#156 Martan valmennus, joka meni hyvin!

lauantai 10. syyskuuta 2011


uudet lankut toiselta puolelta.

Moi! Kerron nyt lyhyesti eka eilisestä. Menin siis yhdessä Martan valmennuksessa ollutta vaikeaa puomi tehtävää, jossa kootaan eka tosi lyhyeksi heppa ja sitten tosi reippaaksi jne. Se meni aluksi ihan hyvin, vaikeammasta suunnasta (eli eka eteen ja sitten kokoaminen) ei onnistunut ihan yhtä hyvin, mutta sekin ihan jees.

Tänään oli siis kumminkin Martan estevalmennus meillä kotona. Oltiin raahattu kaikki esteet kentälle ja pääsinkin hyppäämään ekaa kertaa noita uusia erikoisesteitä. Verkkasin itsenäisesti jonka jälkeen aloin tulemaan ravissa, semmoisella kiemuralla olevia ravipuomeja. Niiden väliin tein aina voltin ilman jalustimia ja kokosin Voittoa. Sitten sama laukkapuomeilla ja sitten kavaleteillä.

Seuraavana mentiinkin pientä rataa, joka onnistui sekin kivasti (: Tuo kolmikaarinen tultiin siinä radalla, niin että kavaletit jäivät vinoon kun hyppäsin niiden yli suoralla linjalla.. En tiedä tajuatteko:D Mutta väliin tuli siis ekana neljä laukkaa, joka oli vähän kiinni neljä. Tulin vielä lopuksi sitten vähän isomman ja erillaisen radan, jossa oli osa esteistä metrissä. Voitto toimi kivasti ja näin itse etäisyydet hyvin, ei voi muuta kun olla tyytyväinen (: Marttakin sanoi, että normaalisti feilaan sen 10 etäisyyttä, mutta nyt feilasin ehkä kaksi.

Ensi viikonloppuna sitten aluevalmennus katsaukset :s

6 kommenttia

 1. Ihana toi Voide of Fortuna -este <3

  VastaaPoista
 2. Miten saat muuten videot isoiksi? mä kun lataan bloggeriin niin ne näkyy aina pieninä!

  VastaaPoista
 3. Älyttömän hienoja noi teijän erikoisesteeet ! Tee joku erikoispostaus teijän kaikista erikoisesteistä, en kyllä tiiä ootko jo tehny mut aloin vasta lukemaan tätä blogia. :)

  VastaaPoista
 4. Älyttömän hienoja noi teijän erikoisesteeet ! Tee joku erikoispostaus teijän kaikista erikoisesteistä, en kyllä tiiä ootko jo tehny mut aloin vasta lukemaan tätä blogia. :)

  VastaaPoista
 5. Tee toi erikoiseste bloggaus, mitä anonyymi ehotti, jos ehdit! Ja samaan syssyyn ohjeet noiden tekoon!

  Huippuja päivitykisä taas ollut!

  VastaaPoista
 6. Anoonymi - Siinä kun on se html-kodi, niin muutat niitä lukuja. Molempia saman verran, niin pysyy mittasuhteet kohillaan(:

  toinen Anonyymi ja Nokkija - Semmoista olenkin suunittelemassa parhaillani ja julkaisen lähipäivinä (;

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.