Uusi kypäräni: Samshield

tiistai 23. huhtikuuta 2013


Moni onkin huomannut kuvista, että mulla on uusi kypärä. Olen nyt ratastellut tolla oikeastaan joka päivä, kerran hypännytkin ja voin jo sanoa, että ehdottomasti kypärähyllymme parhaiten istuvin kypärä. Monelle tai ainakin vähän isompia kilpailuja seuraavalle Samshield on varmasti tuttu näky. Kypärä on yleistynyt kilpakentillä, ainakin esteratsastuksessa todella nopeasti. Ensimmäistä kertaa taisin ihailla kypärää valmentajamme Sanna Backlundin päässä ja siitä asti kypärä on ollut haaveiden ostoslistallani. Joten voitte vaan kuvitella miten onnellinen olen nyt kun mulla sellainen oikeasti on!

Vaikka moni teistä tietääkin Samshieldin merkkinä ja tunnistaa sen ratsastajien päästä, tiedättekö te mitä kaikkia ominaisuuksia kyseisellä kypärällä on? En minäkään, ennen kuin tutustuin kypärään vähän tarkemmin.


Kypärässä on käytetty samoja materiaaleja kun uuden sukupolven motocrosskypärissä, jotka on valmistettu kestämään todella kovia iskuja. Joustavalla lipan kulmauksella on mahdollistettu suuri näkökenttä. Kypärät ovat tietysti CE/EN1384-hyväksyttyjä. Pahasti tippuessasi kypärän mahdollisesti rikkoutunut sisäosa voidaan korjata pientä korvausta vastaan tehtaalla, ilman että sinun täytyy ostaa kokonaan uutta kypärää. Kypärän pehmusteet on kiinnitetty "neppareilla", jokaiselle löytyy siis varmasti täydellisesti istuvat täyte ja kaiken lisäksi pehmusteet on helppo irroittaa ja pestä vakka pyykkikoneessa. Lisää tietoa löytyy SelectHorsen sivuilta

Kypärästä on mahdollista tehdä yli 2000 erillaista versiota, ihan jokaisella ei siis välttämättä tule samanlaista vastaan. Tällä ilmaisella Samshieldin suunnittelu ohjelmalla voit luoda unelmiesi kypärän. Vaihtoehtoja on lukemattomia ja itsellänikin vierähti melkein tunti kerran tuolla ohjelmalla leikkiessä.




Minä sain Samshieldiltä Shadowmat malliston mustan kypärän. Tähän kypärään ei tuunausominaisuutta valitettavasti ole, sillä se on vain Premiur malleihin. Muuten kypärässä on täysin samat ominaisuudet. 

Teitä tietysti kiinostaa näiden ominaisuuksien lisäksi ihan käytännön kokemukset. Kuten jo alussa mainitsin kypärä on todella mukava päässä, eikä sitä juuri tunne ollenkaan. Vaikka minulla onkin ennen tätä ollut kevyitä kypäröitä, joiden kanssa on tullut "eihän mulla oo mitään päässä" -fiilis, niin tämä ei ihan oikeasti tunnu edes senkään vertaa mitä aikaisemmat kypärät. Samshieldiähän on siis kahdella ulkokuorella, josta sitten säädetään pehmusteilla se oma koko. Minulla on melko iso pää ja kypäräni täytteiden koko oli 59. Leukahihna on nahkaa, joten sekään ei hierrä tai kurista yhtään. Mukava kokonaisuus ja vielä en ainakaan ole mukavuudetsa, keksinyt mitään miinuksia.



Kypärässä on hyvä ilmastointi ja kaikki ilmastointia hehkuttavat myyntipuheet pitävät hyvin paikkaansa. Viime estevalmennuksessa mulle tuli todella kuuma, mutta pää ei juuri hionnut. Kumminkaan ratsastaessani kylmällä ja sateisella ilmalla, ei kypärä ollut liian kylmä vaikka edellinen kuumalla ihanan viileä kypäräni oli. Katsotaan sitten toimiiko kesähelteillä yhtä hyvin tai tuleeko mulle kylmä talvipakkasilla. Kypärään on kuulemma talveksi madollista saada vään lämpimpämpi täyte/pehmuste, joten jos kylmä tulee niin pitää kokeilla sitten sellaista.

Sain kyllä kertoa ihan rehellisen mielipiteen kypärästä, vaikkei siltä ehkä kuullosta. Mutta tätä kypärää kun ei voi olla hehkuttamatta, parin viikon käytön jälkeen en ole löytänyt mitään negatiivistä, päin vastoin!  

Haluaisitko sinäkin oman Samshieldin katso tästä lähimmät jälleenmyyjäsi.

 Kertokaapa omia kokemuksia kyseisestä kypärästä. Ootteko tekin yhtä ihastuneita kun minä? 





