Voiton kuulumiset, Kuninkuusravit ja valokuvailua!

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Viimeisen kuvakuulumiset ennen huomenna alkavaa erikoisviikkoa, silloin on luvassa erikoispostauksia, toivevideoita ja arvontoja!



Oon saanut jostain nyt ihan uudenlaisen inspiraation sileellä ratsastamiseen. Eilen käärin jopa pintelit varmaan ensimmäisen kerran tänä vuonna ratsastuksen ajaksi etusiin! Oon koittanut keskittyä nyt ihan toden teolla mun istuntaan ja varsinkin ohjien pituuteen, jos mun ohjat valuu pitkiksi valuu Voten nenä myös maahan. Hetkittäin se onnistuu paremmin, mutta välillä huomaa taas ratsastavansa kilometriohjilla.

Voitto on ollut viime aikoina melko miellyttävä ratsastaa, varsinkin eilen kun laitoin pitkästä aikaa myös sileelle kannukset. Hevonen muuttui heti paljon helpommaksi ratsastaa, jolloin varmasti meidän molempien oli miellyttävämpi työskennellä. Tein eilen myös väistöjä ihan urakalla ravissa. Väistin uralla sekä uralta pois ja sitten heti uralle takaisin. Välillä etuosa lähti ajautumaan liian paljon edellä, mutta muuten väistöt sujuivat normaalia paremmin! Miltä teidän mielestä näyttää näissä kuvissa oleva ohjien pituus?
Tein muutamasta Pinjan kuvaamasta klipistä pitkästä aikaa tälläisen vähän taiteellisemman hömpötyksen. Mitä pidätte? Laittakaa tota laatua mutterista oikeasti isommalle, koska video näyttää erittäin huonolle huonolla laadulla.


Viime valokuvauspostauksessa sain kullanarvoisia vinkkejä ISO-arvon säätämisestä. Tähän asti ollaan kuvattu kamera aina ISOAUTOlla, jolloin siis automaatti määrittä isoarvon. Nyt sitten säädin sitä ekaa kertaa itse ja mielestäni kuvat ovat oikeasti parempia!

Kuvat on otettu pääasiassa 
suljinaika 1/250, ISO500 ja aukko mahdollisimman pienenä (eli noin f/4-5)


Tänään muutaman puhelun jälkeen pääsin kuin pääsinkin lähtemään kuninkuusraveihin! Jee! Hengailin siellä Jennin ja Venlan kanssa (tsekatkaa molempien blogit)  ja oli kyllä ihan huippuhauskaa. Pelailtiin pari lähtöä, mua ja Jenniä ei onnistanut mutta Venla vetäisi ihan hyvät voitot yhdestä lähdöstä;) Yhdet ihanat lukijat tulivat muuten moikkaamaan, laitelkaa niitä yhteiskuvia mulle vaikka facebookissa!

Kuinka moni teistä oli paikalla?


235 kommenttia

  1. Mä olin kunkkareissa! Oli ihan huippu päivä, ja sääkin oli aivan ihana :)

    VastaaPoista
  2. Kiva tämmöne kuvapostaus :3 Ens viikon postauksia odotellessa ;)

    VastaaPoista
  3. tosi ihania kuvia oot saanu! sulla on tosi kiva istunta ja noi ohjatki on nyt paremmat :) onks sillä erikoisviikol tulos si kans videopostauksia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Hyvä jos näyttää paremmalla ja on tietty!

      Poista
  4. En ookka tainnu enne kommentoida postaukssiin. Mut tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun nyt sitten kommentoit, kommentit on aina tervetulleita:) Kiitos!

      Poista
  5. Hienosti menette! :)

    VastaaPoista
  6. Wow kympin juokkoo :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkotti varmaan että oli kymmenennen ensimmäisen kommentoija joukossa, joo en ossaa selittää... :D noin mää ainakin sen ymmärsin :D

      Poista
  7. Wau sun istunta on parantunu ja kiva potaus :)

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus ja minäkin olin kunkkareissa:)

    VastaaPoista
  9. ihana toi video!!!!!!!<3 ja kiva postaus muutenkin :)

    VastaaPoista
  10. Miten tiia osaat, noin hyvin tehdä videoita ♥

    VastaaPoista
  11. Tosi hienoja kuvia ja kiva video pätkä! :) itsekkin olin kunkkareissa, oli tosi kivaa ja hyvä tunnelma mutta harmi kun en nähnyt sua siellä :( Ootan innolla ensi viikon postauksia! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Niin oli mustakin kivaa ja hyvä tunnelma!

