Revittelyä jäällä!

sunnuntai 2. helmikuuta 2014


Moi! Nyt sitten oikein kertaryminällä kunnon kuvapläjäys ja kuulumisia. Oonkin valitellut jo tarpeeksi, kuvien puutetta ;) Pakkaset on viime päivinä olleet kovat, joten olen lähinnä köpsytellyt kevyesti. Kuitenkin sillä tavalla, että kaikki askellajit on ainakin kevyesti käyty läpi ja käynnissä työskennelty kunnollakin. Eilen pakkanen oli sitten vihdoin laskenut -10 tienoille ja siellä sen pitäisi onneksi pysyä seuraavat päivät, jee! Meidän oli tarkoitus viikonloppuna hypätä, mutta maneesivuorot ja aikataulu valmentajan kanssa eivät taaskaan sopineet yhteen. Sitten koitettiin sopia kouluvalmennusta, mutta sitäkään ei saatu sumplittua. Ärsyttää, olisi ollut niin kiva päästä treenaamaan valvovan silmän alle. Tiistaina on onneksi Sannan valmennus, joten siellä sitten viimeistään saa palautetta.

Lähdettiin eilen maastoon tarkoituksena mennä melko kevyesti, kun oletettiin ettei missään ole hyviä pohjia. Lopulta päädyttiinkin revittelemään jäälle ja vitsi oli kivaa! Nähtiin, että keskemällä ajettiin autoilla, joten mekin uskaltauduttiin muiden jälkiä seuraten jäälle. Hokit tuntu pitävän ihan hyvin, vaikka lunta ei ollut yhtä paljoo kun aikaisempina vuosina ja sekös olikin loppujenlopuksi hyvä juttu! Voitiin siis ratsastaa ihan missä vain, revitellä ja mutkitella oman maun mukaan. Yleensä ollaan jouduttu seuraamaan valmiita polkuja, joissa on välillä ollut melko upottava ja huono pohja. Nyt kun lunta on vielä vähän, eikä se ole kovettunut, pitää käydä mahdollisimman paljon päästelemässä höyryjä.


Yesterday we had so much fun! For the first time this year my sister and I rode
on a frozen lake. Photos are a little blurry because it was snowing a lot. The
horses were really excited. Last year Voitto galloped at the speed of 40km/h.
This time we didn't go so fast but maybe next time. Have you ever ride on ice?
There is so much space to gallop, isn't there? ;)


Onneksi on maailman paras kuvanmuokkausohjelma ja parissa sekunnissa tosi pimeistä kuvista sai valoisia, eikä laatukaan kärsinyt pahasti. Äiti oli räpsinyt kuvia melko paljon, mutta suurimmassa osassa tarkennus oli lumihiutaleissa. Ei kyllä mikään ihme, sillä lunta satoi koko ajan melko paljon.Toivottavasti saataisi joku päivä hyvässä säässä otettua revittely kuvia, tuolla kun on melko kiva taustakin kuville!

Aluksi ravailtiin iiisolla ympyrällä ja kun hevoset tuntuivat olevan ihan lapasessa otettiin muutamat laukkatkin. Kun ei tarvinut laukata peräkkäin pysyivät hevoset paljon rauhallisempina mitä normaalisti. Molemmilla tietysti virtaa riitti ja jarrut eivät toimineet ihan yhtä hyvin kuin normaalisti, mutta me kaikki ihan yllätyttiin miten vähän ne otti kierroksia. Jää on kuitenkin melkoisen aukea tila ja aikaisempina vuosina ollaan päästelty siellä hallitsemattomilla hevosilla yli 40km/h vauhtia :D Voitolla välillä takapää vähän pukkasi olemaan ilmava, mutta ei sitä viittinyt pahasti torua. Toinen oli niin onnessaan! Hieman kyllä pelotti, että pysyykö se pystyssä, kun täydessä vauhdissa alkoi pomppimaan...
Kumpikaan heppaa ei ole päässyt pitkään aikaan oikeasti revittelemään ja mielestäni sellainen on ehdottoman tärkeää aina välillä. Lillillä on huonompi kunto, eivätkä sen jalatkaan välttämättä tykkää yhtä kovasta maastoilusta mitä Voiton kanssa voisi tehdä, joten jäällä meneminen on senkin puolesta ihan täydellistä. Voidaan ratsastaa samaa aikaa, mutta ns. eri rasitusasteella. Lilli voi päästellä pari lyhyempää pätkää täysillä ja Voitto voi sitten käydä vähän kauempana.

