Tapaa minut ja muita bloggaajia Hevosmessuilla!

torstai 3. huhtikuuta 2014

Moi! Nyt tälläinen pikainen info postaus. Hieman viime tippaan tulevan viikonlopun Tampereen Hevosmessuista tiedottaminen, mutta toivotaan, että kaikki näitä tietoja kaipaavat ehtivät tämän lukea ennen ekaa messupäivää.
 •  Minun ja Pinjan blogeissa olleet lippuarvonnat on arvottu. Voittajille laitettu viestiä ja kaikki ovatkin jo vastanneet. Kiitos osallistujille!
 • Kannattaa huomioda, että kahden päivän ranneke on vain 5 euroa kalliimpi kun yhden päivän lippu. Mekin tullaan Pinjan kanssa molempina päivinä! Kahden päivän ranneke siis 20 euroa ja yhden päivän lippu 15 euroa
 •  Minua ( +eiköhän se Pinjakin tule) ja muita Hippolan bloggaajia on mahdollista tulla moikkaamaan Hevoset & Ratsatus -lehden pisteelle molempina päivinä n. klo. 13.00-13.30. Osaston koordinaatit ovat  A 13 / A 20. Joka on mun kartanluku taitojen mukaan aivan pääsisäänkäynnin lähellä. Linkki osastokarttaan.  Joten siellä nähdään kaikkien halukkaiden kanssa!:) 
Lisäinfona vielä blogiin kommentointiin liittyen yksi juttu. Päätin ottaa nyt kommenttien valvonnan käyttöön erään lukijan suosituksesta. Syy ei ole siis mitenkään rajoittaa teidän kommentteja, blogini tulee pysymään vanhaan tyyliin avoimena paikkana. Ainoastaan perustelemattomat ja turhanpäiväiset haukut ja  turhat "eka, oot ruma." tyyliset kommentit jätän julkaisematta. Katsotaan miten tämä toimii ja pysytäänkö tälläisessä järjestelyssä vai palataanko takaisin vanhaan jossain vaiheessa. Itse nimittäin olin ja olen kyllä vieläkin sitä mieltä, etten halua hirveästi rajoittaa kommentointia sitä valvomalla. Mitä mieltä te olette muutoksesta?

Loppuun muutama vanha yhteiskuva:                                                            

165 kommenttia

 1. Minun mielestä tuo "muutos" on hyvä.
  Onhan se kivempi lukea tätä blogia, kun ei ole asiattomia kommentteja.

  Hyvää kesän odotusta ja rapsutuksia Voitolle! :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti nähdään siellä!:) Jos uskallan tulla moikkaa...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskallat, se on ainakin mulle ja varmasti muillekkin bloggaajille myös jännittävä tilanne :)!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tässä juuri tuli heti! "Perustelemattomat kommentit" ja ei ole perusteltu :D Herää kyllä itselläni juuri sellainen "epäilys" että on juurikin näitä "kakka puhujia"! ;)
   Mun mielestä on hyvä muutos. Ei ole kiva jos kokoajan tulee näitä "eka, toka" kommentteja. Itseäni ainakin rasittaa lukea sellaisia :)

   Poista
 4. Onhan se parempi näin, että saat valvottua hieman kommentteja ennen niiden julkistusta. Saat tosiaan jätettyä pois ne "eka" ym kommentit. Ja kommentit joissa ei ole järjen hiventä. Hyvä näin.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti tavataan messuilla!:)

  VastaaPoista
 6. Kyllä minäkin tykkään tosta muutoksesta :) vaikka harvemmin kommentoin :)

  VastaaPoista
 7. Voi että ku ottaa päähän koska en pääse Tampereelle tuolloin! Ois ollu niin mukava nähdä sut ja Pinja! Mut toivottavast teil tulee olee hauskaa ja mun mielestä tää muutos on hyvä!!

  VastaaPoista
 8. Hyvä tuo muutos. Ei pahalla, mutta on ärsyttävää lukea muiden anonyymien "eka, toka, kolmas"-kommentteja. Tahtoisin kovasti kyllä tulla moikkaamaan sua ja Pinjaa, mutta ei ole kyytejä. Hyvää kesän odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ne tosiaan ovat aivan turhia minunkin mielestä. Kiitos samoin!

   Poista
 9. Oon lukenut sun blogia jo jonkun aikaa ja ihmettelen, niinkuin moni muukin, miksi tänne laitetaan ei-perusteltua kritiikkiä/negatiivisiä kommentteja. Olen sitä mieltä, että jos ei ole mitään fiksua sanottavaa ei tarvitse suutaan edes aukaista :) Itse en ole negatiivisiin kommentteihin vielä törmännyt kun omalla blogilla ei paljon lukijoita ole, mutta kai sekin tilanne sitten joskus muuttuu :D

  Mutta tykkään ihan hirveästi blogistasi sekä Voitosta, itse olen jo pienestä asti haaveillut omasta hevosesta mutta onni ei ole vielä ollut myötä :/ Toivotan tosi paljon tsemppiä sulle ja Voitolle niin arjessa kuin kisoissa ja valkuissakin! Ja hyvää kevättä koko konkkaronkalle ;)

  PS. Jos itsekkin uskaltautuisi tulla teitä moikkaamaan lauantain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta itse ymmärrän ja ihan tykkäänkin saada perusteltua palautetta bloggaamisestani ja muistakin jutuista, mutta sellaiset perusteettomat haukut ovat aivan turhia!

