Nakuilua

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014


Moi! Kenttä on nyt kokonaan sula ja kuiva. Valoakin riittää, ettei tarvitse enää käyttää valoja ratsastaessa. Maastoonkin ehtii koulun jälkeen. Kivaa treenata siis! 

Blogissa on rikosilmoituksen jälkeen ollut todella rauhallista kommenttiboksin puolella. Bloggaaminen on ollut ihanaa! Toivottavasti ruudunkin taakse on välittynyt se, että on oikeasti kivaa tehdä postauksia. Se on kyllä näkynyt postaustahdissakin, jostain se aika on vaan revitty mukavalle harrastukselle. Edelliseen postaukseen tuli kuitenkin aivan järkyttävän paljon negatiivisä kommentteja. Kummallista, että todella monessa suositummassa blogissa on viime aikoina ollut paljon negatiivisiä kommentteja. Mun lisäksi tuohon ilkeiden kommenttien lisääntymiseen yhtäkkiä oli kiinnittänyt huomiota muutama muukin bloggaaja. Ja sen verran vielä, että kritiikki ja perustelematon haukkumienn on eri asia. Sain viime postaukseen parikin hyvää, kriittistä, mutta perusteltua kommenttia.

Eilen meillä oli estevalmennus, jota en näiden kommenttien takia odottanut kovin innokkaasti. Ärsytti lähetä edes koko valmennukseen, "kun ei kumminkaan taaskaan onnistu". Toisin kuitenkin kävi. Matkalla valmennukseen juteltiin äidin kanssa noista kommenteista ja sainkin käännettyä ne edukseni. Tuli fiilis, että hei kyllä mä nyt oikeasti osaan ja valmennus menikin tosi hyvin! Sain paljon kehuja siitä miten varmasti ratsastin tänään ja kuinka homma oli mulla itselläni hanskassa koko valmennuksen ajan. Yhtään kieltoa ei tullut ja ainoastaan yksi huono paikka, josta kuitenkin selvittiin. Tästä huomaa miten suurin ongelma meillä Voiton kanssa on mun ja vähän myös Voiton korvien välissä, ratsastajan fiilikset kun siirtyy helposti hevoseenkin. Ei mun ratsastus kuitenkaan yhdessä valmennuksessa yhtäkkiä virheettömäksi muuttunut, mutta silti valmennus meni hyvin ja itselleni jäi positiivinen fiilis. Maanantaina onkin taas Sanna B:n valkku. Toivotaan, että siellä meno jatkuu yhtä varmalla fiiliksellä!

Valmennuksesta tulossa erillistä postausta tällä viikolla.  Nyt kuitenkin kevennetään tunnelmaa viikon takaisilla kuvilla!



Nyt on ollut joitain niin lämpimiä päiviä, että Voittokin on voinut hetken nakuilla tarhassa. Vitsi se nauttiikin siitä! Menee heti piehtaroimaan ja on tosi tyytyväinen. Huomaatteko muuten, että Voitto on kasvattanut kaulaan mustaa karvaa, mutta muu kroppa on edelleen tollanen ruskehtava.



 Äiti oli yhtenä päivänä kuvailemassa mua, joten tuli vähän erilaisia kuvia mitä normaalisti kun kuvaaja oli eri. Nuo alla olevat poseerauskuvat ois niin kivoja sinisen taustan takia, jos tuo aurinko ei vaan loisi noin voimakkaita varjoja ja saisi meitä kumpaakin siristelemään silmiä.





 Molempia taitaa vähän laiskotata tässä kuvassa!

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!
ps. Hevosmessu lippuarvonnan voittajille laitettu sähköpostia!

                                                                

123 kommenttia

  1. Onks toi Sanna B:een valkku este vai kouu ? (:

    VastaaPoista
  2. Hitsi miten kivoja kuvia! :) Ja ihanaa, että sielläkin on kentät jo sulannut!

    VastaaPoista
  3. must on kans tyhmää tollane et pitää laitta tollasia kommenteja ku siitä tulee välillä itselleki pahamieli:( oot mun mielestä tosi hyvä ridaa ja voitto on kans ihana:3 itse oon ratsastanut noin 6 vuotta islanninhevosilla!.) asun aika lähellä Iisalmea ja Kuopiota joten sille jännä lukee et noin hyvä ridaaja asuu täällä päin ja samat kommat Pinjalleki kummatki ootte hyvii ridaa ja pidän teitä mun yhtinä esikuvina ratsastuksesta ja oon saanu jonkin verran neuvoja sun videopostauksista:) sorry tuli aika pitkä kommentti(:

    VastaaPoista
  4. Hyvät ilmat näköjään sielläkin ollut! kivoja kuvia ja ihanan pirteä ja värikäs tämä uusi ulkoasu ;)

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus ja kivoja kuvia ihanaa ku on niin lämmintä! ! :) <3

    VastaaPoista
  6. Koska se videopostaus tulee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, sitten kun ehdin sen koota valmiiksi:)

      Poista
  7. Oii, tosi ihania kuvia ja kivaku niitä oli PALJON. :D

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanan keväisiä kuvia ja kiva postaus! :) ja ihanan värinen tuo huopa! ♥

    VastaaPoista
  9. Tosi kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista
  10. Kivoja kuvia, mutta noissa ensimmäisissä kuvissa Voiton kiiltävät kohdat hyppää silmille vähän ikävästi :)

    VastaaPoista
  11. Vitun ruualla leikkijät :DDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hevoset on paljon älykkäämpiä ku sä, joten älä väitä että noi "leikkii" ruualla.

