Luukku 4: Uusi ulkoasu + banneriarvonta

keskiviikko 4. joulukuuta 2013


Nyt sain vihdoin laittaa tämän mun henkilökohtasen ulkoasulempparin tänne blogin puolelle. Mielestäni yksi kivoimmista mitä täällä blogissa on ollut, mitäs mieltä te olette?

MIELIPITEESI UUDESTA ULKOASUSTA
  
pollcode.com free polls 

Joulukalenteriin toivottiin paljon arvontaa, jossa voi voittaa minun tekemän ulkoasun. Joten nyt olisi sellainen vuorossa. Palkintona on kokonainen blogin ulkoasu, johon sisältyy bannerin lisäksi halutessaan html-muutoksia, taustakuva jne. 

Osallistuminen on helppoa, kommentoi sähköpostisosoitteesi, blogisi osoite sekä selkeät ohjeet minkälaisen bannerin haluat. Kerro ainakin nämä: otsikko, värit, kuvat ja ehkä joitakin esimerkki bannereita niin osaan tehdä oikean tyylisen. Osallistua voivat ainoastaan blogin rekisteröityneet lukijat! Arvonta päättyy 15.12

211 kommenttia

 1. Tää on hieno ulkoasu.. Ja bannerikin on todella hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Hieno ulkoasu ja Tiia miksi valvot näin myöhään? :O XD

  VastaaPoista

 3. BLOGI : http://evejahevoset.blogspot.com

  Yksinkertainen banneri olisi kiva, vähän saman tyylinen mitä sinulla on ollut ja mieluiten aika talvinen ja värimaailma saa olla harmaansinertävää / valkoista . Otsikko mieluiten joku kaunohtava " Tykittäen esteitä" . Blogiin tulee pian talviotoksia, jotenka niistä saa lokata parhaimmat! (erillinen postaus viikonlopun jälkeen)

  Sähköpostiosoite : evenheppaelamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Just kiva ulkoasu ja banneri! :)

  VastaaPoista
 5. Onko sulla niitä aiempia ulkoasuja jossain "tallessa"? Ku ainakun tulee uus, ni jotenkin unohtaa sen vanhan, siksi vaikee sanoo mikä kivoin. Olis kiva verrata ja vähä "muistella" niit vanhoi, jos pystyisit jotenki kokoon ne samaan postaukseen esim...? Onkohan ihan mahdotonta.. En tiedä bloggaamisesta juurikaan mitään, kun ei omaa blogia ole. Mutta, tääkin ulkoasu on kiva! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana ulkoasu ja banneri!

  Sähköposti: inkadinkado1@gmail.com
  Blogi: www.inkanponipullerot.blogspot.com
  Otsikko: Ponipäiviä
  Väri teema: Vaalea vihreä, tai tarkemmin kiivin tai omenan vihreä.
  Joku ei liian simppeli mutta ei liian monimutkainenkaan. Kuvat löydät blogista, käytä ihan mitä tahansa kuvia haluat, mutta ei mikään joulunen teema, ja minulla on kolme ponia, joten bannerissa pitäisi olla ainakin yksi kuva jokaisesta. Robin on blogini päätähti, joten jos päätät tehdä erikokoisia kuvia niin banneriin niin Robinin pitäisi olla isoin. Muuten vapaat kädet.

  VastaaPoista
 7. Mä tykkään ainakin tosi paljon tästä uudesta ulkasta! Ihana ♥👍

  VastaaPoista
 8. http://kaisamariajussila.blogspot.fi/

  punasen/harmaan sävyä, banneri todella yksinkertainen, enemmänkin haihduttaen kuten sinulla tossa bannerrissa tausta ja sitten yksi kuva vaikka tummempana. Blogini nimi on Sunrises in Texas, mukavaa olisi myös jos jonnekin saisi lainauksena laitettua "party in the USA". Myöskin jotain vänkyröitä olisi kiva!

  kkaisukki@gmail.com

  VastaaPoista
 9. karpkata@gmail.com
  www.lopinviivi.blogspot .com
  saat aikalai vapaat kädet mut otsikko on katariina ja viivi , se pitäis olla väreiltään semmonnee missä on liilaa ja muut värit saat valita itse , kaikkia kuvi mun blogista käytää mielellään ehkä niitä talvisia kuvia muttaa saa myös olla muitakin ja haluisin siihen yhden kuvan mun koirasta jos löydät siltä jonkun hyvän kuvan ja tausta olis kans sitten aikalai samaaa väritystä kun bannerin värit ja saat tehdäsinnen millaisia tahansan juttuja kun han siitä tulee kivampi ja saisin enemmän lukioita ja kommenttia sinne ja muitakin vinkkejä jos viittit sähköpostin kautta laitaa .

  VastaaPoista
 10. http://wilmanlife.blogspot.com
  Banneri voisi olla yksinkertainen kuvilla, vähän saman tapainen kun sinulla. Liilaksi tekstiksi Smile it's free. Kuvista mieluiten heppakuvia ja lifestyle.
  S-posti wilma.i.walther@gmail.com

  VastaaPoista
 11. kohtiesteita.blogspot.com (blogi vielä piilotettuna)
  tekstiksi Kohti Esteitä, värit vaaleansininen ja valkoinen. vähän samantapanen kuin sulla.
  jos voitan, kuvat saa sähköpostilla :)
  sanni.markkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 12. http://jennajahepatt.blogspot.fi/
  Blogin otsikko mustalla tai jollain muulla tummalla värillä, ja voisi olla vähän samanlainen kun sulla. En oikein osaa selittää, saat melko vapaat kädet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nnniin ja se vois olla vähä joulunen/talvinen:)

   Poista
  2. nii ja mun sähköposti on jenzukukka@gmail.com

   Poista
 13. ekki97@hotmail.com
  http://team-happy.blogspot.com
  Värimaailmana saisi olla joku beige, lila tai pinkki. Haluaisin yksikertainen ja helpon ulkoasun ilman mitään eriokoisempia härpäkkeitä. Banneri saisi olla jokin samantyyppinen kun se mikä minulla on nyt tai jokin sinunlaistesi. Siinä saisi olla paljon ihania curvejä ja muuten ihan vapaat kädet! Kuvia tulisi sitten tuosta isosta ruskeasta Skidi hevosesta. Vain siitä. Mieluiten yksi este ja yksi koulukuva ja sen jälkeen saa oikeastaan olla mitä tahansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja otsikoksi Team Happy Children ja esimerkkibanneri http://3.bp.blogspot.com/-7RqeKFLsKso/Un4ZbZ90RMI/AAAAAAAAVAo/sItjqF8ToGg/s1600/KISAMATKALLA.png

   Poista
 14. s-posti: ninsguug@gmail.com
  blogi: http://horselife-ninni.blogspot.fi/
  Toivoisin ulkoasusta jouluisen, mutta niin talvise, että se voisi kestää pitempäänkin. Muuten saat vapaat kädet! Ja otsikoksi Ninni & Ponit

  VastaaPoista
 15. tiainen.hilma@gmail.com
  www.hilulife.blogspot.com
  Sinulla olisi aikas vapaat kädet bannerin suhteen väriksi jokin kiva talvinen ehkö vaaleansinistä ja valkoista! Tykkään tosi paljon sun bannereista niin tee sellainen kun ite haluat. Blogissa dream like osiolla on dream like hevonen haluaisin sen banneriin mukaan ja joku kuva missä itsekkin olen! Blogin nimi on: It's not just a hobby, it's a way of life . Muita vaatimuksia mulla ei bannerin suhteen ol

  VastaaPoista
 16. anne01r@gmail.com
  www.aamujamina.blogspot.fi
  Otsikkona pitäisi olla Anne ja Aamu. Haluaisin bannerista talvisen. Värinä olisi kiva kirkkaan punainen. Yksi esteratsastus kuva sillä tavalla että este olisi rajattu pois että näyttäisi että hevonen hyppäisisi ilmaan. Sitten kuva pelkästä hevosesta ja kuvia minusta ja hevosesta. Haluaisin siihen banneriin tuolla samalla tavalla kuik sinulla on, että taustalla olisi himmeällä kuvia (:

  VastaaPoista
 17. Ihana tää uusi ulkoasu<3 varsinkin tuo banneri<3:)

  VastaaPoista
 18. enna.kujansuu@gmail.com
  enskude.blogspot.fi

  harmaa sävy, mutta punaisia yksityiskohtia (fontin väri esim). Samantyylistä banneria kuin sulla, pari kuvaa näkyvästi kokonaan ja muita sitten haalealla. Otsikko elämäni ponityttönä :) tausta simppeli harmaa, koodit otsikkoon, päivämäärään ja gadgetteihin (keskitys ja varjostus)
  Siinähän se!(:

  VastaaPoista
 19. Aivan ihana ulkoasu!! :3 Ei ole omaa blogia joten en osallistu arvontaan :( Tosi kiva arvonta :):)

  VastaaPoista
 20. Tykkään uudesta ulkoasusta :)

  VastaaPoista
 21. Blogi: essijabosse.blogspot.fi
  essi.hakkanen@gmail.com

  Haluasin vähän saman tyylisen millainen sulla on juuri nyt. Ehkä hieman yksinkertaisempi ja se voisi olla kesät ja ehkä myöskin talvet. Eli siis vähän kesäinen ja vähän talvinen. Tausta voisi mahdollisesti olla läpinäkyvä ja kuvia voisi olla 5-10.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja otsikko on siis Essi & Bosse ja kuvat saat blogista;)

   Poista
 22. Saako osallistua koira blogilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mää nyt kuitenkin laitan tähän toiveeni vaikka et vastannut. Elikkäs sähköpostiosoitteeni on vouti.heidi@gmail.com värit saisi olla talviset eli jotain sinistä ja valkosta, läpinäkyvän haluaisin, otsikko olisi Tuhotermiitit Esme ja Tara! kuvia saat blogistani laitan sinne kohdan banneriin kuvat niin sieltä. Ja jos on koko blogin muokkaaminen kyseessä, haluaisin tietysti että valitset sopivan taustan banneriin ja sivuun niin kuin esim. tässä blogissa: http://momoona.blogspot.fi/ in sivussa niin kun ne esittely sivut kuvilla niin nekin haluaisin. :) Blogi on: http://hesmestiini00.blogspot.fi/

   Poista
 23. rm0030@edu.turku.fi
  http://ponitytonblogi.blogspot.fi/

  Banneri

  VÄRI: punainen
  TEKSTI: unelmia kohti
  KUVAT: mieluusti kuvat jossa kisaan jotka löytyvät alemmista postauksista ja myös hevosten esittelyissä.
  MUUTA: läpinäkyvä banneri

  Ulkoasu

  ei tarvitse olla ihmeempi kunhan tähän punaiseen sopii :)

  VastaaPoista
 24. salli.kotiranta@hotmail.fi
  http://pienenraviponinelm.blogspot.fi/

  Otsikoksi blogin nimi, eli Team Karvakorvat. Ajattelin sellaista banneria, mikä sopisi lähes kaikkiin vuodenaikoihin, mutta värimaailmaltaan olisi silti hieman talvinen :) Jos satun tän arvonnan voittamaan, niin voisin lähettää banneriin tulevia kuvia sulle sähköpostiin, koska mun blogissa on se kopiointiesto -html-koodi eikä sieltä voi siis kopioida mitään! Banneri saisi olla mielellään läpinäkyvä, mutta jos bannerista ei saa muuten kivannäköistä, ei sen tarvi läpinäkyväkään olla. Annan sulle muuten vapaat kädet bannerin teon suhteen, koska jokainen sun tekemäsi banneri on ollut niin hieno niin ei siitä rumakaan voi tulla ;D

  VastaaPoista
 25. Janna.Lepo100@gmail.com
  karamellitikku.blogspot.fi

  Banneri saisi olla joku tuollainen kuin sinulla. Teksti mielellään väreillä jotka sopivat lähestulkoon joka taustaans eli ei mikään räikee yms. Otaikoksi One step my life. Fontin suhteen vapaat kädet. Blogistani saat vapaasti ottaa kuvia , mutta heppakuvia ei miljoonaa kun olen nyt pienellä breikillä hevosista :/ ja blogiin tulee postaus missä sitten on enemmän kuvia musta niin niitäkin saa ottaa. En halua jouluista!

