Videopostaus Sannan valmennuksesta

torstai 6. helmikuuta 2014Videopostaus tiistain sannan valkusta olisi tässä. Tarkempaa selitystä ja parempia videoita hypyistä tässä postauksessa.58 kommenttia

 1. Tosi hyvä videopostaus!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Aina unohtuu jotain;D Voitto hyppää tosi hienosti!!<3
   www.ponygirlsdaydream.blogspot.fi

   Poista
 3. tosi hyvä postaus:) muutes mää tein gimpillä kaverille bannerin mut blogger ei hyväksy sitä? mitä mun pitäs tehä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko tallentanut bannerin oikeassa muodossa?

   Poista
  2. missä muodossa sen pitäis olla?

   Poista
  3. se herjaa "Kuva on vioittunut tai sen muotoa ei tunnisteteta"

   Poista
 4. Mukava saada ihan normaaliakin videota pitkästä aikaa! :---)

  VastaaPoista
 5. Kiva video, ois voinu kattoo pitempäänki! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva video! En saa häivytystä toimimaan photoshopilla.. Niin että kuvan raja katoais.. (Photoshop elements 12)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://lillivoitto.blogspot.fi/2013/10/nain-teet-bannerin-blogiisi-video.html höivytys toimii samalla tavalla myös gimpissä, eli katsoppa tuo ohjevideo!

   Poista
 7. Mikä turvliivi sul on? Onks se ollu hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Racesafe, on hyvä mutta mulle väärä koko. Myynkin sen nyt ja ostan saman mutta aikuisten kokoa:)

   Poista
 8. Mikä tuon tallin nimi on? Tutun näköinen, mutta en saa päähäni sen nimeä.

  VastaaPoista
 9. Jes, ihanaa kun lyhyt videopostaus! :)

  VastaaPoista
 10. Ehkä vähän lyhyt mutta kiva kuitenkin!

  VastaaPoista
 11. Tuohon edelliseen postaukseen kommenttia, mutta laitan tähän nyt kun kerkesit jo uuden julkaista!

  Kun kirjoitit, ettei vanhoista tavoista ole helppoa päästä eroon, osuit kyllä niin oikeeseen! Mulle itselleni on kehittynyt vuosien varrella jos jonkinmoista pinttynyttä virhettä, jotka korostuvat yksin ratsastaessa ja "häviävät" tai ainakin vähentyvät huomattavasti valvovan silmän alla. Pahimmillaan virheet oli ehkä 2010, kun olin niin vinossa ihan kaikkeen mahdolliseen suuntaan tyyliin joka raajasta. Niin ärsyttävää!

  Esteillä mulla oli vielä 2011-2012 asti vähän tapana, varsinkin kaarteista, ratsastaa vähän eteen paikkaa kohden. Näin siis hyvän hyppypaikan, mutta ratsastin kaarteessa vähän liikaa painetta ja puskin sitten pari viimeistä askelta eteenpäin sopivaan askeleeseen. Tahkon omistaja Päivi sanoikin sillon mulle, että se on ihan täydellistä hevosen tappamista.. Yritin sitten päästä tavasta eroon, mutta oli kyllä niin vaikeaa. Ratkaiseva tekijä oli, kun Hollannissa rymäytin sen nelivuotiaan kanssa esteen sekaan ja solisluu katkesi kolmeen osaan. Sen jälkeen jäi hetkeksi enemmänkin pitsinnypläys päälle ja ratsastin takapakkia kaikille esteille, ikään kuin varmistellen viimeisenkin askeleen. Yhä edelleen, jos en ole varma ratsastaisinko eteen vai ottaisinko yhden askeleen enemmän, päädyn useammin siihen yhteen lisäaskeleeseen. Champin kanssa onneksi oon saanut tätäkin ongelmaa pois ja yleensä niinä hetkinä, kun paikkaa en nää, osaan silti säilyttää rytmin tasaisena. Mutta toki virheitä tulee, Champ on vaan (vielä) niin rehellinen hevonen, ettei se kiellä. Suurin ongelma oli vielä kesällä se, että heitän ohjat pois ennen viimeistä askelta. Nykyään ei sitäkään ole, tosin isommilla esteillä saatan ponnistuksessa heittää ohjaa pois kun tarraan tukasta kiinni, mistä pitäisi päästä pois. Sitten vaan heiluisin kyydissä :D

