Luukku 21: 15 faktaa minusta

lauantai 21. joulukuuta 2013


102 kommenttia

  1. Tänkin olisi voinut tehdä ihan kirjoittaen, mutta muuten kiva video. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä ainakin videot on piristäviä ja on just kiva et Tiia tekee välillä videoitakin ja et jus tälläseest erikoispostaukset tms. on videoina :)

      Poista
    2. Malla/ Mua jäi huvittamaan toi "Tiia tekee välillä videoitakin" :D Tiia tekee kyllä tosi paljon videoita ja kiitos siitä Tiia (ja Pinja)! Ei siis sulle Malla mitenkään pahalla ;))

      Poista
    3. Joo siis en tarkoittanut silleen, mutta kirjoitettuja on (kai) silti enemmän ;)

      Poista
  2. Meissä on suht. paljon samoja piirteitä ;) tunnistin itseni ainakin kohdista 1, 5, 8, 10, 11, 12, ja 13 :)

    VastaaPoista
  3. Moi Tiia, mä oon aina miettiny, et miten saa videoon tuollaisen aloituskuvan?:D Joo en osaa selittää, mut tuossa esim. lukee joulukalenteri, 15 faktaa minusta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen kuvan voi itse määrittää, jos on youtube partenrship. Sen voi saada kun lähettää youtubelle hakemuksen.

      Poista
    2. Onks se siis ilmanen ja mistä sen hakemuksen voi lähettää?:D Kiitti jos vastaat!:)

      Poista
    3. Googlaa, en muista kun se systeemi on muuttunut:)

      Poista
    4. Okkei, kiitti paljon!:)

      Poista
  4. Tää oli tosi kiva, puhuit mun mielestä just sopivasti. Oli kiva tietää nää faktat! Sun ääntä on kiva kuunnella (:

    VastaaPoista
  5. On niin orpo olo aina kavereilla ja koulussa (koska opettajillakin on pakkomielle kauhuelokuviin ja ne luulee että kaikki tykkää niistä), kun kaikki paitsi minä, haluaa kattoo jotai kahuleffaa:D Mulla on niin vilkas mielikuvitus, et mä saatan vielä esim kahden tai kolmen vuoden päästä miettiä sitä elokuvaa ja sitten tulee sellanen olo, et pakko päästä esim. jollekin kaverille koska ei vaan voi olla yksin ku se elokuva pyörii mielessä. Ihana kuulla, etten ole ainoo tämän ikänen, joka ei voi kattoo kauhuelokuvia:D Kaverit aina morkkaa siitä, et miks oon niin nössö yms mut en vaa voi kattoo kertakaikkiaan yhtään kauhuelokuvia:D Ihan kamalia. Kaveri näytti joskus Karman meille koulussa ja vieläki joskus ku meen esim suihkuun nii tulee sellanen pakokauhu ja pakko päästä pois koska tuntuu et joku tuijottaa:D Kirottu olkoon hän joka kauhuelokuvat keksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylempi ano, se on 'Nobody cares'. Ei ole vaikeaa kirjoittaa :)

      Poista
    2. Niin samaa mieltä! En suostu katsomaan ensimmäistäkään, se tunne kun oot jossain ja sitten kaikki muut puhuu kaikista kauhuista ja näin ja sä vaa yksin jossaki nurkassa yrität keksii itelles tekemisstä.. En ees haluu pelata kauhupelejä..

      Poista
    3. Mulle kaveri näytti pari vuotta sitten aavekuiskaajia. Yhdessä niissä oli se mustiin pukeutunut hirtetty mies, nään sen vieläkin ikkunoissa, tai kun kävelen jonnekin niin näen sen, pimeällä aina.
      Nään painajaisi vuosien päästäkin kauhouleffoista. :D
      Olen siis 17-vuotias tyttö ja kauhukammoinen kauhuleffoja kohtaan. :D

      Poista
  6. Mä näin joskus unta että me otettiin mäkkärissä sellanen teambox niitä nugetteja :D

    VastaaPoista
  7. kiva video. teijän videot on kivoja tee lisää niit on kiva kattoo