  VastaaPoista
 26. siljaaleksandra@gmail.com
  http://vickytrade.blogspot.fi
  Ulkoasu aika saman tyylinen kuin sulla, banneri voisi olla samantyyppinen kuin banneripajan esimerkeistä toinen, kolmas ja neljäs:) Värimaailma jotan melko neutraalia, sininen, beessi, ruskea ja varsinkin harmaa esimerkiksi kivoja.Kuitenkin sellainen, että käy ympäri vuoden:) Läpinäkyvä melko yksinkertainen mutta kekseliäs banneri. Tekstinä Vicky Trade, kuvat täältä http://vickytrade.blogspot.fi/p/kuvia.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai no ei nyt kovin yksinkertaista;) ja samantyyppinen ulkoasu kuin http://wilma-my.blogspot.fi täällä ja sulla muttei niin talvista!

   Poista
 27. Blogi-http://tiitishorselife.blogspot.fi/?m=1

  Banneri saisi olla talvinen= harmaa, valkoinen, vaalean sininen. Siinä saisi olla sellasia kiekuroita ja blingiä :) Otsikko on Tiiti's Horse Life.
  Muuten blogia saisi muokata vähän hienommaksi, noita "laatikoita" tohon sivulle mistä niinkuin pääsee suosittuimpiin postauksiin tai sellasta :D saisit aika vapaat kädet muokkaamisessa ja bannerissa :)
  tiiti.talala@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. siiri.linnea@hotmai.fi
  siiriss.blogspot.fi

  blogin nimi on siiri*s ja haluisin saman tyylisen kuin sulla ja jouluisen:) ei silleen ees väliä. ja jos jotenki tota ulkoasuu tai taustaa vois muokata sit banneriin sopivaks:)

  VastaaPoista
 29. Blogi: http://cindyjafanny.blogspot.fi/
  tiia.posio@gmail.com

  Haluan semmoisen hienon ulkoasun, joka on vähän saman tapinen kun tuo sun oma. Läpinäkyviäkuvia ja leikattuja kuvia jne no en nyt osaa selittää saat vapaat kädet :D Väri vois olla joku talvinen.

  VastaaPoista
 30. Blogi: littlehorseblog.blogspot.fi

  Banneri voisi olla samanlainen kuin sulla! Se on tosi hieno! Tekstiksi tulis "My Horse Blog" jollaikin muihinkin väreihin sopiva! Fontin saat päättää. Mun Blogista saat paljon kuvia ja mielellään vaan heppa kuvia, siis kyllä miekon saan näkyä niissä mut ei mitään koira kuvia siihen!! Ei mielellään mitään hirmu jouluista että voin pitää sitä esim. Kesälläkin!

  sähköposti on: Emilia.turunen@telemail.fi

  VastaaPoista
 31. Blogi: Pyry ja ponit
  haluaisin semmosen bannerin missä olisi kuvia vain hevosista/poneista. Sen Pitäis myös olla pirteä.
  pyry.tynkkynen@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. juliakovanen01@gmail.com
  www.julian-elama.blogspot.com(kuvapostaus-postauksessa on kuvia joita haluaisin banneriin)
  Otsikkona pitäisi olla Julia's life. bannerista haluaisin talvisen ja värinä sinertävä.
  Siis siitä kuvapostaus-postauksesta voit ottaa ne kuvat, ja mielellään ratsastuskuvia, se kuva, missä minä ja poni seistään ja yksi kuva, missä olen VAIN minä. Siinä oli se yksi kuva, missä on vain hevonen, sen voisit häivyttää sen sinne taakse, niinkuin sinullakin on:)

  VastaaPoista
 33. Bloginnimi: millas-horselife.blogspot.fi
  hyokkimilla@gmail.com

  Banneri voisi olla samantapainen kuin nyt on,mutta kuvat tietty vaihtuisi,ja teksti tulisi hienommin ja isommin,muuten vapaat kädet! :) Mutta talvinen! Jotain vaaleensinistä tms!

  VastaaPoista
 34. Neajahelmi.blogspot.fi
  Haluaisin talvkEn ja vähän jouluisen bannerin jossa olisi kisa ja hyppykuvia ja muitakin.

  VastaaPoista
 35. Tollanen ois just kiva mikä täs blogis nyt on! Vähän ehkä taustaan enemmän sinertävää väriä! Sulla on mahtava blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori unohin sähköpostin:
   hertta55@gmail.com

   Poista
 36. http://eveliinanblog.blogspot.fi/'
  Banneri voisi väriltään olla täysin mustavalkoinen, kuvia löytyy minun blogistani ja jos ilmotat minulle sähköpostitse arvonnan voitosta niin voin pistää muutamia kuvia sitä kautta :-) Banneri esimerkkinä sun bannerit, noi on kivoja noi ns "haaleat" kuvat takana ja vähän "tarkemmat" kuvat etualalla. Jos pistät ns "kokonaisia" kuvia banneriin, niinkuin sulla on tossa bannerissa alhaalla 3 kuvaa, niin käytä pyöreitä reunoja/muotoja, ihan niinkuin olet käyttänyt nykyisessä bannerissakin. :-D Banneriin pitäis sitte tulla toi mun blogin nimi Tyttö vailla täydellisyyttä. Tekstin kirjasin mahdollisesti toi mikä mulla nytkin on blogissani ( kirjasin löytyy ainakin ipiccystä ), ja jos haluat soveltaa niin toinen teksti vaihtoehto olisi eräänlainen kaunokirjoitus, jota esiintyy mun gadgeteissa ( esim tässä " My hobby photography klik and see more ", löytyy ipiccystä ). Html- koodia voisi muokata siten ( kuhan vain mahdollista ) että vasemmalla puolella blogia on tota valkoista 1cm liikaa ja siin on semmone rako, ja tietääkseni ton voi pienentää muokkaamalla html- koodia, mutta itse en osaa. ( jos et osaa niin älä tee mtn :-D ) Ja toinen juttu jota vois muokata, olis toi rolleri, eli toi ns " rollauspalikka " mustaksi ja muuten valkoseks. ( kulmat pyöreiksi! )
  Jos jäi jotain epäselväks niin sähköposti! :-) » ueveliina@gmail.com

  VastaaPoista
 37. iirihietalahti@gmail.com
  siiriislife.blogspot.com
  Haluaisin banneriin tekstiksi Rakkaudella Rajansa, värit olisivat keväiset, kuvia saisit ottaa blogistani ja tuo sinun banneri on just eikä melkeen minkä haluaisin. :)

  VastaaPoista
 38. http://toivoaelamaan.blogspot.fi/

  Bannerin takana pitäisi olla haaleampi kuva(sullakin on) ja siinä päällä selvästinäkyvä kuva. Kuvia löytyy mun blogista(siellä ei oo kovin paljoo), ainakin yksi hyppykuva ja 'naama kuva' Topista. Bannerissa saa olla vain minusta ja Topista(hevonen) kuvia.

  VastaaPoista
 39. milloin uus osa elokuvaa tulee

  VastaaPoista
 40. blogi: www.munomatosisoma.blogspot.com
  sähköpösti: wallanfani98@gmail.com
  kuvat: http://munomatosisoma.blogspot.fi/2013/11/parhaat-kuvat-dixiesta-tunneista.html tässä postauksessa on parhaat kuvat dixiestä, josta voit itse valita ne
  bannerityyppi josta tykkään: www.laepinelämää.blogspot.com laepin tämänhetkinen banneri on tosi hieno koska se ei ole ns. tavallinen laatikko vaan tuollainen eläväinen.

  Koko saisi olla 1010 ja otsikko Sari ja Dixie. Värinä mieluusti pastellinsininen, jotta sopii tähän talveen. Brusheina voisi olla pieniä lumihiutaleita, koska kuvani eivät ole kovin talvisia. Osaat tehdä upeita bannereita joten juuri siksi olisi sellainen kiva saada :)

  VastaaPoista
 41. http://Iituhdiidu.blogspot.fi/
  Kuvia löytyy blogista, ja voin laittaa sitten säpöönkin jos voitan niiin kuvia :) Haluisin ns. yksinkertase, mut semmosen et siin on kummiski brusheja...:D Blogi on siis lifestyle blogi... :)
  Blogin nimi on "I Live day at a time " joten se ainaskin pitäisi olla siiinä :D JA html. koodeis antaisin vapaat kädet :) Mut sillee et niistäki tulee siistimmät :) Mielummin muuten sen bannerin tausta läpinäkyvä tai semmonen :) Tiiät varmaa mimmonen on lifestyleblogeis usein :) Muuten bannneriinki vapaat kädet :) kysy säpös jos jäi epäselväks :) iitudiidu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 42. Pinja.lohikoski@gmail.com

  http:pinja-joanna.blogspot.fi
  haluaisin yksinkertaisen selkeän ja jonkun vaaleanpunaisen\punaisen sävyisen. Ei liian kirkasta. Teksti siinä: Pinja-Joanna
  suurimmaksi osaksi saat vapaat kädet. Kuvia blogista saa valuta ihan vaan ite. Yksinkertainen ja nätti, no sulla EI OO mitään hätåä sen nätteyden jutzkana. Yksinkertainen ulkoasu. Blogi on Lifestyle blogi eli jotain sen tyylistä .... Olisin TOSI kiitollinen jos tekisit mun blogiin ulkoasun. Mulle on monta kertaa tullu kommenteis et sul on turha blogi .... :'(

  VastaaPoista
 43. BLOGI: camillan-blogi.blogspot.fi
  s-posti: Camilla.Rasanen@gmail.com

  Sellanen talvinen ulkoasu ja banneri. Tekstinä : Camilla ja ponit
  kuvat saat kopsata blogistani. Muuten vapaat kädet :D

  VastaaPoista
 44. http://antanblogi.blogspot.fi/ <-- BLOGI
  S.POSTI. annika_taskinen@hotmail.com

  haluisin sellasen kivsn bannerin niinkuin tuo sun tänhetkinen.Sitten kun oon just muuttamassa blogin otsikkoa niin se voisi olla "Annika`s life" ja sitten päivämäärä ja otsikko keskitettyjä. Muuten annan vapaat kädet :)

  VastaaPoista
 45. Blogi: http://letinblogi.blogspot.fi/
  Sähköposti : milja.haapamaki@gmail.com
  Blogin nimi on Letin blogi
  Ja aiheena agility.
  Haluaisin pirteän ja reippaan oloisen bannerin . Voin lähettää sähköpostilla kuvia jos voitan. Ulkoasu voisi olla myös pirteä. Violettia voisi käyttää aika paljon

  VastaaPoista
 46. Blogin osoite on www.emminheppailut.blogspot.com ja haluasin jonkun samantyylisen bannerin kun tuo sinun nykyinen tai se edellinen. Värit voisi olla jotain tummansinistä tai harmaata. Kuvia löytyy blogista, jossa mulla on erikseen sivu niille(mutta saat käyttää kaikkia mitä haluat) Bannerissa pitäisi olla kaikki kolme heppaa mitkä blogissani eniten esiintyvät :) tekstiksi tulisi Kohti Korkeuksia ja sitten siitä blogin ulkoasusta senverran, että voit halutessasi muokata html koodeja, ja haluaisin blogin taustaväriksi saman kuin bannerissakin :) voit laittaa myös brusheja jos haluut!!:) sähköposti : emmivikke@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Blogi: http//:russulove.blogspot.fi/
  s-posti: russulove@gmail.com

  Haluaisin jonkun hienon bannerin vaan ei tarvitse olla niiiin yksityiskohtainen, mutta voisi olla samantapainen kuin sulla. Värimaailma jotain ehkä sinertävää (vaaleaa) tai jotain muuta vaaleaa väriä. Otsikko voisi olla Good News, kiitos! Kuvia saa kopsata blogista eniten haluan Rusinan (ponin) kuvia, koska blogihan kertookin siitä. Eli kuvat kopioimalla tai voin lähettää sähköpostitse!
  -Kiitos-