  Ääh, tää on niin ärsyttävän vaikea laji, mutta just sen takia tätä rakastan. Ikinä ei voi olla valmis, aina riittää oppimista! Mullakin oli nyt parin estevalmennuksen ajan sellainen olo, etten pysy edes niillä 70cm oksereilla hypyissä ollenkaan ja meinasinkin tippua, kun yhdellä teknisemmällä tehtävällä hevonen meni eri suuntaan kuin kuski ja pysähtyi lopulta seinään -> jäin roikkumaan ohjasta ja heppa hyppäs kynttiläpystyyn niin, että oli kaatua ympäri. Ikinä en oo pelästynyt niin paljon hevosten kanssa! Tultiin tehtävää vielä uudestaan ja sujui hyvin, mutta pitkästä aikaa mulla oli semmoinen olo, ettei esteitä vaan voinut nostaa siitä kavalettikorkeudesta isommaksi. Viime perjantaina mentiin valmennuksessa taas rataa ja lopulta esteet oli 110-115cm ja meno tuntui niin varmalta ja vaivattomalta, ettei paremmasta tietoa mun kohdalla. Että silleen, että kyllä vaihtelee :D

  Yritetään nyt vaan tsempata ja korjata meidän tyhmiä virheitä, tosin siihen menee mulla varmaan mun koko ikä! Ei oo helppoo ei..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eioo helppoo... Vielä kun esteitä ei voi jokapäivä vaan hypellä, ehkä pitää vaihtaa lajia kun on niin hidas hävittämään virheitä, et tulis niitä treenikertoja vähän lisää;)

   Poista
 12. tiia! mulla oli toi ihan sama ongelma, että tuuppaan/heitän ohjat pois tai teen jotain ihan tyhmää, luonnollisesti... sitten sain sen korjattua 2eri valmentajalla[koulu&este] ja näin kun ratsastuskoulussa ponini asuu yksärinä, niin ratsastin sitten muilla ratsastuskoulun hepoilla. ja joka hepalla tuli aina uusia ongelmia esiin joita sitten korjailtiin. hyppäsin näinä 2vuonna n. 80cm esteitä ja koulua heC ja heB, eli tälläistä perustasoa, 2vuotta. kuitenkaan se ei ollut turhaa, vaan sain ne virheet korjattua, ja nyt voin mennä valmennukseen hyvillä mielin, ei tarvitse pelätä että nolostuu kunnolla kun koko ajan vain negatiivistä palautetta tulee valmentajilta, ja varmaan mun valmennusryhä ajatteli että en oo oikeesti sen tasonen:D mutta siis oikeesti tsemppii sulle tiia, kyllä susta tulee vielä oikein hyvä pari voten kaa[ootte jo nyt:D mut siis MAAILMANPARAS:D]

  MUT TSEMPPII TIIA!!!:)

  VastaaPoista
 13. Hyvää nimipäivää! :) Voitko tehä sellaisen videon teidän pihasta ja tallista, kun olis kiva tietää minkälainen että, sais vinkkejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) http://lillivoitto.blogspot.fi/2013/05/tallin-ja-pihan-esittely-videolla.html

   Poista
 14. Niin kenen Sannan valmennuksessa käyt? :)

  VastaaPoista
 15. voisitko kirjottaa aina koko nimen? ,kun kirjoitat vaan sanna niin häiritsee kun ei tiedä kuka hän on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarviiko sun tietää kuka hän tarkalleen on, enhän mä muistakaan valmentajista sukunimiä mainitse:)

   Poista
 16. Kiva postaus ja ois voinut kattoo pitempääki!😁😂😆😃

  VastaaPoista
 17. Tosi hyvä videopostaus! :) Ja vaikka aina ei sujukkaan nii ootte hyvä pari Voiton kanssa! :) Tsemppii!

  VastaaPoista
 18. Aika lyhty, mutta parempi kuin ei mitään. ;) Hyvää nimi päivää Tiia! Voiton nimpparit onki ystävän päivänä <333 Haha mut Joo kiva ku taas videopostaus. :)

  VastaaPoista
 19. Tuohon viime postukseen vielä (:
  Itselläni hypätessä on ollut virheenä aina se ,etten odota heppaa ja ajan sitä ja varsinkiin isommilla esteillä , heitän ohjan pois --> heppa kieltää ja oma itsetunto siinä kolahtaa , varsinkin jos se toistuu ja siitä ei sen jälkeen tule mitään. Valmentajan kanssa ollaan sitä koitettu sada kuriin ja oikeastaan se on jo poistunut , kun keksittiin hyvä keino! Kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa hypätään ilman satulaa , en osaa sanoa mikä siinä auttaa , mutta kyllä mun tuuppaamiset ja ajamiset on nyt aika minimissä! Jossei ilman satulaa , ainakin ilman jalustimia.
  Toinen keino on ollut kavaletti-puomi harjoituksia itsenäisesti.

