Videopostaus Issikkavaellukselta

perjantai 22. heinäkuuta 2016


Elämysten ja ystävyyden kartano kutsui minut ja Pinjan Islanninhevosvaellukselle ja oli kyllä hauska kokemus monen vuoden jälkeen! Ennen omia hevosia käytiin kohtuullisen usein vaelluksilla ja vuokrattiin Issikoita monena kesänä itseasiassa juuri kyseisestä paikasta.

Meidän vaellus kesti 4h ja täytyy sanoa, että oli kyllä melko rentouttava kokemus. Sää oli ihana, maisemat hienoja ja hevoset niin rauhallisia! Nyt saatte tämän videon alkupalaksi ja myöhemmin sitten postausta kuvien ja tarkemman selityksen kera.



56 kommenttia

  1. Vaikkei oma turvallisuus ei kiinnosta, huolehdithan kuitenkin muiden ihmisten turvallisuudesta - kännykän käyttö on kiellettyä autoa tankatessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama kuin tupakan kanssa, tulipalovaara. Vie myös huomiota pois itse tankkaamisesta, jolloin vaarana että esim bensaa valuu ohi tankista joka on jo sinäänsä vaarallista, ja jos vielä lisäksi joku röökiä polttava kävelee ohi -> koko asema pamahtaa taivaan tuuliin. Yleensä niissä tankkauspisteissä on kyllä kieltomerkit.

      Poista
    2. Onkohan tämä ihan laissa?

      Poista
    3. Bensa valuu ohi tankista? :D ei taida olla mahdollista, bensan tulo pistoolista katkeaa, jos pinta osuu pistooliin ;) voivoi, et oo tainnut koskaan tankata autoa..? :D :D :D

      Poista
    4. En minäkään tiennyt tuota :D Hsrvoin kyllä käytän puhelinta tankatessa kun pitää keskittyä että menee oikeeta dieseliä eikä bensaa. Sitä en kyllä ymmärrä että miten saat bensaa valumaan tankista ohi? Se bensapistooli tungetaan syvälle tankkiin ja sitten kun tankki on täynnä, bensan tulo lakkaa automaattisesti.

      Poista
    5. http://yle.fi/uutiset/kannykka_luo_rajahdysvaaran_tankkausasemalla/5679454

      Poista
    6. Joka tankkausasemalla on kännykän kieltävä kuva. Ei pitäisi tulla yllätyksenä. Ne ylitäytön estävät turvalaitteet tankkauspistooleissa eivät aina toimi. Itseasiassa aika paljonkin tulee aspaan puheluja siitä että polttonesteitä on roiskunut ihmisten vaatteille kun nesteentulo ei olekaan katkennut tankin täyttyessä.

      Poista
  2. Itse asun Rautalammilla ja jännää kattoo videoo sillee "itekki oon oon käyny tuol kahluuttaa issikkaa" :D

    VastaaPoista
  3. Oi, menitkö sellaisella hepalla nimeltä Humor? koska oon mennyt sillä aivan ihana issikka!

    VastaaPoista
  4. Oon ollu sahalas leiril, on kyllä jees paikka

    VastaaPoista
  5. Hyvä video! :) Oli erityisen mielenkiintoista katsoa tätä, sillä olen itse lähdössä tuonne leirille parin päivän päästä. En ole ikinä ennen käynyt Sahalassa, enkä tunne ketään muita leiriläisiä, mutta videon perusteella olen vain enemmän innoissani! :D

    VastaaPoista
  6. Ihan SUPERHYVÄ video!! :D Tosi kiva että oli noin pitkä eikä vaan muutama minuutti, ja kiva että videolla näkyi muutakin kuin itse vaellus :) Oikein mukavan näköinen paikka tuo talli. Issikat videolla olivat käsittämättömän suloisia ja rauhallisia <3 <3 Mä olen ratsastanut vaan kerran issikalla, se oli kyllä kiva kokemus. Vois joku kerta taas mennä! Vaellus on kans kyllä ton videon jälkeen kovasti harkinnassa :D

    ps. Mäkin pelaan välillä Pokémon Go:ta ;) ;)

    VastaaPoista
  7. Minkä nimisiä nuo teidän ratsut oli! Toinen näytti ihan mun lapsuuden lempiheppa Kveikkurilta, kyseisestä paikasta kotoisin myös :)

    VastaaPoista
  8. Kiva video. Niin hassua katsoa teitä täällä tutuissa maastoissa joissa itse ratsastaa.. Tunnistin polut ja tiet missä menitte. Ollaan myös uitettu hevosia tossa samassa järvessä monta kertaa.. Tavallaan harmittaa etten osunut samaan aikaan, olisi ollut mahtavaa nähdä teidät täällä tutuilla kulmilla. :) Käykää ihmeessä testaamassa Rautalammin ratsastuskeskus jossain vaiheessa :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rautalammin ratsastuskeskus on hyvä paikka! Suostittelen lämpimästi. Jonkun aikaa sitten tuli parikin kertaa siellä käytyä, mutta isäni muutettua pois paikkakunnalta on ratsastelutkin siellä jäänyt. Arttu on näpsäkkä poni. <3

      Poista
  9. Videon kohta 7:45 ei saa repiä hevosta, aij aij ai...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sitä hevosta saa syömään päästää...

      Poista
    2. Ei niin mutta eipä sitä hevosta repiäkkään saa...