      Poista
  12. En ollu paikal mut meijän kimppaheppa tuli kolmanneks siinä kyvyt esiin lähdössä eilen ja Erikasson joka voitti kuninkuuden on sen meijän hepan äidin veli :D ♥♥

    VastaaPoista
  13. Tee kehityspostaus missä vertaat teidän kehitystä koulupuolella ja esteillä! Ja tee myös joku video? :)

    VastaaPoista
  14. Tosi hienosti menee, ja ohjien pituuskin näyttää hyvältä! Oikea kouluheppahan sieltä kuoriutui, super ! :) Ja aivan ihana toi videokin.

    VastaaPoista
  15. hei, pakko kommentoida että nähty on ihan livenäkin sinut, en vain uskaltautunut tervehtimään sinua tänään Sorsalossa mutta ehkäpä vielä jossain jos vastaan tulet!:)

    -lukija joka on on ihan hurahtanut blogiisi!<3

    VastaaPoista
  16. Mitä tarkottaa kun ratsastetaan sileellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli ei mennä esteitä, ratsastetaan koulua

      Poista
    2. Tarkottaa sitä että ei hypitä esteitä vaan mennään esim koulua. Sori ku vastasin tiian puolesta

      Poista
  17. minusta oli ihan hyvän näköset ohjat! :-) tosi ihana video! :)

    VastaaPoista
  18. Tosi hyvin meette, ja toi video oli ihana!:) ja mä en päässyt kunkkareihin, ei järjestyny kyytiä:((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Mullakin oli siinä ja hilkulla, että pääsenkö vai enkö!

      Poista
  19. Mä näin susta ja Venlasta vilauksen Kuninkuusraveissa ;) Eilen voitin tänään en ;D

    VastaaPoista
  20. Olin kunkkareis ja näin sut siellä :) mutta kyllä sunistunta tosiaan nöyttää paremmalta! Ja klipeissä voitto näyttää myös ryhdikkäämmältö kuin yleensä, mikä varmaan johtuu just paremmasta ohjasotteesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu toi ohjasote tosiaan vaikuttaa ihan kaikkeen :)!

      Poista
  21. Heippa, ohjien pituus itsessään ei näytä mitenkään huonolta- ratsastat voittoa muuten vain vähän "huonossa ryhdissä". Uskon että jos yrittäisit nostaa etuosaa vielä vähän enemmän ja lyhentää hevosta niin saisit siitä todella makeen näköisen. Tuntumassa itsessään ei ole mitään vikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ohjien pituus on ihan hyvä, mutta kyllä se ennen valui ehdottomasti ryhdittömäksi niistä ohjista johtuen. Mutta totta tuo on, kyllä Voitosta saa ihan hienon kouluponin jos vaan osaa ratsastaa;)

      Poista
    2. Mun mielestä ryhdissäsi olisi myös parannettavaa. Mulla myös sama ongelma. Sen kun saisit vielä kuntoon niin heti vaan koulukisoihin :)

      Poista
  22. Kiva postaus ja toi video oli tosi hieno. Ja nuo hyppy kuvatkin oli hyviä. Ja nuo ihjan pituus näytti minun silmään iha hyville :)

    VastaaPoista
  23. Vote menee hienosti ja video oli ihana! =)

    VastaaPoista
  24. Nyt noissa kuvissa mihin just kirjotitkin sen että miltä näyttää se ohjas pituus niin näytti kyllä tosi hienolta ja Voittokin oli ihan eri näköinen,wow! jatkossakin vaan koita pitää ne piuhat lyhyinä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, ehkä mun kaaliin alkaa vihdoin uppoamaan, että ohjat lyhyiksi:D

      Poista
  25. Mä olin siellä raveissa tänään:) Oli kyllä upeita hevosia!
    http://emmijaanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, vaikken ravureista paljoo ymmärräkkään:)