Postaus toteutettu yhteistyössä Samshieldin ja SelectHorsen kanssa.





174 kommenttia

  1. Ihana kypärä :) Mäki haluun....

    VastaaPoista
  2. oooo ihana kypärä kelpais mullekki ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana ♥ Mut tuolla oikeessa reunassa on toi violetti palkki jossa on noita sun suosikki blogeja ja tunnisteet ja tms. Nii mun mielestä se tekstien väri (sininen) kannattaa vahtaa koska se ei näy kunnolla..... Mut ei oo pakko tietenkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *vaihtaa* Ja yrittäkää saaha selvää tosta xDD

      Poista
  4. Kauhee toi sun uus banneri... Ei pahalla mutta en kyllä ite viittis tollasta laittaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi antaa palautetta mutta ei noin suora selkäisesti vaan esim. "Minusta edellinen banneri oli hienompi" tai "Minä en kauheesti tykkää tuosta bannerista" yms.

      Poista
    2. Mitä sitä nyt totuutta kaunistelemaan. Ruma mikä ruma.

      Poista
    3. Mietippä mitä sanot toi ei tiiasta kauheen kivalt tunnu

      Poista
    4. no onhan hienompiakin, mutta kaise koht vaihtaa ihan semi

      Poista
  5. Ruma toi uus banneri!;(

    Vanha takas♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi antaa palautetta mutta ei noin suora selkäisesti vaan esim. "Minusta edellinen banneri oli hienompi" tai "Minä en kauheesti tykkää tuosta bannerista" yms.

      Poista
    2. sananvapaus suomessa (en oo tuo eka ano)

      Poista
    3. Nii mut ei tartte sanoo noin ilkeesti

      Poista
  6. Just hieno banneri ja ihana kypärä! ;)

    VastaaPoista
  7. ihana kypärä ja hyvin kirjoitettua tekstiä! <3 :)

    VastaaPoista
  8. ihan täydellinen toi uus banneri :)niin siis mistä ja keneltä sait uuden hienon kypärän? siitä on liikkunu tliikaa huhupuheita esim. ystävässämme hevostallinetissä? niin haluisin tietää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Postaus toteutettu yhteistyössä Samshieldin ja SelectHorsen kanssa."
      Elikkä SelectHorsen kautta Samshieldiltä:)

      Poista
    2. ahaa okei, onko ko. firma teidän uusi sponsori? :)

      Poista
  9. Noi on hienoja kypäriä, mutta sovitin nii ei sopinu mulle yhtään ::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai sun pään muotoo vai ulkonäköö:D Ku noihi on erillaisia täytteitä eri muotosille päille:D

      Poista
    2. Älä mainosta, jos ei sovi niin ei sovi.
      Mutta hieno kypärä kuitenkin ja sopii sulle :)

      Poista
    3. Tänne tietääkseni saa tulla kommentoimaan jos haluaa .. Ja jenni on tiian kaveri joten..

      Poista
  10. miksi sait tämän kypärän? saitko ilmaiseksi ja soititteko ja kysyitte yhteistyötä? aika kallis kypärä meinaan xd
    banneri on hieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain kyprän ilmaiseksi kypärän maahantuojan kautta:)

      Poista
    2. :O oo, miten sait sen ilmaseks? teittekö jonkun sopparin?

      Poista
  11. Ja hintaa tällä ihanuudella on ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla minun olisi ollut hintaa n. 300e

      Poista
    2. Ei mikään kauheen kallis tai niinkun että olis mahdollista saada:)

      Poista
    3. Ei kait sen kallis pidä olla?! kunhan on hyvä niin se riittää:)

      Poista
  12. Kiva toi sun uus banneri,ite tykkäsin edellisestä enemmän,mut on tääki kiva :3

    VastaaPoista
  13. Kiva banneri !(: Tein kans ittelleni tolla ohjelmalla Samshieldin ja hintaa tuli ihan kiitettävästi, joten niillä "lisävarusteilla" (sana ei välttämättä kauheen sopiva :D ) en ainakaan ihan heti tota kypärää ostais, mutta muuten kyllä, se on tosi hieno ! (:

    VastaaPoista
  14. Tuo kypäraä on varmasti tosi hyvä päässä ,mutta minusta se on aika ruma... Ei siis millään pahalla!:) Ja toi uus banneri on tosi hieno:)

    VastaaPoista
  15. Kiva tää banneri! Onko tää nyt se bannerikisan voittajan banneri?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kun mun oma, voittajasta sitten 1.5 jälkeen kun kilpailu virallisesti loppuu:)

      Poista
  16. Toi on kyllä hieno! Sannalla kun olin niin joku oli roskiin heittäny samshieldin, eikä ollu ihan halvimmasta päästä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mietin et pitäskö ottaa ku kerta roskiin oli heitetty mut se oli ihan liian pieni:cc :D

      Poista
    2. Suolaa haavoihin, mutta sen täytteen eli koon voi ostaa muutamalla kympillä ja vaihtaa :D

      Poista
  17. Ihana banneri! Mä haluan kans tollasen kypärän!