"Mami voisiks nyt vaa antaa mun syödä etkä ottais niitä kuvia.."

Ootteko te käyneet jäällä ratsastamassa?

142 kommenttia

 1. ihanat voitto, lilli , tiia ja pinja <3 !

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ! Me ei olla käyty jäällä ratsastamassa. Ja ei taida lähellä ollakkaan mitään järveä joka olisi kunnolla jäässä. Ja ei me muutenkaan varmaan uskallettais, pikkunen raksahduskin niin mä ja poni hävittäis auringonlaskuun :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Oi ihana postaus !

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus :) mä en iha uskalla lähtee mihinkää laukkailee ku mun heppa on ihan kauhee ruutitynnyri maastossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu:) Lennän kumminki kun liitorava! Eihän tommosen lämppäri ruunan selässä pysy ketää:D

   Poista
 6. Tehhään tässä lähiaikoina jäärata, ravureita siis on. Jää on siinämielessä tosi hyvä että se on yleensä melkotasanen, eikä ole mitään hirveitä möykkyjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, parempi siinä mielessä kun esim. pelto revittelyyn :)

   Poista
 7. Voisitko kertoa tässä tai tehdä jonkun postauksen siitä miten sun blogi nousi "julkisuuteen" ja siitä tuli kuuluisa ? Tapahtuiko kaikki käden käänteessä vai meinasitko välillä menettää hermoja ja entäpä mainostitko blogiasi paljon ? :) kiitos jos viitsit vastata !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekisin, jos olisi jotain mitä kertoa. Se ei käynyt yhtäkkiä, eikä siihen ole mitään kikkoja. Mainostin kyllä hevostalli.netissä sekä musta tehtiin Hevoset&Ratsastuslehteen juttu :)

   Poista
  2. Mä haluisin kuulla tosta jutusta lisää!!

   Poista
  3. http://lillivoitto.blogspot.fi/2012/03/234-lehtijuttu-blogistani.html
   Siinä esiteltiin pari hevosblogia:)

   Poista
  4. Minuakin kiinnostaisi kovasti kuulla aiheesta lisää!!:)

   Poista
 8. Voisitko ajatella ikinä myyväsi Voittoa?

  VastaaPoista
 9. Kiva postaus, ja kuvat kans :) ei oikeen oo meillä paikkaa missä revitellä... muutenkin poni maastossa aika kuuma ja laukatessa lähtee helposti käsistä :D

  VastaaPoista
 10. Aiva ihania kuvia ja muutenkin kiva postaus!

  VastaaPoista
 11. Hienoja kuvia,ja hieno blogi! :) Ootko menossa tonne Tampereen hevos messuille tänä vuonna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen menossa yhteistyön tiimoilta tänäkin vuonna:)

   Poista
 12. Oon käyny jo muutaman kerran jäällä ratsastamassa. Lunta on vaan niin vähän että hevoset liukastelee välillä hokeillakin, kunhan tota lunta tulee niin sitten pääsee kunnolla menemään.. (: Meillä menee jäällä joku kilsan pitunen melkein suora reitti, ihana päästä menemään oikein lujaa kun maastossa ei aina voi.. :D

  VastaaPoista
 13. Voitto menee vissiin aika hyvin. Ei pelkää mitään! Mun kamun poni ei haluu astuukkaa jäälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eine sinne aluksi suostuneet menemään, mutta kun oli joku taluttamassa ja houkuteltiin herkuilla niin ovat tajunneet, että siellähän on ihan kivaa:)

   Poista
 14. Upeita kuvia! Ite en koskaan mene jäälle. Mulla on kauhee pelko,että Se hajoo tai että hukun ja kaikkee tämmöstä.... Mut hyvin näytätte menevän! :) Pelkäätkö Sä tiiä olla jäällä??