      Poista
  26. Wau!! siis tuo menohan näytti tooosi paljon paremmalta ohjat lyhyempänä,Voitto näytti oiken kunnon koulu hepalta,hienoa Tiia!! ja nuo pintelit sopii Votelle tosi hyvin,ois kiva joskus kun laittaisit joka jalkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piristipäs nuo kehut paljon :)! Juu pitää joskus jaksaa kääriä kaikkiin jalkoihin:D

      Poista
  27. Tosi kiva nähdä miten paljon olet tämän vuoden aikana kehittynyt! Kyllä huomaa, että olet panostanut sileällä ratsastukseen. Siitä meinaan merkittävä hyöty esteillä!
    Tää sun blogi on kanssa aivan mahtava, ja ehdottomasti lempparini! Tosi ihanaa, että joku viitsii tehdä näin paljon bloginsa eteen !

    Tee taas sellainen kuvapostaus, ne on niin kivoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih voi kun kiva kuulla:) Ja kuvapostaus tulossa erikoisviikolla!

      Poista
  28. Mullaki on sama ongelma, et ohjat vaa jotenki valuu ja valuu. Unohan pitää ne lyhyenä ja sit hevonen menee kilsan mittasena. :D

    Ps. kiva postaus ja hieno video ! :)

    VastaaPoista
  29. Oon pitkään sun blogias jo seurannu ja nyt noista kunkkareista tuli mieleen että kun se Erikasson voitti niin sehän onkin meijän heppa ja hyvin kyllä juos niinkun muutkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kokonaan teidän vai omistatteko jonkun osakkeen? Mutta se on kyllä hieno heppa:)

      Poista
    2. Omistetaan siitä hevosesta puolet vielä mutta tarkotuksena olis ostaa kokonaan heti kunhan kaikki asiat järjestyy! :)

      Poista
  30. Tää oli kiva. On hyvä että otit opiksi lukijoiden kommenteista! :) Tuo ohjien pituus näyttää iha hyvältä nyt. Parhaiten senhän untee sieltä selästä, että tunnetko hevosen suun. Ootte kehittynyt aivan valtavasti viime kesästä! Kuvat ovat paljon siistimmän näköisiä nyt, ei niin rakeilevia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Tunnen kyllä pitemmälläkin ohjalla hepan suun, kun Voitto laahaa päätä silloin niin alhaalla:D

      Poista
  31. Moikka! Eli ensiks yks kysymys: Mistä sivulta lataat yleensä nuo brushit photoshoppiin, meinaan vaa sitä et ite en oo mitenkään löytänyt mitään "hyvää" sivuu mistä voisi ladata niitä..:D
    Ja Voitto näyttää tosi hienolta tuolla ohjapituudella, jatkakaa vaa samaa malliin, nii eiköhän ne ohjatkin ala pikkuhiljaa pysymään tarpeeksi lyhyinä...:) Ootte kyllä Voiton kanssa mahtavapari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kans meittiny tota brushi-sivui..?:o

      Poista
    2. En lataa miltään tietyltä sivulta, kirjoitan googleen vaan free brush :)

      Poista
  32. kävin just siellä teijän sponsori kaupassa suitsiopissa:) oli tosi kiva kauppa mutta ihmettelen miten teillä on varaa niihin tuotteisiin kun on ihan nsika kalliita:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän Tiia sieltä juurikaan mitään osta, saa ilmatteeksi kaikki sponsorituotteet:Dd

      Poista
    2. Oi kun kiva kun kävit! Onhan siellä kalliimpaa kun Hööksillä ja Horzella, mutta Suitsisopissa myydään myös halvempia merkkejä, joiden hinnat eivät mielestäni oli kovin pahat. Ratsastuamerkkituotteet maksavat, se on vaan fakta:)

      Poista
  33. Teidän meno näyttää heti paljon paremmalta! Wau:)
    Itseni mielestä on paljon kivempi säätää itse kamerassa mm. ISO-aukkoa, kuin että kuvaa automaatilla! Saa enemmän "omanlaisia" kuvia:)

    Vote on todella hieno hevonen, onnea teille ja rapsutukset molemmille hepoille!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kun kiva kuulla! Totta, meidän uudessa kamerassa kun ei edes ole automaatti asetuksia..:D

      Poista
  34. Oot tosi hyvä ratsastaja! Mun mielestä sun ohjat on tosi hyvän pituset ja Voitto menee tosi hienosti kaula kaarella. :D:D:D:D:D:D

    - Pinja










    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Pitää muistaa ettei se kaulan kaarella oleminen ole tärkeintä, vaan se miten hevonen liikkuu ja käyttää koko kroppaansa!