    VastaaPoista
  18. Tässä blogissa ehkä yksi ärsyttävin ominaisuus on se, että kun laitat tiialle tarkoitetun kommentin/kysymyksen niin sitten blogin joku random lukija vastaa siihen :D eiks vois olla niin et tiia vastais kommentteihin ja kysymyksiin eikä semmoset joille ne ei edes oo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin 50% kysymyksistä on tyyliin "mikä kamera sulla on", "miks sanot äitiäs tytiksi" tai jotain mikä ilmenee selkeästi tekstistä jos vaivautuu lukemaan. Silloin on mielestäni ihan perusteltua, että lukijat vastaavat Tiian puolesta. Minulta ainakin menisi hermo jos joutuisin satoja kertoja vastaamaan kysymyksiin joiden vastaus lukee kommenttiboksin vieressä otsikolla "lue nämä ennen kuin kysyt"...

      Poista
    2. Minusta taas on hyvin kätevää jos lukijat vastailee, tuollaisiin helppoihin kysymyksiin, joihin löytyy vastaukset täältä blogista. Korjaan tietty aina jos vastaavat väärin:)

      Poista
    3. Miks muuten sanot äitiäs tytiks? :D

      Poista
    4. No jos se kuule vaikka ois sen nimi? :DDDD

      Poista
  19. Mitä viffua sä Tiia säädät ton bannerin kaa :D?! Äsken voiton pehva näky noiden ruusukkeiden alta ja nyt voiton puol päätä pilkistää tuolta? :DD ootsä muokkaamas banneriii vai? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no mietippäs sitä kuule ihan omilla aivoillas jos sellasia edes omistat!

      Poista
  20. Itekkään en oo vielä keksiny mitään negatiivista sanottavaa Samshieldistä, tosiaan sain synttärilahjaksi kuukausi sitten :)

    VastaaPoista
  21. Vitsit et hieno! Mäki haluaisin tommosen, mut on varmaan aika kallis, ja toi läppä on hassusti tolleen kaareva kiinnitys. Ja onhan mulla ihan uus kypärä. Turhaan sitä uutta ostas, vaikka olen korviani myöten ihastunut Pinjan edelliseen kypärään, siihen pinkkiharmaaseen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää sain just kuukaus sitte sellasen pinkkiharmaan kypärän <3. On ollu tosi hyvä! Suosittelen! Ja tiia, ihana banneri!

      Poista
  22. Ettekö te maksa mistään ? Saatte kaiken ilmaiseksi ja kaikkien kanssa jotain yhteistyötä. Tämäkin yli 300e kypärä ja sinä saat sen ilmaiseksi ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö kaikkien pitäsisi saada ?

      Mut hieno toi uus banneri (:

      Poista
    2. Ei makseta, saadaan mennä minne vaan ja ottaa mitä vaan ihan ilman maksamista...:))))))

      Poista
    3. Nyt repesin Tiia! :D hyvä,tollanen asenne pitää olla "ilkeitä" kommentteja vastaan! ;) anteeksi kun kysyn mutta en oikein ymmärtänyt että saitko tämänkin kypärän ilmaiseksi? :)

      Poista
    4. hah:D Sain, mutta ei "tämänkin", en ole kypäröitä ennen saanut :)

      Poista
  23. Toi kypärä sopii sulle tosi hyvin! :) Usein noita kypäriä näkee ihmisten päässä, joille ne eivät lainkaan sovi, on vaan haluttu ostaa hieno kypärä!

    VastaaPoista
  24. Muuten noihin shadow mat-väriin/malliin saa tuunausta kato vaik instast käyttäjält kungenemmi

    itelläki toi shadow mat, mielestäni se on vähän kuumempi kuin gpa speed air (ymmärrettävää) muttei ollenkaan läkähdyttävä!