  VastaaPoista
 48. Blogini: pppassionforphotography.blogspot.fi

  sähköpostini: ponila@hotmail.fi

  BLOGIN NIMI: passion for photography

  väriteema saisi olla turkoosi ja tää on erittäin helppoa sulle : saat päättää itse loput! Mutta ethän tee nopeasti hutaistua ? Tietty saat itsepäättää loput ulkoasusta kunhan yrität parhaasi :) ja kuvat banneriin tulee sitten sähköpostitse..ja kuvat ovat hyvälaatuisia niin helppo niistä on tehdä (: unohdinko mainita: kyseessä on lifestyle blogi (:

  VastaaPoista
 49. www.ainasydamessa.blogspot.fi
  Väriteema ruskea, kuvia blogista ja banneriin yksinkertaisesti perus pari kuvaa sommiteltuna "vierekkäin". Esimerkiibannerina se sun banneri, joka oli ennen sitä sinistä banneriasi, jonkin aikaa sitten :)
  Blogin nimi on: Tartu hetkeen

  mea.manninen@wippies.fi

  VastaaPoista
 50. www.ainasydamessa.blogspot.fi
  Väriteema ruskea, kuvia blogista ja banneriin yksinkertaisesti perus pari kuvaa sommiteltuna "vierekkäin". Esimerkiibannerina se sun banneri, joka oli ennen sitä sinistä banneriasi, jonkin aikaa sitten :)
  Blogin nimi on: Tartu hetkeen

  mea.manninen@wippies.fi

  VastaaPoista
 51. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 52. Blogin osoite: http://mylife-byjenni.blogspot.fi/

  Haluan blogissani pysyvän valkoisen taustan. Kuvien välin ja reunan haluaisin pois, mutta en ole siinä itse onnistunut. Banneriin haluan pinkkiä, valkoista ja hopeaa. Banneri ei saa olla talvinen, koska olisi kiva saada pidettyä sitä pidempäänkin kuin vain talven. Banneri saisi olla läpinäkyvä ja sisältää joko samoja kuvia kuin nyt tai jotain muita blogistani löytyviä. Blogin otsikot saisivat olla pinkkinä. Blogi on lifestyle blogi pääosin. Blogin nimi on Carpe Diem ja haluaisin blogin nimen olevan bannerissa kaunokirjotuksella. Blogin otsikko ja päivämäärä saavat pysyä keskitettynä ja blogin sivulla olevat kuvat ja linkit pysyä sellaisena kuin ovat nytkin. :)

  jenni.anko@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. http://valkeavirhe.blogspot.fi/

  Bannerin ja kaiken muunkin suhteen saat melko vapaat kädet. Kaikkia kuvia mitä blogissani löytyy saa käyttää + jos voitan arvonnan, voin lähettää lisää kuvia? :) Värimaailma ja "teema" voisi olla talvinen.

  VastaaPoista
 54. www.sontti.bogspot.fi

  Haluaisin blogistani löytyviä hevoskuvia bannerriin. Siinä vapaat kädet muuten. Teema voisi olla talvinen!

  sonja.sipari@hotmail.fi

  VastaaPoista
 55. emilia996@hotmail.com
  http://heartattaack.blogspot.fi/

  Blogin nimi: Tuulen viemää
  Banneri voisi olla samantyylinen kuin sulla, ei kuitenkaa liian samankaltainen ja joku hieman erikoisempi fontti, jonka saat itse päättää. Kuvat voin laittaa sähköpostiisi tai blogiin, jos siis voitan. :)
  Värimaailma saisi olla joko valkoinen ja harmaa tai valkoinen ja sininen. Tai sitten noita kaikkia samaan :)
  Olisi myös kiva jos saisi joitain html-koodeja. Postauksen otsikko saisi mieluiten olla keskellä ja kommentoijien kuvat pyöreät, niinkuin sinullakin. :)

  VastaaPoista
 56. elliheikkila@hotmail.fi
  Heposblogi.blogspot.fi

  Blogin nimi: The Magic Flute (sama teksti voisi tulla banneriin)
  Haluaisin hieman samantyylisen kuin sulla, et siellä olis tollasia ympyröitä ja niiden sisällä kuvia.
  Kuvat löydät minun blogistani, ja saat valita helpoimmat ja parhaimmat kuvat banneriin.
  Blogin väri voisi olla joku vaaleansininen/violetti.
  Ja haluaisin myös joitain html-koodeja mukaan. :)

  VastaaPoista
 57. sofia.moilanen@gmail.com
  http://ssohvipa.blogspot.fi

  Blogin nimi: Treenin puutetta
  banneriksi haluaisin samantyylisen mikä on tällähetkellä Mister-Mystery blogissa ja RH team. Eli talvinen banneri missä on erinlaisia kuvia häivytettynä, osa hieman sumuisena taustalla ja yksi erottuu selkeästi muista. Värimaailma varmaan näin talvella harmaa/valkoinen tehostevärinä joku kiva piristävä lämmin sävy.
  Myöskin html koodit on tervetulleita mun blogin ulkoasuun :)

  VastaaPoista
 58. tiia.toyrala@hotmail.com
  http://tiiajamaistro.blogspot.fi

  Blogin nimi: Tiia & Maistro (sama teksti bannerin otsikoksi)
  Väritoiveena sininen, sähkönsininen. Talvinen banneri olisi tosi siisti, mielellään joitain lumihiutaleita ja koukeroita. Jos nyt onni potkaisee tässä arvonnasssa, niin voin laittaa ne tietyt kuvat sähköpostiisi, jotka haluaisin siihen banneriin. Myös html-koodit on tervetulleita, vaikkakin muutamia käytän jo nyt blogissani :)

  VastaaPoista
 59. Blogin nimi ja otsikko: Betty ja Kolera (voisi kirjoittaa jollakin calligraphy tylisellä fontilla)
  Värimaailma: Sinistä, vihreää, valkoista. Ihan kirkkaita värejä, niin voisi olla keväisempi banneri.
  Kuvat täältä: http://bettyjakolera.blogspot.fi/p/bannereihin-kuvat_3.html ja tuolla on se taustajuttukin.
  Haluisin ihan sellasen aika yksinkertaise, että sitä vois sit parin vuoden päästäkin käytttää sillee väliaikasesti. jotain html-koodeja olis kanssa kiva saada kun ite ei osaa niitä ja banneriin sit jotain läpinäkyviä ja sita pari kunnolla näkyvää

  VastaaPoista
 60. heikkurinenalina@gmail.com
  http://onlythehorsesandme.blogspot.fi/

  Haluaisin saman tapaisen bannerin kuin sulla, koko 1100x400
  Värimaailma talvinen koko ulkoasussa :) ja kaikki kuvat voit ottaa blogista. Eniten kuvia vois ottaa Lesliestä ja Otosta siihen banneriin, mutta muutkin hepat menee :) (blogia vähän selaamalla tiedät ketä on Leslie ja Otto, niille oma sivukin on.) :)

  VastaaPoista
 61. erika.ahtiainen@hotmail.com
  http://maalissa-taas-voittajana.blogspot.com/

  Blogin päänimi: "Maalissa taas - voittajana"
  Pienellä kaunolla haaleasti: "Jotkut tekevät mitä osaavat, minä teen mitä haluan"
  Värimaailma: harmaa/vaalea sininen
  Esimerkkibanneri, jotain tämän tyylistä mutta ei kuitenkaan ihan samanlaista: http://sophiabacklund.blogspot.fi/
  Muuta: mahdollisesti jotain pieniä html-koodeja ja haluaisin sopivan picture window -malliin
  Kuvat: http://eriqasd.aijaa.com/al91522

  VastaaPoista
 62. http://katari-mmwii.blogspot.fi/
  milkymerkuur[ats]hotmail.com
  Kuvat:
  http://s1291.photobucket.com/user/BlogiM3/media/IMG_0679.jpg.html?sort=3&o=517
  http://s1291.photobucket.com/user/BlogiM3/media/IMG_0676.jpg.html?sort=3&o=518
  http://s1291.photobucket.com/user/BlogiM3/media/IMG_0868_zps45964236.jpg.html?sort=3&o=493
  http://s1291.photobucket.com/user/BlogiM3/media/IMG_0858_zps7aa6a9d0.jpg.html?sort=3&o=495
  http://s1291.photobucket.com/user/BlogiM3/media/IMG_1250_zpsc2a0bc51.jpg.html?sort=3&o=439
  http://s1291.photobucket.com/user/BlogiM3/media/IMG_1541JPG_zpsb18ebc92.jpg.html?sort=3&o=410
  http://s1291.photobucket.com/user/BlogiM3/media/IMG_1550JPG_zps20266fa9.jpg.html?sort=3&o=408
  http://s1291.photobucket.com/user/BlogiM3/media/IMG_1342JPG_zps4c552b46.jpg.html?sort=3&o=431
  http://s1291.photobucket.com/user/BlogiM3/media/IMG_2164_zpsa8df51a3.jpg.html?sort=3&o=341
  http://s1291.photobucket.com/user/BlogiM3/media/IMG_2254_zpsb062c07d.jpg.html?sort=3&o=337
  http://s1291.photobucket.com/user/BlogiM3/media/IMG_2131_zpsc935f6cc.jpg.html?sort=3&o=344
  Tuolta löytyy vielä lisää kuvia, jos noista mikään ei vaikuta hyvältä -> http://s1291.photobucket.com/user/BlogiM3/library/?sort=3&page=15
  http://www.flickr.com/photos/99709299@N05/with/10227789615

  Haluaisin bannerin värimaailman olevan talvinen. Kuvista osa himmeällä ja osa kirkkaalla esim tälläinen http://4.bp.blogspot.com/-7cE944sszo0/UmlRgfbprOI/AAAAAAAAUko/hq03ENLwXXg/s640/sophia.jpg ja tuo sinunkin nykyinen banneri on on aika kiva. Pääasia olisi kuitenkin ettei banneri ole mikään palikka tuolla blogin yläreunassa, vaan se tuntuisi hieman kuin jatkuvan tuosta valkoisen pohjan päältä.
  Otsikoksi Milky ja Merkuur tai M3 tai molemmat. Ihan miten parhaimmalta tuntuu. Kuvia bannuun mieluiten molemmista poneista (rautias jolla kapeampi läsi ja rautias jolla leveämpi läsi). Jotkut brushit voisivat myös olla kivoja bannerissa. Bannerin leveydeksi 1040px ja korkeutta tietenkin järjen rajoissa :)
  Kiitos

  VastaaPoista
 63. jansk-u-@hotmail.com
  http://jansku-myworld.blogspot.fi/

  jos satun voittamaan arvonnan, niin kerron silloin millaisen ulkoasun haluaisin :) ?