    VastaaPoista
  8. Kiva video:)
    Mut puhu välillä vähän hitaammin:)

    VastaaPoista
  9. Tää oli tosi kiva!;) Olisit saanu puhua ihan pikkasen hitaampaa, kun piti kelata aika monta kertaa taaksepäin ja yrittää kuunnella:D
    Mulla on sama toi puhelin riippuvuus, mun pitää joka tilanteessa kattoo puhelinta, ja tulee paniikki jos puhelin on hukassa tai unohtunut vaikka kotiin kun menee talliin yms. Mää oon taas hirveen sikeäuninen, mää en herää vaikka iskä imuroi mun huoneessa. :DD Mutta ihmiset ovat erilaisia...

    VastaaPoista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Hyvä video, ekaa kertaa tuli jossain kohdassa tunne et puhuit kauheen nopeeta, mut kyllä sain ihan hyvin selvää, eikä tarvinnu uudelleen kuunnella :) Olis kiva jos kävisit kattomassa mun blogia, ja miten, kun teet bannereita, miten se joka halus bannerin sinulta, niin miten se saa sen? Sähköpostissa vai? Ja maksaako jos sulta haluu bannerin .. http://myhomeisinthestable.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Mä saan kyllä selvää vaikka puhut nopeahkosti, en tykkää niistä vlogeista joissa jengi miettii ja pähkäilee joka sanan välissä ja poseeraa ja vähän lisää miettii ja unohtaa koko aiheen. Sellasia en ainakaan itse jaksa katsoa, ainakaan alkua pidemmälle.

    VastaaPoista
  13. Kiva postaus! Sä oot aina niin pirteä näissä sun videoissa ja se, että sä oot vaan Tiia niin se on hyvä ;)

    VastaaPoista
  14. Kiva postaus. et puhunu yhtään liian nopeeta ! :)

    VastaaPoista
  15. kiva video!! voikko nää tehä youtubeen jonku kivan talvisen videon jossa ratsastat voitolla ja kertee siitä vähä?

    VastaaPoista
  16. Tää oli hyvä video :) Tunnistin itsestäkin aika monta samaa pirrettä. Ja ihan vinkkinä vaan, että voisit puhua vähän hitaammin, koska en saanu kaikesta selvää :D piti kelata monesti taaksepäin :D

    VastaaPoista
  17. kiva tää:) ja teijän postauksia ja blogeja on kiva kattoo/lukea kun te ette kiroile sillä se on häiritsevää kun joka toinen sana on jollakin tyypeillä kirosana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on paljon nuoria seuraajia, joten sellanen kielen käyttö ei mun mielestä sovi tänne mun blogiin:)

      Poista
    2. jos näistä kommenteista vois tykätä niin tykkäisin tästä..

      Poista
    3. no Tiia kiroiletko usein muullon (siis ei videoilla:) )

      Poista
  18. Moi, voisitko kertoa että miten Gimp ladataan? Pystyisitkö tekemään siitä videon, vaikka se saattaisi olla aika vaikeaa, jos sen on jo ladannut :-D uskon että muutkin saattaisi tarvita apua, ja jos ei niin minä ainakin tarvitsen. Se olisi suuri apu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.gimp.org/downloads/ Tuolta voi ladata, niin simppeli homma että eiköhän se onnistu ihan maalaisjärkeä käyttämällä:)

      Poista
    2. Joo, joo mutta onko Gimppiä suomeksi jossain?