    VastaaPoista
  25. Toi banneri on muuten tosi hieno mut tos yhes kuvas noi Voiton päitset taitaa olla aika isot sille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. satutko tietämään että päitset saattaa valahtaa jos hevonen esim laukkaa ja riehuu muutenkin,mutta toki ne saattavat olla isotkin tai sitten ne ovat muuten vain löysällä! :)

      Poista
    2. Ne onne mitkä sillä on aina ollu, mut tosiaa vaa juostessa valahtavat tolleen:D

      Poista
  26. Mua alkaa kyllä jo pikku hiljaa ärsyttämään se, että teet nykyään vain rahaa näillä blogeilla. Postauksien laatu laskee ja näitä raivostuttavia sponsoripostauksia tunkee ovista ja ikkunoista. Ymmärrän kyllä satunnaiset sponsorit, mutta liikaa on liikaa. "Tämän ja tuon ja nuo sain siltä tältä ja tolta sponsorointina" Sulla taitaa olla pian jo tonnien edestä tuota sponsori/voittotavaroita kun tuon Hööksin kisankin voiton käyt nappaamassa. Voisit ottaa esim. Kaktusta ja Janitasta mallia, heillä ei ole vielä kuuluisuus noussut hattuun ja heidän blogejaan ei ole laitettu rahoiksi. Lisäksi tuo postijuttu on mielestäni aika naurettava myöskin. Kaikki pikkutytöt saavat lähettää vähän lisää roinaa nurkkiin.


    Aamen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos asiallisesta mielipiteestä:)

      Poista
    2. Mun mielestä siinä ei oo mtn pahaa että hankkii sponsoreita. Ja sehän on jokaisen oma päätös lähettääkö postia vai ei vaikka se onkin jonkin verran turhaa mun mielestä:) Mutta tuo että osallistut jokaisen kilpailuun ja kerrot että kaikki ihanat ja rakkaat jos haluutte äänestää äänestäkää tietysti kaikki ihanat ja rakkaat äänestävät sinua ja kaikilta muilta menee mahikset. Se on pieni pyyntö että et kertoisi aina tänne blogiin jos olet mukana jossain kilpailussa. Mielummin laittaisit vaikka blogin facebook sivuille tai jtn. :) Ja ei kukaan ole ketään pakottanut äänestämään, mutta kaikki jotka ovat ihania ja rakkaita äämestävät sinua:D Tämä asia on ainoa huono puoli tässä blogissa. Sulla on tosi kiva blogi ja hienosti tehty ja Voitto on myös hyvä hevonen.

      Osaisitko kertoa mitä tuo kypärä maksaa? :)

      Poista
    3. Ylempää kommentteja selaamalla mutta n.300€

      Poista
    4. Ei pitäis kyllä teidän persettä kutittaa..(:, täysin randomit tulevat kommentoimaan tollasta.

      Ja jos Tiia nyt saa ilmaseksi sponsorituotteitta, nii mikä ongelma? kyl teki olisitte heti blogissa hehkuttamassa sponsorista,ja laitaisitte lukijat äänestämään.. + kukaan ei varmaan oo pakottanut teitä alkamaan seuraa tätä blogia, ei tartte lukea näitä postauksia jos ei oikeesti kiinnosta. Mun mielestä on kiva kun Tiialla on sponsoreita, niin saa aina jännäillä mikä sponsori tuote tulee.


      300€ (sori tiia(:)

      Poista
    5. Onko siinä jotain niin kamalaa jos Tiia saa sponsorituotteita? Taitaa olla kateutta ilmassa.. mitä Tiian pitäisi sitten tehä? Ei ottaa sponsori tavaroita vastaan? Kuka vaan Tiian asemassa ne ottaisi ja varmaan kirjoittaisi omaan blogiin, usko pois.

      Mut ihana postaus ja ihana kypärä! ♥ :)

      Poista
    6. Mäkään en kyllä nää mitään pahaa siinä että tiia saa just sponsoreilta tuotteita ilmaseksi, koska mä en oo ainakaan mihinkään turhaan vielä törmännyt. Heillä on kuitenkin kaks hevosta elättää, ostaa varusteita yms, kahelle ratsastajalle pitäis ostaa kamoja ja vielä talli ja muut niin se vie kyllä yllättävän paljon rahaa. :)

      Poista
  27. Tosi hieno haluisim itteki tollasen
    paljon makso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voisitte joskus opetella lukemaan näitä kommenttejea!! Hieman kun rullaat hiirtä ylöspäin löytyy helvetti vastaus. ärsyttävää kun ei yhtään voi silmäillä noita muita kommentteja. Tiialla tuskin riittää energiat vastamaan 10 kuinka paljon se maksoi.

      JOte vähän omatoimisuutta kiitos

      Poista
  28. haista kakka:( oon surullinen ku jotkut on niin pirun onnekkaita!

    VastaaPoista
  29. Ihana toi kypärä!<3
    Sopii sulle tosi hyvin!
    Toi uus banneri on ihana!<3

    VastaaPoista
  30. Mullon kans toi kypärä ja en oo vieläkää keksiny mitään huonoo !:D sain joululahjaks, ja iha huippu kypärä on :)!