   Poista
  2. Komppaan täysin anonyymiä, turhaa tulla kommentoimaan jos ei ole mitään järkevää sanottavaa!

   Poista
 10. Ihan hyvä kun otit tuon "kommenttien valvomis systeemin"päälle:) uskaltaisko tulla moikkaa sua ja pinjaa sunnuntaina? :) ja paljon tsemppii sulle valmennuksi ja tulevii kisoihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule ihmeessä, se on mulle ja varmaan muillekkin bloggaajille myös jännä tilanne:) Kiitos!

   Poista
 11. tullaan jompanakumpana päivänä moikkaan ollaan siis 9.v:tä:)

  VastaaPoista
 12. Vitsi kun ite en pääse tuonne vaikka haluisin :/ Ja hyvä tuo ''muutos'' on:) Millon se kuva on valmis?:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ehtinyt muokata, nyt ei ole aikaa tehdä banneteitakaan, joten laita viestiä vaikka n. viikon päästä uudelleen, jos ehtisin sen tehdä:)

   Poista
 13. Mielestäni oikein hyvä muutos, pysyy kommentointipuoli paljon siistimpänä ja mieluisampana lukea. En ymmärrä miksi tämä muutos ketään haittaisi, paitsi jos haluaa haukkunsa suoraan esille.

  VastaaPoista
 14. Saako sulle ja pinjalle antaa jonkilaisen paketin/lahjan? Ja tuun mun kaverin kaa, ollaan 11 vuotiaita:)

  VastaaPoista
 15. Tiädätkö mitään hyvää ilmaista kuvankäsittely ohjelmaa joka olisi mielellään suomeksi? kivoja kuvia muuten;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.lillivoitto.fi/2012/02/220-nain-teet-yksinkertaisen-bannerin.html

   Poista
 16. Itse olen ihmetellyt miksi et ole ottanut kommenttienvalvontaa käyttöön aiemmin. Sen verran törkeää palautetta on näkynyt. Toisaalta jokainen haterano voisi miettiä sitä tilannetta että miltä tuntuisi jos joku tulisi huutelemaan esimerkiksi ratsastus- tai jalkapallokentän reunalle samanlaisia kommentteja, periaatteessahan blogi on siis sun harrastus kuten ratsastuskin.

  VastaaPoista
 17. Teetkö ens vuodeks kalentereita myyntiin? :)

  VastaaPoista
 18. Minusta tämä muutos oli hyvä juttu. Kivahan se on, että kommenttiboksi pysyy siistimpänä. :-) En ollut pitkään aikaan seuraillut blogeja ja nyt aloin taas seuraamaan sinun blogiasi ja vitsi että tuli kiva fiilis kun luin postauksiasi ! Jatka samaan malliin Tiia :)

  VastaaPoista
 19. Teetkö jotain videota siellä Pinjan kanssa ?

  VastaaPoista
 20. Hyvä muutos! Äitini voitti kaks lippua mut ei oo kyytiä:(

  VastaaPoista
 21. onko mahdollista nähdä jossain muun kellonaikaa jossain sovituussa paikassa kun oon kattoos juuri tuollloin ratsastajan itseluottamus näytystä kun se olis mulle tarpeellinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä onko tää samaa aikaa?! Mäki haluisin nähdä sen!

   Poista
  2. Onneks se oli sunnuntaina eri aikaa, mutta ootko sä tulossa vaan lauantaina? Ei valitettavasti voida mitään toista aikaa sopia, mutta ehkä sä bongaat meidät muualta tai ennen tai jälkeen luennon tuolta pisteeltä :)

   Poista
  3. voin yrittää tulla mahdollisimman nopeest sen luennon jälkeen kun tuun vaan kerran lauantaina ja olisin kyllä halunnut tulla sunnuntainakin mutta jos sitten ens vuonna

   Poista
 22. Teettekö videopostauksen sieltä? Harmi kun en itse pääse:/...
  Tuo rajoitus juttu on varmasti hyvä koska "eka, toka" ym kommentit ovat toooodella turhauttavia/tylsiä ym :D

  VastaaPoista
 23. Mitähän teille kannattais sanoa, jos uskaltautuu tulla teitä moikkaamaan? :D Voiko teiltä pyytää nimmaria? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä haluat, mä oon melko huono myös juttelemaan tuntemattomille. Jännittää! Saa jos sellaisen haluaa :)

