Videopostaus: Vierailu Aadan ja Champin luona

maanantai 28. heinäkuuta 2014


Moikka! Olette toivoneet videopostauksia vähän erikoisemmista tapahtumista, joten nyt luvassa olisi sellainen. Olin Aadan luona perjantaista lauantaihin ja perjantai iltana pääsin ratsastamaan Aadan ihanalla hevosella Champilla. 

En ole tosi pitkään aikaan mennyt muilla hevosilla, joten mua vähän jännitti. Kaikki sujuikin ihan siedettävisti, kunnes Aada sano et voisin ottaa pari hyppyä. Eka hyppy sit epäonnistui kaikin tavoin. Mietin vähän aikaa kehtaanko edes julkasta tollasta videota, laitoin sen nyt kuitenkin tonne videopostaukseen sen verran hauskalta se näytti. Ekalla hypyllä luulin Champin lähtevän vähän kauempaa ja lähdin sit hyppyyn liian aikasin, en ees muista millon viimeks oon tehny ton saman mokan, nykyään maltan Voiton kanssa aina odottaa hyppyä. Ja sitte vielä kiljasin sen takia, kun lähdin hyppyyn liian aikaisin. Champ ei näköjään oo tottunu kiljuviin ratsastajiin..:D Eikös siellä ratsastuskoulussa jo opetettu, että hevosen selässä ei saa kiljua? Seuraavat hypyt sitten onneksi onnistui. Toivottavasti Champ ei saanu pysyviä traumoja tosta tohelluksesta. Champ on kyllä aivan ihanan persoonallinen hevonen ja niin nätti!


linkki videoon

Seuraavana päivänä tavattiin melkein koko Hippolan bloggaajaporukalla ja juteltiin vähän tulevaisuudesta. Tapaamisen jälkeen käytiin Aadan ja Susannan kanssa Starbucksissa. Oon joskus lentokentällä juonut Starbucksin kaakota, joten tää oli mun eka kunnollinen kerta ja vitsi oli hyvää. Otin Caramel frappuccinon ja ei kyllä mun mielestä ollut yhtään turhaan hehkutettu noin hyväksi. Onneks täällä Kuopiossa ei ole kyseistä paikkaa, tuhlaisin varmaan kaikki rahani sinne.. Ajeltiin sitten Aadan kanssa Kuopioon. Aadakin olisi saanut ratsastaa Voitolla, mutta oltiin perillä iltapäivästä, jolloin oli vielä ihan tajuttoman kuuma.  Aada jatkoikin sit melkeen heti matkaansa. Oli kyllä kaikin puolin kiva reissu :)

Loppuun vielä muutama kuva puhelimen kätköistä.
 



96 kommenttia

  1. Mun mielestä sulla meni ihan tosi hyvin Champin kanssa mitä tosta videosta näky. Ite oon lähteny monta kertaa hyppyyn liian aikasin ja kerran tippunutkin sen takia, hehe:D Mutta sun ja Champin meno näytti mun mielestä tosi hyvälle!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Mullekkin kävi joskus aikoja sitten usein niin, että lähdin liian aikaisin, mutta oon nyt onneks oppinu odottamaan hevosta.

      Poista
  2. tii sulta on voitu kysyä ätä asiaa miljoona kertaa mutta saako tuolta theinsirationgallery.comista kopioida taustakuvia kuka mutta kuvan lähde pitää mainita :)

    VastaaPoista
  3. Pääseekö Aada joskus ratsastamaan Voittoa? Ois kiva:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ole tainnut olla vielä pitkään blogin lukija, sillä Aada on käynyt meillä ratsastamassa joviime kesänä. Tässä postaus siitä: http://www.lillivoitto.fi/2013/07/aada-ja-voitto-videopostaus.html

      Poista
  4. Ihana video! Nauratti(hyvällä tavalla tietenkin)... :3

    VastaaPoista
  5. Vitsi tää oli hyvä video!! :D Repeilin noille Aadan kommenteille... "Se liikkuu sitten pohkeilla" xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäki repesin sille, kun muokkasin tätä videota :DD

      Poista
  6. sun tuo könötys on jo alkanut parantua, selkä ei oo enää niin mutkalla. vielä kun hartiat taaksepäin ja leuka enemmän ylös, niin hyvää tulee! :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kivaa kun pääsit ratsastamaan Champilla! :)