  Tämä neuvo on hieman hassu , mutta on auttanut mua hahmottamaan paikan! Eli siis ihan itse vaikka kävellessä katsoo jonkin kiinntopisteen minkä yli pitäisi mennä ja koittaa hahmottaa siihen oman askeleen. :D En tiiä onko mitään järkeä , mutta itselle on ollut jonkinlaista apua!

  Itselle eniten apua on ollut tuosta ilman satulaa/jalustimia hyppelystä! Toivottavsti saat ongelman kuriin. Toistoja ,toistoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla melkein samanlaista ongelmaa , mutta kehotettiin hyppäämään eri hevosilla, kun sillä tutulla ja turvallisella.
   Itsekkin olen tuon ilman satulaa tai jalustimia hyppäämisen kokenut ihan hyväksi
   keinoksi ajamisen kanssa , jotenkin siinä vaan itsekkin rauhoittuu kun ei ole se satula siinä ns.turvana.

   Ollaan valmennuksissa tehty myös jumppasarjoja ja niissäkin jotenkin rauhoittuu ja keskittyy siihen :D

   Mutta ei se mun ongelma oo mihinkään häipynyt , se on enimmäkseen mun päässä , eikä niinkään siinä ratsastustavassa tai muussakan.Jos ongelma on siellä korvien välissä niin jotain ''kuvitus leikkejä'' voisi kokeilla.

   Poista
  2. Tuo ilman jalustimia/satulaa meno voisi olla ihan,järkevä keino!:)

   Poista
 20. Vähä söpö lopussa kun Voitto tuolleen "puskee" Lilliä vaunun sisällä. ♥ Tosi kiva videopostaus! :)

  VastaaPoista
 21. Kiva postaus, sun blogi on paras! :)

  VastaaPoista
 22. Hei mikä trailerikamera teillä on? Mietittiin, että olisi itsellekin todella kätevä, kun sattui yksi happeninki vähän aikaa sitten ja silloin olisi ollut hyvä tietää mitä hevonen traikussa teki (jalat sillä petti alta kun pysähdyttiin ja käytiin katsomassa..)
  Plus että oma aina ryskää ja tekisi mieli nähdä mitä se siellä puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eioo mikään heppatraikkuihon tarkoitettu, kun iskä laitto jonkun autojuttuihin liittyvän. En oikeesti osaa sanoa :D

   Poista
 23. Ookko kokeillu ilmeneekö hyppy ongelmat muilla hepoillakin? Mulla autto oma hepa kans ku en pysyny mukana, ni se ku oman hepan saikun aikan hyppäsin aivan erillaisella hepalla. Kantsii joskus kokeilla, jos on mahollisuus :) tuskin menetät mitään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oikein ole mahdollisuutta mennä muilla:)

   Poista
 24. Paaljon onnea Tiia1 (:

  VastaaPoista
 25. Sä olet tosi hyvä ratsastaja ja Vote sopii sulle hyvin!:)

  VastaaPoista
 26. Tosi kiva postaus! Tuli näin mieleen, että miksi lastaatte hepat ns. ''väärinpäin''? Eikö yleensä painavampi hevonen ole tien puolella turvallisuuden takia? Ainakin minulle on näin opetettu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hepat ei suostu menemään koppiin toistepäin, joten pakko lastata noinpäi:)

   Poista
  2. Aa selvä, ihanan hupsuja :3

   Poista
 27. Oikeesti, sul on ihana blogi ♥ Miten oot saanut ton gadgetin tollee sun taustakuvan niin kun värii? (Jos nyt oikein selitän) Voitto on kaunis heppa :)

  demiponi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi mutten ymmärtänyt mitä tarkoitat :D

   Poista
  2. No selitän vähän huonosti xD
   Sulla on toi taustaväri, niin sulla on tollane kuva siinä, niin se kuva on niin kun laitettu noitten sivupalkkien otsikoitten niin kun... no et siinä on sitä väriä. Et niiden sivupalkkien otsikko, esim. ''Luetko jo toista blogiani'' sivupalkki on niin kun sun taustavärin niin kun sillee et siin on sitä... en oo oikee kunnon bloggaaja niin haluaisin neuvoja miten saisin blogini hienommaksi. Ymmärsitkö nyt? Niin miten sait ton sun taustavärin noihin sivupalkkien otsikoitten sillee värii tai et sun taustaväri on niin kun siinä... äääh, en osaa selittää xD

   Poista
 28. Eikö hevosille oo stressaavaa matkustaa usein? :o Ihan pelkäll mielenkiinnoll kysyn ja toivottavasti saan vastauksen Tiialta , enkä miljoonalta muulta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ainakaan meidän hepoille, jotka tyyliin juoksee koppiin :D

   Poista
 29. Ihanasti ovat sovus tuol kopis!:D mistä muuten oot ostanu Voiton suitset? etin just mun hepalle meksikolaisia.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.