   Poista
 24. Voisitteko tehdä sieltä taas jonkinlaista videota esim.saman tapaista kun viime vuonna?? :) Ja hyvä vaan tällöin et valvot näitä kommentteja koska kaikki ei ole asiallisia ja kaikkien ei niitä kommentteja tarvitse nähdä!! :) Hyvää kevään jatkoa sulle ja Pinjalle ja kaikkea hyvää Lillille ha Voitolle. Valmennuksiin ja kisoihin tsemppiä myös matkaan!! :)

  VastaaPoista
 25. Alan varmaan kohta itkeä kun en pääsekkään messuille kyydin takia, ootin niin paljon ihanan Elmo Jankarin ja teidän näkemistä!
  Onneksi saan sentään lukea meiningistä täältä ;-)

  VastaaPoista
 26. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 27. Saako minkä ikäiset tahansa tulla moikkaamaan? :)

  VastaaPoista
 28. Todella hyvä muutos, ja olenkin ihmetellyt miksi kommenttien valvonta ei ole kaikilla käytössä :) Omasta mielestäni siitä on vain hyötyä. Harmi kun en pääse messuille!

  VastaaPoista
 29. Oltais kavereiden kanssa tulossa ja haluttais teidän kaa yhteiskuvaa, mutta mietittiin kuka sen kuvan voi ottaa? :D Jännittää tosi paljon nähä teidät, ootte ihan parhaita bloggaajia Pinjan kanssa :) <3 Ja jos juuri tuolloin 13.-13.30 ei ehdi teitä näkemään, niin saako yhteiskuvaa ottaa muulloinkin? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti tai Vekki/Lokki voi kyllä ottaa:) Mieluiten tietty silloin kun viimeksi oli ainakin aika ahdasta muualla.

   Poista
 30. Tämä kommenttien valvonta juttu on ihan kiva... itse olen tulossa hevosmessuille sunnuntaina täytyy nyt kattoo vielä että uskallanko tulla moikka sua ja Pinjaa. Oot muuten ihan Super kaunis ja Voitto kivan olonen :)

  VastaaPoista
 31. Mun mielestä ainakin tuo muutos on hyvä :) Ollaan kaverin kanssa sunnuntaina tulossa messuille, niin koitetaan pystyy tulla moikkaa sua ja Pinjaa. Oon niin oottanu et näkisin teijät joskus, heh :D

  VastaaPoista
 32. Tiia, me tehää mun kaverin/kaverien kanssa yhteinen blogi kesällä. Nii voisitko sit luukee sitä välillä? Nimi olis Hepolan ponitytöt! :) Huom! Vasta kesällä tulee! (:

  VastaaPoista
 33. Sama anonyymi kuin äsken) mun shettis ruuna puri mua tänää selästä! :(

  VastaaPoista
 34. Ihan ohikulkiana kysyisin pari juttua:D Tää liittyy Lillin juoksuihin (kiimaan)
  Miten Voitto suhtautaa Lillin kiimaan? Tajuaako se edes koko juttua? Onko Lilli äkänen kiiman aikaan?

  Meillä on kaks ponia (tamma ja ruuna) niin vähän mietityttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä Lilli on melko "pinkeenä" Voitolle silloin, muttei mitään isoa eroa kummankaan käytöksessä.

   Poista
 35. En oikein tiennyt mihin postaukseen kommenttini sijoittaisin joten se tulee nyt tänne:D Halusin vain sanoa, että tosi kiva toi banneri ja mikä parasta erilaisempi kun muut! Hauska idea ja ihanat kuvat! Sun blogias on ilo lukee ja innolla ootan videopostausta hevosmessuista !?:) Oon itekkin tulossa, mutta saa nähhä uskaltaako sitä tulla edes moikkaamaan vaan tyytyykö seurailemaan kauempaa;)
  Aurinkoista kevään jatkoa!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Tule ihmeessä, meitäkin nimittäin jännittää teidän lukijoiden moikkaaminen! Messuista tulee videota.

   Poista
 36. Mun mielestä tää on hyvä muutos. Ja tuun moikkaamaan teitä lauantaina :) Saako teidän kans ottaa yhteiskuvan? :)

  VastaaPoista
 37. Haluaisin niin kovasti tulla moikkaamaan sinua ja pinjaa. Mutta rahaa ei tällä hetkellä ole! :(
  Kirjoituksiasi on kiva lukea ja blogisi on minun lempparini!
  Ei kannata välittää niistä anonyymeistä, ne on vaan kateellisia sulle!
  Toivottavasti joku kerta nähtäisiin :)
  Oot oikeesti tosi kaunis ja fiksu tyttö, susta vois vaikka tulla Pressa jos vaan uskot niin!
  Älä lopeta bloggaamista! koska oot oikeesti tosi hyvä siinä! :)
  Oot edistyny ratsastuksessa sekä bloggaamisessa ihan hurjasti, jatka samaan malliin!

  Ps: milloin voisit tehdä uuden varustepostauksen?, jos siis aika riittää.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikista kivoista sanomisista:) Suunnitteilla ollut kuvata jo jonkun aikaa, katsotaan katsotaan!

