Kesäkuulumiset ja kuvia

lauantai 9. heinäkuuta 2016


Hei! Mä oon tuijottanut tätä tyhjää, ainoastaan kuvien täyttämää, tekstikenttää kohta tunnin. Kolme kivaa kuvaa, jotka haluan julkaista, mutten keksi oikein mitään sanottavaa. Tuntuu, ettei kirjoitus ole muutenkaan oikein luistanut viime aikoina ja olenkin saanut palautetta, että tekstini ovat huonontuneet paljon. Pitää nyt yrittää tsempata. Voin myöntää, että kirjoittaminen on varmasti ruosteessa, jos verrataan vaikka talveen ja kevääseen. Kirjoitin silloin nimittäin todella paljon äidinkielen ylppäreihin harjoitellessa, jonka lisäksi luin oikeasti taitavasti kirjoitettuja tekstejä. Pitää koittaa nyt skarpata asian suhteen, sillä lukemiseni rajoittuvat tällä hetkellä pariin blogiin... Asia on jo sen verran hoidossa, että lainasin kirjastosta kaksi kirjaa. Kirjastosta kotiin raahasin Tuntemattoman sotilaan, sillä se on vielä lukematta klassikkolistaltani ja Alice in wonderlandin enkun ylppäreitä ajatellen.

Nyt kun eksyttiin jo vähän aiheeseen koulu niin jatketaan siitä. Maanantaina mulla alkaa syksyn ylppäreihin lukeminen. Kirjoitan tosiaan nyt fysiikan ja uusin enkun. Toisaalta mua ei stressaa yhtään, sillä enkun tulokseni on suorastaan loistava saamiini kurssiarvosanoihin verrattuna ja fysiikka on mulla ylimääräisenä. Sitten toisaalta taas fysiikka ei todellakaan ole mulle mikään helppo aine, joten joudun lukemaan ihan tosissani ja enkku vasta vaikeaa onkin, mutta yhden arvosanan korotus toisi rutkasti lisää pisteitä minne tahansa hakiessa. Mun katse on muuten edelleen siellä lääkiksessä, vaikka bilsa onkin mieluinen varavaihtoehto. Onneksi on vielä vuosi aikaa...

Kuvaan muuten parhaillani my week -videota, joka tulee julki kunhan youtubessa tulee täyteen 30 000 tilaajaa ja kunhan nyt ensin saan videon edes kuvattua loppuun. Tähän mennessä olen ainakin saanut tosi kivaa matskua, sillä ollaan tehty vaikka mitä hauskaa. Eli jos haluatte nähdä videon pian ja kanava on vielä tilaamatta niin kipin kapin tilaamaan.

Loppuun vielä vähän tarinaa näiden kuvien takaa. Meillä on Jennan ja Hennan kanssa tapana käydä kuvailemassa siisteissä paikoissa yleensä lähinnä puhelimella instagramia varten, mutta tällä kertaa raahasin kamerankin mukaan. Nyt on kaikki meidän listalla olleet spotit kierretty, joten jos tulee jotain vähän erikoisempia kuvauspaikkoja Kuopiossa mieleen niin kommentilla voisi heitellä sijaintia! Tänne paikkaan tosin pitää vielä palata, sillä ukkosmyrsky yllätti meidät kesken kuvausten ja kuvat jäi melko vähiin.


Mitä teidän kesälomaan kuuluu ja mitä piditte näistä kuvista?

16 kommenttia

 1. Siis mis noi kuvat on otettu? :D en tienny et Kuopiossa on tollasii paikkoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikö vastata niinkun meille vastattiin kun nähtiin tämmöisiä kuvia ekan kerran, että salainen paikka ei suostuta kertomaan ;) Okei okei, nää on vanhat Kallansillat Suosaaressa!

   Poista
 2. Mullakin on toi sama ongelma, että nyt kesällä ei ole tullut kirjoiteltua ja tuntuu, että omien tekstien laatu vaan huononee. Eiköhän se taas siitä alka sujumaan, kun koulut alkaa. Jaksamisia ylppäreihin lukemiseen, itsellä onneksi alkaa vasta ensi kesänä se luku-urakka :)
  Ja tosi kiva kuulla, että teet my week -videon! Pidemmät videot on yleensä enemmän mun makuun.

  VastaaPoista
 3. Wow, ootte tosi nättejä! :)

  VastaaPoista
 4. postauksen otsikosta sai kyl sellasen kuvan, et kuvia ois ollut enemmänkin... :/

  VastaaPoista
 5. Kuvia on sanan kuva monikko. Tässä postauksessa oli kuvia 3 kappaletta, eli siis monikon käyttö oli ihan aiheellista ;)

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus ja kivat kuvat :)

  VastaaPoista
 7. Niin ihania kuvia!! Ja postauskin oli kiva:)

  VastaaPoista
 8. teetkö sä youtubeen videoita vain tilaajien takia? Tai kirjoitatko blogia vain lukijoiden (ja yhteistöiden) takia? Ei nyt mitenkään pahalla tämä, ajattelin vain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään :) Nykyisin seuraajianon niin paljon, että ei oikeastaan ole väliä vaikka määrä ei enää kasvaisi yhtään!

   Poista
  2. Miks sitten esim. My week-videon ehtona on se, että saat pari tuhatta tilaajaa lisää?

   Poista
  3. Et taida olla kovin perehtynyt youtubekulttuuriin? Siellä on tapana tehdä tiettyjen tasalukujen täyttyessä "spessuvideoita" eli tavallaan jonkun luvun täyttymisen kunniaksi tehdään joku paljon toivottu ja erikoisempi video :)

   Poista
 9. miten saaa ton lue kok postaus jutun

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.