#154 my winter collection

tiistai 6. syyskuuta 2011

Lilli lahjoittaa muuten voitolle väliaikaisesti sen meksikolaiset:D otsapanta+tupsu menossa vaihtoon;D


Moi! Eilen käytiin maastoilemassa kevyesti, eikä sieltä ole kuvamatskuja ja tänään oli rokotus+raspaus, joten vapaapäivä. Molemmilla hepoilla olikin muuten pahat piikit hampaissa, joten täytyy tuota raspausväliä vähän lyhenttää ja raspata ainakin kaksi kertaa vuodessa.

Tässä olen paripäivää selaillut kaikkia ihania talvi uutuksia ja tekisi mieli tilailla vaikka mitä :D Tähän olen nyt keräillyt kaikista ihanimmat tuotteet.


Tässä kingslandin ihanuuksia<3 Varsinkin nuo toppaliivit ja takit olivat tänä talvena tosi kivan näkösiä, ehkä tuon toppaliivin raaskin joskus hankkia:D


Sitten eskadronin tuotteita en jaksanut erikseen keräillä, kun oli niin paljon ihania! Tuosta orannsista varsinkin tykkään ja samoin limen vihreestä!


HV poolon tuotteissa olen aina eniten pitänyt noista huovista<3 Tuollaisen kiiltäväpintaisen voisi vaikka hankkia, mutta en ole nähnyt luonnossa niin en vielä ainakaan uskalla mistään tilaillakkaan:D

Sitten vähän kohtuuhintaisempaa:D Kaksi oikeimman puolista tuoetta (toppaliivi ja sininen huopa) ovat horzen loput Hööksiltä.


Sitten vielä tämä shakki/maalilippu portti, joka tehtiin viime vklp ft. emmi(:


6 kommenttia

 1. Eieieeieieiei ! Ei tämmösiä postauksia x'd Varottasit ainaki ennemmi ! Mie saan näistä aina kauheen varustekuumeen ja porukat meinaa ampuu mut seinälle kun kinuun konille uutta huopaa tmv vaikka sillä on niitä nii paljo ettei kerkee ees käyttää :D ! Minkäs sille voi ku noi ihania värejä <3

  VastaaPoista
 2. noi teidän tekemät esteet on ihan tosi hienoja! :D

  VastaaPoista
 3. oih, mistä löytyy noita hv poolon tuotteita?! aivan yi ihania <3

  VastaaPoista
 4. miks et vastaa noitten vanhojen postauksien kommetteihin? laita silleen et sulle tulee sähköpostiin aina ilmotus kun joku on kommentoinu.

  VastaaPoista
 5. HV polon tuotteita löysin niiden nettisivuilta, mahdollisesti tulee varmaankin piakkoin suomenkin kauppoihin.

  Anonyymi - Oletin ettei tule kommentteja vanhoihin postauksiin ja pahoittelen etten ole vastannut niihin (menen nyt vastaamaan:D) ja laitan mailiin ton jutun(:

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.