   Poista
  2. Ole hyvä!. Jesjes, hyvä :)

   Poista
 38. Tosi kiva blogi sulla! :) oon seurannu sun blogia yli vuoden ja vasta ekan kerran kommentoin tänne :D Mut toivottavasti nähdäään messuilla. Ooon ite tulossa sunnuntaina sinne messuille

  VastaaPoista
 39. Tosi hyvä muutos ettei tuu näitä turhia " eka " ja sen jälkeen " no haluutko palkinnon?" kommentteja. Oon tulossa sunnuntaina niin luuletko että tavaraa riittää molempina päivinä :D ( niinkun kaikki alennusjutut siinä ulkona yms. )? Olen ennen ollut vain lauvantaina

  VastaaPoista
 40. Kiva ku toi meiänkin kuva (alin) on) päässy tonne! :D En valitettavasti pääse Tampereelle, mutta oonhan mä tullu moikkaa siellä hihs:issä! Pakko muuten vielä mainita että jos muistat miten mun kännykkä jostain syystä ei ottanu sitä kuvaa ja lagitti ni se oli ainoo päivä millon se teki sitä. xd

  VastaaPoista
 41. kivaa kun ootte pinjan kaa noin aktiivisia että jaksatte tapailla lukijoita ja teette blogiin näin ahkerasti postauksia joihin on selvästi käytetty aikaa ja vaivaa!:)) jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 42. Tää on hyvä muutos :) ja katotaan jos tulisin moikkaan...

  VastaaPoista
 43. Mun mielestä on myös tosi tärkeää, vaikka tiedän, että se on rankkaa ja koululaisella ei välttämättä ylimääräistä aikaa ole, että jos bloggaa, niin vastaa myös KAIKKIIN kommentteihin. Pelkkä kiitoskin riittää tai jokin muu lyhyt vastaus, mutta minusta näyttää ikävältä, jos johonkin kommenttiin ei vastata. Vaikka se nyt sitten olisikin, että "Polle näyttää ihan mun hoitohepalta!!!" Siihenkin voi jotain tokaista. =)

  Kommentoija kuitenkin näkee vaivaa kommentoidakseen ja moni ei siihen lähde. Hyvin moni ihminen jättää kommentoimatta ja jos kommentoikin ja mitään vastausta tai reaktiota ei tule vastaan, saattaa kommentointi vähentyä, kun luulee ettei itseä huomata.

  Toki olet esimerkillisesti pyrkinyt vastaamaan mahdollisimman moneen kommenttiin, mutta halusin painottaa niihin vastaamisen tärkeyttä, sillä vastauksella on suuri vaikutus! Tuntee, että pointtisi tai asiasi on tullut huomatuksi ja sinua kuunnellaan. Hyvä muutos parempaan, tämä valvonta, niin ei tarvitse katsella juuri niitä "Eka!" -kommentteja.

  Hienoa myös ettet rupea itsekkääksi ja näytä vain positiivisia, ylistäviä kommentteja vaan myös negatiivisemmassa sävyssä tehdyt. Ja tämä, että pidät edelleen mahdollisuuden kommentoida anonyymisti. Monella ei ole tiliä tai ei muuten vain uskalla kommentoida omalla nimellään.

  Pidä hauskaa messuilla! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän miten tärkeää se on, mutta valitettavasti mulla ei ole tällä hetkellä aikaa vastailla kaikkeen. Kesällä yhden postauksen kommenttien vastaamiseen (silloin oli aikaa ja vastasin kaikkiin) saattoi mennä yli 1h joka on melko paljon!

   Pidän:)!

   Poista
 44. Tosi hyvä muutos! Itsellänikin on tuo kommenttien hyväksyntä käytössä, koska nyt blogiini on alkanut tulla kommentteja jotka ei tunnu aina niin mukavalta - joko kirjoitustyylini on typerä, olen jonkun asian laittanut ihan päin honkia tai liioitellen tai muuten vaan jolla kulla on jotakin mua vastaan. Olen kokenut hyväksi!

  VastaaPoista
 45. Mullakin on tää hyväksyntä käytössä, koska moni (ainaki anot) laittoi vain "oot surkee" tms kommenttka. Tää on niin hyvä asia, että otit sen käyttöön! :) Mä ainakin perustelen ja annan kritiikkiä, mutta yritän mahd asiallisesti.

  Voitko tehdä postauksen, jossa kerrot ja näytät läpi kaikki sinun ja Voiton hommat, että miten se Voitto reagoi ? :) Olisi tosi kiva nähdä miten teidän kuri on sujunut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta:) Kurin pitp on lähtenyt sujumaan ihan hyvin, välillä lipshataa huomaamatta takaisin vanhoihin tapoihin, mutta esim. selkään nousussa ollaan edistytty hyvin!