      Poista
    2. Ensimmäinen anonyymi: Oletko koskaan lähestynyt kiinteä estettä 40 km/h vauhtia? Onko eläin koskaan kulkenut täydellisesti sinun avuillasi, totellen pienintäkin merkkiä? Mietippä miltä tuntuu luottaa 100 prosenttisesti johonkin sellaiseen joka voisi tappaa sinut? Kokeile tuota, ja mieti sitten uudestaan onko ratsastus ruualla leikkimistä.

      Poista
    3. Tämä yli anonyymi taitaa itse olla tämmönen 10v pentu joka ei oo saanu sitä barbia ja keniä sieltä kaupasta kun luulee hevosten olevan leikkiä.

      Poista
  12. Ei ollu kiva kommentti!!!! :O Tiia ketkä voitti liput hevosmessuille? (Eri ano kuin ylempi!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heille on ilmoitettu sähköpostilla:)

      Poista
    2. voi elämä tätä myötähäpeän tunnetta ekaa anoa kohtaan.. :D

      Poista
  13. Awws <3 Voitto on niin söpö :3 Ja se ei oo kyl kivaa,että näin suosittuun blogiin tulee negatiivisia kommennetteja! Usein suosittuun tulee hyviä ja ihania kommentteja,mutta ilkeitäkin kommentteja riittää. Mut ite ainakin tykkään hirveesti tästä blogista! :) Jatka samaaan malliin! :) Nähään muuten ehkä hevosmessuilla sunnuntaina jos pääsen sinne! :)

    VastaaPoista
  14. Kiva postaus ja törkeitä nuo negatiiviset kommat... Onneksi osaat olla ottamatta ittees :) Tsemppii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei viime postauksessa varsinaisesti mitään törkeyksiä ollut, mutta kuitenkin negatiivisesti kommentoituja juttuja. Kiitos tsempeistä!

      Poista
  15. Voiton iloisuus ja tyytyväisyys loistaa ihan ruudun toisellekin puolelle! Tosi kiva,että valmennus meni hyvin,tsemppaat ja pidät ton saman fiiliksen yllä niin kyllä kaikki menee ainakin yhtä hyvin kuin eilen!;)
    Tosi inhottavaa,että joku haluaa tahalleen pahoittaa toisen mieltä:( Mutta hienosti oot jaksanut olla positiivinen. Niin kuin sanoitkin,oot ollu kyllä tosi ahkera blogin suhteen. Hyvä Tiia!:)

    VastaaPoista
  16. Vastaukset
    1. Ja sinä ilmeisesti helvetin kaunis:)

      Poista
    2. Heti ku Tiia mainitti et on blogis ollu hiljasta, nii heti tullaan silleen "oot ruma" "vitun ruualla leikkijät" varo vaan ettei taas tuu rikosilmotusta!!

      Poista
  17. Toivottavasti ite oot sitten oikee missikaunotar. En ymmärrä miks teiän pitää tulla tänne Tiiaa haukkumaan ja vieläpä anonyyminä. Sanoisin että aika säälittävää.

    VastaaPoista
  18. Kiva postaus! Ja toi banneri on ihan sairaan hieno! Mun mielestä hienoin tähän mennessä :)

    VastaaPoista
  19. Onks Voitton laukka sellasta tasasta missä on helpo istua vai sellasta kauheen tönks tönks laukaa?
    Sä oot kaunis noissa kuvissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikea sanoa kun oon menny sillä viimeset kolme vuotta oikeestaan pelkästään. Nykyään helppoa, mutta enenn ei ollut joten en oikein osaa sanoa :D

      Poista
  20. toi on kyllä totta että mieliala tarttuu hevoseen! Ja tosi kiva että nyt meni paremmin tuo valmennus :3

    VastaaPoista
  21. Okei, olen ottanut opikseni, enkä kritisoi, joten muutun aivottomaksi lapseksi: Oot siis niin ihku! <3 Ja Voitto on niin söpis tossa pottatukassaan <33 Söps :3

    Tyytyväinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa kritisoida jos sen osaa tehdä asiallisesti, mutta kun harva osaa. Viime postaukseen sain montakin hyvää ja perusteltua kriittistä kommenttia. Joten jatka vain, jos erotat kritiikin ja typerän haukkumisen.