  VastaaPoista
 15. Ihana postaus:). ite menen joko tänään tai huomenna jäälle vähän irrottelemaan:)

  VastaaPoista
 16. Oliko jäällä hiihtäjiä ja moottorikelkkailijoita? Teidän hepat ei varmaankaan pelkään niitä? Ihanan näköisiä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autoja ja jotain muita moottorihärveleitä oli kauempana. Voitto ei sanonut mitään, mutta Lilli pelkäsi :)

   Poista
 17. Itekin uskalsin mennä tänä talvena ekaa kertaa hevosilla jäille! Ihanaa kun on oikein iso järvi jossa laukkailla :) Vaikka normaalistikin yli 50km/h mennään niin jäällä menee vieläkin kovempaa:D

  VastaaPoista
 18. Mitä merkkiä pinjan ratsastus takki on ?? Ja mistä ostettu kiva jos vastaaat :):) hurjan näköistä menoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mun vanha ns. parempi takki eli ihan urheilukaupasta ostettu Roxyn takki:)

   Poista
 19. Kuulostaa tosi kivalta tuo jäällä kaahottelu :D Meillä ei ole tässä lähellä mtn järviä joille viitsisi ratsain lähteä, ja kopin kanssa on sitten aina niin iso säätäminen, kun ei voi viedä kuin yhtä hevosta kerrallaan kopissa... Pitäisi hommata isompi koppi, kun on hevosetkin sen verran jo isompia mitä aloittaessani oli :D Ois kyllä tosi kiva päästä revittelemään johonkin, tai tulisi edes vähän enemmän lunta niin saisi tehtyä hankitreeniä ja sillä noita ylimääräisiä virtoja pois hepoisista...

  VastaaPoista
 20. Olishan tuossa iso tila jäällä ratsastaa mutten kyllä uskalla sinne hevosen kanssa lähteä :o on ne jotku siellä autollaki ajaneet mutta multa ei löyvy tarpeeks rohkeutta moiseen hommaan.

  VastaaPoista
 21. Luulis jotenkin, että hepat liukuis tuolla ihan miten sattuu, mutta ilmeisesti hokit täyttää tehtävänsä :)

  VastaaPoista
 22. Hienoja kuvia ja ois kiva nähdä videota kun laukkaat jäällä Voitolla.

  VastaaPoista
 23. Tuo jäällä täysiä laukkaaminen on kyllä jotain niin ihanaa, ainakin siihen asti kunnes pitäisi alkaa jarruttelemaan. :D Ja kyllä se jää hevosen hyvin kestää kun kerran autollakin pystyy rallittelemaan huoletta (kuten itse eilen...).

  VastaaPoista
 24. Mä olin eilen mun kaverin kaa maastossa ja se hevonen kellä menin, ei suostun mennä minnee ilman mun kaverin ratsuu :'D Kylhän me päästii sentää muutaman kerran laukkamaan ja ravattii ku jossai ravi kisoissa :'D Voitettii ne jopa ravissa, ku ne laukkas xD Mut joka tapauksessa meil oli tosi hauskaa ja ehkä ens viikol uusiks :)

  VastaaPoista
 25. oi vitsi miten ihanat noi eka ja kolmas kuva !

  VastaaPoista
 26. Mua pelottais hirveesti et siel jäällä ois jossain niit pilkkireikiä, muuten ois niiiiin siistiä :) pitänee ehkä harkita lähteä jäälle rallittamaan :P

  VastaaPoista
 27. Miten uskallet mennä jäällä? En ite ainakaan uskaltais , koska miettii että jää vois pettää alle. P.S
  Ihanii kuvii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mua ainakaan pelottanu, kun siellä autotkin ajo ja tiedetään tän lähiseudun virtakohdat missä jää vois olla ohuempaa:)

   Poista
 28. Viimeisissä kuvissa Voiton katse näyttää varsan katseelta en tiiä miksi mutta varsa tulee mieleen vaa:D

  VastaaPoista
 29. Ehkä vähä tyhmä kysymys mut miten oot mitannu kuinka nopeasti voitto laukkaa?

  VastaaPoista
 30. Oltiin jäällä viikko sitten :-)

  VastaaPoista
 31. Ihana postaus! :) ja en ole :/ mutta sitä kelasin, et miten oot saannut tohon ylös sen pikkusen kuvan voitosta?:) kiitti jos vastaat!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasu ja siellä on sellainen pieni gadgetti ylänurkassa, sieltä voi lisätä:)

