Tuuppailua ja postivideo

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Oon saanu jonkin ihme innostuksen ihan normaaliin, sielällä treenaamiseen. En edes muista kuinka kauan on aikaa, siitä kun viimeksi ratsastin Voiton ihan kunnolla läpi kaikissa askellajeissa ja lisäksi vielä tein jotain muutakin kun humputtelin kenttää ympäri. Tällä viikolla olen ylittänyt itseni ja olen ratsastanut kunnolla sileetä ja kaksi kertaa.

 Lähdettiin jo hyvissä ajoin illalla talliin, ettei venyisi liian pitkään. Voitto on nyt innostunut piehtaroimaan mudassa ja monena päivänä onkin ollut kiva työ harjata se puhtaaksi..

 Päivän asu:
Kypärä: Samshield (saatu)
Takki: Kingsland
Paita: Vero Moda
Housut: Spooks
Saappaat: Mountain Horse

Suitset: Lillin vanhat
Suojat: Veredus
Satula: Prestige
Huopa: Equiline

 Kävin riisumassa takin ja hakemassa korokkeen, sillä välin Voitto seisoi nätisti paikoillaan. Vähän se kyllä katseli kummissaan minne minä oikein menin. Ja kenenkään ei tarvitse valittaa siitä että nousen korokkeelta selkään, sen ei luulisi olevan sinun ongelmasi miten minä Voiton selkään menen.. Terveisiä vaan sinulle, joka siitä monesti olet huomautellut.



 Aluksi keventelin ihan normaaliin tapaan isoilla ympyröillä, kolmikaarisella ja kahdeksikolla. Kun Voitto oli hyvin avuilla siirryin tulemaan raviväistöjä. Tein niitä pituushalkaisijalta uralle, vuorotellen molempiin suuntiin. En ole tehnyt väistöjä hetkeen, joten ne menivät siihen nähden aika kivasti. Voiton kanssa pitää olla tarkkana, ettei se lähde väistämään takaosa edellä ja nyt onnistuin vahtimaan sitä niin hyvin, ettei tullut yhtään takaosa edellä väistöä.

Oon opettanu vahingossa Voitolle ikävän tavan. Yleensä aina ravaan, jonka jälkeen kävellään pitkin ohjin ja sitten nostetaan laukka. Kun keräsin ohjia käteen oli Voitto jo ihan fiiliksissä nostamassa laukka, kuten ilmeestä ja pään asennosta näkeekin..

 Laukailin hetken kenttää ympäri vähän kevyessä istunnassa ja Voitto sai mennä melko pitkänä. Sen jälkeen otin ohjat kunnolla käteen ja aloin tekemään Sannan aluevalmennuksissa tehtyä vastalaukka tehtävää. Tämä on yksi lempparitehtäväni, jos se onnistuu. Mutta jos tehtävä ei ota onnistuakseen on se todella turhauttava ja vaikea. Kuulostaa helpolle, mutta ainakin ennen tämä oli meille tosi vaikea. Tullaan siis koko kentän matkalta kahdeksikkoa, mutta mennään koko ajan samaa laukkaa. Jolloin toinen puoli mennään oikeassa laukassa ja toinen väärässä. Joskus on tullut vuodatettua jopa pari kyyneltä, kun ei vaan ole onnistunut se vastalaukka osuus. Tänään sujui kumminkin todella hyvin! Ensimmäisellä kerralla, jolloin en ollut itsekkään tarpeeksi hereillä tuli ihan kahdeksikon lopussa vaihto. Mutta sen jälkeen ei tullutkaan yhtään vaihtoa! Vasempaan kierrokseen Voitto meni ihan kentän laitoja pitkin ja oikeaan kierrokseen se taas kallistui tosi pienelle ympyrälle. Mistähän se johtuu, vino, toispuoleinen?


Oma istuntani ei ainakaan kuvista näytä niin kamalalle mitä viimeksi. Yritinkin kiinnittä huomiota, että hartiat on takana ja kyynrpäät kyljissä. Nuo vielä kun saisi paremmin korjattua ja nyrkit pystyyn ja kädet välillä vähän kauemmaksi toisistaan. Tällä hetkellä oon tosi tyytyväinen mun jalkojen asentoon ja tietysti siihen miten kivasti Voitto on viime aikoina mennyt!