      Poista
    2. Ja vielä sen verran, että eihän sun pakko ole kommentoida. Voit lukea postauksen ja pitää haukut omassa mielessäsi. En mä sua meitä pakota "ihkuttamaan" :D

      Poista
    3. Anonyymille: "En tajuu miks kaikki hehkuttaa sua ja sun kommenttejas, oot oikeesti ihan surkee kirjoittamaan mitään ja kato nyt tota pärstääs, tollanen sininen palikka vaan tossa. Kannattaisko opetella kirjottaa enneku tulee julkisesti esiintymään netissä. Iteppä kerjäät huomioo nii kyl me saadaan haukkuu. Ja älä väitä et tää ei olis asiallista kritiikkiä koska tää on, koska mä sanon niin."

      Tyytyväinen?

      And you got my point, ha?

      Poista
  22. Ihania kuvia!! Ja te kaikki jotka kommentoitte negatiivisia kommentteja, ja haluatte pahoittaa bloggaajien mieltä, niin miksi luette sitten niiden blogia jos ette tykkää heistä?? Oot tosi kaunis Tiia!! Voittokin on söppö!

    VastaaPoista
  23. Kiva postaus ja ihanaa että valmennus meni hyvin!! Ei noi tollaset ns.rumat kirjoitukset olekkaan kivoja,mutta onneksi et ota niitä itseesi!! :) Ja mistä toi sun takki on?? On niin kivan näköinen.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Toi on pari vuotta vanha Kingslandin takki.

      Poista
  24. Kivoja kuvia (: Kiva et siel on jo kenttä sulanu. Tallilla jos mä käyn o vielä enää pari jääkohtaa, mut jos tulis ees yks vähänkään lämpimämpi päivä, niin ne sulais pois.
    Vote on muuten niin söpö tossa tokassa kuvassa kun kahtoo kameraan oikeen korvat pystyssä + sil on tasanen otsaharja. (;

    VastaaPoista
  25. Voitto on kiiiltävä.... :) Voiiiiitttooooooo..........♥ :D

    VastaaPoista
  26. Ihana potaus! Kiva tietää et bloggaus on susta taas kivaa! Näky tästä hyvin.;)

    VastaaPoista
  27. Hehee olin jo kun katoin noi ekat kuvat missä Voitto "nakuilee" niin olin jo tulossa kommaa että: Voitolla on hauskasti maha tuollanen vaalee ja kaula ja pää mustia :D mutta sitten huomasin että olit jo postaukseenkin laittanu ;)

    VastaaPoista
  28. Tuo haukkuminen anonyyminä on todella harmillinen ja yleistyvä asia. Haukkujat eivät itse tajua, että he aiheuttavat muille oikeasti todella pahaa mieltä. Tai jos tajuavat, he ovat mieleltään sairaita. Suurin syy siihen, miksi haukutaan on kateus. He yrittävät parantaa omaa oloa pahentamalla muiden mieltä.
    Onneksi osaat ottaa ilkeätkin kommentit todella hyvin vastaan ja jutella niistä jollekkin. Se oikeasti auttaa mielen parantamisessa! :) Hyvä, että tulet hyvin toimeen perheesi kanssa. Sinulla on todella hieno blogi ja olet todella ansainnut suosion, mikä sinulla on! Toivottavasti haukkujat vähenisivät vielä! :)

    VastaaPoista
  29. Iittako tehdä Pinjan kanssa "Not my arms" video tai jonkun muun yhteisen? Ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisittako* ja tarkoitan siis jotain muuta yhteistä videota kuin tallipäivä :)

      Poista
  30. Ihania kuvia taas ;)

    VastaaPoista
  31. Kiva postaus ja olis kiva nähä sut ja Pinja Tampereella hevosmessuilla viikonloppuna:)Teettekö te molemmilta päiviltä postauksen?

    VastaaPoista
  32. Kiva postaus!! Sä oot tosi kaunis ja Voitto on tosi söpö!!!! Sulla on hyviä postauksia joita jaksaa lukea ja hienoja kuvia!! Oot tosi hyvä ratsastaja. Oot mulle esikuvana ja mietin että haluaisin olla vielä joskus yhtä hyvä hevosten kanssa ku säki Tiia!!!

    VastaaPoista
  33. Oon kyllä huomannu kanssa, miten oma fiilis vaikuttaa ratsastamiseen.

    Kerran mennessäni yhdellä tosi itsepäisellä ponilla, ajattelin, että nyt valmistaudun kunnon taisteluun ja sitten poni menikin tosi hienosti koko tunnin. Sitten jos ajattelin, että nyt tää tunti menee aivan huonosti, niin silloin mikään ei onnistunut, vaan kaikki todella meni ihan kehnosti.
    Ja jos minulla oli hauskaa, oli heppakin korvat hörössä ja selvästi innoissaan.

    Ihania nuo yhteiskuvat :)

    VastaaPoista
  34. Oot sairaan hyvä bloggaaja ja viha kommentoijat voisivat miettiä käytöstään mitdn kirjoittaa ja myös omalle kohdalle. Olen myös oottanu sitä sinä ja voitto vs pinja ja lilli. Ymmärrän senkin jos on ollu kiireitä mutta tehkää joskus?:)

    VastaaPoista
  35. Hei! Aloin miettii et miks voitolla on tollasset kuolaimet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan normaalithan ne on ? :D onks Voitolla muutes kumikuolaimet?