   Poista
 32. En tarkoita tätä pahalla, mutta käytät lukijoita hirveän paljon hyväksesi. Tarkoitan tällä juuri kaikenmoisia kilpailuja, jossa pyydät lukijoita äänestämään esimerkiksi kuviasi, asukokoelmiasi tmv. Kaikki käyvät äänestämässä kuvaa ainoastaan sen vuoksi, että sinä pyydät sitä heiltä (etenkin nuorimmat lukijat, jotka haluavat vain idolinsa voittoon, yhtään ajattelmatta kisan todellista ideaa), vaikka he eivät pitäisi kuvaa edes lempparinaan, eikä näin ollen muille kuville jää mitään mahdollisuuksia.
  Toivon, että ymmärrät tämän kommentin -tarkoitus ei ole missään määrin pahoittaa sinun mieltäsi, tämä on vain minun mielipiteeni ulkopuolisena tässä asiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö uskaltanut kommentoida omalla nimelläsi facebookkiin, jossa tämän näit;) Ymmärtäisin pointtisi, jos voittaisimme aina, mutta kun yleensä Voitto menee sille jolla on se oikeasti hienoin kuva :)

   Poista
 33. Onko Tiia sun mielestä Canon eos 600d hyvä kamera?
  Ps. Ihania kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kokemusta, mutta kuulopuheiden perusteella on ihan kelpo:)!

   Poista
 34. Ihania noi kuvat!
  Ja miten bannerin saa itse blogii?

  VastaaPoista
 35. Kun sulla on sponsoreita, niin ootko sä kysyny niitä vai onko ne kysyny sua yhteistyöhön? Haluisin sponsorin, mut en tiiä miten. Kiitos, jos autat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemminpuolin on kyselty, usein vaan mulle osotettuihin kyselyihin oon vastannu kieltävästi kun ne eivät aina ole niin mieluisia:)

   Poista
 36. miten uskalsite mennä jäälle ratsastamaan?:D hevosethan voi kaatua:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyppä jäällä, ei lumen alla oo suoraan kirkasj vaan kumi on pakkaantunut siihen väliin kovaksi ja karheaksi. Lisäksi hevosilla on hokit:)

   Poista
 37. Ihanaa, että vaikka esim. voitto onkin "vähän parempi ja arvokkaampi kilpaheppa" et kääri sitä pumpuliin vaan annat elää hevosen elämää! Kunnon laukkapätkät hyvällä pohjalla tekevät silloin tällöin vain hyvää, pääsee paketissa liikkuneet lihakset kunnolla venymään ja liikkumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä juuri ne kilpahepat kaipaa tällästä palauttelua rankkojen treenipäivien jälkeen, sillä niillähän ne lihakset jumittaa enemmän, kuin normaaleilla harraste-ratsuilla. :)

   Poista
  2. Mielestäni jokaisen hevosen pitäisi päästä esim. jäälle vähän päästelemään:) Tekee hyvää kuten sanoin jo aikaisemmin ja kuten sinä sanoit!

   Poista
  3. Tuo on kyllä totta että revittely on hevosillekkin tärkeää! Nimittäin hierojan kanssa huomattiin mielenkiintoinen havainto kun meillä oli poni ja suomenhevonen, ponilla olin mennyt tavallista enemmän koulua ja maastossa "koottuna", siskoni suomenhevosen kanssa meni melkein aina maastossa ja antoi hevosen mennä pitkällä kaulalla ja reippaita pätkiä, no, hieronnassa ponilla oli lavat aika jumissa, suomenhevosella vetreät kuin mitkä :D Saimmekin sitten läksyksi enemmän revitellä kiitolaukkaa, kyllä ne lavat sitten aukesi ;) Toki kentälläkin mentiin välillä löysin ohjin hölkyttelyy mutta kuitenkin! ELi se on hyvin tärkeää päästä hevosen revittelemään :)

   Poista
 38. Lillihän on poni , joten eikö sillä ole niin pitkä karva että pärjäisi liman loimea ratsastaessa , jos ulkona oli kerran vain -10 c?Ihan mielenkiinnolla kysyn :) Hauskannäköistä tuo teidän meno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pärjäisi se, mutta meidän piti vetää vaan kevyt maasto ja Pinja tykkää laittaa sillonkin loimen. Suunitelmat sitten vähä muuttu:D

   Poista
 39. Hui mä en vaa uskalla mennä jäälle hepan kaa, hyvä et ite ees uskallan kävellä :D onneksi omal tallil on niin hyvät maastot että pelloilla voi käydä revittelee ja hiekka tiellä ja metsissä :)

  VastaaPoista
 40. Miksi sä laitoit votelle loimen ratsastaessa. Se vaan häiritsee hevosta, vaikka se ei siltä näytäkkään. Ei sille tule kylmä vaikka ei sillä loimia olekkaan kun on ratsastuksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen on jos se on klipattu:)

   Poista
  2. Joo totta että maastoon ku menee ja tulee paljo/kokoaja kävelyä vaan ni tuleeki kylmä. Mut ei ratsastaes muuten sitä loimee tarvi. Alku ravit ja laukat loimi niskassa ja ei vaa jää kävelee missään vaivees ni se elukka tarkenee kyö

   Poista
  3. Näin mä teenkin jos pakkasa on kohtuullisesti, silloinkun oli -20 niin loimi oli kyllä koko ajan päällä..