   Poista
 46. Oih, itse ainakin heti tulen moikkaamaan! Ja yhteiskuvaan tietenkin koska oon pitkään oottanu teijän molempien näkemistä ;))

  VastaaPoista
 47. teillä on paaljon faneja, muiden silmissä ette oo vaan pelkkiä ihmisiä vaan tosi suuria kuuluisuuksia! ;) mä oon ainakin fani! :D

  VastaaPoista
 48. Itteäni ei muutos miellytä mutta teet miten itse koet parhaaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksei miellytä? Mitä haitta tästä sun mielestä on?:)

   Poista
 49. Olen tässä ajatellut haastatella teitä messuilla ja olen kirjoittanut haastattelun valmiiksi, sekä aion tehdä teistä aikalailla isonkin postauksen blogiini. Olisi siis kiva juttu haastatella teitä, jos se vain sopii :) Mietin vain sitä että olisi kiva tehdä se jossain ns. rauhallisella paikalla ja että löydänkö teidät koko lauantaipäivän aikana tuhansien ihmisten seasta :D Otanko siis teihin jotain yhteyttä vai miten asia järjestyisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä ei kyllä taida missää olla kovin rauhallista:/ Katsotaan onko tuolla Hevoset & Ratsastus lehden pisteellä aikaa/rauhaa tehdä se :)

   Poista
 50. Luen teidän blogia :) Olisi kiva nähä lauantaina messuila :) olisi kiva saada nimmarit teiltä.

  VastaaPoista
 51. Moi fanitan teitä. Luen teidän blogeja. Olisi kiva nähdä teidät lauantaina messuilla. :) Olisi kiva saada nimmarit teiltä. olisi kiva jos liittyisitte mun blogin lukijoiksi.

  VastaaPoista
 52. Tää muutos on mun mielestä tosi mukava! Mitä ainakin tosta katsoin oot vastaillu tosi ahkerasti kommentgeihin! :) Ittellänikin on kommenttien valvonta käytössä, juutikin sen takia että muistan vastailla kommentteihin. Välillä on tullut aika negatiivisia kommentteja, vaikea uskoa miten jotkut on niin hyökkääviä kommenttien kanssa! Ittelle ei tulis mieleenkään lähteä haukkumaan ketään! Kritiikki on asia erikseen!

  Jatka samaa rataa, sulla on ihana tyyli kirjottaa blogia!

  VastaaPoista
 53. Muuten asiasta aamujumpaan,mistä sun ne punaset ratsastushousut on (espanjasta)? Mut oisko missäään esim turkissa hevosliikkeitä,joo outo kyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne mun nykyset housut on ihan Suomesta, ne oli tosi vanhat mitä sieltä on ostettu ja Rouqantsa merkkiset. En tiedä onko turkissa:/

   Poista
 54. Hyvä muutos. Tässä blogissa on kuitenkin tosi paljon kommentteja jokaisessa postauksessa joten kommenttiboksia on mukavampi lukea kun ne turhat ja sisällöttömät kommentit eivät ole seassa ja kokonaisuuskin on siistimpi :)

  VastaaPoista
 55. Me ollaa tulossa messuille lauantaina melkein koko meidän ratsastusseuran kanssa bussilla! Ois kiva jos teijän bongais sieltä jostain, kun viime vuonna taisin nähdä teijät, mutta teillä oli niin kiire jonnekkin, että en viittinyt jäädä juttelemaan! :D

  VastaaPoista
 56. Mää tuun mun kolmen kaverin kanssa kumpanakin päivänä sinne!(:

  VastaaPoista
 57. Mua niin ärsyttää, kun en pääse messuille. =( Jos ensi vuonna sitten!

  VastaaPoista
 58. Lähetin messuille sen akkreditoitumislomakkeen enkä oikein tajua mitä se edellyttää (muuta kun pääsee ilmaiseksi messuille ja saa vip-pysäköintipaikan) :D Tiedätkö sinä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään käsittääkseni sähköpostiin sai sellaisen viestin onko sut hyväksytty sinne, se eka viesti ei siis vielä oikeuttanut lippuun vaikka itsekkin niin luulin. Heidän jossain lehdistötiedotteessa luki ainakin tarkasti mitä kaikkea siitä hyötyy:)

   Poista
 59. Hyvä juttu! :) Ja Tiia tiedätkö että miksi Kaktu ei ole hippolassa mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kysyppä hippolan väeltä tai Kaktulta, mä en tiedä.

   Poista
 60. oon tulossa:) mä tuun kyllä moikkaamaan!:D messuilla nähdään:p

  VastaaPoista
 61. Hyvä muutos! Mielestäni myös negatiivista palautetta on ihan ok antaa, mutta ei ilman perustelua! Kumpa itekkin pääsis messuille... Eikös hippoksen mukana tullut muuten lippu...? Hyvä postaus Tiia! :D

  VastaaPoista
 62. Kiva postaus ja hyvä että teit tän, mua ainakin tää autto kun en tiennyt että missä teidät vois nähdä mutta nyt tiedän:) itse olen tulossa lauantaina mutta en tiedä uskallanko tulla juttelee. Myydäänkö tai myytiinkö viime vuonna siellä turvaliivejä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule vaan, muista ettei se ole meillekkään mikään ihan perustilanne. Itseäni ainakin jännittää! Myydään varmasti.