211 kommenttia

  1. Tosi mukava postaus ! (: Tykkään tosi paljon nuista Spookin housuista :) hyvö tuo posti video js onneks hepat saatii kiinni !! :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja kiva postaus c:

    VastaaPoista
  3. kiva postivideo, ja voittohan menee hyvin! ja oon ainaki jostaki kuullu, et se tavallaan säästää satulaa jos nousee korokkeelta, voin toki olla väärässäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on satulalle ja hevoselle mukavampi kun nousee jakkaralta selkään. ;)

      Poista
  4. Kiva postaus ja ihanat kyllä nuo housut <3 ja sehän on vaan hyvä että noustaan korokkeelta niin säästetään hevosen selkää ja satulaa.Ja siihen laukka juttuun että onhan esim sinullakin oikea käsi vahvempi eli kirjotat sillä ja teet mielummin sillä enemmän asioita kun vasemmalla kädellä niin myös hevosilla on parempi ja huonompi puoli joten voi olla että se toinen oli sitten Voitolle huonompi ja voihan se olla että on ehkä vähän jostain jäykkä mutta kerran itse ihmettelin tuota samaa mitä sinä niin ope vaan sanoi tuon :) Toivottavasti et ottanu tätä nyt mitenkään sellasena että olen parempi jos tajusit mutta aattelin vaan sanoa :)) onko videopostausta tulossa millon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Totta juuri tuonkin takia nousen korokkeelta ja onhan se helppoakin. Tuota olen itsekkin miettinyt, Voiton vasen takanen on vielä leikattu joten varmasti vaikuttaa asiaan. En tiedä milloin on videopostausta tulossa, pari videota kylläkin lähiaikoina:)

      Poista
  5. Nyyh mun kirjettä ei ollu viel:( Vitsi mä säikähdin kun lähitte siit paikoiltanne:DD

    VastaaPoista
  6. Tosi kivat noi punaset housut! Sopii sulle älyttömän hyvin. :)
    Mistä toi paita on mikä sulla on postivideolla?

    VastaaPoista
  7. Istuntasi on oikeasti parantunut huimasti nyt! Teidän meno näyttää paljon paremmalta kuin silloin josus.. :)

    VastaaPoista
  8. Tosi kivoja kuvia, ja ihana postivideo:) miten vote ja lilli karkas? :o rikkoko ne langat vai?

    VastaaPoista
  9. Kiva postaus! Ja toi paita on super hieno tos posti videos! Ja sitten nua ratsihousut on ihanan väriset !

    VastaaPoista
  10. hienoja kuvia taas kerran :) mua kiinnostais jos viitsisit jossain vaiheessa tehä noista spooksin housuista postauksen, että mitä oot tykänny? tietenkään vielä et pysty kovin tarkkaa mielipidettä antamaan kun noi housut on ollu sulla vasta pari päivää, mutta vaikka kuukauden päästä? itelläki uusien ratsastushousujen osto edessä ja kiinnostuin noista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin vaikka tehdä mun kaikista ratsihousuista sellasen:)

      Poista
  11. Sehän kuulemma vaan säästää satulaa, kun nouset korokkeelta!:)

    VastaaPoista
  12. hahah aka paha hepat karkuteillä! :D onneks saitte kiinni!ja voi ei miten ihana tuo Armi :3 tunki vaan syliin,meijänki mäyräkoira aina tunkee! :D

    VastaaPoista
  13. heipsan.. En tiedä huomaatko tätä kommenttia, mutta jos huomaat niin olisi kiva jos vastaisit..
    En ole lukenut blogiasi kauaa, joten mitä tuo tarkoittaa kun asusi vieressä lukee "saatu". Oletko saanut sen siis lahjaksi vai sponsorilta vai..? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaan kyllä:) Se tarkoittaa sitä että olen sen blogin kautta eli sponsorijuttuna saanut.

      Poista
    2. Ja onkos tuo "saatu" juttu matkittu esimerkiksi lifeofsiljan yms lifestyleblogeista...?

      Poista
    3. ööööö siis tolleen pitäisi ilmottaa tai se on piilo mainontaa, joka taas on laitonta:DD

      Poista
  14. Olis kiva semmoinen postaus kuin 10 asiaa jota ette ehkä tienneet minusta:)

    VastaaPoista
  15. Noi punaset housut on ihan törkeen hyvännäköset! Tahtoo kans.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itekkin kuolannu aikani niiden perään ja nyt oli pakko ostaa!