    VastaaPoista
  8. Sehän meni hyvin! Pari pikku virhettä vaan tuli. Meet kyllä tosi hyvin muillakin hevosisilla kuin Lillillä ja Voitolla:) Et säikähtänyt vaikka se vähän hyppi. Hyvä video:)

    VastaaPoista
  9. Eihän tuo ratsastus huonolta näyttänyt, hauska toi ekan hypyn pätkä! Kiva postaus muutenkin, kuvineen kaikkineen. Hyvä kun laitoit ekankin hypyn videolle! :)

    - Elämän murusia

    VastaaPoista
  10. Kirjoitit joku aika sitten facebookissa että tekisit sinä sanot minå teen videon niin milloin se olisi tulossa vai tuleeko ollenkaan? Hyvin rataastit Champilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida nyt ainakaan olla tulossa, ehkä joskus myöhemmin :) Kiitos!

      Poista
  11. Tää oli ihan sairaan hauska :') ja Tiia se "veneen kelluke" ... veneet kelluu varmasti ilmankin xD kiitos nauruista (hyvällä tavalla siis ) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah käytin vähän väärää termii, mut siis noi on sellasia mitkä laitetaan veneen ja laiturin väliin :)

      Poista
  12. Ai että kun oli kiva videopostaus! Ajattelin aluksi kelata vain ratsastuskohtaan, mutta tää oli niin hyvin tiivistetty ja tehty, sekä hauska, että oli pakko kattoa kokonaan!:D Champ on kyllä ihan sairaan kivan näkönen!:)

    VastaaPoista
  13. Ihanan iloinen video, välitty just sellane aito iloisuus eikä sellane ärsyttävä 'nyt pitää esittää ilosta ku otetaa videoo' - feikki-iloisuus jota usei näkee videoissa :)

    VastaaPoista
  14. Tää oli tosi hauska video ja ne Aadan kommentit ja se eka hyppy oli tosi hauskoja! Hyvältä sun ratsastus näytti!

    VastaaPoista
  15. Tosi kivaa kun teit tästä videopostauksen! :)
    Teillä meni tosi hienosti, tuo ensimmäinen hyppy oli kyllä hauskan näköinen ;)

    VastaaPoista
  16. Kiva postaus ja hauska video :D

    VastaaPoista
  17. Voiton jalkaa vissiin piikitetään tasaisin väliajoin. Tehdäänkö sille muuta? Oma hevoseni ontuu taivutuskokeessa toista takasta ja siellä epäillään olevan kulumaa, nivelrikkoa tai irtopala tms. Muistelin että Voitolla jotain saman tyyppistä, onko näin? Tarvisin tätä tietoa paljon! Kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voitolla oli irtopala, joka on leikattu pois. Se on hiukan kulutta nut niveltä, joten sen takia piikitetään. Mä, ilman mitään ell pätevyyttä, en lähitisi piikittämään säännöllisesti jos noita vaivoja epäillään taivutuksen perusteella. Eikö eläinlääkäri suositellut ottamaan röngten kuvia, jotta vaiva varmistuisi? Voiton viimeiset kuvat otettiin ennen leikkausta pari vuotta sitten, nyt mennään sitten tarkistamaan mikä tilanne on, jolloin eläinlääkäri päättää mitkä ovat jatkotoimet.

      Poista
    2. Tarkoitukseni oli vain kysyä piikitetäänkö voiton jalkaa ja mikä siinä oli ku en muistanu :D ja jalka kuvautetaan pian :D

      Poista
  18. Tiiätkö millä tallilla champ on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista, kysy Aadalta sen blogissa :)

      Poista
    2. Se on Provincia nimisellä tallilla Nurmijärven Klaukkalassa :)

      Poista
  19. Tää oli tosi kiva videopostaus! :) "se liikkuu sitte pohkeilla" :D

    VastaaPoista
  20. Kiva postaus! Miten muuten saat tonne bannerin alle noi sivut (esim. sinä, Voitto,muut eläimet jne)? En saa niitä itele mitenkään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäsin sivut -gadgetin ja siirsin sen bannerin alle :)