      Poista
  10. Ei se nyt kyllä ihan niinkään mene, että koko bensa-asema posahtaa tuleen jos joku kävelee tupakan kanssa ohi maahan valahtaneesta bensalätäköstä. Eri asia sit se, jos se ihan oikeesti heitetään se palava tupakka sinne lammikkoon. Elokuvat antaa vähän väärän käsityksen siitä, miten herkkään se bensa syttyy. Toki varovainen kannattaa olla siitäkin huolimatta.

    VastaaPoista
  11. Mä oon käynyt luokkaretkellä tuolla issikkavaelluksella :) Oli tosi kiva kokemus kyllä ! :)

    VastaaPoista
  12. On aika taitavaa jos saa bensan valumaan yli tankin, koska kun pistooli osuu tankissa olevaan bensaan niin bensan tulo loppuu automaattisesti.

    VastaaPoista
  13. Tupakka tutkitusti ja todistetusti ei sytytä bensaa palamaan, ei edes bensahöyryjä.

    VastaaPoista
  14. Mietin tässä vain, että miten sitä bensaa pääsee valumaan niin pahasti ohi tankista että koko homma posahtaa, kun pistooleissa on lukitus ylitäytön varalta?

    VastaaPoista
  15. Mä ratsastan issikoilla joka viikko ratsastuskoulussa ja voin kyllä sanoa että ihanan symppiksiä <3 Toki kyllä issikatkin osaa pukittaa säikähtää ja temppuilla mutta kuitenkin niin ihania otuksia!!

    VastaaPoista
  16. Joo itekki meinasin just tulla sanoo ettei kännykkää saa käyttää samalla ku tankkaa ettei se koko höskä syty palamaa

    VastaaPoista
  17. Pian 10v tankanneena tää oli uusi juttu. Kiitti tiedosta siis! Ehkäpä tämä tieto ei kuitenkaan vaikuta jatkossakaan elämääni kovin paljon..

    http://yle.fi/uutiset/kannykka_luo_rajahdysvaaran_tankkausasemalla/5679454

    Tuon löysin googlettamalla. Anon kannattaa lukee myös uutisen kommentit :)

    VastaaPoista
  18. Häiritsevää kun kaikki saadaan yhteistyössä. Tai no ei kai siinä mitään. Miten saatte yhteistyössä tunteja yms? Mistä he keksivät kysyä teitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten se sinua häiritsee? Ja en tiedä mistä Sahala esimerkiksi keksi kysyä :) Ratsastuskouluja me ollaan itse lähestytty kun haluttiin tällainen juttusarja tehdä.

      Poista
  19. Mistä ootte ostanu teidän turvaliivit ku näyttää niin hyvin istuvilta ja rennoilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on Tipperary ja Pinjalla taisi tässä olla kalle K

      Poista
  20. Ihana video💕 Teidän videoista tulee aina niin hyvä mieli👍

    VastaaPoista
  21. Voi ku taas ihana video :) ja issikat näytti kivoilta oliks vaelluksessa kivaa? :)) <3

    VastaaPoista
  22. Mistä ootte ostanut teidän turvaliivit näyttää tosi rennoilta ja hyvin istuvilta

    VastaaPoista
  23. Kiva video! Koska my week? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin, en ole vielä päättänyt odotanko 30k vai julkaisenko jo :D hmm..

      Poista
    2. En ole koskaan käynyt issikavaelluksella, mutta olisi kiva joskus kokeilla! Video oli tosi kiva!

      Poista
  24. Superkiva video! Ja tuo ratsastuskoulut testissä on ihan huiker idis kans :)

    VastaaPoista
  25. Superkiva video! Ja tuo ratsastuskoulut testissä on ihan huikee idis kans :)

    VastaaPoista
  26. Superkiva video! Ja tuo ratsastuskoulut testissä on ihan huikee idis kans :)

    VastaaPoista
  27. oliko tuola enää niitä hevosia jotka ovat olleet teillä vuokralla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitnkä nimisiä issikoita teillä oli aikoinaan? Sahala on tosi tuttu paikka mulleki !

      Poista
  28. Kiva postaus ja tuttuja maisemia! Oma lemppari Sahalasta on Dropi. :)

    VastaaPoista
  29. Mikä ihmeen satula tuo on mikä oli sun ratsulla? Ikinä oo tommosta nähny vaikka 14 vuotta hevosten kanssa touhunnu.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ilmeisesti Sahalan oma keksintö :)! Yllättävän mukava!

      Poista
    2. Koiviksellakin käytetään tollasia satuloita😇 Itekin tykkään sellasista satuloista...

      Poista
  30. Tosi kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  31. Kiva video:) Millon tulee lisää?

    VastaaPoista
  32. Mä oon käyny sahalassa kaks kertaa, ja menin kummalakin kerralla Kvikalla, joka on siis se pieni💕😌

    VastaaPoista
  33. Kiva postaus! Olen pitkään halunnut ratsastaa issikoilla, koska ne osaavat töltin ja passin. Mikä on niiden ero ratsastettaessa? eikös töltissä ole maassa aina samanpuoleiset etu- ja takajalka?

    VastaaPoista
  34. Kävin sahalassa tän kuun alussa 4 tunnin vaelluksella ja menin Hemjalla ja mun äiti meni Humorilla. Oli tosi kiva paikka ja issikat on kyl tosi kivoja.

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.