      Poista
  16. kiva postaus ja hauska toi posti video!:D

    VastaaPoista
  17. Meidän tallilla noustaan miltei poikkeuksetta aina korokkeelta hevosen selkään, sillä sehän vain säästää hevosen selkää ja satulaa. En tajua miksi siitä tarvitsee jonkun täällä kommenttiboksissa nipottaa ja huomauttaa, on vissiin vaan niin coolia ettei tarvitse koroketta hevosen selkään noustessa... ;)

    VastaaPoista
  18. säästää sekä satulaa että hevosen selkää korokkeelta kyytiin meneminen :)

    VastaaPoista
  19. Ihanat kllä nuo punaiset housut :)! Ja turhaan tyypit valittaa, että miks nouset korokkeelta, koska korokkeelta nouseminen säästää satulaa ja hevosen selkää .. Voitto menee muuten tosi hienosti :D!

    VastaaPoista
  20. Tosi hyvä, että oot keskittynyt nyt sileelläkin työskentelyyn! Voitto näyttää kulkevan kivasti sekä näissä että edellisissä ratsastuskuvissa. Omalla ponilla aloitin kanssa keväällä valmentajan kehotuksesta treenaamaan vastalaukkaa. Se on ollut meille ihan järjettömän hyödyllistä, ja nykyään teenkin jonkin verran vastalaukkaa melkein joka ratsastuksella, kun siitä poni vertyy kaikista parhaiten. Ensimmäinen valkka, jossa tehtiin vastalaukkaa ympyrällä, oli ihan tuskaa ja ei ollut kyllä itku kaukana :D mutta nyt kun ollaan ahkerasti harjoiteltu, pystyn ratsastamaan todella monipuolisesti erilaisia kuviota myös vastalukassa, ja myötälaukkakin on tätä myöten parantunut! :)
    Suosittelen siis todella vastalaukkatreeniä, kehittää kyllä molempia osapuolia.:) Sileällä "tosissaan" harjoittelu auttaa sua varmasti myös Voiton kanssa kisoissa.
    ps ihan huiput housut !:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei treeniä, ei tuloksia. Pitää paikkaansa:)!

      Poista
    2. Ei treeniä, ei hyötyä. Pitää niin hyvin paikkaansa:) Me ei olla kovin ahkerasti vastalaukkaa treenattu, mutta silti ollaan edistytty :)

      Poista
  21. Meinaatteko alkaa taas käymään kouluvalkuissa?:) Voitto kulkee nätisti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä kunhan jaksetaan vaan lähteä valmennukseen, koulutunneille kun pitää mennä aina kopilla..

      Poista
  22. Mäkin meen yleensä korokkeelta heposten selkään:) Tää on paras blogi:) Voisitko tehä joku päivä my dayn videona??:):)

    VastaaPoista
  23. http://www.youtube.com/watch?v=hAdn57KC7vs tuossa videossa kun kerrot siitä Sports Tracer jutusta niin mistä sen voi ladata,onko ilmaista ja voiko ladata kaikkiin puhelimiin? itse haluaisin myös tollasen koska ois kiva aina kattoo tosta kun käy ratsastamassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä saako kaikkiin, kokeile. Ainakin appstoresta on ilmainen:)

      Poista
  24. Kun esittelit niitä posteja nii lukiko siinä punasessa pahvissa jossa luki Voiton nimi niin VOTTO vaa oonko niin sokea etten nähnyt sitä I:tä ? xD Mut kiva postaus ♥ Hyvä että hevoset saatiin kiinni c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään... Se I oli keltasella niin se ei erottunu c;

      Poista
    2. en oo kyllä varma, voihan se olla ettei siinä ollu sitä iitä:DD

      Poista
  25. Sun istunta on tullu paljon paremmaks! Siis en tarkota että se on ollut huono. Ja Voittö näyttää kulkevan paremmin kuin ennen :) hienoja kuvia ja kiva postaus!