      Poista
  35. Ihana toi videopätkä! mä en ollu kuninkuusraveissa :'(
    Voitto on tosi komee ja Sä oot nätti!! :) <3

    VastaaPoista
  36. "Kuvat on otettu pääasiassa
    suljinaika 1/250, ISO500 ja aukko mahdollisimman pienenä (eli noin f/4-5)"

    Niin eli siis aukko isona, ei pienenä ;)

    VastaaPoista
  37. näin sut siellä kunkkareissa olin myymässä jätskiä olin just tulossa sieltä sisä katsomosta ulos nii menit ohi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin näin sut varmaan kun näin tosi monta jätskin myyjää:)

      Poista
  38. olin kuninuusraveissa ja näin itseasiassa sut :-D nolotti niin hirveesti niiin en tullut moikkaamaan joka oli virhe :-( mutta mikä toi sun LookBook käyttäjä nimi on ? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiharmi, oisit vaan tullu:) ja se on http://lookbook.nu/tiiasuomalainen

      Poista
  39. Wau mikä video ! :) Voitto menee sun alla super hyvin ! :)

    VastaaPoista
  40. Vau, tsemppasit todella ton sun istunnan kaa! :3 Näytti heti paljon paremmalta :)

    VastaaPoista
  41. Mie näin sut siellä. Kävelit ihan muutaman metrin päästä mun ohitte, enkä kerinny moikkaamaankaan kun katoin sua silmät pyöreenä : D

    VastaaPoista
  42. no kyllä toi teijän meno paremmalta näyttää nyt kun on ohjat tiukemmalla ;) nätisti kulkee paketissa, eikä niin pitkässä muodossa. jatka samaan malliin (Y)

    VastaaPoista
  43. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  44. Mäki olin kunkkareis ja onneks erikasson voitti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä ei ollut ketään ennakkosuosikkia, mutta olihan se Voiton ansainnut:)

      Poista
  45. kiva postaus, mäkin olin kunkkareissa ja mä näin teidät :D

    VastaaPoista
  46. Ihana postaus teetkö muutes sen 10 parasta kommenttia?;)

    VastaaPoista
  47. Minä olin siellä kuninkuusraveissa ja taisin nähdä sinut(;
    Ja kiva postaus !:)


    Voitko käydä kattoo mun blogin jos kerkeät?
    unnajahevoset.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Voin käydä kunhan olen vastaillut kommentteihin.

      Poista
  48. Mä olin tänää kans kunkkareis en ainakaa huomannu teit :D no siel oli hirweesti ihmisii et ei mikää ihme :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei oo ihme ettet huomannu kun sitä porukkaa oli tosiaan niin paljon:D

      Poista
  49. Voi miten kivalta näytti Sun ja voiton ratsastus!(: Ohjat oli ainaki musta ihan hyvät ite pidän hieman lyhyempinä !(: Kiva postaus ja hyvä video!(:

    VastaaPoista
  50. Oli yllä tosi hieno video kun en itse oli ekspertti noiden videoiden suhteen niin miten tei tuon tiestysti siellä ol hidastuksia jna. mutta laitoitko kaksi videota tavallaan päällekkäin ? :) Ja jes kun esi viikolla tulee erikois viikko plus ihana postaus .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin päällekkäin, niin että päällimmäinen oli läpinäkyvä :)

      Poista
  51. Omasta mielestäni sun ohjat on hyvän pituiset, eikä ainakaan voi väittää että roikut suussa:) Mäkin olen katsonut, että olette kyllä panostanut sileellä työskentelyyn ja hyvin menette nykyään!

    http://tuhkimoponit.blogspot.com

    VastaaPoista
  52. Teillä menee tosi hyvin Voten kanssa:3!

    VastaaPoista
  53. Hyvin teillä menee Voiton kanssa. C:


    Olin vain tänään kuninkuusraveissa ja näin teidät siellä monestikkin.:D Että ne hevoset on hienoja ja tuli itselle hinku päästä ravikärryjen kyytiin. D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Itsellekkin meinasi iskeä joku ravikärpänen, ois kiva ajaa jollain söpöllä shettiksellä !