      Poista
  19. Ihme et sulla ei ooo rytmitajua koska ku ratsastaaniin ttuleee hyvä rytmitaaju... ;)

    VastaaPoista
  20. Haha, repesin tolle sun lopun ilmeelle :'D vähän lisää rauhallisuutta videoihin (puhuit hetkittäin kauheen nopeeta ja kattelit pisin nurkkia)

    VastaaPoista
  21. Kivoja faktoja!:) Mäkään en tykkää yhtään kaalilaatikosta, oksentaisin varmaan jos yrittäisin syyä, ku hajustakin tulee jo niin huono olo:D Ja pelkään kauhuleffoi, hyi että oikeesti:( Jajaja, mutta niin, kiva video ja kivat faktat!;)

    VastaaPoista
  22. Mulkin on sama juttu tos 1. kohas ;) Enkä itekkään tykkää kaalilaatikosta(en kyllä monestakaan muustakaan ruuasta)

    VastaaPoista
  23. Tunnistin itteni kohissa 1, 5, 11, 13 ja 14. Tooosi hyvä video! Mulla on blogi, mutta en osaa tehä siitä hienoo, esim:tonne ylös noita Etusivu, Tiia, Voitto yms. Olis kiva jos kertoisit! :)

    VastaaPoista
  24. Mikä kauhuleffa se oli, jonka näit?
    Mikä oli juoni?

    VastaaPoista
  25. Kiva video:) Mäki nukun yleensä hiukset letillä:D

    VastaaPoista
  26. Haha tunnisyin samoja piirteitä monesta kohtaa. Nää höpöttelypostaukset yms. Videot joissa puhutaan kameralle vois olla kivempiä, jos kattoisit kameraa etkä pälyilis kokoajan ympärilles. Tulee semmonen olo että sua ahistaa hirveesti kameran eessä ja sitte ei meinaa ittekkää haluta kattoa kattoa, ku ahistaa, koska sä näytät ahistuneelta :/ mutta kiva postaus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä^^:DD Mut oli tosi kiva silti tää video, vaikka välillä kyllä puhuit aika nopeeta...;)

      Poista
    2. Oli vaikee puhuu ku Sini kuvas ja katto koko ajan, pelkälle kameralle puhuminen ei oo noin "ahistavaa" :)

      Poista
  27. Mitä se pinja riehuu?;))

    VastaaPoista
  28. Muuten tosi kivat faktat, mut häiritsi kun sun silmät aina kattelee muualle. Ei se kamera niin pelottava ole, ettei siihen katsoa voisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhuin tosta juuri yhellä videolla, vaikee puhuu kameralle jos joku on sen takana. Helpompaa jos ei ole:D

      Poista
  29. kiva video vaikka puhuitkin aika nopeesti ! (:
    mut mul on toi sama juttu et en pysty olee kotona farkuil vaa vaihan heti lökärit :DD ja itekki inhoon kauhuleffoja ;o ne on ihan kauheita ! mäkää en kato juuri yhtää telkkaa ! :D katon vaa ma-ke puoltuntii ku tulee uusi päivä (: mulkaa ei oo ikin murtunu mikää eikä revähtäny ja en itekkää käytä kastikkeita :DD meis on paljon samaa :))

    VastaaPoista
  30. Tiiäkkö, oon just samanlainen ku sä! Nauran täälä ittekseen kuinka oikeesti voit olla just ku mä.... Samaa ruokaa ja kastiketta, en kuuntele musaa ikään, kännykällä pitää olla aina, en laitasalaatin päälle kastiketta... :D Ainut mitä eroa meis on nii on se et soitan selloa! :D

    P.S. Toivon et luit tän! :)

    VastaaPoista
  31. Toosi kiva ja vähän "erikoisempi" postaus :)
    Voisitteko tehdä Pinjan kanssa vaikka yhteisen videon jossa vaikka vertailisitte noita faktoja, että teettekö mitään asioita samalla lailla.
    Muuten, laitoin Pinjan blogiin kommentin, että miten saisi tilsat pois (siis Pinja kirjoitti, että ei meinaa auttaa tilsakumit). No, mä luin jostain että jos kynttilävahalla tms hieroo kavion pohjaa niin lumi ei tartu niin helposti. En sit tiiä toimiiko tää mutta halusin kertoa :)

    VastaaPoista
  32. nii mikä se sun lempikirjilija on? :D en saanu kunnolla selvää xd oon kans kiinnostunu tollasista historiajutuista :-D

    VastaaPoista
  33. Aika hyvä XD Teet hyviä videoita:)

    VastaaPoista
  34. Voisitteko tehdä semmonen postauksen jossa kertoisitte miten teidän vanhemmat on suhtautunut bloggaukseen (voisivat myös kirjoittaa jotain), miten se vaikuttaa teidän joka päiväiseen
    elämään ja yleisesti onko se vaikuttanut mien paljon positiivisesti esim. Kirjoitus taitoon? Olisi kiva kuulla ns. Bloggauksen hyviä puolia koska omat vanhempani ovat tosi kielteisiä bloggausta kohtaan :/

    VastaaPoista
  35. Millä editorilla muokkaa sun videot?