    VastaaPoista
  26. Mistä noi sun housut on ostettu? Tosi kivan näköset (: Sun istunta on paljon kehittyny HYVÄ TIIA!! :D

    VastaaPoista
  27. jos nousee hepan selkään ilman koroketta, se ei tee hyvää hevosen selälle, eikä myöskään satulalle! :D kiva postaus, sun istunta on parantunut ja voitto on hienona ;)

    VastaaPoista
  28. Korokkeelta nouseminen säästää hevosen selkää,joten ei minusta ole millään tavalla huono asia tai väärin nousta korokkeelta selkään, itsekin nousen useasti, etenkin korkeemman hevoseni selkään, siinä säästää myös satulaa.

    VastaaPoista
  29. Teillä on hyvä, ku saatte lukijoilt noit heppanameja, ku maksais kuitenki jonku verra ostaa ite tollai määrä :D ihanat sukat sait! Nauroin pinjan väliohjelmalle :D

    VastaaPoista
  30. Hyvä Tiuku!:3 Hyvä että oot innostunut jumputtamaan sielällä kunnolla!:)

    En kyllä ymmärrä mikä joitakin napisijoita vaivaa, jos pitää siitäkin valittaa jos nousee korokkeelta selkään. Se säästää sekä hevosen selkää,satulaa ja ajlustin hihnoja (ei veny niin paljoa). Ja onhan se tietysti itsellekkin helpompi;)

    NUO HOUSUT ON AIVAN IHANAT<3<3 En yleensä punasista pöksyistä tykkää, mutta nuo ovat iiiihanat<3

    VastaaPoista
  31. Mun kirjeessä oli jotain ipihoneen liittyvää saitko sem ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai kuoret? Oon vastannukkin siihen ja esitelly ne facessa. Vai oliko joku muu ?

      Poista
    2. Siis ne seepran väriset :) !

      Poista
  32. Sulla on hyvä istunta. Ja kiva postaus

    VastaaPoista
  33. Voitto menee kyllä tosi nätin näköisesti! Mulla on sama ongelma käsien kanssa kun sulla, ne ei vaan millään pysy kyljissä ja nyrkit pystyssä. Mentiin joskus muuten tunnilla tota samaa tehtävää, mutta kolmikaarisella. :D

    VastaaPoista
  34. Ootko koskaan ajatellu, että joku vois laittaa jotain "myrkkyä" noihin hevosten nameihin tai sun karkkeihin....?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no joo joku kateellinen vois olla niin idiootti.. mut toivotaan et ei ja jos joku semmosta tekee niin on aika mielenvikanen! :)

      Poista
    2. hyi kamala.. ite en uskaltas noita ees antaa, ku rupeisin liikaa miettii tollasta :s vaikka tuskin kukaan semmosta keksis, mutta silti!

      Poista
    3. itekkin kävi joskus mielessä tuo mutta itsekkään en antais kyllä noita nameja hepoille vakka tuskin kukaan niitä myrkyttää mutta ei ihmisistä koskaan tiedä!

      Poista
    4. En usko että kukaan on niin mielenvikainen ihminen :DDDDD

      Poista
  35. Ratsastat tosi hyvin, kiva postivideo :)

    VastaaPoista
  36. Voitto menee ihanan näköisesti! Se on niin söpö ♥

    VastaaPoista
  37. Korokkeelta nousu selkään on vain hyvä asia hevosen selkää ajatellen! Ootte kyllä voten kanssa ihan mahtava pari!

    VastaaPoista
  38. Sulla on tosi hyvä istunta, varsinki kun keskityt siihen kunnolla. Voitto kulkee nykyään tosi nätisti! Ja kiva postaus, laitan ehkä ittekki kirjettä tulemaan;)

    VastaaPoista
  39. Ihana blogi ja oot hyvä ratsastaan! Voittoki on iha yli söppänä ♥

    VastaaPoista
  40. Herranjumala miten joku voi valittaa siitä, että nousee korokkeelta selkään :D Itse nousen korokkeelta aina minkä tahansa hevosen selkään, koska polveni eivät kestä "normaalia" nousua. Jokaisen oma asia miten selkään noustaan. Ja niin kuin edellisetkin ovat sanoneet niin säästää hevosen selkää, satulaa ja varsinkin jalustinhihnoja. Huhhuh, tietämättömiä tollaset jotka valittaa korokkeesta :D

    VastaaPoista
  41. Mullakin on punaset housut, mut ne on Mountain Horset ;) Sun istunta on hyvä kuhan keskityt siihen, ja korokkeelta nousu säästää satulaa ja Voiton selkää! Ihana Voitto taas ♥♥:) Ja hei, paljonko housus makso, tiedätkö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maksovat 115e, kuten viime postauksessa mainitsin:)

      Poista
  42. Sulla on todella siisti istunta!

