Nyt on talli täynnä

maanantai 11. heinäkuuta 2016


Moikka! Kuten otsikko kertoo nyt on kaikki tallin kolme karsinaa täynnä. Instagramissa jo päivällä paljastinkin, että meille on uusi asukki muuttanut. Kyseisen kuvan kommentteihin tuli niin paljon arvailuja, että päätin ihan postauksen muodossa nyt selventää tilannetta. 

Kyseessä on siis Lanjana, joka oli meillä jo viime kesänä ja ehkä jopa sitä edellisenä. Kuitenkin saman perheen hevosia on meillä ollut vuoden 2012 kesästä saakka laiduntamassa ja perinne ei tänäkään vuonna rikkoutunut. Lanja tosiaan tuli meille ns. täysihoitoon eli me hoidetaan sen ruokinta,  karsinan siivous, tarhaus ja kaikki hoitotoimenpiteet mitä normaalissa täysihoitotallissakin hoidetaan. 

Voitto ei taaskaan ollut moksiskaan uudesta asukista, mutta Lilliä tilanne kiinnosti kovasti. Voitto on kyllä ihmeen rento kaveri, sillä tuntui ettei se oikeasti uhrannut katsekkaan Lanjalla vaan hölkkäili tyytyväisenä laitumella omiaan. Karsinan kaltereiden välistä se kuitenkin vähän iltatallissa irvisteli uudelle karsinanaapurille. Lilli tosiaan muutti pieneen karsinaan ja Lanja Lillin vanhaan karsinaan Voiton viereen.

Voitto tuijottelee uutta asukkia hupun alta



56 kommenttia

  1. Kauanko tää ihana heppa on teillä?😊💗 ihan vaan kesän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt muista tarkkaan, mutta siis kesälaitumilla eli ei kovin kauaa :)

      Poista
  2. Hyvä postaus. Ja kiva kun tulee postauksia hyvään tahtiin. Aijotko ratsastaa Lanjanalla kun Voitolla ei voi kovin hyvin ja paljon mennä?

    VastaaPoista
  3. Ratsastatko sillä vai hoidatteko vain?

    VastaaPoista
  4. Höh luulin et teille olis tullu uus heppa :D

    VastaaPoista
  5. Onko tulossa jokin muukin heppa? Kun edellisessä postauksessa puhuit että pitääkin korjata saappaan vetskari kun tuleekin taas käyttöä.. Vai mihin se liittyi?

    VastaaPoista
  6. Sun postaukset on tosi hyviä ja toi hepon on söpö niinku lilli ja voittokin on.♡

    VastaaPoista
  7. Sun postaukset on tosi hyviä:-) Ja toi heppa on tosi söpö niinku lilli ja voittokin♡♥♡

    VastaaPoista
  8. Sun postaukset on tosi hyviä:-) toi heppa on söpö niinku lilli ja voitto♡♥♡

    VastaaPoista
  9. Kiva postaus! 😊 Mä jo ehin ajatella että teille tuli uus heppa. Mutta sitten tunnistin kuvasta hevosen ja ajattelin että olin nähnyt sen ennenkin. Ainakin teidän videoissa. :D

    VastaaPoista
  10. Ihana postaus♥ Viimeinen kuva on ihana♥ Voiko sulle laittaa postia?

    VastaaPoista
  11. Ihanan näköinen heppa! Paljon on ikää tällä hevosella? ;)❤

    VastaaPoista
  12. Olisipa täällä meilläkin päin missä mie asun niin kanssa tämmöisiä kuvaus paikkoja, niinkun on siellä teilläpäin missä sie Tiia asut.😳🌚🌚 https://3.bp.blogspot.com/-_FWUFhrlIkg/V4DIuILif-I/AAAAAAAAnjY/JHPTdV-IUzYdXblXziY1jCuakRq8xZ6gQCLcB/s1600/IMG_0126.JPG

    VastaaPoista
  13. Hyvä postaus Tiia! Kysyn vaan miten voten jalka jaksaa? T: Juulia Kovakka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla kaikki Voiton jalasta: http://www.lillivoitto.fi/2016/07/voiton-sairastelu-ukk-paivitetty.html

      Poista
  14. Miksette te saa ratsastaa sillä😢

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi saataisi? Ei yksityistallillakaan tallin omistaja ratsastele niillä hevosilla mitkä siellä asuu :D

      Poista
  15. Voi Tiia kiltti voisitko kuvata videopostauksen?😊 Rukoilen ja toivoisin niin paljon❤

    VastaaPoista
  16. Ompas Lanjana nättinä!❤ Kenen hevonen?😊 Vai onko tää teidän tuttujen heppa?😊 Onko tämä Kuopiosta päin?😉😊

    VastaaPoista
  17. Ihanan näköinen tuo Lankana.
    T: Juulia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka on lankala?? :D
      T:minna

