Luukku 14: Lahjaideoita!

lauantai 14. joulukuuta 2013


Mun on aina hirveän vaikea keksiä joululahjoja muille, jopa omien toiveiden keksiminen on vaikeaa. Usein sukulaiset alkavat tiedustelemaan mitä haluan lahjaksi, eikä minulla ole mitään ideaa.. Olisi kuitenkin kiva saada ja heidän myöskin antaa lahja, jota olen toivonut ja joka näin ollen tulee varmasti käyttöön. Nyt kokosinkin yhteistyökumppanini Suitsisopin valikoimasta lahjavinkkejä teille. Toivottavasti saatte ideoita omiin toivomuksiin tai vaikka kaverien lahjoihin. Tahdon vielä muistuttaa, etten hyödy mitenkään jos klikkailette noita tuote linkkejä tai jos joku ostaa mitään tämän postauksen ansiosta.

HUOM! Jos inhoat varusteurheilua ja muuta heppakamoihin liittyvää hömpötystä tai et voi sietää yhteistyössä toteuttettuja postauksia. Ohita tämä suosiolla.

 Blingi tehoaa minuun ainakin aina, oli sitä hillitysti tai sitten vähän enemmän!

Kypärä olisi varmaan lahja, jonka varsinkin sukulaiset ostaisivat mielellään sinulle. Kukapa ei haluaisi panostaa turvallisuuteen. Kypäröitä löytyy vaikka minkälaisia, mutta tässä kaksi kohtuuhintaista vähän erikoisempaa kypärää. Linkki vasemman puoleiseen kypärään ja linkki oikean puoleiseen kypärään.

Satulahuopa ja pintelit, jossa on sopivan hillitysti blingiä reunassa ja logossa. Näitä löytyi valkeana, beigenä ja tummansinisenä. Samaan sarjaan oli myös pintelit. Tälläisenhan voisi ostaa vaikka itse hepalle lahjaksi;)

Kauniisti muotoiltu punainen otsapanta olisi täydellinen Voitollekkin. Otsapanta voisi olla hyvä lahja esimerkiksi kaverille jolla on hevonen, tulisi varmasti käyttöä jos vain tuntee kaverin tarpeeksi hyvin ja tietää mistä hän pitää. Linkki otsapantaan.

Otsapannan kanssa samaan pakettiin voisi sujauttaa punaisen käsikorun. Kaunis koruhan menee muuallakin kun tallissa. Linkki rannekoruihin

Otsapannan lisäksi helppo lahja hevosihmiselle ovat ratsastussukat. Itsellä on ainakin laatikollinen sukkia, joku kun on aina kateissa, pyykissä, likainen tai vain auttamatta väärän värinen. Minulla on Kingslandin blingisukkia muutamatkin ja blingit ovat pysyneet paikallaan, vaikken niin aluksi uskonutkaan. Toivottavasti myös tämän mallin kanssa on sama juttu! Linkki sukkiin.

Kyllä tälläisiä kannusremmeillä kelpaisi ratsastella! Kannattaa kuitenkin varmistaa käyttääkö lahjan saaja ollenkaan kannuksia, jos olit suunittelemassa kannusremmejä lahjaksi. Linkki kannusremmeihin


Onko sinulla tapana ostaa hevosellesi myös lahja?

Eihän hevonen okeasti välitä saako se ruskean vai punaisen satulahuovan, ovatko pintelit nyt sävy sävyyn vai eivätkö? Siksi paras lahja itse hevoselle ovatkin herkut, joista parhaita tietysti omenat ja porkkanat. Teolliset heppanamitkin varmaan kelpaavat, mutta varsinkin tähän aikaan vuodesta molemmat hevoset ovat ihan hulluina tuoreisiin omenoihin ja porkkanoihin.

Kuten me varusteurheilijat tiedämme, huopia ei voi koskaan olla liikaa ;) Satulahuopa onkin oiva joululahja omalle hepalle tai miksei vaikka kaverin hepalle. Ja jos oikein haluaa panostaa voi samaan sarjaan hankkia myös pintelit ja vaikka korvahupun. Voitolle sopii nyt klippauksen jälkeen todella hyvin ruskea, joten joku ruskea huopa olisi meidänkin varastoon kiva täydennys. Linkki ruskeahkoon huopaan ja linkki punaiseen huopaan.