    VastaaPoista
  43. Mäki nousen aina hevosen selkäään korokkeelta, mutta jos on poni nii en yleensä. Mutta Vote meni tosi kivan näkösesti ja sun istunta on paranntunu ihan hirveeesti! Hyvä!

    VastaaPoista
  44. Kiva postaus jälleen kerran :)

    Ja noi sun Spooksin pökät on ihan sairaan ihanat ja sopii sulle tosihyvin, mullakin on punaset ridahousut, mut ne ei oo läheskää noin ihanat kun sun.

    VastaaPoista
  45. Kiva toi postivideo! noi pinjan tabletti kuvat oli hauskoja :D

    VastaaPoista
  46. heh, luvin vanhoja postauksia ni siel oli sadan lukian kohdalla ettet ois koskaan uskonu saavas niin paljon lukioita ja nyt on 4674 lukiaa :D

    Nuo housut on ihanat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskomatontahan tää määrä lukijoita onkin..:D

      Poista
  47. En usko et kukaan valittaa tuosta korokkeesta? :) Ku oikeestihan se on vaan parempi nousta korokkeelta, hevosesta mukavampaa ja jalustinhihnat eivät kulu ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aikamoni/sama ihminen on useampaan otteeseen kysynyt onko se niin vaikeaa mennä ilman koroketta selkään jnejne

      Poista
  48. Hienoja ootte! :) Mitä ihmeen valittamista siinä on että menee korokkeelta selkään? Korokkeelta meno säästää sekä satulaa että hevosen selkää. Meidän tallilla valmentaja aina painottaa että selkään tulee mennä tuolilta jos vain mahdollista.

    VastaaPoista
  49. Voitto meni hienosti! :) Mitä teidän iskä huus siinä kun kysyit; oikeesti? :D

    VastaaPoista
  50. Moi! aika hyvä ku hepat karkas kesken videota onks ne ennenki tehny noi ja kauan teil kesti saada ne kii ja viel aattelin kysyy et antoks lilli ja voitto ottaa kiinni helposti vai juoksiks ne vaa karkuu käytitteks te jotain nameja siin apuna lähetän ehkä sulle kirjeen ja varmaa pinjallekki kummallekki omat mut ei mul muuta heissan! T: Susse < toi on vaa mun lempinimistä yks lemppari nimi!!!!!:DDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne juoksi kun huudeltiin niin suoraan pihaan ja antovat heti kiinni:)

      Poista
  51. Mahtava postaus ja sulle sopii punainen väri :)

    VastaaPoista
  52. mikä sen musiikin nimi on joka on siinä videon alussa yö maasto videopostaus?

    VastaaPoista
  53. Mä niin himoitsen punasia ratsastushousuja, ei oo vaan tullu ostettua!

    VastaaPoista
  54. Ovat kyllä niin ihanat noi sun punaset ratsastushousut! ;)

    VastaaPoista
  55. Tiia oot niin hyvä ja ihana ihminen että voisit tehä vaikka sun joka ikisestä päivästä jonku videon ja kaittoisin ne kaikki ja tykkäisin!+ oot tosi kauis! ++ Voitto on ihan kivan näkönen heppa mutta tietenkin oma poni menee edelle :3

    VastaaPoista
  56. Kiva postaus! :) Ja miks joku valittaa korokkeelta nousemisesta:D Kun kerta säästää hepan selkää ja satulaa ja Voittokin on aika iso heppa . :)

    VastaaPoista
  57. Minun mielestä yrität ehkä liikaa parantaa istuntaa. Ainakin noista kuvista näyttää, että olkapäät sojottavat eteenpäin, ja olet vähän kumarassa. Mutta on tuo kuitenkin paljon kehittynyt vuosien varrella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta siis tuohon onse virhe mitä yritänkin korjata pois?

      Poista
  58. Hyvä toi Pinjan: " Pinja on paras!" :D :D Mut ihana postaus!