    VastaaPoista
  31. Ihana kypärä, kävis mullekki ;) Kuinka monta sponsoria sulla on ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. katoppa tuolta sivusta! ;)

      Poista
    2. Minulla ei ole kuin yksi sponsori, jonka kanssa on tehty ihan pysyvä sopimus. Muut ovat tälläisiä lyhyitä tai vähän pidempiä yhteistöitä :)

      Poista
  32. Osaatko Tiia kertoa miten Gimpillä saa banneriin liukuvärin?

    VastaaPoista
  33. Liityin ja olisin onnellinen jos liityt mun blogiin: camillan-blogi.blogspot.fi IhmeIhme, blogiin kuuluu hepat :) Sori mainostus jos ei saa mainostaa! Ja ihana kypärä! itekkin haluun ja sopii sulle!!

    VastaaPoista
  34. Uus banneri on tosi hieno!

    VastaaPoista
  35. ai oot iha ratastellu :DDDDD

    VastaaPoista
  36. Sponssaako samshied sua?
    Munkin mielestä toi samshied on ihan sairaan hyvä en oo ikinä kokeillut paremman tuntosta kypärää ku toi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu he antoivat tuon kypärän minulle:)
      On kyllä ihan mahtava kypärä munkin mielestä!

      Poista
  37. taidan jättää Samshiedin oston väliin.. Hetken kun kokeillin tuolla kypärä editori jutulla itselle mieluista mallia kokeitua, sain hinnaksi 1200 € .. :''D
    Kallis maku. :D

    VastaaPoista
  38. mun mielestä toi kypärä ei ees sovi sulle :) näytät ihan pallopäältä :D tsori!

    VastaaPoista
  39. mun mielestä toi kypärä sopii sulle ihan hyvin, ja oon itekki ajatellu samshieldin hankkimista! vähän vaihtelua varmaan tähän tunkkaseen oweniin... tiedätkö muuten miksi nuo shadowmatit on halvempia kun nuo "normisamshieldit"? :) tai ne premium malliset tai mitkä nyt onkaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä hankkimaan Samshieldin! Hinta jotuu varmaan pintamateriaalista ja siitä ettei tuohon saa esim noita blingejä:)

      Poista
  40. Osaisitko sanoa mistä johtuu että kun teen gimpillä banneria ja yritän varjostaa jotain kuvaa niin se varjostaa kuvan siitä päältä eikä alta.. Ensimmäisellä kerralla se onnistui ihan normaalilla tavalla se varjostaminen mutta nyt se menee aina siitä päältä mustaksi. D:

    VastaaPoista
  41. Moi! Toi kypärä sopii sulle tooosi hyvin! Paljo toi makso?
    Ja kiva banneri:D T: SUURI FANISI!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  42. Miten oot saanut samshieldin sponssaan sua? :o tai siis kun et oo mikään kansallisen tason huippukisaaja ym. tai mikään ammattilainen, en siis tarkoita pahalla, en ole itsekään mikään amattilainen vaikka kansallista kisaankin :) kuitenkin tuo samshield on aika iso yritys :o toivottavasti et tosiaan ymmärrä että jotenkin haukkuisin sua, kiinnostaa vain tietää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät he minua kisamenestyksen takia sponsoroi vaan blogin, blogini tavoittaa varmasti enemmän ihmisiä kun monikaan kisaava ratsastaja:)

      En todellakkaan ottanut asiallista kommenttiasi haukkuna!

      Poista
  43. Se edellinen ulkoasu oli hienompi mutta on tuokin ihan OK. :)

    VastaaPoista
  44. Siisti toi kuvahomma tuol alhaalla:)

    VastaaPoista
  45. nyt ehdottomasti takasin banneriin se kuva, missä olitte järven rannalla lillin ja voiton kanssa. Avasin eilen ekaa kertaa tän blogin sen ulkoasun muokkauksen jälkeen ja ihan hymyilytti se banneri kun oli niin hieno, mutta nyt se on taas ihan hirvee kun tuossa on vaan toi voitto.. VANHA TAKAS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. taidan kyllä vaihtaa sen takasin, vaikka tämä onkin paljon kesäisempi:)

      Poista
  46. Ihana postaus ja klpaisi mullekin tollanen kypärä ♥ :)

    VastaaPoista
  47. Jee! Mul on saman laine ja se on ihan super kypärä!! :D

    VastaaPoista
  48. hei Tiia, tää on mun lempi blogi ja panostat siihen ihanasti, mut mikä tää uus banneri on? :dddd Toi sininen on jotenki epämiellyttävä:) Ei pahalla oikeesti sitte, VAAN MUN MIELIPIDE! :)

    VastaaPoista
  49. ihana kypärä Tiia:)

    VastaaPoista
  50. vitsi mä kuolasin noit kypäröitä siel hevosmessuil! haluan niiiiiiiin joskus tollasen :D ♥

    VastaaPoista
  51. Tää on paras bolgi mitä luen ja on myös pinjan blogi huvä ootte parhait<3:)

    VastaaPoista
  52. Miks kaikki nyt kommentoi tota bannerii? Mun mielestä toi samshed on toosi hyvä kypärä. Kun kokeiltiin sitä kaupas

    VastaaPoista
  53. tää on muuten tosi kiva ulkoasu, banneri on iiihanaa mutta tässä postausta lukiessa kun selaa alaspäin, niin tuo taustalla näkyvä voiton peppu vähän, hmmm, no ärsyttää :D mutta aaah toi kypärä ♥!

