#153 VuRin estekilpailut - onnistuminen onnistumisen perään!

sunnuntai 4. syyskuuta 2011Moi! Sori, kun en ole päivitellyt nyt muutamaan päivään.. Juoksuttelin tuossa torstaina ja eilen mentiin ilman satulaa, mutta nyt kerron tämän päivän kisoista.

Oltiin hyvissä ajoin perillä, kuten aina ja äiti, Emmi + Pinja talutteli hevosia, sillävälin kun opettelin rataa ja katsoin muutaman startin. Radalla oli muutamia erikoisesteitä, mutta päätin olla jännittämättä niitä. Lähin sit verkkaamaan maneesiin, jonka pohja oli todella huonossa kunnossa. Mulla ei pitänyt olla mitään kiirettä, mutta todella huolellisena ihmisenä olin katsonut vahingossa 90cm lähtölistoja ja kun olin vasta laukkailemassa kuuluettiin, että Tiia Suomalainen ja Voice of Fortuna valmistautuvat :D Sitten äkkiä muutama hyppy okserille ja pystylle, tilanteen nollaus ja rauhottaminen ja radalle.Voitte katsoa radan tuosta videoilta, mutta olen siihen tyytyväinen ja näin paikat aika jees ja Voitto toimi hyvin, mitä nyt oli melko tahmea.. Ja ette voi uskoa, että mentiin toiselle sijalle! Sitten jännittämään vaan, että meneekö joku ohi ja EI MENNY! Joten oltiin kakkosia koko luokassa, joka sinänsä oli vähän yllätys, koska tuo mun uusinta nyt ei ole mikään maailan nopein? Palkintojen jaossa Voitonkin piti vähän säheltää, eikä malttanu pysyä paikallaan. Olen kuitenkin ihan mielettömän tyytyväinen!Ysikympissä päätin sitten vielä ratsastaa vähän enemmän aikaa ja onnistuinkin siinä mielestäni hyvin(: 90cm radan näette ton ns. kisapäivä tarinan lopussa. Jotenkin feilasin muuten molemmissa luokissa nuo sarjat. Voitto oli kuitenkin tässäkin super ja ekaa kertaa elämässäni ratsastin sillä oikeesti aika lyhyet tiet:D Tässä vähän harmitti se ettei mielestäni nopea rata riittänyt sijoitukseen, itseasiassa oltiin hitaimman 0/0 suorittajat:D

Jäi kyllä ihan mielettömän hyvät fiilikset noista kisoista, Voitto oli hieno, minä en feilannu etäisyyksiä(:

7 kommenttia

 1. Mikä teillä on vetoautona, hei tarviiko traileria vetävällä olla jokin trailerinveto kortti tai jokin? :D Onko teillä traikussa niinkuun videokamera ja autossa näyttö että näette hevoset koko ajan? :D

  VastaaPoista
 2. Vautsi, hyvin on mennyt teilläkin! Onnea! :)

  VastaaPoista
 3. mulla on teistä kuvia. (: linkkaan sen tohon mun nimeen sen mihin pistän ne kuvat, laittelen niitä sinne tällä viikolla joku päivä (:

  ja onnea hiensoti menneistä kisoista !(:

  VastaaPoista
 4. Miten sun blogistas on tullu jotenkin kauheen "kisapainotteinen", itteeni kiinnostais kans kaikki muu mitä teette heppojen kans, ja esim. kuvat kun hoidatte niitä tallissa :) Nykyään on vaan kuvia ja videoita teidän kuvista ja valmennuksista. Ei sillä ettenkö niistä tykkäisi, mutta tuntuu et nyt niitä on ollu enempi. Toisaalta teillä on ollu varmaan useemmat kisat tässä viime aikoina :)

  VastaaPoista
 5. Harmi kun en päässyt katsomaan teitä! Olisin halunnut tulla katsomaan, mutta taas kerran en tiennyt missä, mihin aikaan.. No kyllä minä vielä tulen teitä näkemään! :'D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - Joku subaru se on :D ja tarvii jonkun kortin. Meillä on kamera sekä kärryst autoon, että tallista tv:seen.

  Kiitos onnitelijoille(:

  Lotta - Nyt kun on ollut kiireitä en ole oikeen jaksanut päivitellä ja luulin ettei teitä niin kiinostakkaan, mutta lupaan lähipäivinä tehä ns. normipäiviä postauksiakin(:

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.