Käytännöllisempi lahjoja löytyy ylärivistä. Ostettiin Voitolle vähän aikaa sitten jalkoihin heijastimet. Pimeällä ja hämärällä maastoillessa kannattaa ehdottomasti käyttää kunnollisia heijastimia, myös hevosella. Miettikääpä tilanne, että vain ratsastajalla on heijastinliivi. Ratsastaja tipahtaa ja hevonen jatkaa matkaansa yksin, eikä sillä ole päällään yhtään ainotta heijastinta. Linkki jalkaheijastimiin, linkki heijastinhuopaan ja linkki heijastinloimeen.

Usein jouluna toivotaan tarpeellisia esineitä myös hevoselle. Minusta ainakin tuntuu, että joulupukki usein toteuttaakin ne kaikista tarpeellisimmita toiveet ;) Onko hevosesi kenties liannut ja rikkonut juuri päitsensä tai olisiko se talven tullen lämpimän loimen tarpeessa?


Meidän perheessä koirat saavat yleensä puruluita lahjaksi!

Ja jottai koirakin olisi tyylikkäänä tallilla, pitää sillä tietysti olla yli söpö Kingslandin koirantakki. Pakko tunnustaa, että meidän Armilla on Eskadronin takki - ja vielä samaa kuosia kun Lillin loimi.. Linkki takkiin.

Kuten ylempänä jo mainitsin, yleensä käytännölliset ja tarpeelliset lahjat ovat parhaita toiveita. Antajankin on kiva nähdä kun tavara pääsee ahkeraan käyttöön.

Asia jota jokainen hevosenomistaja tai oikeastaan jokainen ratsastajakin tarvitsee on nahanhoitoaineet. Voin lämpimästi suositella varsinkin Stubbenin nahanhoito ja - puhdistus aineita. Todella riittoisaa, samat purkit olelet meillä jo useita vuosia. Lisäksi nahasta tulee aivan ihanan pehmeää puhdistuksen jälkeen. Linkki puhdistus- ja hoitoaineisiin.

Harjoja tarvitaan päivittäin, joten harjakin on varmasti saajalle tarpeellinen ja antajalle kohtuuhintainen lahjaidea. Linkki harjoihin.

Ohjat on vähän kummallinen lahjaidea, mutta laitoin ne tähän käytännöllisiin silti kun sain niistä niin kivan kuvan. Mullahan on ollut pitkään nuo kuvassa alimpana olevat letitetyt ohjat, oikeasti parhaat ikinä! Ohjat eivät ehkä paras lahjaidea ole, jos saaja ei niitä ole erikseen toivonut tai tarvitse. Linkki ohjiin mitkä Voitolla on.

Kukapa ei talven pakkasiin haluaisi jotain extra lämmikettä?

Pipo on ihan ehdoton juttu talvella! Vaikka pipo päässä ei ratsastetakkaan, tulee mulla ainakin korville ja päälle kylmä ilman kunnollista pipoa. Linkki harmaaseen pipoon ja linkki tummansiniseen pipoon.

Karvapohjalliset ovat todella kätevät jos vain kenkiin mahtuvat, mun ratsastussaappaat on harmillisesti niin tiukat ettei niihin tuollaisia mahdu. Olisi kuitenkin ihanan lämpimät, kun tavallisissa ratsastusjalkineissa tahtoo tulla melko kylmä.. Pohjalliset ovat lampaankarvaa. Linkki tuotteeseen.

Todella paksut ratsastussukat, joissa on 60% villaa. Ovat siis oikeasti lämpimät, eivätkä pelkästään paksut. Kuten aikaisemmin mainitsin, sukat tulee aina tarpeeseen ja miten kiva olisikaan saada tälläiset paksut ja lämpimät sukat lahjapaketista! Linkki sukkiin.

Kuten kaikki tiedämme, ei ratsastuksesta ohuilla hanskoilla tahdo talvella tulla mitään. Siksi melkein ehdoton varuste jokaiselle heppahöperölle on talviratsastushanskat. Sormet kun paleltuvat todella helposti. Tälläisillä sormikastyyppisillä hanskoilla olen itse mennyt ihan valmennuksissakin, usein kun talvihanskat tahtovat olla melko tönköt..

Kaulahuivi on aikaisemmin esittelemäni korun lisäksi tuote, jota voi käyttää myös tallin ulkopuolella. Kaulahuivi on näppärä kietaista useallakin eri tavalla sekä tallilla puuhastelun, että ratsastuksen ajaksi. Linkki tuotteeseen.


Kohta vaihtuu vuosi, joten seinäkalentereita käyttävälle kalenteri voisi olla hyvä lahja. Meidän heppakalenteria Lillin ja Voiton kuvilla onkin mennyt melko paljon joulun alla kaupaksi, myös sellaisille jotka eivät blogiamme lue. Kalentereita voi tilata ainakin vielä joulun ajan. Kalenterin voi tilata tästä.