      Poista
    2. Sanna meidän käski vaihtaa sellaset ja miksipä rueta vaihtamaan pehmeitä kuolaimia joihinkin kovempii. Ovat siis kuminivelet oliivirenkailla :)

      Poista
  36. Täällä joku sanoi, että on sääli, kun näinkin hyvään blogiin tulee negatiivista kommenttia. Mun mielestä olisi kuitenkin sääli lukea pelkkää "olet hyvä, olet taitava, olet kaunis, Voitto on ihan sikasöpö, olet hyvä ridaa ja hyvä kuvaaja..." kommentointia. Mikään noista kommenteista ei todellakaan ole valhe, mutta kehityksen kannalta itse ainakin haluan omaan blogiin myös negatiivista, koska ilman sitä ei kehity. Tämähän ei ole mitenkään bloggaajan vika, mutta mua ainakin ärsyttää jo vähän se, että suuri osa kommenteista kuitenkin edustaa tuota parin sanan ihq-luokkaa kolmella huutomerkillä höystettynä. Haluaisinkin kysyä, että saatko enää näistä kommenteista mitään irti? Omassa blogissa nuo on tuntunu vähän turhilta, koska jos mulle sanotaan anonyyminä vaan, että olet hyvä ratsastaja, se ei oikeastaan tunnu missään, koska tiedän että mulla on paljon virheitä. Kun noita paria sanaa ei perustele mitenkään, ne tuntuu vaan siltä, että lätkäistään joku kommentti vaan nopeesti joka postaukseen ja that's it. Ihmisten pitäis tietenkin kehua toisiaan enemmän, mutta IRL ne pari sanaa saattaa riittää, koska voi tulkita ihmisen elekieltä, mutta netissä tarvitsee jotain muutakin, että tuntuu oikeasti siltä, että palaute on harkittua. You know what I mean? :D Sä Tiia olet mun mielestä reagoinut hyvin myös negatiivisiin kommentteihin, vaikka ne ei enää kehittävää kritiikkiä olekaan, myös sen takia tätä blogia on ollut kiva seurata. Kuten varmasti monet muutkin, olen tykännyt kovasti sun asiapostauksista, joihin on käytetty paljon aikaa ja nissä näkyy, että haluat oikeasti kertoa jostakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko sanoa, että oon kyllä tässä asiassa ihan samaa mieltä. En siis mitenkään väitä, että asiattomat kommentit ovat oikein tai millään tavalla sallittuja, mutta yhtä lailla muut ihkutuskommentit ovat bloggaajan kannalta "turhia". Jokainen kommentti toki viestittää sitä, että lukija on kiinnostunut blogista ja haluaa käyttää kommentoimiseen (sisällöstä ja motiivista riippumatta) aikaansa - sitä kautta kaikenlainen kommentointi on bloggaajalle plussaa.

      Syy siihen, miksi kommenttien sisältö on yleensä varsin suppea ja harvemmin varsinaisesti keskustelee bloggaajan postauksen kanssa, johtunee ihmisten jatkuvasta median lisääntyvästä käytöstä. Jokaisen aika on rajallista ja kun mediaa kulutetaan yhä enemmän, jakautuu myös aika medioiden välillä yhä pienemmäksi. Toinen syy saattanee olla lukijakunnan ikähaarukka: suurin osa kommentoijista on nuorempaa sukupolvea (heillä aikaa yleisesti enemmän kommentoimiseen ja blogin aktiiviseen seuraamiseen kuin esimerkiksi perheellisillä) ja tällöin kommenttien sisältöön ei jakseta/viitsitä tai edes tajuta kiinnittää huomiota samalla tavalla kuin vanhemmat ihmiset tekisivät.

      Olisi myös mielenkiintoista tietää, kuinka paljon tällaiset ns. "turhat" - tai paremminkin sisällöttömät - kommentit (ketään kuitenkaan väheksymättä!) syövät sellaisia kommentteja, joissa olisi oikeasti keskustelua tai pohdiskelevaa sisältöä. Nopeasti tulee nimittäin mieleen, että jos postaukseen on kommentoitu kymmeniä "oot ihana" -kommentteja, saattaa monella jäädä se keskusteleva kommentti laittamatta ihan vain siksi, että kommentteja on muutenkin jo paljon. Vai onkohan tää vain mun nopea käsitys asiasta?

      Hirmu mielenkiintoinen aihe, kun alkoi enemmän pohtimaan. Tästä voisi joku tehdä jotain tutkimusta :D

      Poista
    2. Minutkin varmaan lasketaan nuorempaan sukupolveen (tänävuonna 14w. mittarissa), mutta ehkä tässä iässä laiskuus on jo niin suuri, että ei jaksa lätkäistä sitä "olet paras"-kommenttia joka ikiseen postaukseen:D

      Mä ainakin kommentoin paljon herkemmin, jos joku muu on tehnyt jo jonkun hyvän keskusteluaiheen tai kommannut jotain oikeasti asiapitoista, kaikki kolmea lausetta lyhyemmät ano-viestit skippailen vaan surutta.