    VastaaPoista
  54. Voi tää uus banneri on upee ! Hieno kypärä muuten :)

    VastaaPoista
  55. Ois varmaan toosi hyvä kypärä, mutta hirmusesti on hintaakin!

    ja ihan btw, en juurikaan oo aijemmin seurannu blogiasi, pari kertaa oon lukenu postauksias ja yks yö näin unta, että jotenki tutustuttiin ja oltiin sitte kavereita. aamulla olin vähä sekasin että hääh :D

    VastaaPoista
  56. http://kuvakilpailu.nrj.fi/index.php/main/index#/

    ;))))

    VastaaPoista
  57. Onko Voitto sun oma vai vuokraponi? Kenen tuo valkee on? Mikä tallin nimi on? Millä kameralla otatte kuvat? Montako sponsoria sulla on? Mikä Voiton säkä on? Entös lillin? Kuka toi pinja on? T sun fani!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaa sarkasmi
      T sama ano;)

      Poista
    2. Voisit lukea ensin kommenttibokdin alapuolen..jossa lukee että lue ennenkuin kysyt?..

      Poista
    3. Joo, et taida tietää mitä sarkasmi tarkottaa?

      Poista
  58. Paljonko toi kypärä maksaa? ;)

    VastaaPoista
  59. Minunkin mielestä valitettavasti blogi on liian kaupallinen. Se postinlähetyskin teille.. katsoin sen yhden videon siitä kuinka luit niitä posteja niin tuntui ettet yhtään arvosta niitä nopeasti vaan katsoit "jaa tää on tämmönen, SEURAAVA" ei kiitosta ei mitään. Tuli smemonen myötähäpeä että noinko paljon arvostat sitä että pikkuiset lähettelee postia ja viimeisillä rahoillansa tavaroita teille joilla ei rahasta näytä pulaa olevan?! kaikki ilmais tavarat ja sponsorituotteet jne.. minusta se ei ole enää vaan bloggaamisen idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ oon nii samaa mieltä sun kanssas!

      Poista
    2. jep! ja varsinkin toi bloggaamisen idea.. normaalit ihmiset kirjottaa blogia siksi että sinne voi kirjotella kuulumisia ja tekemisiä yms. ja tiia kirjottaa vissiin siksi että sais jotain kalliita/vähemmän kalliita tavaroita ilmaseksi kokoajan..

      Poista
    3. Osittain samaa mieltä, mutta ns. kuuluisiin blogeihin kuuluu monesti sponsorituotteet, joten siinä ei mielestäni mitään vikaa sinänsä ole että Tiia niitä saa. Ja tietämättömille, kun saa sponsorituotteen, sen saa sitä vastaan, että sen esittelee blogissa. Joten turha valittaa että Tiia ''hehkuttaisi'' tuotetta. (ei liity tähän kommenttiin, mutta jotain tämäntapaista on tämän postauksen kommenteissa tullut vastaan) Mutta tuo postiasia, monet pikkutytöt varmaan lähettävät postinsa sinulle (Tiia) innoissaan, ja haluavat nähdä kun postin luet videolla. Edes kiittäminen olisi minunkin mielestä tarpeen. Tällä kommentilla en halua asettua kenenkään puolelle, kerroin vain mielipiteeni.

      Poista
    4. Täysin samaa mieltä edellisten kanssa!

      Poista
  60. Noi on kyl kivoja kypäriä :) ite kuitenkin otin antareksen kun samppoja on jo kaikilla :D

    VastaaPoista
  61. Ihania noi tollaset kypärät. Mulla on vaan joku ihan perus kypärä ja se oli ihan sairaan halpa. Haluun tollaisen kalliin ja kestävän kypärän!

    VastaaPoista
  62. Paljonka maksaa tommonen banneri??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Grafiikkapajata löytyy lisätietoa mutta n. 5e :)

      Poista
  63. Hieno tuo kypärä :D Ja tää banneri on ihan mahtava! <3 Edellinenkin oli super ihana, mutta tääkin on! <3 Että mä rakastan sun bannereita :) <3

    VastaaPoista
  64. Siis mahtava toi banneri :) En oo ikinä nähny noin hienoa !