KL-fani varmaan hörppisi aamukahvin tai vaikka aamu maidon (sillä kahvi on pahaa..) mielellään Kingslandin logolla varustetusta kahvikupista ;) Yhdessä paketissa on kaksi mukia. Linkki mukiin.

Tajuttoman söpöstä Thelwell -kellosta katselisi kyllä mielellään aikaa, varsinkin tallissa!

Raippa voisi olla hyvä lahja vaikka tallikaverille. Kohtuuhintaan saa tallin raippoja kivemman näköisen raipan, vaikka pinkeillä somisteilla. Kannattaakin tämän, kuten muidenkin lahjojen kohdalla selvittää käyttääkö lahjan saaja tuotetta. Jotkut jotka eivät raippoja käytä, tuskin sellaista toivovatkaan saavansa.

Keksitkö jonkun idean mitä antaa jollekkin lahjaksi?
Saitteko kenties hyvän idean mitä toivotte lahjaksi?
73 kommenttia

 1. Tosi kivoja ideoita:)

  VastaaPoista
 2. Hyviä vinkkejä! Ps. postaus tullut 30 sekuntia sitten :D

  VastaaPoista
 3. Kivoja lahja ideoita (:!

  VastaaPoista
 4. Ihania lahjaideoita! mää tykkään aina katela tälläsiä postauksia! :D mullakin on ponille tosi monta huopaa mutta ikinä niitä ei voi olla liikaa (;

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja ideoita! Ite varsinkin tykkäsin noista satulahuovista:)

  VastaaPoista
 6. Pakko toivoo tota kelloa jos saisin sen! Vanha kello nimittäin hajos muutossa..
  Tosi kivoja ideoita muutenkin :) !

  VastaaPoista
 7. Todella hyviä ideoita ja auttoi kyllä koska en keksi mitään mitä antaisin just tallikavereille :) nämä postaukset ovat muutenkin tosi hyviä! (Milloin muuten arvot sen bannerin/ulkoasun?)

  VastaaPoista
 8. Mikä toi merkki on missä on noi G:t? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin nopeasti noista pinteleistä sen login, ja totesin että DCn pintelit.. Hehe :'D

   Poista
  2. Mä luulin et ne oli Coco Channelin tai Dolce&Gabbanan ratsisukat:D xD

   Poista
 9. Mulla on tuollaiset Equipagen talvisukat. On kyllä ihan älyhyvät. Ei itseasiassa oo kauheen paksut, joten mahtuvat vähän pienempiinkin kenkiin, mutta ovat silti lämpimät! Itseni pitää tosin liittää mukaan vielä kunnon villasukat, talvikengät ja lampaankarvapohjalliset (Mitkä ovat muuten nekin superhyvät!) kun olen tällainen vilukissa. Ainoa mikä noissa sukissa on vähän huonoa, on se että ne nukkaantuvat ja venyvät helposti. Pesussa muotoutuvat uudestaan kunnollisiksi ja nukka on lähinnä ulkonäköhaitta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa mää kun sovitin niitä niin mun mielestä ne oli tosi paksut:D Mutta hyvä jos mahtuu ihan tavallisiin kenkiinkin.

   Poista
 10. Pystyks laittaan linkin tosta kellosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan heti kun löydän sen, ei ole varmaan vielä lisätty nettikauppaan:)

   Poista
 11. Mua häiritsee ihan hirveesti noi sun yhdyssanavirheet. Olet kuitenkin jo lukiossa ja laitat postauksen otsikoksi lahja ideoita. Lahjaidea on yhdyssana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan onkin maailman ärsyttävin juttu...älä lue jos ei kiinnosta! Ja saahan kukin kirjoittaa blogiaan miten haluaa.

   Poista
  2. Ei tullut mieleenkään että se olisi yhdyssana, nyt korjattu. Olen kyllä juu lukiossa ja viime äikän kurssista sain 9..

   Poista
  3. kaikillehan niitä yhdyssana virheitä tulee. Minusta se että olet lukiossa ei sano sitä että yhdyssanoja ei pitäisi tulla! Varsinkin kun kirjoitat näin paljon ja kohtuu nopeasti, niin ei niiltä virheiltä välty :-) Mukavaa joulun odotusta sinulle tiia! Kiitos ihanasta blogistasi!