      Poista
  21. Sulla on kyllä aika heikko istunta ravissa. Könötät ryhdittömänä ja käsi on yli veltto eikä kyynärkulmaa ole. Lisäksi katseesi on hevosen niskassa ja joka kevennyksellä paukuttelet pohkeilla hevosta, vaikka jalan tulisi pysyä paikoillaan ja tarvittaessa käyttää pohjetta>hevonen ei turru. Varmaan tiedostat nämä itsekin mutta itsellä pisti videolla aika pahasti silmään. Keskivartalon treeni on tosi tärkeää, meillä on välillä valmennuksia jotka mennään _koko aika_ seisoen jalkkareilla ja selkä suorana. Parantaa istuntaa ja kehittää keskivartaloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedostan ja sinäkin varmaan tietäisit, että tiedän ne jos lukisit edes sillon tällön postauksia. Tuntuu, että jauhan nimittäin jokaisessa sileänpostauksessa samasata asiasta eli huonosta ryhdistäni :D

      Poista
  22. Ootko poistanut sen sähköposti jutun missä kirjoitat lukijoille viestiä? Vai onko se enään käytössä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole poistanut, en vain ole hetkeen käyttänyt :)

      Poista
  23. Tosi kiva postaus! :) Ihana toi eka kuva! <3

    VastaaPoista
  24. kiva postaus ja minkä rotunnen champ on

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja en tiedä, joku puoliverinen se varmaan on :)

      Poista
    2. Champ on kai oldenburg. Kato Aadan blogista? :)

      Poista
    3. Champ on oldenburgilainen puoliverinen, löytyi Aadan blogista :)

      Poista
  25. Apua hajosin niin pahasti tolle sun kiljahdukselle ja Champin pompuille eka hypyssä :-D mut tosi kiva ja ihanan hyväntuulinen video!

    VastaaPoista
  26. Olipa hyväntuulinen ja hauska video, tykkäsin kovasti :) Champ on kaunis hevonen!

    VastaaPoista
  27. Kannattaa tehdä työtä istunnan eteen ja kovasti. Miten paljon työskentelet perusistunnassa yleensä kentällä? Kuinka usein treenaat viikossa ylävartalon lihaksia? Jotenkin edistystä ei näy, vaikka uskon sinun treenaavan kovasti. Harmillista, olet omalla hepallasi hyvä, mutta miten hyvä olisitkaan, jos istuntasi toimisi.
    champin kanssa ei oikein mennyt hyvin, mutta ei sehän olikin eka kerta. Tosin Aada menee Voitolla hienosti. Tsemppiä,sulle! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verkkaan, jonka jälkeen istun harjotusravissa yleensä loppuverkkaan asti. Erikseen palauttelevat päivät, jolloin yleensä keventelen. Olen nyt tehnyt 30 päivän lankkuhaastetta, melkein joka ilta. Kannattaa huomioda se, että Aada on tosi paljon taitavampi ja kokeneempi, kuin minä. Kiitos tsempeistä:)

      Poista
    2. Anonyymille pieni tieto, että Tiia ratsasti Champilla tosi hyvin ensimmäiseksi kerraksi - se kun on vähän sellainen erikoinen tapaus (johtuen varmasti omasta ratsastuksestani) ja vaatii oman totuttelunsa. Harva muukaan on saanut sitä liikkumaan ensimmäisellä kerralla edes noin hyvin :)

      Poista
  28. VOTTO ON NIIN IHANA vaikka se ei tähän postaukseen liitykkään.. Onko voiton pito raskasta? montako vuotta olit ratsastanut kun sait Voiton? Tehkää Pinja kanssa lisää Sister tag videoita

    VastaaPoista
  29. Se hevonen oli söpö! Ja oliko Se hevonen Aadan? Sä Tiia ratsastat hyvin

    VastaaPoista
  30. Vastaukset
    1. Eikä ole ihan paska :) mutta toivottavasti edistyy tähän asti vain huonontunut voiko aada tulla ridaa voitolla joku kerta taas?

      Poista
    2. Vaikka itse arvioin omaa ratsastustani kriittisesti niin en kyllä tasan ole "tähän asti vain huonontunut". Voi tulla, jos vaan sattuu tulemaan tänne päin, kuten nyt luit oli liian kuuma ratsastaa.