      Poista
  54. ratsastat kyllä tosi hyvin! :) mulla ainakin video pätki paljon, en tiedä onko netissä syy vai onkohan muillakin ollut tätä ongelmaa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Uskon, että johtuu nettiyhteydestä ja/tai koneesta:/

      Poista
  55. Heii onko sulla kunkkareista kuvia? Tai jollain muulla ? 😊 Jos on Nii viittisittekö laittaa vaikka linkin :):)

    VastaaPoista
  56. aukon arvo f4-5 tarkottaa kyllä isoa aukkoa :-D

    VastaaPoista
  57. eli siis mitä pienempi f-luku, sitä suurempi aukko ja pienempi syväterävyys. mutta oppia ikä kaikki!

    VastaaPoista
  58. Kiva postaus! :) Kun katsoin noita ratsastuskuvia niin huomasin, että oot kehittynyt tosi paljon.

    Ainut asia mihin itse kiinnitin huomion niin oli sun istunta.
    Sun istunta on vähän tuommoista 'könötystä'.

    Mutta siis ratsastat tosi hyvin nykyään! :)
    Oot kehittyny hirveesti!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin kuvia uudestaan ja huomasin että et könötäkkään niin paljon kuin äskön muistin :D

      Poista
  59. mun mielestä sais himpun verra olla viel lyhkäsemmät ohjat, mutta toi on jo hyviä pituuksia :) ja muistahha kattoo vielä eteen päin :D sorrun itekki usein kattelee sitä hevosen niskaa vaikka siellä ei mitään mielenkiintoista olekkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vieläkö lyhyemmät ohjat,sullakaan blogissas kuvista katottuna niin aina metrin mittaset ohjat mutta Tiialla oli kyllä tossa jo hyvän mittaset eikä tarvii olla yhtään enään lyhyemmät koska sitten hevonenki alkaa jo hymyilemää!

      Poista
    2. Juu voisi ne olla vähän vielä lyhyemmät, mutta toikin on totta että ei enään kauheasti lyhyemmät:)

      Poista
  60. Vaikka sä sanotki et sul on huono istunta mut sul on tosi täydellinen istunta!!Lisää tälläsii kuvausvinkkejä:)

    VastaaPoista
  61. Jotenki noi ton videon jälkeiset kuvat on tosi pikselöityneitä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vähän liikaa photoshoppia.. Mutta nuo videoa edeltävät kuvat ovat sumuisia ja epätarkkoja :D

      Poista
  62. Ohjat on mun mielestä ihan okei, se riippuu aika paljon hevosen kaulan pituudesta. Laita joskus kuvia kun Voitto on huono ratsastaa..? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellasiakin kuvia löytyy täältä blogista, vaikka kuvat saattavat näyttää samalle kun tässä on fiilis eri selkään :)

      Poista
  63. oot aika proo rideri, ainkii mun mielestä! Oon saanu sulta tosi paljon inspiraatiota kuvien muokkaukseen :D yritin myös keksiä jotain rakentavaa kommenttia mutta ei sitä oikeen ole sillä blogisi hipoo täydellisyyttä!! :)) ensi viikkoa ootellessa ;)

    VastaaPoista
  64. Upeet kuvat ja mahtava tuo video! Odotan innolla erikoisviikkoa! :D
    Ooon joka päivä käyny kattoo ootko postannut! ;)

    VastaaPoista
  65. ohjat on paremmin, eikä voitto liiku kuolaimen alla :)

    VastaaPoista
  66. Tää postaus oli kiva, ohjat näyttää paremmalta kun ennen ja ryhti ja istuntaki on parantunu :) käytkö muuten koulukisoissa tai ootko ikinä käyny?:) jos ratsastat vielä vähän tota koulua ni ihan pöööörfekt kouluponi !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Oon käyny kahdesti, ja saatuani heC jotain 53% päätin että ei enään koskaan :D

      Poista
  67. Tosi kivoja kuvia ja toi videokin on tosi kiva ja hieno!!:) ootte Voten kaa kyl nii hyvii yhes!<3 Voiko sulle muuten vielä lähettää postia vai ootko lopettanu sen poste restante jutun jo?