      Poista
    3. Kuten tuossa postauksessakin kirjoitin (lisäsin jälkeen päin), että haukkuminen ja palaute/perusteltu kritiikki on kaksi aivan eri asiaa. Sain viime postaukseenkin todella monta hyvää, asiallisesti perusteltua "negatiivistä" kommenttia. Ne eivät minua haittaa, ne tuovat kivaa lisää ja kuten sanoittekin niistä saa jotain irtikkin. Joskus jopa ne ovat herättäneet ajatuksia, onko joku sittenkin pielessä? Miten voisin tämän valmentajan kanssa korjata?

      Kuitenkin perustelematon haukkuminen esim. "ratsastat rumasti" on mielestäni aivan turhaa. Tuohon jos lisäisi miksi ratsastan rumasti ja sävyn muuttaisi asialliseksi niin asia olisi aivan eri :) Silloin voisin itsekkin rueta tarkastelemaan ratsastustani tuosta näkökulmasta, katsoisin ehkä esim. juuri sen ratavideon uudelleen ja miettisin teinkö todella väärin tuossa kohti?

      Aada mulle ainakin moni kommentoinut, ettei jaksa kommentoida koska jo niin paljon kommentteja postauksessa. Eli kyllä se ilmeisesti joihinkin vaikuttaa!

      Poista
    4. Pakko sanoa itsekin, että ihkutuskommentteihin väsyy kyllä bloggaajana nopeasti etenkin jos niitä tulee paljon. Enemmän tykkään rakentavista ja pidemmistä kommenteista, joissa kirjoittajalla on oikeasti asiaa ja mielipide, vaikka se ei olisikaan mitään yltiöpositiivista hehkutusta ja kehumista. Mullekin on monesti kommentoitu, ettei viitsi kommentoida kun saan muutenkin niin paljon kommentteja.

      Jos kommentti osataan kirjoittaa perustellen, ystävällisesti ja kannustavasti, se on yleensä jollain tapaa hyödyllinen, vaikka sisältäisikin pientä kritiikkiä. Monille tuo oikeasti rakentava kritiikki ja perusteeton haukkuminen tuntuu vain olevan yksi ja sama asia, mutta harva tajuaa sitä, etteivät ne ihkutuskommentitkaan ole aina bloggaajalle mukavia, vaan joskus jopa vaivaannuttavia.

      Mullekin on tullut lähiaikoina älyttömästi negatiivisia kommentteja, joten olisikohan joku anonyymien ilkeilijöiden keväthyökkäys meneillään? :D

      Pakko vielä mainita, että tosi ihania kuvia, varsinkin nuo joissa on sininen tausta. Olette tosi keväisen ja pirteän värisiä ja Voitto näyttää hienolta ja kiiltävältä kaikissa kuvissa.

      Poista
    5. Samaa mielt olen kanssasi Kaktu! Kiitos:)

      Poista
  37. Oli tosi kiva ku tuli vähä erilaisia kuvia mitä yleensä :) Onko Voitolla koulusatulaa? Ku oon huomannu, et meet tosi usein lyhkäsillä jalkkareilla ja siitä oon päätelly, et Voitolla olis vaan estesatula tai yleissatula, mitä käytät esteilläki :D Onks sulla ollu ennen Voittoo tai Lillii vuokraponia? Mut sä ja Voitto kyllä sovitte tosi hyvin yhteen ja ratsastat sillä tosi hyvin! :3 Niinku toi yks ano kommentoi, nii se olis tosiaa kiva, jos olis Pinja & Lilli vs sinä & Vote :D Tai sitte silleen, et sä menisit Lillillä ilman satulaa (niinku menit aika lähiaikoinaki) ja sitte Pinja menis Voitolla! En nimittäin oo koskaa nähny Pinjan mennee Voitolla ilman satulaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaa heti, että vähän erilaisia kuvia kun eri kuvaaja! Ei ole koulusatulaa eli pelkällä estesatulalla mennään. Meillä oli Pinjan kanssa vuokra/liikutus suokki Lilja :)

      Poista
  38. Champ kasvattaa myös ensin kaulaan ja "kainaloihin" sellaista ärsyttävää sikakarvaa, siis sentin välein semmosia pitkiä karvoja. Siks klippaan sitä niin usein :D Nyt olis taas aika klipata, ennen seuraavia kisoja pitää kyllä.. Ja vaikka se on nytkin lyhyessä karvassa, on karvanlähtö ihan kauheeta - se kutisee niin paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuoki oli aluks kauheen rumat, mut nyt niitä on kasvanu jo tarpeeks nii ei näytä enää hassulle:D

      Poista
  39. Ihana postaus! Voitto on ihanan näkönen!