    VastaaPoista
  59. Siis teijä meno näyttää ihan sairaan hyvältä ! :) istuntaski on parantunu !

    VastaaPoista
  60. Sehän on vaan hyvä jos nousee korokkeelta selkään, säästää sekä hevosta, että satulaa. Eihän kenenkään fiksun siitä pitäisi valittaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tämä on ihan totta! itse nousen oman 140cm säkäisenkin kyytiin aina jakkaralta. Muistan ratsastuskoulussa kuinka veemäistä se oli, kun toinen jalustin oli venynyt ja jalustimia oli mahdoton saada samanmittaiseksi!

      Poista
    2. niimpä, kaikki eivät tiedä:D

      Poista
  61. Kiva postaus ja sun ja Voiton meno näyttää hyvältä! :) Ja onneks saitte hepat kiinni :D

    VastaaPoista
  62. Kuka sulle yleensä kuvaa nää postivideot?:)

    VastaaPoista
  63. Ihana postaus!:) Eikai sillä ole väliä mistä selkään menee, kuhan menee:D Ja eikös se ole parempi mitä korkeemmalta? Ettei satula ''rasitu'':)

    VastaaPoista
  64. Voiko teille lähettää maxikirjeitä eli isoja kirjeitä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, vaikka paketteja tai mitä vain ei ole mitään rajotusta:)

      Poista
    2. Kiitos tiedosta :))

      Poista
  65. Kiva postaus! En tajua miksi valitetaan siitä että nousee penkiltä, itsekin olen noussut jo pitkänaikaa, koska satula säästyy paremmin. Kyllä sinne selkään silti pääsee vieläkin ilman tuolia;)

    VastaaPoista
  66. Haluaisin kommentoida tätä koroke asiaa hieman ..
    Ensinnäkin kanan ongelma on se, että nouset korokkeelta ja toiseksi tämä järjenjättiläinen ei ilmeisesti tiedä, että korokkeelta nouseminen säästää hevosen satulaa ja jalustin hihnoja. Myös selkää, itse ainakin pysirn nousemaan aina korokkeelta tai jonkun punttaamana ! Tämä ei ollut siis valitus sinulle vaan sille joka valittaa siitä, että et saisi nousta korokkeelta.

    Tosi kiva postaus kuten aina ja menette todella hienosti. Huomaa miten ootte kehittyny kun ite oon tätä blogia seuraillu jo ensimmäisen 100 lukijan joukosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mm, totta! Oi tosi kiva kulla että joku on seurannut meidän menoa noin pitkältä ajalta!

      Poista
  67. TIIA! haluun olla sinä :) oot ihana♥ oikeesti oot niin hyvä ratsastaa ja sillee :) oon kateellinen d;

    VastaaPoista
  68. En ymmärrä miksi joku valittaa jos nousee korokkeelta o.O sehän vaan säästää hevosta ja satulaa. Voitto näyttää liikkuvan paljon letkeämmin kuin ennen :)

    VastaaPoista
  69. Mulla on kysymyksiä kuvanmuokkauksesta. Käytän samaa ohjelmaa kuin sinä, mutta minulla kuvien laatu huononee huomattavasti kuvat tallennettua. Kysymys kuuluu, miten saat kuvat pidettyä noin hyvälaatuisina? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallennathan jpg tai png muodossa? Muista vierittää sitä palkkia täyteen laatuun siinä tallennuksen yhteydessä:)

      Poista
  70. Heh, naurahdin ääneen kun luin tuon että joku on huomautellut siitä että nouset korokkeelta selkään :D On meilläkin vissiin varsin hemmoteltuja tuntiratsastajia kun suorastaan vaaditaan nousemaan korokkeelta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nojep.. Tietysti se on parempi satulalle nousta korokkeelta ja ennen kaikkea helpompaa itselle :D

      Poista
  71. Tosi kiva postaus,nää oli just semmosia mitä on kiva lukee ku on sopivasti kuvia ja tekstiä:)ja hyvin meette:)

    VastaaPoista
  72. Mun mielestä on hyvä mennä hevosen selkään korokkeen kautta. Se säästää ratsastajan ja hevosen selkää. Tavallisesti meen 165cm hevosella, mutta tänään kokeilin 135cm ponia ja hain jakkaran kun menin sen selkään :D:D ei päästäny mua jakkaralta ja lopulta menin ilman jakkaraa :DD mut kiva postaus kuten aina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lillin selkään mä pääsenkin ilman jakkaraa, mutta Voiton en varmaan edes pääsisi...:DD