   Poista
 12. Kiva postaus tämä, löysin itsekin pari kivaa lahjaideaa! Ei mitenkään vittuiluna/pilkun viilauksena, ajattelin vain jos haluat korjata, mutta siis otsikko kuuluisi olla yhteen ja tuossa "Blingiä" kuvan alapuolella otsapantatekstin kohdalla lukee kuniisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä virheistä saa aina huomauttaa, korjaan ne:)

   Poista
 13. Tämä kuuluisi oikeasti Pinjan blogiin, mutta koska minulla ei ole google tiliä ja Pinjan blogiin ei pysty kommentoimaan anonyyminä, kysyn sitä sinulta. Pinjalta kysyttiin, kauan teillä yleensä kestää hevosten hoitoon päivässä, Pinja sanoi että 30-3 tuntia. Mutta eihän päivässä edes ole kuin vain 24 tuntia...?!

  VastaaPoista
 14. Nämä "varustepostaukset" ovat tosi kivoja :)

  VastaaPoista
 15. Ois kiva tietää paljonko toi kello maksaa? Kiva idea!

  VastaaPoista
 16. Tää on tosi kiva idea!!!! Paljonko toi kello maksaa?;) Munki koiralla on tollanen söpö takki tai ainaki saman tapanen:DMut siis paljonko toi kello maksaakaan?;)

  VastaaPoista
 17. Mulla on tuollanen Lami-cellin blingi kypärä. Voin sanoa että hinta-laatusuhde on kohdallaan. Istuu tosi hyvin ainakin mun päähän ja sitä pystyy kuitenkin säätämään takaa. Tuntuu ratsastaes ettei edes olis kypärää. Tosi kevyt ja ihanat yksityiskohdat! :)

  VastaaPoista
 18. Oikeesti oot tosi ihana esikuva ja et oo kyl mun mielestö yhtäään ylimielinen ja vastaat kivasti esim askissa jne :) joulukalenteriin toivoisin ratsivaatteiden esittelyy ellei ihan uutta sellaista ole ja ootan innolla sitä teijän yhteistä "kysymysvieota" :)

  VastaaPoista
 19. Tää oli mummielestä tosi kiva ja tarpeellinen! :)

  VastaaPoista
 20. Voitko tehdä jouluna joululahja videon jossa selität, kerrot että mihin käyttöön hyvä Ym.!;) Kiva postaus itse ainakin sain pari ideaa

  VastaaPoista
 21. Toi Passierin Lederbalsam on tosi hyvä nahanpuhditus aine, suosittelisin!

  VastaaPoista
 22. kyllä keksin idean, kiitos siitä :) ja tuollaiset lampaankarva pohjalliset toivon ainakin itse, eikä kodinpukki voi valittaa että on liian kallis lahja. enkä tänä jouluna oikeen mitään toivo, minusta joulussa tärkeintä ei ole lahjat, mutta onhan sekin kiva juttu muistaa kaveria, varsinkin jos näkee harvemmin :)

  VastaaPoista
 23. Ui ompa ihania <3 ton kl mukin vois antaa vaikka ratsastusksenopettajalle / valmentajalle joululahjaks kun ne aina kentän laidalla hörppii kahvia, teetä, glögiä tms :) mitä sä toivot joululahjaksi vai onko sulla mitään 'isompia' toiveita ?

  VastaaPoista
 24. Kitti Tiia :D tän ansiosta keksin ostaa kunnon harjan vuokraponille. Makso aika paljo, mutta toivottavasti sen arvonen :)

  VastaaPoista
 25. Nii ja mulla melkee samanlainen Thelwell-kello :D

  VastaaPoista
 26. Tosi ihana postaus! Kekkasin vasta nyt että toi teijän kalenterihan on ihan kiva idea myös jollekkin toiselle, kuin itselle. Vaikka joululahjaksi :D

  VastaaPoista
 27. Tosi kiva ja sainki justiin hyvän idean :D en mäkään nimittäin koskaan meinaa keksiä joululahjatoiveita!

  VastaaPoista
 28. Mun hoitsulla on samanlaiset ohjat ku Votella ;)

  VastaaPoista
 29. Oi että, mulla on vähän taas semmonen ongelma, että lahjalista itselle (tai siis hoitohevoselle:D) on niin hirmuisenpitkä! Etenkin nuo blingit vetää puoleensa! :) kiva postaus, ja sainkin kaverille pari lahjaideaa! :)

  VastaaPoista
 30. Voisitko tehä "dear santa" joululahja toive postauksen..?:)

  VastaaPoista
 31. Hyvä idea tehdä tällainen postaus! Sain muutamia ideoitakin. :) Paljonko toi teidän seinäkalenteri maksaa? Linkin postauksessa ei lue sen nykyistä hintaa, lukee vain, että hinta muutettu. Kiitos, jos vastaat!!!