   Poista
 41. En oo käyny tänä vuonna jäällä. Entisen hevosen kanssa käytiin talvisin aina aukomassa lukkoja jäällä. Todellakin jokaisen hevosen pitäisi päästä tuulettamaan päätään maastoon olipa käyttötarkoitus mikä tahansa :)

  VastaaPoista
 42. Jäällä ratsastaminen on ihan mahtavaa! Pari kertaa ollaan käyty oikein meren jäällä revittelemässä, joka tuntuu niin uskomattomalta, että voi päästellä ilman mitään aitoja ja jäätä silmän kantamattomiin. Vaikkakin se vähän pelottaa, kestääkö jää hevosen painoa, täydessä vauhdissa ei onneks kerkiä ajatella sitä kun hymyilyttää ja samalla aikaa miettii, että kuinkakohan saa pollen pysähtymään turvallisesti. Kerran tipuin jäällä kun olin yksin, ja jouduinkin sitten muutaman kilometrin kävelemään takaisin kunnes löysin hevosen :D Hups. :DD

  VastaaPoista
 43. Millä kameralla ja putkella nää kuvat on?:)

  VastaaPoista
 44. TOOOSI kiva postaus oli! On se kyllä hyvä et hevoset pääsee joskus vähä juoksemaan:D. Ootte kyl tosi hyvii tekee näitä, ja mä ainakin oon saanu nuista sun englanti osuuksista hyvi selvää;) Jatkakaa samaan malliin!

  Sit tuo kalenterin tilaus mite se pitää tehä? viitsitkö vastata nopeasti niin ehdin ennen muita:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ostat kalenterin:
   1. Lähetä sähköpostia osoitteeseen blogikauppa@hotmail.com otsikolla kalenteri.
   2. Täytä viestiin ainakin nämä tiedot:

   Etu -ja sukunimi:
   Tilille maksajan etu- ja sukunimi: (jos eri kuin tilaaja)
   Sähköpostiosoite:
   Postiosoite:

   3. Vastaamme viestiin muutaman päivän sisällä ja annamme jatko-ohjeita.

   Poista
 45. Kiva postaus ja kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 46. Aivan uskomattoman hienoja nuo kaksi ekaa kuvaa! Rakastan tuommosia vastavalokuvia <3

  VastaaPoista
 47. Voitko mennä blogikaupan säpöön ja vastata mulle ????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vastannut kaikkiin viesteihin, laitappa uudestaan!

   Poista
  2. Lähetin uudestaan !!!! :))

   Poista
 48. Voikko tehä tässä lähi päivina (tai viikkoina) uusia videoita youtuben?

  VastaaPoista
 49. Meidän naapurin hevonen uppos jäihin vaik siitä oli jo ajettu autolla ja kaikkee. Siitä on kyl jo varmaa 5vuota mut kirjotti vaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oltu taidettu juuri samasta kohdasta, sillä auto painaa enemmän kun hevonen. Meidänkin järvellä on virtauskohtia, jotka päällepäin näyttävät kestävälle muttei sitten oikeasti olekkaan. Tietysti aina voi käydä vahinko, se autokin olisi voinut sinne upota.

   Poista
  2. Samalla tavalla putoaa ihmisiäkin jäihin, esim. uveavantoihin. Mutta turha niitä on etukäteen pelätä, hyvä kun tuntee virtauskohdat ja tietää jään olevan tarpeeksi paksua :)

   Poista
 50. Voisitko kertoa miten saat "bannerin taustaan", että valkoinen loppuu kun banneri alkaa. Toivottavasti tajusit mitä ajoin takaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Picture window mallilla tai html-koodeilla ja kuvanmuokkauksella:)

   Poista
  2. Miten sen saa html-koodeilla? :)

   Poista
 51. Minusta et puhu videoilla liian nopeasti. Ärsyttää katsoa videoita missä puhutaan todella hitaasti, kun saman asian oikeasti voisi sanoa kymmenen kertaa nopeammin :D Eli saat minun puolesta puhua ihan kuinka nopeasti vaan haluat, niin mielenkiinto säilyy yllä kun puheesta saa kuitenkin hyvin selvää :) Puhut nopeasti, mutta selvästi, hyvä juuri niin!