      Poista
  73. ompa voitto vaaleentunut! ratsastat hyvin ja sulla on siisti istunta :)

    VastaaPoista
  74. Paaaljon varusteystävällisempääki mennä korokkeelta:)

    VastaaPoista
  75. Järkevampi nousta selkään korokkeelta:
    -Varusteystävällisempää
    -Rasittaa vähemmän hevosen selkää

    VastaaPoista
  76. hienoja kuvia hienosta ratsukosta :) miksei Voitolla ole koulusatulaa, eikö sun olisi itsekin helpompi ratsastaa ja jos nyt vaikka innostut kisoihin asti? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) Mitä järkeä satsata niin paljon rahaa koulusatulaan, kun pelkällä estepenkiläkin pärjää. Ja tykkään itse istua enemmän estepenkissä, koulukisoissa oon tähänkin asti menny estepenkillä:)

      Poista
  77. Oi noi housut on tosi hienot! &postaus oli tosi kiva (:

    VastaaPoista
  78. Noi housut sopii sulle tosi hyvin! :) ja hei tehkää joskus postaus siitä kun voitto ja lilli tuli teille ihan alusta asti ja mistä te ostitte voion ja lillin :)

    VastaaPoista
  79. Paljonko teidän karsinaelementit suunnilleen makso? Kun mietitään että mistä ostettais karsinaelementit kun niissä on kuitenkin hinta eroja mut ne ei kaikki lue niiden nettisivuilla niin voisitko kertoa? Tiesittekö heti että tilaatte illikseltä vai oliko teillä muita vaihtoehtoja? Me mietitään illistä, petalworks:iä, tai staffansbergintalli karsinoita. Onko mielipidettä niistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista yhtään, selviää kun pyytää tarjouksen :) Muistaakseni oli melko selvää että tulee illikseltä, kun joku oli niitä meille suositellut

      Poista
  80. tykkäättekö popparista ? :)

    VastaaPoista
  81. minkä tasosia olittte pinjan kans ku saitte lillin? mitä kaikkee osasitte jne

    VastaaPoista
  82. Muuten kiva postaus, mutta postivideos häiritsee aika paljon ku kameraa zuumataan edestakas ja skarpit ei oo aina edes kohteessa.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuvaamassa oli 10vuotias siskoni niin ei oo ihan viimesen päälle:)

      Poista
  83. Kiva postaus! Hyvä et hevoset saatii kiinni:) Ja voitko laittaa siitä hevosenkenkä reseptistä kuvan? Ois kiva! :)

    VastaaPoista
  84. Kiva postaus ja ratsastat tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  85. Noi housut on kyl kivat :)
    Eipähän jalustinhihnat veny ylimääräsiä, ku nousee korokkeelta !

    VastaaPoista
  86. on seki ku täytyy valittaa ihmisten tavasta nousta hevosen selkään. :D Ittekkin nousen hevoseni selkään tuolilta! :)

    VastaaPoista
  87. Korokkeelta nousu hevosen selkään on hevoselle ja satulallekkin parempi tapa! :) Itse menen ilman koroketta hevosen selkään vain pakko tilanteissa.

    VastaaPoista
  88. Mäkin olin tulossa laittamaan että korokkeelta hevosen selkään nouseminen säästää niin jalustinhihnaa kuin hevosen selkääkin. Esim. eräs Kyra Kyrklund käyttää koroketta noustessaan hevosen selkään.

    VastaaPoista
  89. Muuten tuli mieleen, et ootko koskaan tehny semmosta postausta, missä kerrot sun ja voiton kehittymisestä siitä lähtien kun se tuli sulle ja kuvia olis myös kiva olla! :)

    VastaaPoista
  90. Ihanan näkösiä nuo kuvat ♡ Meette NIIN hyvin :) ja nuo postivideot on ihan parhaita, hauska kun tuo Pinja näytti niitä kuvia puhelimeltaan :D Onneksi ei hevosille ollut sattunut mitään, vai oliko?