  VastaaPoista
 64. http://myblogmaku.blogspot.fi
  nea.salin@pp.inet.fi

  väriksi olisi harmaa
  otsikko: my dream fly like a bird
  se olisi sillai yksinkertainen, ei mitään sydämmiä
  ei kovin kirkkaita värejä
  siinä voisi olla lintuja yksi tai useampia
  tossa jos voittaisin

  VastaaPoista
 65. Mustakin tää ulkoasu on todella hieno! Ja noi bannerin kuvat on niin ihania:))

  VastaaPoista
 66. http://kritsaijnelamaa.blogspot.fi/
  krista.kh@hotmail.com

  Otsikko: Krista, Seven O'Seven Carrus & Argento
  Taustan värimaailma talvinen, siniharmaa tms. banneriin melko vapaat kädet, mutta ei mielellään liian monimutkaista. häivytykset ois myös kivoja.
  Kuvia voin antaa sitten jos satun tämän voittamaan :)
  koko: 400&1100

  VastaaPoista
 67. trullebulle124@gmail.com

  lottajapoju.blogspot.fi

  Haluaisin läpinäkyvän ja taustaan sopivaan bannerin jossa on paljon yhteen häivytettyjä ja leikattuja kuvia. Otsikoksi Dreams. :)

  VastaaPoista
 68. http://onlyshowjumping.blogspot.fi/
  felkku01@gmail.com

  Otsikko"pienten ponien elämää"
  Värimaailma: Jouluine ja talvinen.
  Häivytyksiä olisi kiva saada banneriin mutta ei pakkollisia sulla vapaat kädet.
  Aika yksinkertainen saisi olla mutta silti jotain uudempaa. Kuvat annan sitten jos on hyvä tuuri. Toi sun uusi banneri on tosi hieno!! Tässä vielä blogin osoite: http://onlyshowjumping.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 69. Ihana banneri:))))))))

  VastaaPoista
 70. sonjanponiblogi.blogspot.fi
  sonzuu@gmail.com

  otsikko:Kohti Kisoja

  Kivan pirteä,talvinen ja mukava,mieluiten saman tyylinen kuin sinulla;)

  VastaaPoista
 71. Blogin nimi: http://eerikavenla.blogspot.com
  eerikavenla@gmail.com

  otsikko: Hevostellen eteenpäin...
  Läpinäkyvä banneri, värit: joulun värit ja talvinen muutenkin.
  Kuvat meidän blogista, heppakuvia rai normeja...
  Meillä on tulossa joulukaleteriin paljon kuvia, joten siitä niitä saa myös:)

  VastaaPoista
 72. tittaaaa.blogspot.fi
  titta.pernu@hotmail.com

  Otsikko: Pienet pehmeät tassut, eläinrakas peikkotyttönen
  Kuvat:
  1.http://tittaaaa.blogspot.fi/2013/12/pyora-ja-kanit.html, toi mustan kanin kuva
  2. Munn toisen kanin kuva <3
  3.Mun profiilikuva bloggerissa
  Laitan kuvat sitten sulle sähköpostilla, jos onni suosii.
  Mielestäni kummatkin "Venla´s Way" bannerit on kaikista kauneinpia joten ehkä vähän sen tapasta! :))

  VastaaPoista
 73. tikru123@luukku.com
  http://hevostyttokertoo.blogspot.fi (osoite muuttuu 15.12 ja uusi osoite on justlifenotmore.blogspot.fi)

  otsikko: Just life, nothing more
  värimaailma: blogini taustaan sopiva
  teema: talvinen
  kuvien asettelulla ei ole väliä :)
  blogin koko: 1320
  fontti: kauno tai tekstaus

  lisää tietoja ja kuvat saa täältä: http://hevostyttokertoo.blogspot.fi/2013/11/209-bannerikuvia-ulkoasun-muutos.html

  VastaaPoista
 74. maija.tolvi@hotmail.fi
  http://myhomeisinthestable.blogspot.fi/

  Otsikko: My Home Is In The Stable
  värit: harmaata,sinistä valkosta taustaan sopivia
  Teema:talvinen
  Sit ku saan vaan kuvia talvella menosta huomenna niin niitä on sitten mun blogissa, halusiin vähän saman tyylisen kuin sophia baclundilla, että 2 kuvaa molemmille puolille, tai sitte joku muu
  Fontti:miellellää tekstaus
  Ei mua kyll' klsokaan onnista mut koitetaa :)

  VastaaPoista
 75. En tiiä mikä täs on mut ite en tykkää tästä uudesta ulkasta, vaikka yleensä oon tykänny kaikista sun ulkista :D koska tulee seuraava osa siihen jouluvideojuttuun?

  VastaaPoista
 76. sarah2010@live.fi
  http://sarhanelamaa.blogspot.com

  otsikko: sarha elämää
  väri: jokin talvinen
  teema: talvinen
  fontti: vanhaa kaunoa tai nykyhetkistä kaunoa
  Jos voitan niin ei ole väliä miten kuvat ovat.

  Kuvat saat täältä http://sarhanelamaa.blogspot.fi/p/blog-page_23.html
  voit ottaa sellaisia kuvia jotka ovat mielestäsi hyviä:D
  Kaikki sun ulkoasut on aina ollut ihan huippuhienoja ja haluaisin olla yhtä taitava tekemään bannereita kuin sinä, koska en osaa tehdä ollenkaan oikein bannereita. :D

  VastaaPoista
 77. Meinaatko koskaan laittaa niitä bannereita, jotka jotkut muut tekivät sulle siinä banneri kisassa, vai mikämolikaan?:) ihana banneri! Oletko tiia sinä joulu ihminen?

  VastaaPoista
 78. siljam.tuomivaara@gmail.com
  sarjaesteelle.blogspot.fi
  Otsikko; Sarja esteelle
  väri; sinisen sävyt(oon hulluna vaalean siniseen)
  Teema; luonto
  fontti; Yksinkertaine mutta siisti helppo lukea.
  Kiitos tosi paljon jos voitan ja muutenkin kun sain osallistua.
  Tää on kiva idea.

  VastaaPoista
 79. http://cupidoponi.blogspot.fi/

  jemina1999@gmail.com

  Otsikko:Cupido-ponin elämää

  Teema talvinen

  Värit:talviset eli sininen , valkonen harmaa yms.

  Fontti:tekstaus mieluiten

  Voit valita ite kuvat mun blogista ja tehdä sellaisen kuin haluat :).Talviset kuvat meiluiten!

  Osallistun ihan huviksi , ku eihän tässä mitään häviäkkään , vaikka ei koskaan voitakaan mitään.Se ois kyllä parasta mitä mulle on tapahtunu , jos joskus jotain voittais :D!!

  VastaaPoista
 80. Sähköposti: anniina10@hotmail.fi
  Blogini: anninaheppablog.blogspot.fi
  Otsikko: Jatka Unelmointia
  Väri: Vaalean ruskea tai joku saman tyyppinen
  Teema: Talvinen, mutta samaan aikaan vähän syksyinen ja jouluinen (voit valita vain yhdenkin teeman)
  Fontii: Fontilla ei ole oikeastaan väliä, joku siisti ja kiva
  Kuvia löydät blogistani joko ruusan omalta sivulta tai galleriasta, eniten tykkäisin jostain hyppy kuvista jos siinä olisi, mutta muutkin käyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä että tuon tyyppinen banneri olisi kiva mikä sinulla on, eli takana haaleampia kuvia ja eesä sit niinku tarkempia kuvia :)

   Poista
 81. Blogi: http://miizutytsy.blogspot.fi/

  Otsikko: Forever young
  Värejä: Pastillin vihreä ja Pinkki
  teema: Jokun mikä sopii ympäri vuoden
  Kuvat löytyy täältä http://miizutytsy.blogspot.fi/p/kir.html (noi kaikki kuvat)
  Kuvien asettelu kuva 1 rajataan niin että muo ei näy ja se on siinä "ylhäällä"
  Kuva 2,3,4 ja 5 laitettais niinku tollee ku sulla noi 3 kuvaa tos alhaal ja sitten toi hevonen (kuva 1) hyppäis tavallaa niitten yli :D Tekstin paikan saat valita ite.
  Toivottavasti tajusit!
  s.posti: miizutytsy@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Sähk. : timupleke@gmail.com
  Blogi: horseliv.blogspot.com
  Otsikko: More Than This
  Väri: Lilaa, Sinistä ja valkosta
  Teema: Talvinen
  Fontti: Ei väliä

  Kuvia on blogissa. Koko on sama mikä tossa sun bannerissa on.

  VastaaPoista
 83. rauha.nuppu@hotmail.com
  happystarlets.blogspot.fi
  otsikko:Tiimityöskentelyä!
  värit:punaista,voi olla myös esim jotain valkosta
  kuvat voit ottaa minun blogista
  Ja vähän samantyyppinen kuin toi sun!

  VastaaPoista
 84. laikukasponi.blogspot.fi
  väriteema: vaal.punainen
  teksti: Laikukas Poni
  : jotain brusheja + html koodeilla jtn hienoo :) Muuten on aika vapaat kädet , jos siis voitan :)

  VastaaPoista
 85. heidi.kezola@hotmail.fi
  myandmyli.blogspot.fi
  otsikko: nyt tai eikoskaan
  värit: sininen, harmaa, valkonen ja hieman mustaa
  kuvat voit valita vapaasti minun blogista tai voin lähettää sulle spostiin
  ja sitten muuta: talvinen, bannerin koko leveys:1160px, ja korkeus 400px
  voit asetella kuvat miten haluat ja rajata miten haluat ja miltä susta tuntuu parhaalata
  tollane mikä sulla on nyt nii olisi kiva tai edes saman tapainen :9

  VastaaPoista
 86. katriv6@gmail.com
  likediamon.blospot.fi
  Värit: sinistä ja jouluisia värejä muttei mitään räikeän punaista
  teksti © Katri
  Jotain sydämiä ja tähtiä + html koodeilla, muuten vapaat kädet

  VastaaPoista
 87. nohkuanperhe@gmail.com

  bondepossuni.blogspot.fi

  otsikko: Ponipelleilyä

  värit: vaalensini-valkoinen tai pinkki-valkonen

  kuvat voit valita itse blogista :)

  muut: koko mieluiten 1100x400, joku talvisempi ja tuon tyyppinen ehkä kuin sulla nyt on, sitten jos tausta olisi vaalensininen tai vaaleanpunainen niin oisi kiva :3 haluaisin otsikot keskitetyiksi ja varjostetuiksi :) ja kommentit tämmösiksi kun sulla on!:)

  VastaaPoista
 88. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 89. alisaaa-@hotmail.com
  alisajahepat.blogspot.com
  otsikko: alisa ja hevoset
  vapaat kädet saat bannerin kanssa, mutta joku talvinen.
  kuvia blogissa/voin myös lähettää esim. sähköpostilla.

  VastaaPoista
 90. nannaf01@gmail.com
  nikkeamanda.blogspot.com
  Värit vois olla sillee harmahtava ja pinkki.
  teksti: Päätähtenä Hevoset
  Kuvat saa mun blogista valitse jotku hyvät kuvat sieltä...
  leveys 1000px ja korkeus 400px esim kolme kuvaa silee rajattuna yhteen ja sit siihen ylös rajattuna sillee joku yhteiskuva musta ja Nikestä :)

  VastaaPoista
 91. sivunensofia@gmail.com
  http://soufiblo.blogspot.fi/
  Teksti: This life to live only once
  Värit: Harmahtava/harmaa mutta jouluinen
  Ja samanlainen tuo teksti otsikko niinku siinä sun Tiias blogissa, että siien tulee viiva alle jne .)
  Koko: Samankokoinen kun sulla eli 1000x400

  VastaaPoista
 92. neelli.recklesslove@gmail.com
  munajatuksii.blogspot.fi

  Värit olis tollasta todella vaalen punasta ja ehkä vähän jotai harmaata tai mustaa, paljon varjostuksia!
  Otsikko: One More Time(sen vois kirjottaa jollai koukeroisilla kirjaimilla:))

  kuvia voin laittaa s.postiin tai voit ottaa mun blogista:)

  html koodia vois muokata vähän sillee et tulis jotain vaaleenpunasta ja jotain koukeroita:)

  kaikki vaalenpunanen pitäs olla sitte toooosi vaaleeta ;)

  VastaaPoista
 93. iina2000@hotmail.com
  http://eikkaponi.blogspot.fi/
  "poni jota ei voi korvata" olisi kiva otsikko
  ja jonkulainen jouluinen banneri esim punainen :)
  saat itse päättää loput :)

  VastaaPoista
 94. aino.laukkanen@hotmail.com
  http://lahtovuorossa.blogspot.fi/
  Teksti: Lähtövuorossa
  koko: 1060x400
  väri: vaaleansininen
  Talvinen :)

  Kuvia voit etsiä ja bongailla blogistani :D

  VastaaPoista
 95. neisku23@gmail.com
  neisku.blogspot.com
  Teksti: Nean heppaelämää
  Värit: jouluinen väri
  Koko: saman kokoinen kun sulla eli 1000x400
  Kuvat: hienoja talvi ja hevos kuvia ja vähän jotain joulua. :)

  VastaaPoista
 96. willman.emma@gmail.com
  http://emma-ja-allu.blogspot.fi
  otsikko: Emma Willman ja Aleksander Suur
  Annan ihan vapaat kädet. Tosin joku talvinen voiisi olla kiva, mutt minulla ei ola paljoa talvi kuvia joten kaikki käy. Kuvia pystyn lähettämmään sähköpostilla tai tekemään erillisen sivun blogiin josta saat valita kuvat. :)