   Poista
 63. Huomaa jo heti ensimmäisen postauksen kommenteista tämän valvonnan hyvät puolet. Anonyymeiltäkin on tullut pitempää palautetta ja positiivinen henki välittyy. Kannatan tätä muutosta. Hyvää kevään jatkoa! :)

  VastaaPoista
 64. haha voi jestas miltä näytän tossa kuvassa XD

  VastaaPoista
 65. Hyvä ja odotettu muutos! Ärsyttää kommentteja lukiessa että aina ensimmäiset 10 kommenttia ovat "jeee vihdoinkin eka!!!" -tyylisiä :P

  VastaaPoista
 66. Olis tosi kiva tulla moikkaan teitä lauantaina, mut en tiiä uskallanko :D Näin teijät siä viime vuonnakin, mut sillon teillä oli ainakin kova kiire :D mut yritän rohkaistua ja tulla :)

  VastaaPoista
 67. Hienoa huomata tämä muutos, josta vinkkasin, uskoisin että myös negatiivinen kommentointikin laantuu, kun kaikki ei levähdä samantien näkyville. (: Käsittääkseni Kaktun blogissa kommenttien valvonta on jossain määrin asiaa auttanut aikoinaan, niin miksei sinullakin. Jo nyt oli mukavampi lukaista kommenttiboksia, joten uskon että tästä on vain tie ylöspäin!
  Olen niuho kommentoimaan, mutta nyt olen suorastaan höveli... :b Tahdon kuitenkin toivottaa hyvää kevään jatkoa teille ja inspiraatiota bloggaukseen! (Itselläni inspiraatio loppui ja pistin blogin luultavasti pysyvälle katkolle, siksi tämä toivotus... :b)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvin perustellusta muutos ehdotuksesta, vastustaisin tätä muuten edelleenkin..:D

   Poista
 68. Oij! Vois pyytäää äitiä viemään että pääsis moikkaamaan jos kehtaan! XD

  VastaaPoista
 69. Itse en pääse kun ei iistä asti lähdetä viemään ja ratsastan eräällä tallilla estekisoissa :) Kiva tuo kommenttien valvonta!Miten jaksat hyväksyä kaikki asialliset 120 kommenttia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se sen kummempaa ole kun painan vaan julkaise nappia, lisäksi teen sen pitkin päivää puhelimella niin ei tunnu niin raskaalle:)

   Poista
 70. Toivottavasti nähdään ♡ (: Olen itse tulossa lauantaina ja toivon, että uskallan sanoa edes "moi" tms :D.
  Olen vasta hiljattain alkanut lukea sinun ja Pinjan blogeja, mutta ovat tehneet erittäin positiivisen yllätyksen! (itse kun en kauheasti blogeja seuraile) Mutta tätä ja Pinjan blogia lueskelen nyt aktiivisesti♡! Teidän videoita olen jo KAUAN seuraillut :) Kauniita olette molemmat ja teidän hepot molemmat sööttejä♡! Eipä mulla muuta (; Nähdään ! (:

  VastaaPoista
 71. Harmi kun en ite pääse tulemaan:( mutta odotan innolla videota. Ja aurinkoista kevättä sinulle ja pinjalle ja onnea messuille;)!!!

  VastaaPoista
 72. Mikä malli sulla on nyt :)?

  VastaaPoista
 73. Toivottavasti nähdään :) Mä tuun ite sunnuntaina :) toivottavasti uskallan tulla moikkaamaan :D tuletteko sinä ja Pinja siis molemmat sunnuntaina ;)

  VastaaPoista
 74. Minä tulen lauantaina otan kepparin mukaan, haluisin yhteiskuvan mutta en uskalla tulla pyytää :(

  VastaaPoista
 75. Munkin mielestä tää on hyvä muutos:) jaksaa lukeakkin kaikki kun ei ole niitä eka jne

  VastaaPoista
 76. Jos teette videopostausta messuista, niin voitko kuvata myös niitä esim. estekisoja? Itse en pääse messuille, joten olisi kiva nähdä näytöksiäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvailen varmaan kuten viime vuonnakin myös ohjelmaa :)

   Poista
 77. Mä oon tulossa lauantaina :) Varmaan tuun moikkaamaan! :D Ja kuvaatteko videopostausta sieltä messuilta? :)

  VastaaPoista
 78. Mun on kyl ny ihan pakko kysyy tätä asiaa:

  Kun olitte hevoset stadikalla tapahtumassa samassa hotellissa, niin aamupalalla istuitte meidän edessä ja me näyttiin siin :D Ja kun menitte hissiin, nii taas kerran oltii samassa paikassa ja kasvotustenkin:) Ja sit vaa mun ja sun äiti rupes juttelee:) En uskaltanu puhuu, mut oli kyl kieltämättä ihana kokemus! sama taisi tapahtua kun oltiin Horse Showssa ;D Ootte kauniita!:)

  VastaaPoista
 79. Oon tulossa sunnuntaina, ehkä uskallan tulla moikkaamaan kaverin kanssa :D

  +Muutos oli ihan hyvä, "eka" jutut on niin turhia.