    VastaaPoista
  36. Apua en oo tajunnutkaan kuinka paljon meissä on samaa :DD nauratti kun kerroit ton farkku-koti- ja musiikki-jutun koska oon IHAN samanlainen! :D

    VastaaPoista
  37. Tosi kiva toi video!;3 muutenkin ooto aina niin energinen ja iloinen persoona!;D

    VastaaPoista
  38. mulla on kans aina tuo 14 :D ja ei se auta mulla ainakaa vaikka laittas huoneen oven kii.
    puhuit liian nopiaa :< en oo kyllä ennen huomannu et oisit noin nopiaa puhunu :)

    ja tuun käymää kuopiossa 27pv :P
    http://hemulin-hevostelut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  39. Tosi kiva video. :) Mut mulla olis sulle yks kysmys, kun oot kumminkin pitäny blogia niin pitkään, js osaisitauttaa...Siis kun kirjaudun boggeriin niin se valittaa jotain tämmstä: ERROR: Possible with you *gwt.xml module file. The compile time user. Agent value (ieg) does not match the runtime user. Agent value (ie10.) Expect more errors. Nii mitä mun pitäs niinku tehä, osaatko auttaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho, aika palon kirjotus virheitä, piti laittaa tohon aika alkuun, että ja jos osaisit autaa. :

      Poista
  40. Millon tulee seuraava Joulukalenteri jakso?:)

    VastaaPoista
  41. tykkäsin :) pakko kysyy täs uusimmas postaukset (vaik ei tähän liitykkään), että miten saa kuvattuu näyttöö kun tekee esim. bannerii? tai mil ohjelman?

    VastaaPoista
  42. Miten oot saanu noi seuraa maitä-painikkeet tohon???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://lillivoitto.blogspot.fi/2013/12/luukku-11-someikonit-blogiin.html

      Poista
  43. Voitko tehä aamu ja iltarutiinit videolla?:) kuvinakin käy

    VastaaPoista
  44. Onko kalentereita vielä jäljellä? Jos on niin lähetin säpöö blogikauppahotmail.com : iin

    VastaaPoista
  45. Kiva video:) Mä inhoon myös kaalilaatikkoo:DD

    VastaaPoista
  46. Kiva video:) Mä inhoon myös kaalilaatikkoo:DD

    VastaaPoista
  47. Tosi kiva video!:) Ainoo mikä mua häiritsi, oli se että sun silmät seikkaili ympäriinsä. Ois kivempi jos kattoisit enemmän kameraan. Ei siis koko aikaa tarvii tuijottaa suoraan kameraan, mutta tässä videossa kattelit ehkä vähän liikaa muualle:)

    VastaaPoista
  48. Mä taidan sitten olla outo , sillä mä rakastan kaalilaatikkoa :DD Tosin vaan iskän tekemä on hyvää.. Enkä mäkään pidä kotona farkkuja, jotenkin ahdistaa ja on pakko vaihtaa lökärit.

    VastaaPoista
  49. kiva vide, mutta puhut aika nopeesti ja piti keskittyä että sai selvää :D

    VastaaPoista
  50. En saanut paljoa selvää sun puheista, kun puhut liian nopeesti... Yritä vähän rauhallisemmin tästä eteenpäin.

    VastaaPoista
  51. Mäkin herään aina helposti vaikka ihan pikkusiin ääniin. En pysty esim. Nukkuu kenenkään semmosen lähellä joka kuorsaa tai yskii.:-)

    VastaaPoista
  52. Kiva video, etkä puhunut liian nopeasti. :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.