      Poista
    2. On tainnu molemmille tulla kirjotusvirhe :D

      Poista
    3. Hups:D en huomannutkaan!
      T. Sama ihminen kuin anonyymi joka kommentoi:12 heinäkuuta klo 19.27

      Poista
  18. Miten teitte teidän kentän? :) olisi mielenkiintoista kuulla onko esim kaivettu maata kuinka syvään ja mitä kaikkea sinne maahan on laitettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.lillivoitto.fi/2013/01/meidan-kentta.html

      Poista
  19. Onpas nätti hevonen <3 Varsinkin tuo kuva jossa se laukkaa on upea! Viimeinen kuva on myös erityisen hieno :)

    VastaaPoista
  20. Koska on tulossa postauksia joissa ratsatat toivon hirveesti mydayta mutta entiiä onko se mahdollista? :) Hyvä postaus!

    VastaaPoista
  21. On sun login lukija parin vuoden takaa ja voin sanoa että hirveesti oot kehittynyt bloggaamisessa, hevosten kanssa, mutta niin myös ihmisenä:) Oon huomannut että nykyään mietit asioita tosi järkevällä tavalla ja vaikutat muutenkin kasvaaneen hyvin, on ollut ilo seurata sun elämää nämä vuodet.

    Tykkään muuten tästä ulkoasusta, mutta mulla ainakin käy sillain että kun postauksissa on se "Lue lisää" nappi, niin kun yritän painaa sitä muissa kuin uusimmassa postauksessa, se ei aukea:( en tiedä onko bugi vaan mun koneessa (macbook), mutta ajattelin mainita;)

    Hyvää kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeileppa painaa postauksen otsikkoa? Mulla ainakin toimii kaikissa postauksissa..:/

      Poista
  22. Olen seurannut blogia vuosia, mutta olen laiska kommentoimaan, vaikka tykkäänkin paljon blogista :D Mielestäni sun blogi ei ole huonontunut yhtään, ainoastaan muutttunut :) Postaukset on aina mielenkiintoisia. Ihanaa, kun jaksat pitää tätä blogia, kiitos!

    VastaaPoista
  23. Lanjana on kyllä nätti, niinkuin Lilli ja Voittokin. Odotan innolla MyWeek:kiä, koska sun videot on niin hyviä ja niistä tulee hyvälle mielelle:) Sun blogi on muutenkin hyvä, toivoisin jotain ihan perus ratsastus-/tallipostausta!

    VastaaPoista
  24. Minkä rotuinen kaveri tämä on ja millon video postausta.!

    VastaaPoista
  25. Sulla on super ihana blogi! Lajana(ja muutkin) on super ihanan näköisiä! Kaikkea hyvää sinne ja viettäkää hyvä loppu loma!

    VastaaPoista
  26. Tykkään sun blogista ihan sikana. Videopostauksissa ois ollu kiva nähä enemmän myös pinjan ja lillin menoa. Koska ainakin välillä on silleen että ensin kuvataan vähän aikaa pinjaa ja lilliä mut sit kuvaatkin sitä kun varustat voittoa. Itse mieluummin katsoisin ratsastusta kuin varustusta. Mutta enää lillilläkään ei sillai kunnolla hypätä tai mennä niin sei hirveästi vaikuta enää. mutta huippu blogi ja hyviä videoita!

    VastaaPoista
  27. Onko Sinille tulossa jossain vaiheessa omaa hevosta/ponia.

    VastaaPoista
  28. Moikka! Suunnitteilla olisi perustaa oma blogi tässä vuoden tai myöhemmän ajan päästä. Yhtäkkiä aloin miettimään, mistä sinun blogisi tuli tunnetuksi? Mainostitko blogia instagramissa tai saitko bloglovinin kautta uusia seuraajia? Ja osaatko sanoa kuinka kauan meni ennen kuin sinulla oli esim 500 lukijaa? Näitä miettinyt aiemminkin. Olisi tosi mielenkiintoinen tietää ja varmaan on muitakin joita kiinnostaa! Jos kaipaat postausideoita niin tässä olisi yksi. Toki jos olet jo tehnyt tämmöisen postauksen toivon, että linkkaat sen tähän :)

    Blogisi on älyttömän hyvin toteutettu! Laadukkaat kuvat ja tekstit. Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden ja aivan varmasti ansaitset kaikki lukijat ja suosion, jos et enemmänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa lukea nämä:http://www.lillivoitto.fi/2014/06/miten-oot-saanu-noin-paljon-lukijoita.html ja http://www.lillivoitto.fi/2016/04/haluatko-lisaa-lukijoita-minne-blogi.html

      Poista
  29. Ootte mun lempi YouTubettajat, ja Lilli, Voitto ja Lanja ovat ihania heposia!! Ootte kivoja!! <3

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.