    VastaaPoista
  40. Voittto oli niin söötti kun se sai nakuilla♥ ja säkin olit niin nättinä. Huomasin että voitto oli kasvattanut karvaansa =)

    VastaaPoista
  41. Hei tosi kiva postaus! :) Nättejä kuvia, tykkäsin varsinkin kuvasta jossa on lillin silmät, ihanat värit! Hyvää keväänjatkoa sinnepäin :)

    VastaaPoista
  42. Kiva postaus ja Votella on ihan oikeesti tollee jännästi kasvanu toi karva. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos klippaa hevosen niin sen karvan ksvu näyttää yleensä tolle:D

      Poista
  43. Oletko ottanut kommenttien hyväksynnän käyttöön: miksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku ohhoh! Kirjoitin vanhempaan postaukseesi ja siinä tuli että "kommentti näytetään hyväksunnän jälkeen" jostain syystä :D Tähän se tuli ihan normaalisti! Outoa!

      Poista
    2. 2 päivää vanhoissa kommenteissa on hyväksyntä, jotta näen vähän jos johonkin vanhaan postaukseen komemntoidaan:)

      Poista
  44. Saitko sähköpostia siitä että en pääse hevosmessuille. Olen yksi voittajista?

    VastaaPoista
  45. Kiva postaus. Ei sua ja pinjaa voi haukkua ruualla leikkijäks

    VastaaPoista
  46. Onko kivaa mennä Sannan valmennukseen heti sen jälkeen kun hän on ollut heppamessuilla esiintymässä? =)XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan normaalia, toivotaan ettei valmentaja eikä valmennettavat oo kovin väsyneitä!

      Poista
  47. Nyt on kyllä haukkujien kuukausi!:D Minunkin blogiin on nimittäin tullu negatiivisia kommentteja, joissa ei ole päätä eikä häntää. Mutta sen takia laitoinkin kommenttien valvonnan:) Kiva postaus ja Voitto on kyllä niin sulonen kuin olla ja voi!

    VastaaPoista
  48. Ehkä vähän hölmö kysyä, mutta miten se rikosillmoitusasia on edennyt? Onko mennyt parempaan suuntaan :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä en enää oo blogiin mitään puhunu, kun meidän yksityinen juttu:)

      Poista
    2. Okei :) ymmärrän kyllä täysin! :)

      Poista
  49. Ihana postaus ja söpö voitto !:3

    VastaaPoista
  50. miksi olet ottanut suosittelemasi blogit pois sivupalkista? se oli kätevää kun pystyi aina täältä sinun blogisi kautta mennä katsomaan ne.. nyt en muista edes mitä kaikkia siinä oli kun olen ilman mitään blogger tunnuksia lukenut.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se gadget ei toiminu kunnolla niin mua häiritsi :D Voisin kokeilla kohta toimisiko se taas normisti.

      Poista
  51. Onpas ruman näkönen pottatukka Voitolla.

    VastaaPoista
  52. Ihana postaus taas kerran ! Ja niin söpö Voitto !!:) aijotteko mennä molempinä päivinä siis hevosmessuille samallai ku viime vuonnaki??

    VastaaPoista
  53. Pystytkö sen verran tuota rikosilmoitusta kommentoimaan, että tunsitko tämän tekijän vai oliko hän sinulle ihan vieras? Ei siis tietenkään nimeä tarvitse kertoa, kiinnostaa vaan, että oliko tekijä joku tuttusi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti viitsi, kun olen päättänyt etten siitä enää mitään puhu julkisesti :)

      Poista
  54. Ihania kuvia! Tämä on lempiblogini, luen tätä ihan joka päivä. :) On hienoa, että jaksat panostaa blogiisi näin paljon. Ulkoasu on aina siisti ja postailet lähes joka päivä. Kirjoitat mielestäni tosi selkeästi, ja kuvia on niin ihanan paljon! ♥ Sinä ja Voitto olette ihan mahtava pari! Kun katsoo niitä ihan ensimmäisiä videoita, ja sitten niitä uudempia, huomaa kuinka paljon olette kehittyneet yhdessä! On myös ihan huikeaa, että sinulla on yli 6900 lukijaa!!! Se on niin iso määrä, että sitä on vaikea ymmärtää! :D Paras blogi. ♥ Sori kun tästä tuli ehkä vähän sekava, yritin kertoa asiat mahdollisimman selkeästi... :D Tsemppiä sinulle ja Voitolle tulevaan! :)