  VastaaPoista
 97. anniina.ruotsalainen@hotmail.com
  yousmileismile99.blogspot.fi
  teksti: Ninnin ainutlaatuinen hevoselämä ja johonki jos sais laitettuu hevosten nimet Pegasus II ja Unique III ei pakko mut jos mahollista(:
  Värit semmonen talvinen
  Koko sama kuin sulla
  kuvat voin laittaa blogiin omaan sivuun mistä voit käyttää haluamiasi (:

  VastaaPoista
 98. Otsikko: Silkkiturkit(mieluusti kaunolla tai jollain hauskalla fontilla)
  Värit: Pastellivärejä
  Kuvat: Voi ottaa blogista, mieluusti ainakin yksi missä Dina(koiramme) ja yksi missä on joku heppa. Myös yksi kuva missä minäkin olen olisi ihan tosi kiva:)
  Bannereita (samantyylisiä minkä haluaisit): Tykkäsin erityisesti sinun tekemästä bannerista blogiin Oona ja Ponit, Kun omaa ei ole blogin bannerista(http://kunomaaeiole.blogspot.fi),

  Olen aina unelmoinut sinun tekemästä html-koodista joten sellainen olisi aika kiva:D Jos voitan arvonnan voin kertoa lisää sähköpostilla. Banneriin olisi kiva jotain brusheja. Arpaonnea kaikille:D

  VastaaPoista
 99. eve1pietila@luukku.com
  http://manta-eve.blogspot.fi/
  Tekstit: Hevos-Elämää ja Eve & Manta
  Väri: vaaleta/Talviset
  Koko sama kuin sinulla :)

  Kuvat löytyvät blogini bannerin alapuolella olevasta linkistä "Kuvat" :) valitse haluamasi kuvat sieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy tsekkaan tää linkki tän tapasen bannerin tahdon :) http://mustijaironika.blogspot.fi/, mutta tee hieman yksityis kohtaisempi ;).

   Poista
 100. www.larijasuvi.blogspot.fi
  Blogista voi valita hyvät kuvat, jos satun voittamaan voin itsekkin valita ne.
  Otsikoksi Suvi-Tuuli & Larry
  Värien pitäisi olla talvisia, kuten vaalean sininen jne.
  Banneri vois olla vähän samantyylinen kuin sulla, siis tuolla taustalla joku kuva ja silleen.
  suvi-99@hotmail.fi

  VastaaPoista
 101. settis.hullu@hotmail.com
  http://suwarijohanna.blogspot.fi/
  Joku talvinen banneri olisi kiva, ehkä joku jouluinenkin :D banneri saisi olla aika yksinkertainen, sellainen missä olisi minä ja ponit joista kerron blogissa :)

  VastaaPoista

 102. Blogin nimi: Life with the animals (sen vois kirjottaa sellasilla talvisilla kirjaimilla sellasella kaunolla)
  Värit: Sellainen talvinen, valkoinen, vaalean sininen jne. :)

  Pohja vois olla läpinäkyvä. Kuvat banneriin löytyisi blogistani, missä on ihan kohta "banneri kuvat". Sen taustan, eli tuon mikä tuonne taakse tulee olisi kiva sellainen kanssa talvinen, missä on vaikka lumihiutaleita ja pohja itsessään on joku valkonen tai sininen. Siis tuollainen samantapainen mitä tuo Venlan kesäisin banneri (eli prinsessaponi.blogspot.fi), mutta vaan talvisena. Bannerin koko olisi se sama kuin sulla, ja pohja samoin :) Banneriin olisi vielä kiva saada suhteellisen himmeällä sellanen teksti jossa lukee: All kinds of fur ears, with which I would not change a day off

  VastaaPoista
 103. Blogin nimi: My pony life
  Värit: Punainen, ja muut jouluiset värit
  Banneri, Läpinäkyvä, heppa-aiheinen banneri.
  Blogin osoite: ponyliffe.blogspot.fi
  S-posti: emmi.anniina@viesti.net

  VastaaPoista
 104. sähköpostiosoite: anna.t.savolainen@gmail.com
  blogisi osoite: http://haaveitahevosista.blogspot.fi
  tekstit: Ponitytön elämää, fontin ei niin väliä
  värimaailma: talvinen, eli siis vaaleansinistä ja hieman valkoista
  kuvat: Voit ottaa blogistani. Mieluiten tällä> http://haaveitahevosista.blogspot.fi/p/hilu.html sivulla esiintyviä hevosten/ponien kuvia. Voit ottaa siis koko blogista, mutta mieluiten vain Tapsasta, Sipulista ja Fiurista.
  esimerkki banneri: http://2.bp.blogspot.com/-xwzmJcNaDIc/Uhz_EwlHPpI/AAAAAAAAFOI/vSid1x7fSaM/s1600/banneri.png

  VastaaPoista
 105. Blogi: http://dream-it-like-i-do.blogspot.fi/
  Banneriin teksti Dream it like I do, kuvat ''häivytettynä''
  Tausta voisi olla samantapainen kun tämän blogisi nykyinen, mutta mielummin hieman vaaleampi ja joku vaaleanpunaiseen, orassiin tms. taittuva :)
  Jotain koodauksiakin haluan.

  Jos voitan, niin kerron lisää sitten (=

  VastaaPoista

 106. säpö: pegasos.candy@gmail.com
  blogin osoite: pegasospony.blogspot.fi
  otsikko: Karvaturrit
  kuvat: on kuvat banneriin (blogissa)
  väri: lila, vaalean sininen
  Blogi on koira blogi! teetkö vain aninoastaan hevosbloeihin? :)

  VastaaPoista
 107. sähköposti : mette.moberg@hotmail.fi
  blogi: myponnylife.blogspot.fi
  otsikko: Ratsastajan elämää
  kuvat: blogista tai pystyn myös lähettäää sähköpostilla
  väri: vaalensininen
  bannerissa olisi pari rajattua kuvaa ja taustalla joku kuva /jotkut kuvat. Teksti olisi jotenkin siististi (:D) ja jotain muuta sinne voi lisätä :)

  VastaaPoista
 108. sähköposti: ronja.mannermaa@lailanet.fi
  Blogi: rozzzunblog.blogspot.fi
  Otsikko: 1 tyttö, monta issikkaa
  Kuvat: Blogista löytyy ;) pystyn lähettämään
  väri: ruskea
  Hyvä esimerkkibanneri on tuo Pinjan talvinen banneri. Kerrankin haluaisin jotain ei niin yksinkertaista blogiini, kun itse en oikein onnistu ulkoasuja tekemään. Siinä olisi häivytettyjä kuvia, rajattuja kuvia ja ihan kokonaisiakin. JA olen blogin rekisteröitynyt lukija :)

  VastaaPoista
 109. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 110. aaino00@gmail.com
  blogin osoite: http://a-keepsmiling.blogspot.fi

  Annan aika vapaat kädet (teet aina niin hienoja bannereita!) mutta banneri saisi olla suht simppeli. Tykkään tosi paljon esim tuolta banneripaja kohdasta "lotta ja hepat" ja "my life as aino" bannereista!
  Teksti/otsikko: Keep smiling (fontilla ei niin väliä)

  Värit voisivat olla suht neutraaleja ja esim vähän vaaleanpunaista tai muita värejä "lisänä".
  Kuvat voin laittaa sp tai tehdä blogiin erillisen sivun, johon laitan kuvat.

  VastaaPoista
 111. Sähköposti: suvituulia11@luukku.com
  Blogin osoite: my-life-perfection.blogspot.fi/
  Bannerin otsikko: Kanielämää, fontti joku selkeä kauno.
  Kuvat: Kaikkia blogissa olevia kuvia saa käyttää.
  Värit: Violetti, vaaleanvioletti, sellaiset värit, jotka sopivat blogin värimaailmaan.
  En oikein tiedä nuista koodauksista, mutta joitakin saatan haluta.

  Kerro lisää, jos satun voittamaan. :)

  VastaaPoista
 112. Oon rek. lukija

  http://pinkun-ja-inkun-life.blogspot.fi/

  koulupolle@hotmail.com
  otsikko Pinkku & Inkku
  värit jouluiset ja violetti(kuvissa ihan sama)
  kuvat täältä http://pinkun-ja-inkun-life.blogspot.fi/
  mallina samantapanen mikä sulla blogissa nyt ja ed.
  tausta saman tapanen kun bannerin tausta/banneri:)

  Kerron lisää jos satun voittamaan sähköpostissa:)

  VastaaPoista
 113. Talvinen ulkoasu. Sinistä ja valkoista (: bannerissa pehmeää näkyä mutta kuitenkin jokin hieno yksityiskohta. Fontti joku hieno talvinen kauno. Myös varjostuksia mukaan ainakin gadgettien otsikoilla ja niille otsikoille joku tausta (:

  Otsikko: Tähtiä taivaalta
  Osoite: http://tahtiataivaalta.blogspot.fi/?m=1

  Sähköposti: aliinajulita.blogspot.fi

  VastaaPoista
 114. sähköposti: jennajaajaa@gmail.com
  Olen rek. lukija :)
  Tavallinen ulkoasu. Annan sinulle vapaat kädet.
  Otsikko: Jennamaaria
  Osoite: jennamaaria.blogspot.fi

  Kuvat voit ottaa blogistani (katsothan laadut ym)
  Fonntti joku kauno tai vastaava .. Ei tarvi olla silllee paljokuvii siin bannerissa.

  Kiiitos!! :) Loput päätät SINÄ! :)

  ps. Voikko antaa Lillille ja Voitolle sokerit mun puolesta ? :) Ihania heposia. Oot kaunis, niin myös Pinja! :)

  VastaaPoista
 115. Mulla olisi vain kaksi kysymystä :D Jatkatteko te sitä lumeton joulu joulukalenteria? Ja teettwkö tämän vuoden joulukalenteriin enöön videoita?

  VastaaPoista
 116. Tiitu1999@hotmail.com
  Inga-kertoo.blogspot.com
  Oikeastaa saa ihan vapaat kädet,koska itse en osaa edes tehdä bannereita jotta osaisin auttaa. Hieman voisi olla joulunen banneri tai jollain tapaa talvinen:) jos jotain väriä haluaa käyttää niin vaalean vihreä ja vaalean sininen. Blogin otsikko on welcome to my and my horse life. Kaikkia kuvia blogistani saa yttää mutta eniten niitä talvisia kuvia! :)

  VastaaPoista
 117. ida.kuivasniemi@gmail.com
  http://ida-spirit.blogspot.fi/

  Otsikko Leijonasielu
  Värit talviset, sinistä ja harmaata
  Kuvat voi ottaa joko blogista tai pyytää sähköpostilla
  Bannepaja sivulla tykkäsin kisamatkalla ja sophia backlundin bannereista. Haluasin mieluiten sellaisen joka on kiinni ns keskiosassa, kuten sulla on. Haluisin muokata kommenttilaatikoita koodeilla, myös kaikki peruskoodit pakoilleen. Taustana joku rauhallinen ja samantyyppinen kuin sulla on tällähetkellä :)

  VastaaPoista
 118. ritala.tiia@gmail.com
  satojaunelmia.blogspot.fi

  Tykkään ite sellasista pastellisävysistä, joka kuitenkin olis aika siisti. Fontti ei mikään liian monimutkainen, muttei liian selkeäkään, jotain koukeroita siinä voi olla, mutta sen ei tarvitse olla liian epäselvä. Lempparivärejä bannerissa on ehdottomasti se tuttu ja turvallinen vaaleanpunainen. ;) Ei tarvitse olla talvinen tai muuta, ja kaikkia blogini kuvia saa käyttää. Ja otsikoksi sata unelmaa.

  VastaaPoista
 119. anskuyr@gmail.com

  hulluanniuneksii.blogspot.fi

  Otsikkona " Toteuttamattomat unelmat "
  Mieluiten talviset sävyt, joukossa voisi olla hieman vaaleanpunaista - joka lukeutuu tällä hetkellä lempivärikseni. Tykkään tosi paljon tuosta sinun banneristasi. Antaisin sinulle muuten vapaat kädet, mutta nuo sivut ( eli siis esittelyt, kuten Minä ym. ) oikeassa reunassa sellaisina palloina, joissa on kuvat ja kuvien alapuolella nimet...? Blogiotsikkoon olisi kiva saada varjostus! Jos nyt sattuisin voittamaan, haluaisin yksinkertaisen, siistin ja hieman talvisen ulkoasun.