    VastaaPoista
  68. Ohjat melkeen okei joka kuvassa, mutta olisin huolissani myös siitä miten lyhyet jalkkarit! Vaikka ootkin esteratsastaja niin ois hyvä oppia ratsastamaan kunnon pitkillä niin, et lonkat pääsee aukee ja pääset käyttää/kietoo jalkojas enemmän Voten ympärille.

    Ohja ongelma on mullakin, kun ennen lähti aina valumaan ihan huomaamattaan ja sitten ei toimi tietystikkään hevonenkaan kunnolla kun turpa tosiaan valuu liian alas ja käy etupainoiseksi, mutta kunnon pehmeät kumiohjat on minusta parhaimmat, kun ei liusta ja hyvistä hanskoistakaan ei ole haittaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään mennä lyhyillä jalkkareilla ja mulla onkin aina samat jalkkarit, menin sileetä tai koulua. Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja pidennän niitä pari reikää :D

      Poista
  69. Vote menee tosi hienosti! Huomaa et oot esteratsastaja kun sun nyrkit lähtee kääntyy tollee alaspäin :D

    VastaaPoista
  70. musta sun asento ja ratsastus on oikeesti kehittynyt tosi paljon! muakin itteä auttaa kun ajattelee vähän enemmän esim että selkä suorassa/kädet hiljaa/jalat hiljaa. Vote ois musta _vielä_ paremman näköinen jos saisi vähän kniskaa ylemmäs (toitsi paljon ryhdikkyyttä) mutta vau, se näyttää nytkin jo paljon paremmalta, tää on just tätä että kokoajan hoksaa enemmän miten juuri sitä hevosta pitää ratsastaa, onnea jatkoon!:)

    VastaaPoista
  71. Mä olin, etin teitä kokoajan, et ootteko, ja en nähny...:(

    VastaaPoista
  72. Upea video! Ja toi vaihto näytti hyvältä, samoin laukka :):)

    VastaaPoista
  73. Kouluratsastusta noin lyhyillä jalustimilla! Kannattaa pidentää niin homma helpottuu ;) itse käytän tuon pituisia esteissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi onkin mun estejalkkarit, ennoo vaan saanu aikaseks pidentää:D

      Poista
  74. voitto näyttää kyllä tosi hyvältä, huomaa että oot oikeesti panostanu tohon sileellä menoon nyt! hyvä tiiaaa :)

    VastaaPoista
  75. Mun mielestä video oli tosi sekava, ei saanut oikeen mitään selvää kun oli koko ajan kaks kuvaa päällekkäin.. videoiden vaihdoissa tuo toimii, niin että aina yhtä kuvauspätkää näytetään vähä aikaa, että ehtii saada selvääkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus ei olltkaan saada selvää vaan tehdä tuollainen taidevideo:)

      Poista
  76. onpas hienoja kuvia itse en ole yhtä hyvä kuvaaja=D

    VastaaPoista
  77. Mää olin eilen. Mietinkin että ootko sielä jossain vai tuutko vasta tänäänXD

    VastaaPoista
  78. Kiva postaus ja tykkäsin videosta, lisää tollasia:)!
    Mitä videonmuokkausohjelmaa muute käytät?

    VastaaPoista
  79. Mä olin kans kunkkareissa ja näinkin sut mut en uskaltanu tulla moikkaamaan kun kävelitte vastaan! :D
    Sun istuntas on parantunu paljon! :)

    VastaaPoista
  80. Mun kaveri näki sut siellä :D Ja luin eka Voiton kuulumiset, Kuninkuusravit ja vakoilua! XD

    VastaaPoista
  81. mulla on velä yks kysymys se ei kyllä ollenkaa liity tähä postaukseen mutta katoin tota erikoispostaukset ja sit sen bannerin teko gimpillä. oon yrittäny jo kauan ladata gimppiä mutta se ei siltikään suostu lataamaan sitä ? olis kiva jos voisit antaa vinkkejä mulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa kyllä auttaa, kun pitäisi nähdä mikä se sun ongelma on :/

      Poista
  82. Olin kuninkuusraveissa ja taisin nähdä sut :) Hyvä postaus

    VastaaPoista
  83. Oon silittäny erikassonia Riihimäen raveissa<3
    Hyvä postaus oli.