    VastaaPoista
  55. Olen miettinyt pitkään mikset ota käyttöön kommenttien valvontaa joka postaukseen? Tätä on pitänyt kysyä jo pitempään, mutta se on aina jotenkin jäänyt. Se oikeasti syö itseltäni ainakin intoa kommentoida ja lukea, ja luo nihkeän tunnelman tähän blogiin, kun kommenttilioota on täynnä roskaa. Sillä roskalla tarkoitan nyt juuri erityisesti näitä anonyymejä, jotka huutelee mitä sattuu ja ainaisia eka-huutelijoita ja heille osoitettuja vinoiluja sen kommentin perään. Olen monesti miettinyt jaksanko muka oikeasti lukea tätä blogia, kun tapanani on lukea yleensä myös kommentteja - tulee oikeasti ankea fiilis kun niitä lukee vaikka postaus olisi ollut ihan mukava. Toki ymmärrän sen että kommenttien suodattaminen on aika iso homma kun niitä tulee paljon, mutta omiin silmiini se parantaisi blogin imagoa entisestään ja tekisi lukemisesta mielekkäämpää - silloin saattaisin minäkin saada edes kerran vastauksen kommenttiini. Sen takia kommentoinkin yleensä, että bloggaaja reagoisi siihen jotenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole nähnyt siihen mitään syytä, sillä se on ihan sama onko ne turhat kommentit julkaistuna vai ei. Kuitenkin, tosta sun näkökulmasta ajatellen to voisi olla ihan hyvä ajatus. Täällä on kuitenkin paljon kommentteja, jotka voisinkin karsia pois.

      Lisää työtähän se aiheuttaisi, mutta toisaalta luenhan mä muutenkin kommentit läpi, nyt pitäisi vaan klikata sitä julkaise nappia.

      Vähän särähti tuo, ettet ole saanut vastausta kommenttiisi. Mielestäni olen kyllä vastannut sulle, koska olit heti "tuttu". Jotkut lukijat jäävät mieleen profiilikuvasta ja sinut muistin kyllä heti. Tosin, jos kommentissasi ei ole ollut mitään konkreettista kysymystä olen saattanut jättää vastaamatta.

      Poista
  56. omahan on pollesi mutta omaan silmään tasa otsatukka/polkkatukka millä nimellä kukin kutsuu on ihan hirveän näkönen! miksei voi leikata (jos on pakko leikata) kaarevasti ja luonnollisesti?!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai että kaarevasti ja luonnollisesti :D Ei tainnu käydä mielessäsi että Tiia saattaa pitää Voiton otsiksesta tuollaisena? Ei siinä minustakaan mitään vikaa ole. Vinkkinä että elämää noin yleisesti helpottaa kummasti, kun pitää mielessään että mielipiteitä ja näkökulmia on monia ja ne on yhtälailla kaikki oikein. Koitahan sisäistää se ja samalla voit hetken miettiä, millä tavalla tuo Voiton "hirveän näköinen" otsatukka sinun elämääsi oikeasti vaikuttaa :) -j

      Poista
    2. En usko, että Tiia jaksaa joka päivä leikata ja laittaa otsatukan täydellisesti ja minusta se näyttää ihan luonnolliselta ja kauniilta :) Sopii Voitolle ;)

      Poista
    3. Oon leikannu ton viimeset kolme vuotta suoraksi ja nyt sitten se on yhtäkkiä kaikkien mielestä ihan kauhee:D Kai se pitää käydä pyöristämässä, omaa silmää ei häiritse, mutta muita näköjään.

      Poista
  57. Kiva postaus! Sun äiti osaa ottaa hyviä kuvia niinku säkin ja Pinjakin.

    VastaaPoista
  58. Olen iloinen puolestasi että olet tsempannut itsesi pois negatiivisistä kommenteista. Aina kun saat negatiivistä kommenttia, vaikka tuntuu kuinka pahalta, heitä ne ohi mennen samantien lukematta! Älä välitä näistä kateenpaskoista :) Oon sanomattoman ylpee siitä miten silti olet jaksanut blogata! Oon myös huomannu että sulla nää jotku anonyymi lukijat kommentoivat riitelemällä keskenään! lapsellista! Minä ainakin kannustan sinua Tiia kovasti! :) Ei ole väliä minkälainen otsatukka Voitolla on tai miten ratsastat huonosti tai hyvin. Minusta ratsastat melkeimpä aina itseäni paremmin koska mulla ei oikeasti hypätessä ole ISTUNTAA periaatteessa koska pusken liikaa XD! JAKSELE! ♥ Kommentin ei ole tarkoitus olla negatiivinen :3

    VastaaPoista
  59. Olen huomannut tuon saman, suosittuihin blogeihin on viime aikoina tullut aika paljon ilkeitä kommentteja. Hienoa että osaat Tiia jättää nuo kommentit omaan arvoonsa, ja nauttia ratsastuksesta! :)

    Ihmettelin TODELLA noita viime postauksen kommentteja! Typerää purkaa omaa pahaa oloa/kateellisuutta sinuun.

    Kylläpä voiton karva kiiltää kuvissa hienosti! Ja kiva satulahuopa teillä, pirteä! :) Hienosti menitte kyllä siellä valkassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kummaa, että yhtäkkiä tälläiset kommentit ovat lisääntyneet. En sitten tiedä säikähtivätkö lukijat siitä rikosilmoituksesta, mutta nyt se alkaa olla unohdettu niin sama alkaa taas.. Myös muiden blogeissa.

      Kiitos:)!

