa aiheeltaan täysin kaikista muista mitä olen nähnyt. Blogi kertoo nimittäin lännenratsastuksesta. Teksti on ihan älyttömän mielenkiintoista, vaikka osa länkkäritermeistä jääkin vähän auki.


T&H - Team blogi kertoo tuttuni Tiian ja hänen ylläpito tammansa Hilman elämästä. Blogissa on kivojen kuvien ja videoiden lisäksi selkeää tekstiä. Tätä blogia oon lukenu jo kauan, mutta oon vaan unohtanu rekisteröityä lukijaksi.



Fridan elämää  blogia olen seurannut myös aika kauan. Aluksi hänellä oli ylläpidossa Falka parisen vuotta ja nyt Frida on saanut oman hevosen Lotan, hauska seurata miten heillä lähtee sujumaan.


Aadan hevoselämää blogi on ehdottomasti yksi suosikki blogeistani, jos katsotaan kaikista seuraamistani blogeista. Aadalla ei tällä hetkellä ole omaa hevosta, mutta se ei tarkoita etteikö heppa aiheisia postauksia tulisi. Aada oli kesällä Nina Fagerströmin tallilla, nyt hän ratsastaa tunneilla sekä vuokrahevosella. Blogissa on upeita kuvia ja laadukasta tekstiä.

Every breath you take  on juuri sellainen lifestyle blogi, jota tykkään lukea. Ihania ja laadukkaita kuvia ja joukossa vähän jopa heppajuttuja. I like! 


all these u p s and d o w n s blogia luin jonkun aikaa sitten tosi aktiivisesti, nyt sen seuraaminen on vähän jäänyt.. Tässä blogissa onkin poikkeuksena moniin muihin suomalaisiin heppablogeihin, kaksi bloggaajaa ja parikin hevosta seikkailemassa. Tykkään myös tosi paljon näiden youtube videoista!

Live the life you love on myös juuri sellainen lifestyle blogi, jota tykkään lukea. Kivoja (isoja) kuvia paljon, ihana tyyli ja nätti tyttö! 

Tinkeritamman elämää blogissa seurataan Lilla nimisen tinkerin elämää, kuten blogin nimestä voikin jo päätellä. Tekstiä on elävöittämässä paljon kivoja kuvia!


Miiargh blogia olen lukenut sen koko olemassa olo ajan. Miia kertoo ratsastuksenohjaaja opiskeluistaan blogissa, mukana vähän lifstyleä että valokuvaamista.

My world with horses blogiin eksyin jonkun aikaa sitten ja oon alkanu sitten sen jälkeen seuraamaan ihan aktiivisesti. Blogi kertoo Lupu hepan kanssa treenailusta ja kisaamisesta tällä hetkellä 120cm luokissa.

Ponityttö seikkailee blogiin ihastuin lukematta yhtään tekstiä. Vaikka ulkoasu onkin rempassa niin tykkään sitä silti(?:D). Blogi on jotenkin tosi omaperäinen ja viehättävä, jos nyt niin voi blogista edes sanoa. Sofia ratsastaa ratsastuskoulussa ja pääsee myös kisaamaan.


Siiri Kaskisen blogi kertoo hänen koulutamma Beedastaan.  Teksti on lyhyttä ja ytimekästä, just sellasta mistä tykkään. Normaalia enemmän ehkä ihanaa varustehömpötystä!

Puoliverinen prinssi blogissa on ihan mielettömän upeita kuvia, aina! Teksti on hauskaa ja ehkä vähän normaali blogeista poikkeavaakin. Blogissa esiintyvä Nuutti-heppa on ihana persoona ja olen heidän touhujaan seurannut jo aktiivisena lukijana jonkun aikaa.

Sitten vielä vähän pienemmän maininnan ansaitsevat nämä hienot blogit. 
Valokuvausblogi Aaveen.net,  koirablogi Kuono kohti voittoa., lifestyleblogi What ever? It's my life  tuttujeni hienot blogit Sonja Herranen & HarmonijaLaura Ratsastaa ja Usis Van Het Overlede Goed ja pari muuta heppablogia This is story about love, Tiimityöskentelyä, Tänään on huominen  sekä ihana kynsiblogi Pieni kynsinurkkaus


Löysitkö luettavaa?


25 kommenttia

  1. Kiitos tosi paljon! Suu loksahti ihan auki ku näin oman, mielestäni melko tylsän blogini tuolla muiden upeiden joukossa:D :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis !:) Tosi kiva, että päädyin tänne ihan tavallisena lifestyle-blogina hevosblogien joukkoon :-)

    VastaaPoista
  3. Miten saa muo9kattuu hevosen hypyn sillee ettei esteen tolpat näy? :)

    VastaaPoista
  4. Hei vautsi, huippua löytää oma blogi tämmöisestä! Kiitos! :)

    VastaaPoista
  5. ooooo, kiitos täältäkin ! :-)

    VastaaPoista
  6. Olipas kyllä tosi hienoja blogeja kaikki :) Löysin monta uutta ja kivaa luettavaa!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kovasti :o Oikein iloinen yllätys, kiva, että jäit seurailemaankin!:)

    VastaaPoista
  8. oi kiitti! katoinki että mistä noi lukijat nyt oikeen tuli mutta täältä näköjään :)

    VastaaPoista
  9. Voi kiitoos tiia, kun mainitsit minut :D <3

    VastaaPoista
  10. Ooh kiitos ! Tosi kiva kun teit tämmösen, löysin monta uutta blogia joita pitää tässä alkaa tutkailemaan !! :)

    VastaaPoista
  11. Vautsi, oon ihan otettu! :---D

    VastaaPoista
  12. Ihana yllätys! Kiitos paljon, ja kiva, että tykkäät :)

    VastaaPoista
  13. Kiitti paljon! Julkaisin vihdoin uuden ulkoasun, käy ihmeessä kurkkaamassa ^^

    http://heppaunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Mitkä suitset voitolla on ? Entä ootteko ostanu meksikolaiset suitset vai liittäny norm suitsii meksikolaisen turparemmin ?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meksikolaiset ja ihan kokonaan meksikolaisina ostettu:)

      Poista
  15. kuvat oli ihanii<3 aamutalli videona tai tosi pitkä videopostaus!!!<3:DDDDD

    VastaaPoista
  16. Voisiko joku käydä kurkkaamassa minunkin blogia??
    kirsintallielamaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  17. Jos jollain huvittaa käydä kurkkaamassa minun blogiani joka tosin on aika uusi mutta risut tai/ja ruusut ovat tervettulleita
    Rosedaa.blogspot.fi

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.