    VastaaPoista
  65. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  66. Aika hirvee banneri. en tykkää yhtään, tausta kuva on kyllä hieno mutta meinaan tuota ruusuke juttua ei sovi taustaan... Mut toi alhaalla oleva kuvake on tosi hieno, miten sen saa? Aika upee kypärä muuten, aika kallis itse en raaskisi nuin kallista ostaa :) Mutta ainakin suojaa pääkoppaa ;) Ootko muute ite tehy sen bannerin vai onko se se voittajabanneri?

    VastaaPoista
  67. HEI TIIA!

    olen tullut miettineeksi yhtä asiaa. nimittäin ette oikeen osaa kiittää mistään asiasta. Siinä heppamessu videossakin kun saitte sen paketin, niin pinjan suusta tuli vaan pieni inähdys.
    OLETTEKO TOSIAAN NIIN LELLITTYJÄ? ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun on vaan vaikee sanoo kiitos tai jotenki se ei tuu luonnostaa tollasissa tilanteissa :D Kylmä sukulaisia kavereita tms kiitän lahjoista jne. Koitan parantaa tapani:)!

      Poista
    2. Kiittäminen kyl kuuluu hyväkäytöksisen ihmisen perussanastoon.

      Poista
    3. kyllä he ovat niin lellittyjä että ei osaa kiitosta sanoa.. :/

      Poista
    4. Sä oot kuule itte varmaan niin pilalle lellitty että oksat poi Tiia ja Pinja ei kumpikaa oo lellityjä vaikka niillä ois oma talli jne

      Poista
  68. MITÄ TE IHMISET VALITATTE. tehkää herrajestas itse parempi banneri, toi on aivan sairaan upeee! :) tulkaa ite näyttää hienompi banneri, jos noin ylimielisiä ootte

    VastaaPoista
  69. Tää blogi on ihana <3 :) lisää mydayta!(:

    VastaaPoista
  70. Koska tulee parhaat bannerit? :):):):):):) oon odottannu jo useemman päivän, vaikken minä sulle banneria oo tehnykkään :D

    VastaaPoista
  71. Siis KAIKKI ketkä valittaa että blogi on liian kaupallinen siis haloo !!!! Mun mielestä Tiian blogin pitäis kertoo sen elämästäja kun kaikki valittaa että taas osallistuit johonkin kisaan ... Jne... Esim : jos se ei kertois yhtä kisaa osallistumista ja se voittais siitä vaikka housut ja se näyttäis ne tänne blogiin kaikki ois sillei "mikä kisa ??" "Millon toi kisa oli ?" Jne.... Eli siis eikö blogin pidä kertoa elämästä !!!! Jos tiian elämä ei kiinnosta jotakin niin miks seuraa tai kattelee videoita !???? Etikkää joku teijän mielestänne kivempi blogi . Jos tiia saa jonkun 300€ kypärän ilmaseks se ei mua yhtään hetkauta . Kaatuuko teijän mailmat aina tollasii pikkujuttuihin!!? Mun mielestä kommentoida saa sitä varten kommentit on mutta tollaset pikkuasiat jota kommentoidaan monta kertaa . Hankkikaa oma sponsori niin voitte kans hehkutttaa ! :) . Miettikää että kyllä tekin hehkuttaisitte ja oisitte innoissanne jos saisitte uuen kypärän tai voittaisitte rahaa tai saisitte uuen kännyn . Hei please . Käyttäkää välillä aivoja ..!!! Sori pitkä saarna ja en tarkoitta että ite oon kaikki tietävä . Mun mielestä tää blogi on ihan paras ....!!!

    VastaaPoista
  72. Siis KAIKKI ketkä valittaa että blogi on liian kaupallinen siis haloo !!!! Mun mielestä Tiian blogin pitäis kertoo sen elämästäja kun kaikki valittaa että taas osallistuit johonkin kisaan ... Jne... Esim : jos se ei kertois yhtä kisaa osallistumista ja se voittais siitä vaikka housut ja se näyttäis ne tänne blogiin kaikki ois sillei "mikä kisa ??" "Millon toi kisa oli ?" Jne.... Eli siis eikö blogin pidä kertoa elämästä !!!! Jos tiian elämä ei kiinnosta jotakin niin miks seuraa tai kattelee videoita !???? Etikkää joku teijän mielestänne kivempi blogi . Jos tiia saa jonkun 300€ kypärän ilmaseks se ei mua yhtään hetkauta . Kaatuuko teijän mailmat aina tollasii pikkujuttuihin!!? Mun mielestä kommentoida saa sitä varten kommentit on mutta tollaset pikkuasiat jota kommentoidaan monta kertaa . Hankkikaa oma sponsori niin voitte kans hehkutttaa ! :) . Miettikää että kyllä tekin hehkuttaisitte ja oisitte innoissanne jos saisitte uuen kypärän tai voittaisitte rahaa tai saisitte uuen kännyn . Hei please . Käyttäkää välillä aivoja ..!!! Sori pitkä saarna ja en tarkoitta että ite oon kaikki tietävä . Mun mielestä tää blogi on ihan paras ....!!!