      Poista
  60. Siskoni ja minun yhteiseen blogiin on alkanut tulla päättömiä ja ilkeitä kommentteja esteillä pois jääneestä myötäyksestä ja sille on pätevä syy. Kerran kommentteihi tuli että "ihme ettei ponien suupielistä tule verta" ja "pikkutytöt menkää ratsastuskouluun uudestaan tunneille" turhaan ne purkaa vihaansa meihin. Tiedetään kyllä että myötäys on tärkeä mutta jossain kuvassa se on vain jäänyt pois:)

    Hienoa tiia! Tsemppasit meitä tällä tekstillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kuulla, mutta ihana kuulla että tästä oli apua:)

      Poista
  61. En nyt ihan tainnut ymmärtää tätä asiaa kun luin edellisiä kommentteja. Onko siis niin että mielestäsi kaikki kommentit missä on: ihana Voitto ja sinä! Kiva huopa. Ratsastattepa hyvin. Siis tuollaiset kommentit turhia koska ne ovat lyhyitä :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ei ei, en ole niin sanonut! Kaikki kommentit ovat tärkeitä (paitsi tyhmät haukut), mutta oman kivan lisän bloggaukseen tuovat ne vähän monipuolisemmat kommentit, josta yksinkertasin esimerkki on esimerkiksi tämä sun kommentti :) Minusta on kiva saada myös niitä lyhyitä ja piristäviä kommentteja!

      Poista
  62. Tiia. Älä välitä noista rumista kommenteista. Ihmiset vain luulevat itse olevansa parhaita ratsastamaan, vaikkei ne omista omaa hevosta! He ovat vain kateellisia kun sinulla on hevonen ja oma talli. :) Sinun ja Pinjan videot on tosi asiallisia, huumorisia hetkiä lukuun ottamatta. :) Jatkakaa siis samaan malliin äläkä välitä kommentoijista, Ne luokittelevat itsensä pahiksiksi, mutta kun ei välitä johan se loppuu. :) Ps. Ihana huopa (y) Ja Pps. teille jotka haukkuvat Tiiaa. LOPETTAKAA! Te ette saa sillä yhtään hyvää mainetta.

    VastaaPoista
  63. vote aasi, ei pahalla mutta XD

    VastaaPoista
  64. Mä en ymmärrä haukkujia....Miks ihmees ne haluaa pahottaa toisen mielen?Ja sit ne viel haukkuu nimettömänä :D Ei siinä ole mitää järkee.Jos haluaa haukkua niin kannattais edes olla sen verran rohkea ja tehdä se omalla käytäjällään...
    HUOM:en tarkoita tällä sitä,että haukkuminen olisi oikein!Ei se missään tapauksessa ole sitä.

    VastaaPoista
  65. Ittellä on ollu kauan jo kommentien valvonta käytössä ja olen ollut tyytyväinen. Ehtii miettiä vastaustakin ennen kun julkaisee blogissa. Jotenkin tuntuu tyhmältä että ilkeä kommentti on blogissa kauan muiden nähtävillä ennen kun ehdin vastata siihen perusteluni.:)

    VastaaPoista
  66. Joo, itsekkin oon huomannut tota äkillistä suoraaan sanoen paskan kaatamista niskaan blogeissa, ja ihna etsimällä etsitään virheitä hevosesta ja ratsastajasta. Tässäkin postauksessa nämä " Ruma otsatukka hevosella" tjsp. on ihan turhia, eikös Voitolla ole ollut vaikka kuinka kauan tuon tyylinen joka ei edes ole ruma? :D Tottakai mielipiteen saa ilmaista, mutta sille pitäisi olla myös perustelut.

    Munkin mielestä kyllä sun ratsastus oli jossain vaiheessa huonompaa, ta ehkä se näytti vaan huonolle, ja me täällä ruudun toisella puolella ei nähty/emme edes voisi nähdä jokaista sekuntia tai edes jokaista päivää. Nyt mun mielestä kuitenkin sun ratsastus näyttää taas paremmalle ja ootte Voiton kanssa hyvä pari ja toivottavasti nähdään tänä vuonna kisakentillä! :)
    Joittenkin postauksien takana taas tuntui olevan vähän epävarma Tiia, mutta se on todellakin ymmärrettävää kun blogissakin tuli yllättävän paljon asiattomia ja kritisoivia kommentteja ja tuntuu että työ jonka blogin eteen teit meni jopa vähän hukkaan kun ei monikaan ollut tyytyväinen. Onneksi nyt tosiaan tämä kommentti boksikin on vähän rauhottunut, ja tätä on omastakin mielestä kivempi lukea. :)

    Tsemppiä sulle ja Voitolle ja hyvää kevään jatkoa! :)

    VastaaPoista
  67. Tosi kiva postaus :) Meilläkin on jo kenttä sulanut. Täällä on kanssa tosi lämmintä :) Voitto on niin hieno heppa.

    VastaaPoista
  68. mukavan keväisiä kuvia! omakin hevoseni kasvattaa ensin mustan karvan kaulaan :D ja tuo sinun kypärä on tosi kiva! mistä olet sen ostanut? :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.