  Olisi itsekkin ihana käydä jossain jäällä kunnolla revittelemässä, mutta eipä ole mahdollisuutta semmoiseen.. Onko teillä pitkä matka tuonne jäälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla:)

   Meiltä pääsisi samalle järvelle omasta rannasta, mutta juuri meidän eteen laskeutuu puro, niin siinä on ohut jää virtauksen vuoksi. Mennään siis n. puolen kilometrin päässä olevalta rannalta.

   Poista
  2. Enpä tiennytkään teidän asuvan järven rannalla, voi miten ihanaa :) Ei teillä tosiaan ole pitkä matka sitetn jäällekään! Uitatteko hevosia kesällä kyseisessä järvessä usein?

   Poista
 52. Tosi kiva postaus ! En oo käynny jäällä mun ponin kaa ku en varmaa ees uskaltais:D ja ei täs lähel oikee oo mitää jäätä mikä ois jäätynny kunnolla:(

  VastaaPoista
 53. Vitsit, pääsispä iteki vetää ihan täysii ja lähes huoletta että tulee joku oja tai aita vastaan :D
  ihania kuvia, ootteko muuten koskaan kokeillut hiihtoratsastusta ?! :) mä ainakin tykkään kovasti :D
  ja ratsastatteko muuten IKINÄ ilman kypärää ?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei :) on vaarallista ratsii ilman kypärää xd jos satuit tietää :DD

   Poista
  2. En ratsasta, muutaman kerran on ollut pakko kun ei ole ollut omaa ja valmentaja on "pistänyt" mun jonkun toisen hepan selkään ihan ykskaks + rippikuvia ottaessa kun poseerattiin, muuten käytän kyllä ihan aina!

   Poista
 54. Mistä otat musiikit sun videoihin?

  VastaaPoista
 55. Onko se racesafe turvaliivi hyvä?

  VastaaPoista
 56. Tosi kiva postaus. Voisitko tehdä tässä lähi aikoina MyDayn :)?

  Kävisitkö katsomassa mun blogin:
  monajahoneybee.blogspot.com

  VastaaPoista
 57. Apua en uskaltais ite mennä jäälle ratsastaan edes käyntiä, kun pelkäisin koko ajan että jää pettää :D Mutta hepat (ja ratsastajat) näyttää kuvissa tosi iloisilta! :)

  VastaaPoista
 58. Menetkös katsomaan apassionataa ?(:

  VastaaPoista
 59. me mennään jäällä niin paljonko pystyy, varsinki kun ollu niin hyvät kelit Kuopiossa. Käy kattoon meidän menoa veeranhepat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 60. Koska sulla on syndet?:D Voiko sulle lähettää sillon "synttärilahjan"?

  VastaaPoista
 61. Kiva postaus! :) Millä kameralla nuo kuvat on otettu? Kirjaimiajakuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 62. Ihania kuvia ja tykkään lukea pelkästään ton englanninkielisen tekstin :)) Tuli muuten jostain mieleen että sulla on kauniit kädet xD

  VastaaPoista
 63. Kumpaako suosittelet? Racesafe turvaliiviä vai kalle k turvaliiviä? ps. Voisitko kertoa kokemusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat hyviä, Kalle K. pehmeämpi ja Racesafe kivemman näkönen.

   Poista
 64. Tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista
 65. Ihana postaus :) ja ihania heppoja! <3 onko sulla muuten poikaystävää vai mikä Se poika oli yhes videossa? :D

  VastaaPoista
 66. Hyvää arminpäivää armille! (:

  VastaaPoista
 67. Hei Tiia! Kivoja kuvia! Mä en ole koskaan ratsastanut jäällä, mutta haluaisin kovasti.
  Onko sulla jotain vinkkiä miten saisi tippumiskammon pois? Minun siskollani sellainen on. Toivottavasti vastaat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa valitettavasti neuvoa, kun en itse ole koskaan pelännyt tippumista. Kannattaa kysyä joltain, jolla olisi kammo ollut:)

   Poista
 68. Joo kävin jäällä ratsastaas ja löysin itteni naama ellä hangesta kun poni päätti lähteä kotiin xD Menin ilman satulaa...