      Poista
  31. olet Tiia tosi kaunis.Ratsastit hyvin champilla:)))

    VastaaPoista
  32. Hyvin ratsastit, mielenkiintoinen postaus ja ihana Champ <3

    VastaaPoista
  33. voitteko tehdä pinjan kanssa vielä tässä kesälomalla mydayn? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me yhteisiä mydaytä tehdä, kun meidän päivät kuitenkin eroaa. Mut katsotaan, jos jaksetaan tehdä tai tapahtuu jotain kivaa :)

      Poista
  34. Tää oli kyllä hyvä videopostaus, paitsi että toi mun nauru on semi jäätävää :D ja haha vähänkö nauroin tolle "se liikkuu pohkeesta" öö jooh.. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep oon samaa mieltä et tästä tuli melko onnistunu :D Joo älä, mut ehkä se neuvo oli siinä tilantees iha hyvä, ku en meinannu saaha Champpii ollenkaa liikkeelle xd

      Poista
  35. Katselin youtubesta teidän vanhempia videoita ja tuli mieleen että käytättekö enää niitä hebe (?) jumpsuitteja, yhes vaihees sul oli se päällä koko ajan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä nukun sillä talvisin, nyt liian kuuma :)

      Poista
  36. Sulla lukee videoiden kuvauksessa, että et vastaa kommentteihin. Luetko kuitenkin kaikki youtubeen tulleet kommentit? :)

    VastaaPoista
  37. Saako noita teidän entisiä blogin taustoja käyttää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, tosin melko moni on kopioitu inspiration gallerystä eli voit sieltä käydä hakemassa.

      Poista
  38. Tuli vain mieleen minkä kokoiset saappasi ovat ja millä mitoituksella (regular yms)? Ovatko ne supreme high rider mallia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, ei mulla oo mitään hajua mistään mitotuksesta? Ne on kuitenkin Richmondit.

      Poista
  39. Se ryhmä on koulaimetta kannuksetta ja kengättä.. Mikä siitä teked naurun alaisen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hevostalli.netissä oli siitä topa, sen perusteella vaan naurettiin. Itse ryhmää en ole koskaan fbssä nähnytkään eli en tiedä sit millanen se oikeesti on :)

      Poista
  40. haha ihan mahtava toi sun kiljasu ja aadan nauru! Tosi hyvin toteutettu video, tykkäsin paljon. Sun ja Voiton meno on parantunut kovasti, paljon tsemppiä jatkoon:)!

    VastaaPoista
  41. Olisi kiva jos sulle voisi taas lähettää kirjeitä. Etkö voisi edes harkita sellaista että sulle saisi laittaa kirjeitä mutta et vastaisi niihin ollenkaan vastauskuorilla? Esittelisit ne vai videolla? Olisi tosi mukavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi kyllä edes harkita, ei ole aikaa sellaiseen :/

      Poista
    2. Tuli tuosta ajasta mieleen, tekisitkö uudelleen sellaisen "kuinka paljon aikaa käytän bloggaamiseen". Siitä edellisestä on kuitenkin aikaa aika paljon, muistaakseni?

      Poista
  42. Tee postaus, että jos olisit varusteratsastaja ja rahaa ku roskaa niin millaiset varusteet hevosellasi ja itselläsi olisi yms. talli vehkeineen ja kuljetuskalusto ja millainen hevonen sinulla olisi?:D olisi hyvin erilainen, mutta mielenkiintoinen postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo voisi olla hyvä idea viikon blogihaasteeseen :)

      Poista
  43. Mitä kokoa nuo sun animon housut on? :)

    VastaaPoista
  44. Etkö tuu kuninkuusraveihin?

    VastaaPoista
  45. Hei voisko se seuraava blogihaaste olla videon muodos?? Ois tosi kiva semmonen haaste mis pitää tehä jotain ratsain ja kuvata videolle :) vähä niinku se fbski pyöriny heppahaaste mis on pitäny lopuks juoda jotain :)

    VastaaPoista
  46. Haha! Ihana videopostaus oli, oli ilo katsella. Tietäisitpä miten mä kiljuin leirikisoissa kun tipuin kahdesti, kiljuin jo ennen tippumista... Mutta hienosti meni Champin kanssa :)

    VastaaPoista
  47. Kommentoit blogiini taustakuva-asiasta, ja päätin vastata tänne, niin saat tämän varmasti luettavaksi. :-)
    Asia on nyt korjattu, ja kyseessä oli täysin inhimillinen virhe (pahoitteluni siitä) - piruuttani en siis jättänyt tekijän nimeä kirjoittamatta. Itselleni vain tuli huono fiilis mokastani, mutta onneksi sinä muistutit tätä lahopäätä asiasta.. :)

    VastaaPoista
  48. Hyvä oli toi huuto:) Tosi kiva postaus!!!:D

    VastaaPoista
  49. Toivottavasti vastaat!
    Eli minkä kokoset nuo teidän hevosten perustarhat on?:)
    En puhu siis laitumista.

    VastaaPoista
  50. Sul on väärä kevennys melkein joka pätkäs:)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.