    VastaaPoista
  73. Mielestäni tämä blogi on mennyt todella paljon alaspäin laadussa. Liikaa sponsorijuttuka ja kaupallista shaibaa. Kiitollisuus tiessään eikä tule mitään kivoja postauksiakaan enää. Yhdyn täysin yjteen edellä mainittuum kommenttiin jossa joku sanoi että tiia ei osaa olla kiitollinen mistään. Muut ovat ikionnellisia jos saisivat edes jotain lähes ilmaiseksi. Tiia taas on joku ihmeen hamstraaja joka vaan kerää lisää ja lisää tavaraa ilmaiseksi. Seuraavaksi varmaan tulee freejumpin jalustimet kun näyttävät olevan tämän hetken hittituote?

    VastaaPoista
  74. Ei 300 euroo nyt niin hurja summa oo, et kyllä tollasen sponsorituotteena voi antaa, ja tottakai tiia mainostaa noita tuotteita, koska se saa niitä sen takia että se mainostaa niitä blogissaan.

    VastaaPoista
  75. Tosi kiva tää uus ulkoasu.

    VastaaPoista
  76. Miksei se uus "Kohta on kesä!" postaus näy?

    VastaaPoista
  77. Ei 300e oo paljoo kypärästä ja kuitenkin kyse on käytönnössä henkivakuutuksesta eli kypärään kannattaa todellakin panostaa!eikä minusta tämä ole mitenkään kaupallinen blpgi miettikääpä kaikki "ihanat" anot jos näitä postauksia ei tulisi niin todennäkösesti valittaisitte kun on niin tavallisia postauksia tai miks et postaa?!ajatelkaa asioita toiseltakin kannalta!tää on ihan huippu blogi ja tiia kirjotat hyvin kirjoitusvirheitä lukuunottamatta mutta niitähän sattuu kaikille myös niitä haukkuville anoille!kateellisten panettelua tollaset kommaukset!!!kaikilla ei oo heppaa tai tallia omassa pihassa saa varmasti monet kateellisiksi!mut jatka ihmeessä näistä kertomista.tsemppiä voiton kanssa ja vote on söötti!;)

    VastaaPoista
  78. Ja lisäisin vielä kommanneet anot oikeesti sanon aika rumasti mut hankkikaaa elämä ja antakaa toisten olla ei oo pakko lukea jos on liian kaupallinen yms.!

    VastaaPoista
  79. Jep mulla taitaa olla toi kypärä ja oon ihastunut siihen korviani myöten!

    VastaaPoista
  80. Mulla tuo kypärä, tosin vain Premium mallina.. tuuletukset toimii ihan älyhyvin! jos kuuma tulee niin ei ainakaan päähän! :)
    Tykkään! (Y)

    VastaaPoista
  81. Oi toi kyprä on niin ihana♥, halun kans tollasen, mist sait ton?!

    VastaaPoista
  82. Ihana kypärä!!!!!!

    VastaaPoista
  83. Minulla tuo kypärä meni rikki 4 kuukauden jälkeen, kun tipuin hiekkakentälle! En ole tuollaista sitten enään uutta ostanut :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kai tiesit, että ton voi lähettää korjaukseen maksaa 60-80e?

      Poista
  84. ihana kypärä! itellekkin kelpaisi... :)

    VastaaPoista
  85. oi mikä kypärä minäkin tahtoisin tollasen oon kade :)

    VastaaPoista
  86. Kokeili tehhä sellasen kypärän, hintaa sille tuli 795 euroo (: Mut hieno tuli :)

    VastaaPoista
  87. Joustaako tuon Samshield-kypärän lippa? Eli onko vähän saman tapaista ominaisuutta kuin irtoavilla lipoilla.
    Select Horsen sivuilla luki "Joustavan lipan ansiosta....", joten ajattelin kysyä. :)
    Onko ollut kesän lämmöissäkin viileä/ei hikisty pää niin helpolla?

    VastaaPoista
  88. Vähän myöhään ehkä tulee tämä kommentti, mutta kun kokeilin tehä tolla ohjelmalla kypärän sille tuli hintaa 965€... Äiti vaan totes että kumman ostat ensin: ton kypärän vai hevosen? Ja loppu onkin historiaa... :D

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.