  VastaaPoista
 69. siis en ymmärrä!! oon kokeillu monilla eri koneilla eroo sun blogis lukijoista, koska vahinggossa kerran liityin lukijaks. ja ii onhan tää ihan kiva blogi mut ku en oo mikää heppa tyttö nii ois kiva jos pystyisin lopettaa tän blogin lukemisen XD että miks sulla ei näy toi lukija kohta tossa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa auttaa jos et kerran sitä pysty tekemään, mulla ainakin on antanut muiden blogeista ihan normisti erota. Ja näkyy ne siinä.

   Poista
 70. Kiva postaus! Kävin viime viikonloppuna revittelemässä jäällä vuokraponillani, ja oli kyllä kivaa! :)

  VastaaPoista
 71. Tiiän et vähä tyhmä kysymys, mut mite pysäytetään hevonen (ratsastuskoulun) varsinki jos se lähtee kaverin perään vaikka pitäs seistä eikä oo annettu mitään lupaa ja mitä mieltä oot rauhalahden ratsastuskoulusta, jos tiiät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö opettajasi neuvo? Mutta siis ihan vain äänellä, istunalla ja ohjalla:) Ja en ole sielä käynyt kun kerran katsomassa, kuitenkin kuulemma ihan kiva paikka.

   Poista
 72. Ihania kuvia! Oikeesti en oo kenenkää blogii nähny näi hienoa tai mitää ku oot nii oma itteski kaikissa videopostauksissa! Rakastan kattoo sun videoita! :D jos saisin ite päättää että minkä videon tekisit seuraavaks nii mä valitsisin PITKÄN my dayn ne on nii kivoij ja sit siinä samalla videolla voisitte mennä ratsastamaan jäällä! :D mutta yks kysymys ku tota ku oon hankkimassa omaa hevosta pihaan n. 2 vuoden päästä sitte ku oon 8 luokalla ni annatteko väkirehut 2krt päivässä vai 1 vai 3 jos ois suomenhevonen tamma ja liikkuis päivässä semmone 1h ja sitte oisko semmone 8-9kg heinää päivässä ja 4 kerran annoksin? Ja millon laitatte kylmää jalkoihin eikö se laiteta kovan rasituksen jälkeen? Jos sitä mietit ettää olenkohan mä siihen valmis ku näitä kysyn nii kokemusta on vuosia ja muut noi hevosen omistamisen asiat jutut tiiänki :) Kiitos jos vaivaudut vastaamaan. oisin kiitollinen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Meidän saavat kolme kertaa päivässä väkirehut ja heinät neljästi. Liikutuksesta ja ruuan määrästä on vaikea sanoa, kun ei tunne yksilönä hevosta. Kylmään aina hyppäämisen jälkeen:)

   Poista
 73. missäs seuraava postaus viipyyy????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ehtinyt koulukiireiden ja valmennusten takia edes avata konetta. Mullakin on välillä muuta elämää kun tehdä teille postauksia tai vastailla kommentteihin. Kaikkea tulee kuitenkin aikanaan, ehkö jo tänään kirjoitan postauksen ja vastaan loppuihin kommentteihin.

   Poista
 74. moi, teetkö vielä videoita windowsin elokuvatyökalulla? jos teet tai muistat, nii miten siinä voiaa hidastaa niitä videoklippejä? jos siis osaat tehä niin>?

  VastaaPoista
 75. Ku hippolas on se blogikisa nii pitääks siihen nimikohtaa laittaa blogin nimi vai oma nimi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm en itseasiassa tiedä, mutta olettaisin, että oma nimesi. Voi tietty kysyä asiaa vaikka Hippolan fb.

   Poista
 76. Saanko kysyä mistä blogin tausta on hankittu? :) Ja saako niitä ilmaiseksi, ja saako vapaasti käyttää? Olisin todella kiitollinen jos vastaat! :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekijänoikeuksissa lukee: TAUSTAKUVA © theinspirationgallery.com

   Poista
 77. Ihana Voitto nois vikois kuvis :3 <3
  Ja hyvää nimipäivää Tiia! :D (6.2)

  VastaaPoista
 78. hieno heppa sulla ja opit varmasti lisää sen kanssa :) Olisi varmasti auttanut pari vuotta lisää ratsastustunneilla mutta onneksi käyt valmennuksissa jne tsemppii jatkol! :))

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.