Luukku 18: Jouluelokuvan neljäs osa

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

49 kommenttia

 1. Vähä nää on oikeesti hyvii :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerranki joku fiksu joka ei laita '' EKA '' hah :D nostan hattua sulle. Tiiaki sais vastata ku on kerranki noin fiksu eka komma :)

   Poista
  2. niimpä tosi hyvä ku ei kommaa sellasia turhia!!kyllä tiia vois vastata:)

   Poista
  3. Kiva oli kerrankin lukea postauksen kommentit, kun ei ollut tappelua kuka on eka :D en tiedä mistä sellainen ilmiö lähti liikkeelle, mutta naurettavaa se on.
   Oletko Tiia muuten huomannut saman, en tiedä kuvittelenko mutta onko täällä blogissasi kommenttimäärä vähentynyt? Tai ihankuin jossain vaiheessa olisi melkein joka postaukseen tullut yli 100 kommenttia mutta nyt kun selailin muutamia postauksia taakseppäin kommentteja oli vain muutamassa yli 100? Mutta positiivista sentään että kommentointi on pysynyt suht viisaana eikä kauheasti haukkumista, paitsi välillä ihmetyttänyt lukijoiden kesken olevaa sättimistä juurikin näistä eka toka kommenteista..
   Nämä jouluelokuvan jaksot saavat hymyn huulille, ehkei tämä niin kiva ole kuin viimevuonna, mutta tämän jakson loppu jätti ekaa kertaa tänä vuonna näissä elokuvissa sellaisen fiiliksen että uii, mitä enskerralla :D Hyvää joulunodotusta!

   Poista
  4. Ennoo itse huomannut ainakaan, voi tietysti näin olla varsinkin kun julkaisen joulukuun ajan joka päivä yhden postauksen. Kesällä kommenttien määrä saattoi olla 200-300, mutta johtui siitä että vastasin itse jokaiseen. Nyt kun en niin tee ei mun kommentit lisää määrää:)

   Poista
  5. Tiia, miksi et vastanut saffulle?

   Poista
  6. Mitä vastattavaa siihen muka olisi? Jos et ole sattumoisin huomannut, niin tiia vastailee useinmiten vain aiheeseen liittyviin kysymyksiin, eikä jokaiseen kehuun..

   Poista
 2. Tää oli tosi kiv a jakso taas! :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi nää on aina niin hyviä!!!:)

  VastaaPoista
 4. Oi että, aivan mahtava! :') Ihana katsoa tätä teidän joulukalenterielokuvaa, tulee heti paremmalle tuulelle, mahtavaa että jaksatte nähdä vaivaa! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana Luukku! Nää on kyllä maailman parhaita <3! Tulispa näitä vielä useammin, en jaksa odottaa suraavaa jaksoa! :-D

  VastaaPoista
 6. Ketterä muori ku hyppelee ojien yli ;)!

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat nää joulukalenteri videot! :)

  VastaaPoista
 8. jes ihana oon oottanu :) ! OOtte parhaat blogaajat <3! ;)

  VastaaPoista
 9. Hahha xD nää on Kyl Nii hyvii! :D

  VastaaPoista
 10. Tosi hyvä! Oli tosi hauska ja kiva:D

  VastaaPoista
 11. Miksi ei joka päivä tule? ON tosi hyvii,, ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden jakson kuvaamiseen menee 1-2h, joten ei mitenkään riitä aika joka jakson kuvaamiseen:D

   Poista
 12. Jee joulu ei meekkää iha mönkää!!! :DD nää on iha mahtavii

  VastaaPoista
 13. Nää o iha mahtavii! Tulispa joka päivä...

  VastaaPoista
 14. hieno kommandopipo! XD

  VastaaPoista
 15. :D Sulla ja Pinjalla on kyllä edustavat roolit:D

  VastaaPoista
 16. Hyvä video taas kerran.
  Ja sitten eilisestä postauksesta, tuli mieleen, että voisitko tehä sellasen sun tarina bloggaajana? Niinkö kertosit mistä lähettiin, esimerkkipostauksia eri vuosilta, sun jehistys jne. Mua ainaki kiinnostas!

  VastaaPoista
 17. Tää jouluelokuva on ihan mahtava!(:

  VastaaPoista
 18. Moi tiia! Olen lukenut aktiivisesti blogiasi jo monta vuotta ja olen tykännyt! Teit postauksen jokunen aika sitten kommaamisesta. Ja mullahan ei ole mitään profiilia täällä bloggerissa koska en halua antaa netille mun omia tietojani, joten kommaan nyt anonyyminä. En halua sanoa tätä negatiivisesti sulle, mutta yritän sanoo tän nyt ystävällisesti:
  Ennenhän vastasit kaikkiin "kiva postaus" kommentteihin, mutta et enää. Ymmärrän, koska sulla on koulu hepat ja oma elämäkin, mutta silti. Jos esim. kommentoin sun tai pinjan blogiin jotain omasta mielestä rakentavaa ja pitkää kommenttia, en saa siihenkään vastausta, mitä mieltä te olette minun mielipiteestäni... Tämä on yksi syy siihen miksi en kommentoi joka postaukseen, koska en halua kommentoida "kiva postaus" vaan jotain rakentavaa mutta siihen en saa sitten teidän mielipidettä. Olet tiia kaunis tyttö ja sulla on kaikin puolin hyvä elämä:)

  Rauhallista joulua!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen monesti täällä infonnut, että kesällä kun oli aikaa vastasin ihan kaikkeen. Nyt on muutakin tekemistä kuten itsekkin sanoit, eikä aikaa jää kommentteihin vastaamiseen niin paljoo:)

   Poista
 19. Tää jouluelokuva on tosi hyvä!!

  VastaaPoista
 20. nää on parhaita ;)
  teetkö muuten ennen joulua vielä kuulumispostausta :)?

  VastaaPoista
 21. Luetko muutes aina jokaisen kommentin joka sulle tulee? :D

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.