  Kuvat voi ottaa blogistani; Mieluiten useampi kuva hevosesta, esim. minusta ja kimosta hoitoponistani, sekä molemmista koiristamme.

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi - siis otsikkona " Like A Dream ". Ajattelin juuri ystävälleni hyvää blogin nimeä joten kirjoitinkin sen vahingossa tuohon! :D

   Poista
 120. ojalasini98@gmail.com

  ojala-sini.blogspot.fi

  Otsikkona Elementissään esteillä
  Mieluiten sävymailma saisi koostua vaaleansinisestä ja harmaasta. Sinun bannerisi on todella kiva, joten jos voitan niin banneri voisi olla samaa tyyliä:) Kuvia saat blogistani, mieluiten niiden tulisi olla kimon ja tummanpunarautiaan täysiveriarabin kuvia. Otsikkoon olisi kiva saada joku hieno varjostus! Kokonaisuutena bannerin tulisi olla siis yksinkertaisen tyyliikäs:)

  VastaaPoista
 121. muumieve@gmail.com
  www.lifeedreamm.blogspot.com

  otsikko; Dream come true
  kuvat; saa kopioida vapaasti blogista:)
  värit; mieluiten talviset, eli vaaleansinistä ja sinistä yleensäkin
  muuta; haluaisin tuon tyylisen bannerin kuin sinullakin. teksti voisi olla jokin erikoinen, mutta kuitenkin sellainen, josta saa hyvin selvää. banneri voisi olla melko yksinkertainen kuitenkin. leveydeltään 1100 ja korkeudeltaan 400. ulkoasu voisi olla muutenkin yksinkertainen, ei siis mitään ylimääräisiä ja ihmeellisiä kuvioita ym. lisäksi nuo "sivu" lehdet olisi kiva saada kuvina:)

  VastaaPoista
 122. Ssssarkkuliini@gmail.com

  http://kkkeksimonsterit.blogspot.fi/

  Haluaisin lähinnä harmaa-sinisen taustan. Banneri voisi olla joku jossa on jotain kuvia blogista (meitä on kaksi blogissa, mutta kyllä nyt tunnistaa niin että osaa laittaa molempien kuvia) jaja siis otsikkona olisi Keksimonsterit. Ja vielä bannerista.. Tykkään tollasista bannereista kun sulla että tommonen kuva on ns. haalennettu tolla bannerin taustalla. Ja esittely sivut olsii kiva saada nin, että kuva jonka alapuolella lukee nimi.

  VastaaPoista
 123. http://kavioidenkopsetta.blogspot.fi/
  anninkuumalinja@gmail.com

  Otsikkona tulisi olla kavioiden kopsetta (ja jos banneriin sopisi niin voisi liittää tekstin ''Anni&Hupinski''. Banneri voisi olla joku talvinen tai sitte semmonen mikä sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Ei siis mielellään mitään kovin kirkkaita ja räikeitä värejä. Kuvia voisi vapaasti valita blogistani ja sitten voisin lähettää ne sulle, mutta voin kyllä itekkin päättää ne. Antaisin ulkoasun suhteen melkeimpä ihan vapaat kädet, koska sun tekemät on aina niin kivoja :--)

  VastaaPoista
 124. http://pilkullinenponi.blogspot.fi/
  nannuska01@gmail.com

  Otsikko olisi Pilkullinenponi ja jos johonkin väliin sopii niin Nanna&Mingo.
  Banneri voisi olla sellainen joka sopii jokaiseen vuodenaikaan väri olisi hyvä olla joku harmahtava tai mintun värinen ..
  Joku siltä väliltä.. Ei mtn hirveen värikästä ymmärrät kai?. :) Mukaan voisi tulla sitten taustakuva joka sopisi banneriin :)!!
  Kuvia voisit itse valita blogista ja sitten jos voitan tämän arvonnan niin voin sp laittaa niitä :) !!

  VastaaPoista
 125. apylishorselife.blogspot.com
  annimyl@suomi24.f

  Otsikko olisi "Annin elämää" ja väri maailma selkeä ja hillitty mutta ei tylsä. pitäisi sopia kaikkiin vuodenaikoihin ja pidän sinun banneristasi joten annan sinulle aika vapaat kädet. Toivon kuitenkin että mikään ei hyppisi silmille ja muutenkin järkevä sommittelu. :) kuvia voisin laitta sähköpostiin koska parhaat kuvat ovat tällähetkellä tietokoneella. Tausta saisi olla samankaltainen kuin mitä sinun blogissasi usein on. Taustasta mahdollisesti kuvioita ja bannerissa kuvia. :)

  VastaaPoista
 126. simpukankuoressa.blogspot.fi
  sinella.i@live.fi
  Otsikoksi tulisi Simpukan kuoressa.
  Ulkoasun haluisin aika talviseksi, joku kevyt kuvio taustalle ja sivupalkkiin jokaisen kohdan (esim. sivut, lukijat, haku jne) alle joku laatikko, kevyt kuva ym. Väriteema olisi joku sinertävän harmaa, sininen, valkoinen tai jotain, aika hillitty ja neutraali kumminkin (tämä sinun blogin väriteema on aivan ihana ♥)
  Otsakkeeseen annan täysin vapaat kädet, joku ulkoasuun sopiva :). Muutenkin annan aika vapaat kädet, luotan sinuun. Tekemäsi ulkat ovat olleet aivan ihania! Kuvat voit ottaa blogista tai jos satun voittamaan (turha luulo :D) voin pistää vielä sähköpostilla.

  Lisäksi vielä....
  Sinut on haastettu!
  Mutta tämä haaste ei olekkaan normaali jokatoisenblogin haaste, vaan aivan erityinen semmoinen. Tehdään hevosillemme sekä itsellemme parempi joulu. Tämä herättää miettimään hevostakin siinä kiireitten keskellä ja havahduttaa.

  Haaste ei ole pakollinen, teet jos haluat :), mutta vinvink, jos postauspula meinaa iskeä, kohtuu nopea ja hauska postausidea!

  Lue ja tee haaste niin halutessasi: simpukankuoressa.blogspot.fi/2013/12/luukku-4-haaste-juuri-sinulle.html

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 127. sini.haataja@hotmail.fi

  Otsikoksi Kurasta kultaan.
  Haluaisin vuodenajasta riippumattoman ulkoasun. Värimaailman tulisi olla hillitty, maanläheisiä värejä tai jotain skaalasta siniharmaa-harmaa-valkoinen. Kuvat löytyy blogista - tarpeen tullen voin lähettää sähköpostillakin. :) Tausta saisi olla joku, joka ei hirveästi kiinnittäisi huomiota.

  Tämän tarkempia ohjeita en oikein vielä osaa antaa, mutta ei mielellään mitään mikä "hyppää silmille". :D Sellaista nyt en oikeastaan odottaisikaan.

  VastaaPoista
 128. Nelliponijanea.blogspot.fi

  Banneri olisi talvinen ja ehkä HIEMAN jouluinen :). Ei ole väliä minka
  laisen väsäät! :) Mielikuvitus rajana! ;) Ja otsikoksi: Nea & Adams Waronella
  Talvisia kuvia bannuun :). Sinertävän harmaa on kiva ;).

  Ulkka on sitten sinertävän harmaa :). Ja joku kiva fontti tekstin otsikoksi. Ja otsikon ja päivämäärän voi keskittää :)

  Hyvää joulua! :) ♥

  VastaaPoista
 129. Ja säpö: karoliina56@gmail.com

  VastaaPoista
 130. kisi-lifestyle.blogspot.fi
  kirsi.ipana@hotmail.com

  Ulkoasu olisi sellainen harmaa vähä niinku sulla. Sitte noi kuvakkeet ois tosi kivat toho sivupalkkiin esim. Hekla,Minä,muuta ym.
  Bannerin tulis olla läpinäkyvä xd Ja tollane pieni kaari siihe ja sellane kiehkura. Joo et tajunnu varmasti yhtää mutta koitin väsätä tämmöstä juttua joka helppais vähän:http://aijaa.com/ROOoWw

  Bannerissa tekstinä olisi Sweet Dreams ja sen alle tulis pienemmällä teksti: Koira on ihmisen paras ystävä
  Saat aikalailla banneriin vapaat kädet:)
  Taustassa sais olla vähä kuvointia:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos voittaisin niin kuvat lähettäisin säpöön:))

   Poista
 131. Voitko tehä sellasen postauksen jossa muokkaat kuvia? Niinkuin siis että ns valottaa niitä ja sitten laittaa tarkoiks kun et ite ainakaan osaa ni ois kiva sellanen :) !

  VastaaPoista
 132. www.keepthehorses.blogspot.com

  aino.elli@gmail.com

  Ulkoasuun talvisia värejä, ei kirkkaita värejä vaan just sininen,punainen ja harmaa ym. Otsikkona bannerissa olisi Kohti Korkeuksia. Taustassa saa olla kuviointia ja melko vapaat kädet! Erityisesti tykkään banneripajassasi olevista 2. , 3. ja 4. bannerista ylhäältäpäin. Vähän jouluinen tunnelma voi olla ;) Kuvia tietty blogista, mutta omia lempparikuvia lähetän sähköpostiin joita ei välttämättä ole blogissani. Bannerin tekstityyli voisi olla aika samantyylinen mikä sulla on nyt bannerista, mutta vähän erikoinen kumminkin! Banneria ei täyteen kuvilla vaan aika yksinkertainen, esimerkkibannereissa, mitkä laitoin, on kaikissa aika sopiva kuvamäärä.
  Sivuun olisi kiva jos tekisit kuvat joista olisi linkki sivuihin Minä, Shannon ja Elli.

  VastaaPoista
 133. annirissanen00@gmail.com Haluaisin sellaisen talvisen jossa olisi vaaleansinistä ja harmaan. Kuvia voin laittaa sitten säpoon. Tausta voisi olla vaaleanharmaa. Ja otsikoksi Live your own life

  VastaaPoista
 134. Bannerin ei tarvitsis olla ihmeempi, aika yksinkertainen, mutta kuitenkin semmonen kiva ! Pääväri voi olla semmonen ihanan vaaleensininen ja taustakuvasais olla vaikka vaaleesini valko raidallinen tai sitten vaan vaaleensininen. Tarkotan semmosta turkoosia tai vähän vaaleempaa sävyä ! Tekstien fontit pitäis olla helppo lukusia ei mitään ihmeellisiä kiekuroita vaan jotain kivoja :) JA otsikko tulis olla My Little Paradise.

  Bannerista vielä jotain:

  - Teksti joku kiva fontti
  - Kuvat vois olla pyöreitä tai sitte sellasii, että ne ois väähän niinku "häivytetty" toisistaan.
  - Bannerissa muuten saat tehdä minkä näkösen haluut :)

  reetanposti44@gmail.com
  http://mylittleparadise-reetta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 135. http://heiduss.blogspot.fi/
  heidiemilia@gmail.com.

  Olen koittanut muokkailla jo vuoden ulkoasua enkä osaa yhtään :(
  Lukijoita on jotain 5.

  Ulkoasu olisi vähän niinkuin sinulla että valkoinen pohja mutta ylhäällä banneri pääsisi läpinäkyvälle taustalle, niinkuin ettei Simplessä ole siellä ylhäällä sitä. Ja siihen sopiva banneri. Banneri olisi läpinäkyvä ja taustakuva haalean harmaa niinkuin blogini taustakuva.

  Otsikko, päivämäärä ja gadgetit tulisi keskelle.
  Sitten sellaiset kuvat mistä pääsee esim. instagramiin.

  Reunoille tulisi kuvat mistä pääsee tietyille sivuille, niinkuin Heidi(minä), Peppi. Ja samalla tekstillä tulisi Heidi, Peppi ja kun banneriin kiitos jollain kivalla kaunon tapaisella selkeällä mustalla.

  Sitten semmoinen samanlainen mutta pelkkä teksti Erikoispostaukset ja Pähkinänkuoressa.