  VastaaPoista
 80. Hyvä tää muutos, eipä oo ilkeitä kommentteja vaivaamassa ;-)

  VastaaPoista
 81. Vastaukset
  1. Että kommentit tulevat näkyviin vasta kun olen hyväksynyt ne.

   Poista
 82. Kuinka kauan yhden kommentin hyväksyntään menee aikaa???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu milloin ehdin käydä hyväksymässä, joku pari h kun käyn puhelimella tekemässä sen melko usein :)

   Poista
 83. Aijon tulla moikkaamaan Lauantaina jos osaan sinne xD heh (en ole käynyt sielä aiksemmin. :)

  VastaaPoista
 84. Me oltiin menossa hevosmessuille mutta ei nyt sitten ehkä mennäkkään.. Katsotaan..
  Jos mennään, haluisin tulla moikkaan mutta en tiiä uskallanko.. :(
  Jännittäis jo pitäs puhuu sulle tai Pinjalle XD

  VastaaPoista
 85. Millon julkaset sen videopostauksen sieltä kisoista? :)

  VastaaPoista
 86. Itse olen myös tuon kommenttien valvonnan puolesta :) omaan blogiinikin tulee jonkun verran negatiivista palautetta, esim näitä hyi että olet ruma tai aivan karsea istunta kommentteja. Jos vaikka vastaan, että mikä istunnassani pistää eniten pahalla silmään, vastauksena on tyyliin, et tiiä kenen istuntoa tarkoitin, ihme pelle.. Oon kumminkin oppinut joten kuten siedettävään noita kommentteja! Mutta paha mielihän niistä aina tulee.. Oon saanu sun blogista tosi paljon vinkkejä omaa blogia kohtaan ja hyviä neuvoja myös ratsastukseen ja hepan hoitoon :) sun blogi on tosi monipuolinen ja sisältö on runsas, saan tästä paljon irti :) musta on kiva kun itsekin jaksat kommentoida muiden (myös niiden, joilla ei ole montaa sataa lukijaa, kuten iiriksen) blogeihin, sillä niinkun itsekin olet sanonut, kommentit piristävät päivää :) varsinkin kun kommentoija on tollanen ns. julkkis ;) toivottavasti nään sut ja muut hippolan bloggaajat messuilla, oonkin sut jo pari kertaa nähnyt kun oon iiriksen kanssa eri tapahtumissa pyörinyt. Rapsutuksia voitolle ja hyvää kevättä teille :)!!

  VastaaPoista
 87. Tää muutos oli hyvä! :)
  Harmi, kun en ite pääse omien estekisojen takia sinne... :( Jospa sitten ensi vuonna! :D

  VastaaPoista
 88. Toi eka kuva on otettu Siilisstä. Eikö? :)

  VastaaPoista
 89. Oisin halunnu tulla sinne messuille itekki, mut on estekisat. :(

  VastaaPoista
 90. Kiva postaus. Harmi en pääse kun asun liian kaukana.

  VastaaPoista
 91. Tosi tärkee tää, mut oon seurannu nyt sun blogias vuoden!;) Koska viime vuonna kun olin mun kaverin kanssa siä messuilla nii sit se yhdessä kohtaa sano jtn et "Mää en oo varma, mut näinköhän mää sen Tiian äsken" ja sit olin vaa sillee et kuka Tiia ja sit se linkkas sun blogis messujen jälkeen mulle:D Mut onneks linkkas, tätä on ollu ja on tosi kiva seurata!:)

  VastaaPoista
 92. Mietin vaa et mitä sanon?:D Ja että uskallanko moikkaa:D?

  VastaaPoista
 93. Mä tuun kattoon teitä sinne

  VastaaPoista
 94. oisin tullu mun kaverin kaa mutta metiinkii perheen kaa helsinkiin synttäreille.../: Ja kun ostin hevoshullun ekalla ja tokallla sivulla oli susta teksii ja vastauksii, kuvii! <3

  VastaaPoista
 95. jee! olin 144 kommaaja! nojoo olempas hauska.. no mutta itse tulen messuille sunnuntaina ja olisi kyllä hauska nähdä! en uskalla tulla moikkaa mut olis kiva jos näkis ees vilauksen susta! pitää vaan houkutella äiti sinne missä te ootte klo 13.00. tai no en tiiä ku se paikka on varmaa täynnä väkeä :/ nojoo mutta kovasti toivon että nään sut tai pinjan. ja sulla on tosi ihana blogi ja voitto näyttää tosi söpöltä. muistuttaa meidän hepoa! :D

  VastaaPoista
 96. Niin milloinkas se kisavideopostaus tuleekaan??