  Terkkkuja Votelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksaa 15euroa kun muutin sen hinnan siihenkin:)

   Poista
  2. Aaa, okei. Sori, kun en tajunnut! XD

   Poista
 32. Wau!:D Mahtavia ideoita!! Sun blogia on tosi mukava lukee koska oot niin positiivinen bloggaaja!:) Postaukset on yleisesti mielenkiintoisia ja niissä on mukavaa piristystä huonoonkin päivään! Mun mielestä et oo todellakaan ylimielinen! Toi kalenteri aivan ihanan näköinen! Pakko varmaan ostaa...;DDDDD jatka samaan malliin Terkkuja Voitolle ja Lillille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä! Munki varmaan pakko ostaa toi kalenteri. Votelle sekä Pinjalle&Lillille! :)

   Poista
  2. Hups! Tarkotin: "Terkkuja Votelle sekä Pinjalle&Lillille!".

   Poista
 33. Vastaukset
  1. Nii olikin ;) <3 voitko tehdä sitten joululahjojen esittely videon sinun että voiton tavaroista ;) :) XD

   Poista
 34. Huomaa kyllä, että teidän perheellä ei ole ollut/ei ole puutetta rahasta. Älä nyt ota pahalla, mutta tämmönen tavis, jolla ei hirveästi ole yleensäkkään rahaa ja tekee töitä ihan helvetisti sen eteen, että saa omistaa hevosen, lukee näitä postauksia niin tulee kieltämättä semmonen "lellipentu" kuva. En todellakaan tarkoita pahalla ajattelin vaan, että voisit kertoa olevani väärässä :) Eli siis teettekö ikinä minkään eteen mitään? Tai siis saatteko kaiken kuin tarjottimella? Kun ikinä postauksissa ei tule semmoista kuvaa, että mitään tekisitte. Vanhempannekin lähtevät Savosta kuskaamaan Helsinkiin ihan tuosta noin vaan jonnekkin heppatapahtumaan ja hengaatte pari yötä hienossa hotellissa jne. Totta kai hoidatte tallia, mutta sehän on itsestäänselvyys. Eli kysyn vain, teettekö mitään hevostenne, rahan, jota vanhemmat teille antavat, tavaroiden, jota he ostavat jnejne. eteen mitään? Töitä esim? Vai tienaatteko kenties itse rahaa ja ostatte tavaroita itse? :) Ihan uteliaisuuttani kyselen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haluisin tietää,ihan tälleen kiltissä mielessä!

   Poista
  2. Meillä on onneksi sen verran hyvä tilanne, että hevosten hoidon lisäksi, jos koulu hoidetaan vaan kunnolla ei pahemmin mitään töitä tarvitse tehdä. Jotain pientä kuten tiskikoneen täyttöä tai imurointia tehdään joskus. Mutta eime silti saada mitä tahansa vain halutaan, enkä kyllä ainakaan itse kehtaa kaikkea edes pyytää..:D

   Lisäksi tienataan Pinjan kanssa myös sen verran rahaa kuukaudessa, että maksetaan nykyään hevosten varusteita, omat vaatteet, kosmetiikka ja kaikki "turhat" ostokset itse:)

   Poista
 35. Onko suitsisopissa vielä kalentereita myynnissä?

  VastaaPoista
 36. Onkse Olympus kamera sun vai myös Pinjan?

  VastaaPoista
 37. Tuo viimeisen kuvasarjan kello olis kyllä mainio joululahja parille kaverille :D

  VastaaPoista
 38. Kivoja ideoita ;) ostinkin sitten kaverille raipan ! :)

  VastaaPoista
 39. Tiedätkö mistä noita Kingslandin vaatteita saa kohtuuhintaan? Kun yleensä kun katson nettikaupoista, lähden sieltä hyvin äkkiä pois, koska halvin hupparikin on tyyliin 100€ :D Vai onko Kingslandin hintaluokka kaikkialla noin korkealla? Mielelläni kävisin katsomassa suitsisopissa, mutta niillä ei ymmärtääkseni ole myymälää missään muualla, Etelä-Suomessa?:) Katsoin Kingslandin omilta sivuilta, mutta se sanoo ettei ole saatavilla Suomessa:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksavat kaikkialla suurinpiirtein saman verran,jossei sitten jostain alennuksesta löytä :)

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.