  Sori kauhean vaativa teksti mutta kuvia tulee säpöstä.

  (mahtavaa jos voitan ekan kerran) :)) Terkuin Heidi

  VastaaPoista
 136. tiiuteresa@gmail.com
  http://tiiunblogie.blogspot.com/
  Otsikko Tiiu ja Da Capo K. Väreinä aika talvista, valkoista & harmaata.
  Kuvat : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=481551791926224&set=a.273761299371942.65591.100002142228520&type=3&theater

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=287330554681683&set=a.273761299371942.65591.100002142228520&type=3&theater

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=341047015976703&set=a.273761299371942.65591.100002142228520&type=3&theater

  http://tiiunblogie.blogspot.fi/2013/11/da-capo-k.html


  Banneriin toivoisin vähän useampia kuvia. Esimerkkibannereina ovat sun omalta banneripajalta ensimmäinen Anny & Nasu-banneri ja toinen Bon Bon- banneri ja sitten Kisateam-banneri.

  VastaaPoista
 137. omillajalustimilla.blogspot.fi
  saara.latti@gmail.com

  Annan tosi vapaat kädet ulkoasun tekemiseen, jos nyt sattuisin sen voittamaan (jos saa antaa :D)
  Haluaisin kuitenkin siihen reunalle Aino ja Saara. Kuvat löytää blogistani blogiteksteistä, mutta jos täytyy kuvat lähettää, niin lähetän ne! :)

  VastaaPoista
 138. ihana tämä uusi ulkoasu! :) ja kirjoitin blogiini postauksen lempiblogeistani, jos kiinnostaa niin käy katsomassa mitä kirjoitin sinun blogistasi :)
  http://jonnajapoju.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 139. http://janikablogg.blogspot.fi
  jansquh@hotmail.com

  otsikko: Beautiful Diamond♥
  värit: violetti/liila/sininen
  kuvat: blogista, mielellään ainakin yksi kuva jostain ponista, yksi minusta ja koirastani (musta ruskea) myös, jos mahdollista :)
  joitakin esimerkki bannereita: ihan millainen vaan, mutta joku ton tyyppinen mikä sulla on ois tosi kiva!:-)
  muuta: talvinen & jos mahtuu jonnekkin pienellä niin blogin osoite.

  VastaaPoista
 140. http://sannajahepat.blogspot.fi/
  sannam99@gmail.com

  otsikko: My Horselife
  värit: sininen/sinertävä
  kuvat voit ottaa blogista, ainakin yksi kuva kummastakin hepasta. Kuvia voi olla.4-6.
  Minulla ei ole valitettavasti antaa esimerkki banneria. Vaikka saman tyylinen kuin edellinen. Sinulla on aina kaikki bannerit olleet tosi kivoja, joten saat varmasti tehtyä minunkin bannerista hienon! :) Voin tietysti lähettää sinulle kuvia, jos täytyy. :)

  Ja tosi kiva kun järjestät tämmöisen arvonnan, moni bloggaaja varmasti innostuu tästä. :D

  VastaaPoista
 141. http://essijavallu.blogspot.fi/
  esspa-@hotmail.com

  otsikoksi banneriin tulisi "Tuuliviirinä Maailmalla" ja väreitykseltään hyvin yksinkertainen, läpinäkyvä tausta voisi olla aika ideaali mutta jos värillinen onnistuu paremmin ja siitä tulee hyvä, niin käy (: Kuvat saat vaikka s-postin kautta tai facebookissakin voin laittaa. Esimerkkibanneria mulla ei nyt tule mieleen valitettavasti... :(

  VastaaPoista
 142. http://ellenandville.blogspot.fi/
  ellen.molin23@gmail.com

  Otsikko saisi olla täyttä laukkaa, teema voisi olla punainen/harmaa. Muuten saat vapaat kädet.
  Kuvia saat täältä: http://ellenandville.blogspot.fi/p/blog-page.html, mutta myös ehkä kuva valkoharmaasta ponista ( joss tekstissä mainitaan nimi Gazelle ja on kuvia valkoisesta ponista se on se). Voin myös lähettää kuvia söhköpostissa sinulle.

  Vähän samantyylinen kun nykyinen bannerisi tai grafiikkapajaltasi like a sporte horse banneri

  VastaaPoista
 143. http://girl-and-eight-hoofs.blogspot.fi/
  miina01@live.fi

  Otsikoksi tulisi Kolmen Kopla. Mielellään läpinäkyvä tausta ja väritys olisi harmahtava tai talvinen. Kuvat s-postin tai fb:n kautta jos nyt sattuu arpaonni kohdalleni! Taustakin olisi kiva, joku yksinkertainen sekin - yksinkertaiselle yksinkertaista!

  Alla muutama esimerkki banneri minkä olet tehnyt muille:
  http://4.bp.blogspot.com/-5-2VPYSbf0c/UZekFudx8qI/AAAAAAAAPek/IZy55hkTJ_s/s1600/LIKEASPORTHORSE2.png

  http://3.bp.blogspot.com/-7RqeKFLsKso/Un4ZbZ90RMI/AAAAAAAAVAo/sItjqF8ToGg/s1600/KISAMATKALLA.png

  http://1.bp.blogspot.com/-7el5NMWfSY0/UoTSZBCD4rI/AAAAAAAAVHE/KO2eBK--gd0/s1600/SUOMIT%C3%84YKK%C3%84RI.png

  VastaaPoista
 144. vainio.saara@luukku.com

  saarajavindi.blogspot.com

  Värimaailma talvinen, sininen/siniharmaa

  Otsikkona "Timantit on ikuisia" jollain hienolla fontilla. Ois hieno jos blogin taustalle sais liikkumatonta lumisadetta.
  Kuvat banneriin saisit blogistani, kuvia villestä ja minusta. Tarvittaessa voisin laittaa sulle sähköpostiin lisää kuvia. Jos voitto osuu kohdalle, niin saat aika lailla vapaat ködet.

  VastaaPoista
 145. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 146. iida.hilli@hotmail.com
  goodfeeling-iida.blogspot.com

  värimaailma saisi olla talvista, kuten sinistä
  Otsikkona "Elämän pieniä iloja" jollain hienolla fontilla, mutta ei kuitenkaa millään yli liioitetulla. Taustaksi olisi kiva saada jotain talvista, kuten lumisadetta. Kuvia banneriin saat blogista, mutta voin tietty lähetellä vaikka sähköpostiin lisää. Mutta jos sattuisin voittamaan niin saat kyllä aika vapaat kädet:)

  VastaaPoista
 147. annis.blogi@gmail.com
  hevonennn.blogspot.com

  Otsikoksi tulisi: Ystäväni hevonen
  Banneri voisi Olla vähän häivyttetyjä toisistaan muuten saat tehdä minkä vaan haluat
  Kuvat voisin lähettää fbssä tai sähkö-postissa.
  Jos Onni osuu kohdaleni niin sitten ulkoasu voisi olla Baneriin sopiva
  Ja olisi kiva saada kiva fontti.

  VastaaPoista
 148. WrierAlinaa@gmail.com
  http://kirjoittajankynasta.blogspot.fi/

  Otsikko: Kirjoittajan kynästä
  Fonttina voisi olla kaunokirjoitus
  Kuvat voin lähettää Facebookin kautta, jos onni osuu kohdalle.
  Värimaailma voisi olla kevääseen/kaikkiin vuoden aikoihin sopiva
  Muuten ihan vapaat kädet!
  + tää ulkoasu on ihan sika hieno! :)

  VastaaPoista
 149. Bannerini:
  haluaisin samanlaisen kuin sulla on:)
  mutta ei tietenkään juuri samanlainen.Blogin otsikko on "Story of our Life" otsikon fontti mieluiten kaunolla.Jonnekin kohtaa banneria Jenna & Bombay❤ Väriteeema tumman ruskea ja punainen:)
  kuvia laitan kun kerkeän ottaa uusia:)blogin osoite on itsmylifejenna.blogspot.fi sähköpostini jensku202@gmail.com ja tausta mielellään siihen sopiva 😉

  VastaaPoista
 150. jeni.keinanen@hotmail.com
  http://bblondethinking.blogspot.fi/

  Otsikko: Blonde Thinking
  Fonttina joku kiva.
  Kuvat voin laittaa s-postitse.
  Banneri voisi olla alareuna häivytettynä valkoiseen teksti ruutuun(jos ymmärrät) ja siinä voisi ollla yksi rajattu kuva ja muut taustalle häivytettynä, ei kuitenkaan ihan samalla tavalla kuin sinulla, mutta aika lailla, vapaat kädet! ei kuitenkaa ihan sellaista jossa on reunat, tykkään häivytetyistä reunista, en palikka mallista.
  Värimaailma ehkä tumman sinistä tai jotain talvi/kevät sopivaa. Ulkoasu rento ja banneriin sopiva.

  VastaaPoista
 151. inka.ravantti99@gmail.com

  inkasway.blogspot.fi
  bannerissa häivytettyjä kuvia, voin laittaa vaik sähköpostissa jos voitan
  värimaailma beige/vaaleensininen. tausta banneriin sopiva ja oikeean/vasempaan sivupalkkiin osi kiva semmonen kuva musta jossa lukee perustiedot yms. :)

  VastaaPoista
 152. megamette@gmail.com

  http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

  Otsikko:Rakas Pikku RiiviöVärit,kuva,tyyli,t,teema jne vapaa ! Kuvat löytyvät blogigista joita saa käyttää vapaasti :)

  VastaaPoista
 153. Moii! En yleensä osallistu tällaisiin, mutta tällä kertaa ajattelin yrittää onneani. :)

  Sanna.heimo@gmail.com
  http://tanssivalordi.blogspot.fi

  Otsikko: Tanssiva Lordi
  Joku talvinen banneri ja ulkoasu olisi ihana, sellainen missä olisi kauniita lumi hiutaleita häivytettynä taustalle ja itse banneriin. Oikeaan laitaan olisi kiva saada sellaiset kuvat mitä painamalla pääsee esim omani ja hevoseni perustietoihin ja vasempaan reunaan kuva, joka seuraa mukana kelatessa blogia alaspäin. Muuten saat vapaat kädet, ja jos tää tärppää mun kohdalle, niin lähetän sulle säpössä kuvia. ;)

  VastaaPoista
 154. jenni.jussila@hotmail.com
  http://jennijafiero.blogspot.fi/

  Otsikko: Ihan puskista
  Talvinen banneri, ei mitenkään hirveän monimutkainen. Joku sinisen sävyinen, vähän tummempi kuin blogissa. Blogista voi ottaa talvisia kuvia ja multa voi pyytää lisää, jos satun voittamaan. :)

  VastaaPoista
 155. annika.hirvonen00@gmail.com
  laurajaannika.blogspot.fi

  Otsikko: Kantapään Kautta
  Talvinen banneri, vähän samantyyppinen kuin nämä sinunkin ulkoasusi, ei kuitenkaan samanlainen. Sinisen sävyjä ja banneri myös talvinen, missä olisi joitan lumihiutaleita yms muuta talvista. Pyöreät reunat.