    VastaaPoista
  84. Kiva postaus :) ohjien pituus oli hyvä. Sun istunta on parantunu :)

    VastaaPoista
  85. Olin kunkkareissa;) oli kyllä mahtavaa, mutta oli kyllä tosi kuuma!

    VastaaPoista
  86. Ekoissa kuvissa mielestäni ohjaspituus oli vähän turhan pitkä ja voitto oli hirmuisen pitkässä muodossa, lähempänä eteen-alas kuin ryhdikästä itsensä kantavaa muotoa.. Mutta esim videossa näytti jo paljon ryhdikkäämmältä ja ohjaspituus paremmalta

    VastaaPoista
  87. Olin molempina päivinä ja näin sut, venlan ja jennin mut en uskaltanu tulla moikkaamaan ja vähä nyt kyllä jälkeenpäin harmittaa!!:( mut jos nään sut joskus vielä niin lupaan et tuun moikkaamaan:-)

    VastaaPoista
  88. Ihan kivaan suuntaan mennyt tuo teidän meno! Musta nuo ohjat ei niinkään kauheen pitkiltä näytä, vähän kun saisit voittoa ryhdikkäämmäksi niin ois varmadti aika näyttävännäköinen:-) kouluvalmentajas ratsasti meinaan hienon näkösesti votea!

    VastaaPoista
  89. Sinulla on hirvittävän ihana blogi! Olen saanut sinulta inspiraatiota oman blogin aloittamiseen. Aion kyllä poistaa kyseisen blogin koska se ei oikein tuntunut oikealta. Aion siis aloittaa uuden.

    Mielestäni ohjasi olivat sopivat. Ehkä joissakin kuvissa ne olivat taas vähän pidentyneet mutta noissa alkukuvissa plus suurimmassa osassa ohjat näyttivät hyviltä. Istuntasikin oli paljon parempi kuin ennen.

    Teillä menee Voiton kanssa hirveän hyvin. Kuinka kauan Voitto on ollut teillä? Minkä ikäinen Voitto oli kun se tuli teille?

    Olenko muuten Sinin ikäinen jos olen tänä vuonna täyttänyt kymmenen?

    VastaaPoista
  90. Voi tää video oli ihana, tee enemmän tälläisiä! Muuten, mite video editoria käytät?

    VastaaPoista
  91. Sun istunta oli sika hyvä ja wau sun ohjat on todellakin parantunu :D mää en päässy kunkkareihi koska olin kipeä :( toi video oli tosi hieno :*

    VastaaPoista
  92. En ollu kuninkuusraveissa ja hyvä toi video :) Nuo ohjat on just sopivan mittaset.(En tiiä sitte toisten mielipiteitä) <3

    VastaaPoista
  93. nyt noi ohjat näyttää tosi hyvän mittasilta! :) ootko muute koskaa käyny koulukisoissa voiton kaa, kannattaa mennä ku noin hienosti teiän yhteistyö pelaa!

    VastaaPoista
  94. Tosi kiva postaus, ja miten sait noi esittelysivut niin, että niihin ei voi kommentoida? :)

    VastaaPoista
  95. voitto näyttää tosi kivalta noissa kuvissa! mun mielestä ohjan pituus in tosi hyvä nyt:)

    http://sofieblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  96. voitto näyttää tosi kivalta noissa kuvissa! mun mielestä ohjan pituus on tosi hyvä nyt:)

    http://sofieblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  97. Mäki olin Kunkkareissa ja näin sut siellä :))

    VastaaPoista
  98. mun kaveriki oli siellä harmi ku en tienny että oot siellä ku mun kaveri ois voinu ottaa sulta nimmarind.d

    VastaaPoista
  99. Mistä oot saanu noi seuraa meitä-palkin alapuolella olevat jutut mistä pääsee blogin fb sivulle yms? Sieltä bloggerin ulkoasu paikasta, lisää gadget, mutta mikä niistä jutuista siellä? Sori en oikeen osaa selittää:D
    Mutta kiva postais ja kivoja kuvia!:)

    VastaaPoista
  100. Ihana tää postaus!
    Ootko yhtään aatellu voiton kanssa mennä jotkut koulukisat jossain vaiheessa?

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.