    Ja tuosta korokkeella noususta. Minusta se on just parempi hevosen selälle ja myös satulalle jos noustaan korokeelta niin satula ei "valu" vasemmalla puolelle joka voisi ajan mittaan rasittaa hevosen selkään. Anteeksi jos puhun ihan jotain outoa mutta näin olen ymmärtänyt, korjaa jos olen väärässä! :)

    VastaaPoista
  91. Juuuu, taas kerran mielekäs postaus :). Ja tuo penkiltä selkään nousu on kyllä kannattavaa, on parempi sulle sekä hevoselle ja myös satulalle :)). Ihanat housut, mistä noita Spooks:eja saa? :D Ja tee joskus sellanen postaus missä kerrot enemmän sinusta ja lillistä :)

    VastaaPoista
  92. Siis te kuvaatte 7D:llä, ja teidän kuvat on kuin jonkun sortin pokkarilla otettuja ? Te ette kyllä moneen vuoteen tollasta kameraa tarvitsisi ja videotkin on aina ylivalottuneita. En sano tätä pahalla, kunhan huomautin !

    VastaaPoista
  93. Miks et pidä voiton meksikolaisissa sitä pehmustetta?(:

    VastaaPoista
  94. Rakastan tätä blogii ja tässä ois vinkki enkelinsiipiin !
    Eli otat semmotteita pesusieniä ja laitat ne ratsastuksen ajaksi kyynerpäiden ja kylkien väliin ja jos ne tippuvat niin joudut käydä itse hakemaan ne sieltä maasta :D
    Joo tossa voi kädet kyllä jännittyä liikaa, mut voihan sitä kokeilla :/
    Jatka kirjoittelua, pidän tästä niin kovasti ja oon jäänyt koukkuun :D

    VastaaPoista
  95. Ihana postaus ja kuvatki on täydellisii :3

    VastaaPoista
  96. Ihania kuvia ja kiva toi postivideo!:)

    VastaaPoista
  97. Miksi korokkeelta nouseminen olisi huono asia? :D Vastuullinen ratsastaja nousee AINA korokkeelta, koska se säästää hevosta, satulaa (ja etenkin estää jalustinhihnojen venymistä). Selkäännousun helpottuminen on se mukava pikkulisä. Varmasti Tiia pääsee ilman korokettakin selkään, toivottavasti kaikkien ratsastajien kunto ja notkeus riittää siihen, mutta nouskaa silti mieluiten korokkeelta kyytiin :)

    VastaaPoista
  98. Tuli vaan Tiia mieleen että säästätkö kaiken mitä saat noista kirjeistä vai heitätkö jotain roskiin?:)

    VastaaPoista
  99. Vein eilen sulle kirjeen postiin:D Sen pitäisi olla siellä ensi viikolla.

    VastaaPoista
  100. mikä kokoiset veredukset täillä on? ja mitkä lillillä?

    VastaaPoista
  101. Ihanat sun housut!!<3<3 Mullakin vähän sitä vikaa että nyrkit ei oo pystyssä... Ka jalkakin vipattaa välillä missä sattuu.. Mut Sä oot niin kiva vaikken tunnekkaan sua ja pyysin sua kaveriks tapped outissa

    VastaaPoista
  102. Mul on samanlaiset housut, mut ne on vaa back2backin:)

    VastaaPoista
  103. Kiva postaus!:) Näin muuten siut ja pinjan tänään matkuksen cubuksessa mutta en uskaltanu tulla moikkaa:D

    VastaaPoista
  104. Mä laitoin sulle sähköpostii (:

    VastaaPoista
  105. Oikeastaan se on ihan hyvä että nouset korokkeelta selkään sillä se ei rasita hevosen selkään niin pljoa kuin ilman koroksetta kyytiin nouseminen.
    Usein nousen itsekin kyytiin korokkeelta jos on mahdollista :)

    VastaaPoista
  106. Tallilla missä käyn pitää aina nousta jakkaralta selkään, jotta heppojen selät ja satula säästyvät. Mutta asiaan: ollaan tehty tunnilla tota samaa juttua mutta se ei onnistunu mitenkää! Se oli sairaa vaikeeta :D Tosi hyvin meet! :)

    VastaaPoista
  107. Mitä tuolla teiän iskä huutaa silloo ku hepat karkas? hui! onneks saitte kiinni!

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.