  VastaaPoista
 156. ihana ulkoasu! Vapaat käet :) otsikko voisi olla mä ja mun hepo <3 hemantinde@hotmail.com

  VastaaPoista
 157. amppuamppu@hotmail.com
  amandajasepe.blogspot.fi

  otsikko: elämä on laiffii, jonka alle pienemmällä GREENN SEPPE SIRUN AKILLEUS JA MUUT
  tausta: läpinäkyvä
  värit: sinisen sävyjä
  kuvat: sähköpostilla (laitan sitten jos voitto tulee)
  samantyylinen mitä sun tän hetkinen banneri, kaikista hevosista suht samanverran kuvia :)

  VastaaPoista
 158. Otsikko mieluiten Espanjanvesikoira Roope. Kuvia saa vapaasti käyttää blogistani ja banneri saisi olla aika iso. (no ei nyt NIIN iso kuitenkaan) Saisit muuten aika vapaat kädet. Väreinä toivoisin vihreän vaaleimpia sävyjä. Olisi tosi kiva jos voittaisin tällaisen arvonnan kun ei oikein muissa arvonnoissa onni ole mukana! :D Sinä ja Voitto ootte ihania. Voikaa hyvin!
  kuunsaro@gmail.com
  roopekoira.blogspot.fi

  VastaaPoista
 159. tiiatuomi.00@gmail.com
  http://tiiajahevoset.blogspot.fi

  Otsikkona Hissuttelua. Kuvia lähettäisin mieluiten sähköpostilla, että kuvat olisivat oikeasta hevosesta :D Väriteema olisi talvinen ja sellainen "raikas" (esim. sinistä) ja saisit aika vapaat kädet. Ei mitään kauhean yksinkertaista, mutta ei mitään sekasortoakaan. Sellainen sopiva, niinkuin sinulla. Ja tausta tietenkin sellainen mikä sopii banneriin, mutta joku tollanen kiva kuviojuttu :D HTML-koodia saisit muokata, niinkuin banneriin yms. sopii, mutta olisi kiva jos voisit sitäkin muokata :)

  VastaaPoista
 160. suokkijutut@gmail.com
  http://mikaelanelamaa.blogspot.fi/
  blogin otsikko: kohti tasaista tuntumaa, värin teema olisi sininen. kuvat laitan mieluusti s-postilla, jos sitten jostain kumman syystä osun arpaan. Ennen en ole voittanut mitään arpa kilpailuja, mutta olisi kiva jos nyt voittaisi:D Osa bannerista olisi läpinäkyvä ja osa sitten tulisi reunalle kuvina, mutta muuten annan sulle vapaat kädet.

  VastaaPoista
 161. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 162. Sun blogi on ihana ja muutenki oot niin pirtee ja kiva ihminen.
  S-posti: hevosetonbest@gmail.com
  Blogi: http://tolkkarionbest.blogspot.fi

  Jos teet bannerin gimpillä niin haluisin sen valmiin leopardi kuvan, ja siihen sitten alkaisit
  suihkuttelemaan suihkutyökalulla ihan ohuesti mustaa keskelle.
  Fontti vois olla aika iso mut ei kuitenkaa ihan hirveen iso ja haluisin vaaleensinisen tekstin sinne yläreunaan vasemmalle.
  Toivon että voittaisin ku tää on eka kisa mihin voin osallistuu. Ps. laita bannerin kooks se mikä sul oli siin videos (näin teet bannerin gimpillä) ja läpinäkyvä.
  :)))

  VastaaPoista
 163. jennyaarniowihuri@gmail.com
  www.voittajaponit.blogspot.fi

  haluisin niin monest ponist saisit hyppy kuvan. (kolmesta kahesta valokosesta ja mustatsta.) Muist jonkun muun. Teksti ois pinkki ja tavusta vaaleansininen ja tekstin keskelle alas! En haluis et ois hirveest tavustaa kuvissa mutta, vähän! PS. toivoisin että, voitaisin koska tarviin kunon banneria!

  VastaaPoista
 164. Otsikko olisi me and horses
  kuvat lähettäisin mieluiten sähköpostilla
  se saisi olla saman tyylinen kuin sulla ja sellainen joka voisi olla vuoden ympäri
  otsikon väri voisi vaikka olla sininen
  ja tausta tietenkin sellainen joka sopii banneriin ja ei kuitenkaan mikään tavallinen eikä mitään sekasorttoa
  sulla saisi olla aika vapaat kädet
  nina.shettis@gmail.com
  mylifeandhorses.blogspot.fi

  VastaaPoista
 165. Otsikko olisi Tirlittan
  Voisit kerätä blogistani kuvat mitkä haluaisit, koska mulle ei oo mitään väliä millasen teet koska oot nii hyvä suunnittelee:)
  Voisi olla koko vuoden ympäri
  Värillä ei ole väliä paitsi että ei mitään liian värikkäitä värejä
  Tausta mieluiten saman lainen kun blogini tausta.( jos on joku erikoisempi tausta niin sanon mistä oon ottanu sen)

  Saat päättää itse minkä lainen banneri olisi:)

  www.esterinelamaa.blogspot.fi

  eseholma@gmail.com

  VastaaPoista
 166. Otsikko: Powerponit
  Kuvat saat blogista ylävälilehdestä kuvia
  Värit: Valkoinen tai vaaleansininen
  Esimerkki banneri: sellainen kuin sinulla on nyt
  Otsikko jollain hienolla fontilla ja jotain kiemuroita yms. muita pieniä yksityiskohtia voisi olla (:

  poniponi.blogspot.fi
  thedancers07@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia kuvia ei ole pakko käyttää . Jos ne ei ole hyviä voit ottaa blogista parempia, kunhan ne ovat talvisia :)

   Poista
 167. Otsikko: Eeva ja Riki jollakin vaaleanpunaisella/pinkillä fontilla, vaikka sellaisella mikä fontti on bannerissa http://3.bp.blogspot.com/-betwHZqJyFU/UlVFM6UgLGI/AAAAAAAAUPA/ZM_sd2NuawE/s1600/ANNIINA.png

  Kuvat saat blogista, voit ottaa mitä talvisia kuvia vain:).
  Värit: Vaaleanpunainen, valkoinen
  Esimerkki banneri: http://1.bp.blogspot.com/-7el5NMWfSY0/UoTSZBCD4rI/AAAAAAAAVHE/KO2eBK--gd0/s1600/SUOMIT%C3%84YKK%C3%84RI.png

  Sähköpostiosoite: emsku01@hotmail.fi
  Blogini osoite on: laukkaponit.blogspot.fi

  Ja sinun uusi ulkoasu on tosi tosi hieno!:-)

  VastaaPoista
 168. antsupony200@gmail.com
  Osoite: Hevosfani
  Otsikko: Ponitytön heppaelämää

  Väri: Ei sillä hirveästi väliä ole, mutta turkoosi ja valkoinen olisi ihan ok. (saat kyllä päättä ihan itekkin).

  Kuvat: Voit ottaa blogistani, jotkut laadukkaat.

  Saat tehdä vapailla käsillä. Vähän samallainen kun tuo sun nykyinen.

  Hieno ulkoasu!

  VastaaPoista
 169. Pauliina_94_@hotmail.com
  Kuvia voi ottaa blogista ( pauliinanhevoselamaa.blogspot.fi ) tai jos mahdollista niin lähetän sinulle kuvat jotka haluaisin banneriin.
  Samantyylinen ja samanlainen värimaailma kuin näissä: http://3.bp.blogspot.com/-7RqeKFLsKso/Un4ZbZ90RMI/AAAAAAAAVAo/sItjqF8ToGg/s1600/KISAMATKALLA.png
  http://1.bp.blogspot.com/-7el5NMWfSY0/UoTSZBCD4rI/AAAAAAAAVHE/KO2eBK--gd0/s1600/SUOMIT%C3%84YKK%C3%84RI.png

  VastaaPoista
 170. nasu.rapsu@gmail.com
  poniratsastajanpaivakirja.blogspot.com

  Kuvia voi ottaa blogista ja jos mahdollista voin lähettää sinulle säpöllä blogissa julkaisemattomia kuvia banneriin.
  Samanlainen värimaailma ja samantyylinen kuin sinun blogissasi ja mm. näissä:
  kisamatkalla.blogspot.fi
  kuningaskobra.blogspot.com
  Ja tekstihän olisi bannerissa blogini nimi eli Poniratsastajan päiväkirja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkennusta vielä :) Eli tuollainen harmahtava värimaailma olisi kiva, jotta ulkoasu sopisi moneen vuodenaikaan, itse kun en bannereita tai muutenkaan ulkoasuja osaa tehdä. Ja olisi kiva, että bannerissa olisi otsikko melko hyvin esillä, muttei kuitenkaan veisi koko bannerin tilaa, vaan kuvat olisivat suurin osa banneria. Tykkään bannereista, joissa on yksi tai kaksi kuvaa eniten esillä, ja muut kuvat olisivat taustalla hieman häivytettyinä.

   Eli tosiaan saman tyylinen banneri olisi kiva kuin sinun blogissasi, ja noissa jotka laitoin esimerkeiksi :)

   Ja tausta olisi banneriin sopiva harmahtava :)

   Poista
 171. amhavi@mbnet.fi
  Blogi: http://aikkumaikku.blogspot.fi
  Otsikko: Aikun hevoselämää

  Haluaisin samantapaisen bannerin kuin sinulla on. Eli tuollaisia hieman läpinäkyviä kuvia taustalle ja siihen päälle ääriviivoja myöten rajattuja -ei läpinäkyviä- kuvia. :) Otsikko jollain erikoisella fontilla mielellään vaaleansinisellä tekstillä :) Pienet kiehkurat bannerissa plussaa ;) Värimaailma vaalea, ja sellainen joka sopii joka vuodenaikaan. Kuvat voisit ottaa blogista. :)

  VastaaPoista
 172. millaraunio99@gmail.com
  http://mivanelamaa.blogspot.fi
  Ulkoasu olisi sellainen vaaleanpunaisen valloittama ja bannerin otsikko "me & my life" aika yksinkertainen saisi olla. Otsikko sellaisella kaunokirjoitus fontilla. Olisi kiva jos ulkoasu sopisi kaikkiin vuodenaikoihin :) Muuten vapaat kädet!

  VastaaPoista
 173. Sähköposti: Sonjuskaaa@gmail.com
  Osoite: http://huiskinmatkassa.blogspot.fi/


  Banneri: Otsikko: Huiskin matkassa.
  1.Sopii kaikkiin vuodenaikoihin

  Kuvat saat vasta sitten jos voitan :D

  Ja joo muuten vapaat kädet;)

  VastaaPoista
 174. S.posti: annika.andy@hotmail.com
  Blogi:http://hevoseeet.blogspot.fi

  Haluaisin saman tyylisen, kuin tuo Sophia Backlundin blogissa oleva ulkoasu sekä banneri:)) Ja blogin otsikko Annika Palo ja Ance ja sen alapuolelle Kilpailuteiden päällä.

  VastaaPoista
 175. anskuli1998@gmail.com
  http://kiitokaviot.blogspot.com
  Banneri:
  Otsikko: Ansku ja hepat
  Värit: (vaalean)sinistä ja jotain siihen sopivaa
  Kuvia löytyy blogista, mutta jos voitan, niin voin ilmoittaa ne tarkemmin :)
  Esimerkkeinä Kisamatkalla-blogin ja Sophia Backlundin blogin banneri

  VastaaPoista
 176. VHnen@hotmail.com
  http://jepjup.blogspot.fi/
  Banneriin otsikko You smile, I smile
  läpinäkyvä mut jos siihen sais jotain kuvijoita niin ne vaaleensinisellä/valkosella
  Jos voitan niin lähetän kuvat sit tai blogista saa kuvia. :)
  Ja jos voitan niin voisin ottaa sen taustan kans ja mielellään semmonen talvimainen. :)

  VastaaPoista
 177. liisatiitola@gmail.com
  http://www.mina-ja-patkis.blogspot.fi/

  Otsikko Minä ja Pätkis ja uudet karvakamut (tuo loppu pienemmällä, kuten nykyisessä bannerissa)
  Väreinä jotain talvisempaa, valkoista, harmaata, vihreää, ruskeaa....
  Kuvia löytyy hevosten esittelysivuilta ja kaikkialta blogistani.
  Esimerkkinä Suomitäykkärin matkassa- banneri.

  VastaaPoista
 178. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 179. manniina64@gmail.com
  http://anniinaputtonen.blogspot.fi
  Otsikko: Treenamalla tavoitteisiin ja pienemmällä johonkin kohtaa Anniina Puttonen
  Värimaailma voisi olla harmaa/ruskea siihen jotain pientä väriä vaikka vaalean sinisellä/punaisella riippuen mikä väri sopii kuviin parhaiten, mutta ei kuitenkaan jouluisia värejä vaan mielellään sellaiset jotka sopivat moneen vuoden aikaan. Banneri mielellään osittain läpinäkyvä, johon on päälle laitettun nätisti joitakin kuvia. Kuvia löytyy blogista, mutta mielelläni lähettäisin kuvat sähköpostiin paremman laatuisina jos voitan.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.