#155 Normipäivä

perjantai 9. syyskuuta 2011
Moi! Eilen menin sitten ekaa kertaa rokotusten ja raspausten jälkeen kunnolla. Voitto oli melko kiva ja toimi hyvin. Kokeilin mennä nyt toista kertaa noilla Lillin vanhoilla meksikolaisilla, joihin käytiin ostamassa tommonen lampaankarvan värinen "tupsu" ja sitten vaihoin ton "kulta" timanttisen otsapannan.

Tein samoja tehtäviä, mitä viime Ellun kouluvalmennuksesa. Ravailin aluksi kahdekksikkoa ja kolmikaarisia kevyessä ravissa. Ravissa V oli hidas pohkeelle ja jouduin huomauttamaan muutaman kerran raipalla. Sitten rupesin heti laukkaamaan ja työstin laukkassa eteen-taakse juttuja. Voitto regoi tosi hyvin heti alusta asti pohkeeseen, kokoaminen oli vähän hankalampaa ja teinkin semmoisia tosi pieniä voltteja, jossa haetaan vähän laukkapiruetti fiilistä. Ei siinä siis tehä mitään laukkapiruettia, mutta kootaan ja takaosa tekee paljon töitä. Voitto, onneksi, toimii paremmin laukassa mitä ravissa. Ravissa ei liiku pohkeesta niin hyvin eteen kun laukassa..

Sitten laukan + kävelyjen jälkeen aloin tekemään väistöjä. Tein muutaman kerran käynnissä ja siirryin sitten heti raviväistöihin. Tein väistöjä uralla, sekä uralta kohti keskihalkaisijaa. Väistöt onnistu ihan jees, mutta jotenkin tykkäisin kun joku asiantunteva olisi katsomassa meneekö ne kuinka väärin :D

Lopuksi käytiin käppäilemässä tiellä ja sitten talliin, jalkojen kylmäys ja ilta ruuat hepoille.

Mitä mieltä muuten olette noista vähän erilaisista kuvista. Onko toi kuvien väri teistä tyhmä? ja entäs noi "taidekuvat"?

2 kommenttia

  1. No musta noi kuvat oli jotenkin vähän liian "haaleita". Aikasemmat kuvat on ollu terävämpiä ja "värikkäämpiä".

    VastaaPoista
  2. aikalailla samaa mieltä anonyymin kanssa :) mutta tykkään jokatapauksessa, oli millasia hyvänsä!

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.