  VastaaPoista
 97. Siis onko Pinjallakin blogi? Voitko linkittää? :)

  VastaaPoista
 98. Jospa mekin uskallettas tulla raviporukan kanssa ottaa yhteiskuvan?:)

  VastaaPoista
 99. Me tullaan EHDOTTOMASTI mun kahen kaverin kaa moikkaa teit

  VastaaPoista
 100. Toivottavasti nähään siellä! Jos uskalletaan tulla serkun kanssa kattoon teitä :)

  VastaaPoista
 101. Voih! Luin tämän ihan liian myöhään, olin nimittäin lauantaina messuilla, enkä siis nähnyt teitä -.-

  No, ensivuonna sitten :D

  VastaaPoista
 102. Heippa! Törmättiin kaveriporukalla teihin messuilla ja huono kuva jäi mieleen etenkin siskostasi. Ainakin meidän mielestä hirveän ylimielinen ilme kuin jollain julkkiksella?
  Oltas kyllä hyvin voitu pyytää nimmarit takamukseen muttei jaksanu vaivautua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten harmillista. Ette sitten tulleet juttelemaan tai uskaltaneet kertoa tätä mielipidettä kasvotusten tai edes tunnistettavan nimimerkin takaa?

   Tiesittekö, ettei kukaan voi pitää tarkotuksella ylimielistä ilmettä naamallaan. Pinjalla oli varmaan ihan sen normaali ilme naamalla. Ehkä te vaan tahallisesti tulkitsitte Pinjan ilmeen ylimieliseksi. Jos joku tavallinen ihminen olisi kävellyt sellainen ilme naamalla teitä vastaan, veikkaisin etteikukaan ei olisi kiinnittänyt mitään huomiota. Toisekseen ylimielisyyttä ei voi nähdä kenenkään ilmeestä, ylimielisyyden kuulee puheista ja näkee käytöksestä muita ihmisiä kohtaan.

   Poista
  2. Eri henkilö kuin edellinen mutta kyllähän ylimielistä ilmettä voi pitää tarkoituksella naamallaan. Se on sellainen halveksuva ilme jolla katsotaan toisia kuin alempiarvoisia ja Pinjalla kyllä kieltämättä on vähän sellainen ilme, tiedä sitten onko se normaali ilme vaiko tahallinen.

   Poista
  3. Mun piti tulla hakeen sulta nimmari takamukseen sekä olisin sanonu pari asiaa mut en nähny sua :(

   Poista
  4. No tuskimpa vaan Pinja sillä tavalla ketään katsoi tarkoituksella. Miksi hän niin olisi tehnyt?
   Ja alimmalle anolle, tässä postauksessa infosin mistä meidät löytää ja monelta. Eikö silti löytynyt?:D

   Poista
  5. En lue blogiasi joten en voinut tietää :( jos ens kerralla onnistais!;)

   Poista
  6. En tiedä miksi olisi, mutta mahdollista se joka tapauksessa on. Monille suosituille bloggaajille ja julkkiksille vaan muodostuu sellainen asenne, mikä on valitettavaa. :) En sano että Pinjalle olisi näin käynyt, enkä kyllä missään vaiheessa sanonutkaan.

   Poista
 103. Tiesittekö että jokainen bloggaaja pääsi ilmaiseksi messuille pressikortin hakemalla :) jos oli siis median kautta etukäteen akkredoitunut. Ja näin tulee pääsemään ensivuonnakin joten kaikki muistaa :) !

  Hevosbloggaaja ryhmäkin ilmoitti asiasta kun olivat kuulemma ensin puhuneet messujen järjestäjien kanssa ja sitäkautta bloggaajat saivat tietoonsa miten messuille pääsee ilmaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin. Me ollaan oltu jo kahtena vuotena yhteistyön kautta messuilla ilmaiseksi ja tänäkin vuonna oltiin kuviot sovittu jo ennen tota kun julkaisivat, että muutkin bloggaajat pääsevät mukaan. Hieno juttu messujen puolesta, Horse Fairissahan tämä systeemi olikin jo käytössä.

   Itsekin infosin Facebook -seuraajia, että messuille pääsee bloggaajana ilmaiseksi ja linkkasin sivun mistä voi akkredoitua :)

   Poista
  2. Ai kuinka kiva :) tunnen noi ylläpitäjät ja kuulemma tarkoituksella julkaisivat myöhemmin sekä horse fairin että hevoset messujen ilmaislippujutut :) ja se ylläpito oli saanu horse fairiin ihan passit kun me muut saatiin vain ilmaisliput mutta ihan hyvä niin :)

   Poista
  3. Nyt en ihan ymmärrä, mutta hyvä jos he ovat olleet tän muutoksen takana. Go Expo messuille on kyllä useampana vuotena saaneet lifestyle bloggaajat mielestäni bloggaajapasseja, jos oikein muistan. Kiva, että muutkin messut ovat tämän systeemin ottaaneet ihan yleiseen käyttöön eikä lippuja saa vain erillisten yhteistyökuvioiden kautta kuten esim. meidän kanssa on aikaisemmin tehty :)

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.